vårtgemensammaliv

Emma+Tilda+Hanna+Höök

i gotta feeling

Kategori: Emma

Positiviteten flödar!!!!!

Denna dag har varit bra. Tog sovmorgon i morse. Sen på gympan så var det femkamp vilket mitt lag (lag gutte) vann!!! Är vi förvånade? Nej inte alls! ;) Sen på psykologin festade vi till med delicatoboll och festis, värt! På tåget hem satt jag och tilda mitt emot världens sötaste barn skulle jag tro. De var norskar och damn va jag gillar det språket! Det låter så gulligt och snällt. Jag har tänkt på hur det låter när en norsk är arg, har lite svårt att tänka mig att man skulle kunna ta en utskällning på norska seriöst.

Väl hemma var det bara till att kasta i sig lite mat, lax för andra gången samma dag. Sen bar det av mot träning och lagfotografering. Jag är helt övertygad om att det är det snyggaste kortet som någonsin har tagits! När kortet var fixat så var det intervaller och styrka på programmet. Kändes bra och var riktigt roligt!

Övningskörde hem i dimman vilket gick bra eftersom vi fortfarande lever. Kvällsfikade sen, det måste helt klart vara det bästa målet på dagen! Fil med hemgjord müsli. Nu ska jag sova och invänta lovet som ser ut att bli megabra.

Jäklar va positiv jag känner mig nu, är glaaaad! Och så lyssnar jag på sommarlåtar, måste säga att: "En kväll i juni" med lasse berghagen måste vara den mysigaste sång som finns.

God natt!
xoxo Emma


lagbild från förra året

31 mars

Kategori: Blomman

I går kväll var jag med på min första innebandyträning. Kunde vara med på ganska mycket. Men sen blev dt närkamper och match då fick jag nöja mig med att stå och skjuta. Det kändes väldigt bra faktikst. Jag var livrädd hela träningen bara. Kallsvettades nästan när jag stod i kö. I dag har jag träningsvärk i rumpan och i kväll är det träning igen! :)

Nu sitter jag och Jannica vid våra datorer, snart ska vi gå och äta.

Puss Blomman


onsdag

Kategori: Emma

Nu är det onsdag och bara 1,5 dag kvar till påsklovet 2010! Det känns ju überbra :D
Idag är det beeptest på gympan, dagens händelse i skolan skulle jag tro. Nu sitter vi i bibblan och chillar håltimme men strax är det tyvärr dags för språk.

E

Nycklarna upphittade

Kategori: Blomman

Nu är jag glad efter ett besök hos vaktmästaren så är nycklarna tillbaka i mina händer :D

Vi pratar om påsklovet. Vi är på shoppinghumör. Emma o Jannica ska ju till London på lovet. Jag och Tilda ska ju till Sälen. Jag börjar bli rädd fick nyss höra av Emma att Tilda släpade ut henne på en tremil lång tur utan matsäck:O

Jag vill ha!


Puss Blomman

WIIIIHEEEEOOO!!

Kategori: Emma

Helt sinnes vad jag blev taggade på att åka till London nu!
påmåndagpåmåndagpåmåndagpåmåndagpåmåndagpåmåndag!

fuck

Kategori: Blomman

Dagen blir bättre och bättre! Nu har jag tappat bort min nyckel. Skåpnyckel, cykelnyckel och hemnyckel. Vi har skåp som inte går att knipsa upp. Så om jag inte får tag i nyckeln idag eller om det inte finns någon extra nyckel. Då kommer jag få lämna min jacka och gymkläder och cykel här och gå hem. Jag som ska till sjukgymnasten efter skolan och i kväll kanske få vara med på innebandyträningen. Men nu har jag ju inga skor så hur ska det gå? Jag orkar inte läsa vad jag skrivit så är nog bara skit. Men nu ska jag lyssna på den roliga gemongången.

H

!?

Kategori: Allmänt


Engelska uppsats, svenska uppsats, praktikrapport, power point praktik, idrottsmentorsuppsats. Är inte skolan bra underbar?

Kill me slowly


Det våras för cykelrekord

Kategori: Emma

Jag tänkte bara meddela att det nu går väldigt bra att cykla på Uppsalas gator. Det är barmark igen och nu kan man stressa till tåget igen och ha en ärlig chans att hinna med! Wonderful! Ett litet tips är också att pumpa däcken så det går extra snabbt.



visst är dom söta ????? <3

negativ

Kategori: Emma

Är inte på solskenshumör nu direkt!

Idag har jag bara hunnit spelat match typ. Den gick sådär. Sen här hemma var släkten och firade mama. Trevligt att träffa dem. Men småbarn kan verkligen var högljudda.

Är trött och ska gå och lägga mig nu. Imorgon blir en alltför lång och stressig dag.

xoxo Emma

Matchresultat

Kategori: Allmänt

Matchen började en halvtimma senare eftersom det var en seg upplands-cup match innan oss som typ aldrig tog slut. Lite småirriterande men men.
Tempot i första halvlek var ganska högt och vi nätade. Andra halvlek var det lite mer avslaget men som vanligt var vi det starkare laget och orkade hela matchen ut. Det kan vi med säkerhet tacka ottarsvägen för ;) Det blev även ett andra mål. Spelet var det mestadels vi som hade tycker jag, inte en av våra bättre matcher men vi får iaf betyget godkännt. Nästa match är det 6/4.

Vaksala - IK REX 0-2

Målen: Frida 1, Jess 1

--

Kategori: Blomman

Jag längtar mer än jag någonsin gjort förr. Jag blir glad av att tänka på det. Lycka. Men samtidigt är jag mer rädd än jag någonsin varit förut. Tänk om. Jag får panik och tårar i ögonen. Inte ett år till eller mer. Snälla

Nästa fotboll

Kategori: Blomman

Nu ska jag och pappsen strax ge oss i väg för att kolla på fotbollsmatchen. Gårdagen var trevlig. Först var jag med Emma på mässan och sen stan. Sen träffade vi Tilda på mysiga Musikens hus. Där skvallrade vi lite. Kvällen och natten tillbringade jag hos Simone i Vattholma. En mycket bra dag.

Puss B

Toll!




Matchdags

Kategori: Allmänt

Imorgon söndag är det dags för match igen!

Vaksala - IK REX på Årsta konstgräs kl. 14.00 !

Be there! Och kom ihåg att ställa fram klockan en timme inatt också!

Yeah

Kategori: Allmänt

Nu när jag läste de andra två bloggarnas inlägg. Tildas och emmas. SÅ blev jag GLAD. Vilken glädje. Det finns hopp! Det händer massvis med roligt nu ju. Sälen om en vecka! Min comeback närmar sig också. Så jag vill bara säga tack till dom. Och så Tilda bjuder jag på ett leende.

Puss Hannii




Helg

Kategori: Allmänt

God morgon alla nära och kära

Idag kommer det ett ordentligt inlägg, och det är på tiden måste jag säga.
Precis som Emma skrev om i det förra inlägget så är det mycket som väntar runt hörnet. April är och kommer alltid att förbli en riktig höjdarmånad. Förutom min födelsedag känns det som det är många till som fyller. Har tre eller är det kanske fler kusiner som blir ett år äldre? Plus att mina syskon också fyller. Kalas på kalas alltså. Och förutom födelsedagar så brukar ju april innehålla seriepremiären men iår låter det sig dröjas till 2 maj dock.. Och påsklov.. Mumma! Men bäst är ju ändå Valborg.. Hehe jag hoppas på en riktig dunder Valborg iår! & det verkar kunna bli så iaf om man kikar på planerna som Corni och Jannica lagt upp..
Men mina vänner, det är fortfarande mars och idag är det lördag och nästan hela helgen är kvar. Match imorgon och jag var dålig som inte skrev något om förra matchen eftersom jag var den enda (!) själen av oss i vartgemensammaliv som var närvarande. Alla ni som inte visste iaf så mötte vi Gefle If och det blev vinst med 5-2. En höjdarmatch på Strömvallen med en hejaklack som skrek hela matchen igenom. Dock inte från IK REX nej.. Nu pratar vi om sex (fulla) snubbar som höll på Gefle. Bakom molnen är himlen alltid blå.. Är himlen alltid blå.. Är himlen alltid blå..
Nu ska jag pallra mig till tandborsten för den här dagen ska absolut inte slösas bort!

Puss Tilda 



Bjuder på en bild från förra lördagens partaj

livslusten börjar infinna sig igen!

Kategori: Emma

Godmorgon världen!

Har nyss vaknat och ska väl ta och äta frukost snart. Sen ska jag försöka plugga lite. Och sedan blir det att åka in till Uppsala.

Kom på en sak. Det är bara 4 skoldagar innan påsklov och 9 dagar kvar till jag åker till London, längtar som sjutton!!!! Sen så är det bara 32 dagar kvar till Matilda blir vuxen och så är det 34 dagar kvar till Valborg!!!

Våren känns som en jäkla bra tid alltså, snön försvinner och nästa vecka  blir det förhoppningsvis uteträningar på gräs.

Jag är pepp!

xoxo Emma

Grattis mami<333

Kategori: Emma

Fredag och slutet på ännu en vecka. HELT SJUKT hur fort tiden går. Blir nästan rädda av att tänka på´t.

Dagen har varit väldigt händelselös. En bra sak har skett iaf. Jag har fått en tid hos sjukgymnasten så nu äntlingen ska mina knän kollas upp och förhoppningsvis bli bra. Använde mina gamla uppfräschade älsklingbyxor vilket ger ett plus till dagen. Och imorgon är det nog dags att plocka fram skinnjackan också. Lovely!

Denna helg kommer nog inga stordåd ske. Ikväll träning, imorgon UF-mässan med Hanna och på söndag är det match! Taggad för match e jag, för förra missa jag tyvärr.

Nu ska jag fortsätta känna mig lite tragisk. Men så är det ibland. Ska kolla lite tv och tagga träning.

xoxo Emma

uttråkad

Kategori: Blomman

Hej, hur lyckas jag gå upp en timme för tidigt. Jag stressar sen inser jag att jag tänker en timme senare än vad det är. Riktigt surt. Så nu sitter jag här och försöker tiden att gå.

PUuss Hanna

Snart ska jag cykla i väg!
Här är en bild på Corres gamla
cykel. Länge sen det.

Segare än apoteket

Kategori: Emma

God Kväller!!!

Denna dag stavas effektivitet!

Fick sluta tidigare idag och det tackar man ju för. Kom iväg från skolan vid två efter att jag stannat och gjort psykologiprovet. Jag hade alltså då 50 minuter på mig att åka ner på stan pch inhandla mammas present på Guldfynd. Det hinner jag enkelt tänkte jag. Men när jag sedan kom in i affärn så var det galet mycket folk. Det tog ca 30 minuter innan det blev min tur. Helt sjukt!! Och till råga på allt var det världens segaste expedit. Hon var så seg och börja fråga massa. Mitt tålamod var i botten efter att ha varit tvungen att vänta så länge så jag var minsta sagt otrevlig. Jag var klar fyra minuter innan tåget gick så det var bara att ta en rusch! MEN jag hann!! :D

Väl hemma så cyklade jag dirr till farmor där vi sydde. En klänning och så lappade jag ett par jeans. Dom blev himla nice! Kom hem typ halv elva och nu ska jag sova. Fotboll på Årsta imorgon och tåget går klockan 7. Mumma!

Godnatt Puss
xoxo Emma

                  

glad tjej

Kategori: Blomman

Hallå,
nu har jag ingen tung dag längre. För nu är plugget slut för den här veckan och påsklovet närmar sig med stora steg! Vi fick sluta två timmar tidigare idag super skönt! Så jag och Jannica pallrade oss iväg till gymmet. När jag kom hem senare var det dags för min och syrrans tvättstuge tid. Mindre roligt det.

Mickan kom också hit och hängde på mitt rum. Vi vandrade sedan i väg på basket. Vi skulle kolla på hennes dansgrupp som dansade i halvlek. Det var roligt. Framförallt att träffa min söta vän Mickan!

I morgon ska jag cykla till skolan, inget kan stoppa mig!

Puss Blommo

Sööt Mickan        Valpen Emma     Hey you look kind
                                                  of cute!                Super fin Hannah
   

Blomman har en tung dag

Kategori: Tilda

ÅHHHNEEEEJ
Jag hade tänkt göra ett seriöst inlägg men det börja ju seriöst som vanligt.
Imorse var jag och tog gardasilsprutan. Man skulle egentligen sitta och vila 10 minuter efteråt men vad fan har man bråttom till tåget så har man, jag satt mig och trampade på cykeln direkt.
Fantasin flödar inte idag. ÅÅÅNEEEJ
Så nu tar det här inlägget slut. Men det är är ett nytt inlägg íaf. Nöjd.

Puss Tilda

 

Bjuder på en bild på mig & syster. Hon saknas här hemma!

bra dag!

Kategori: Blomman

Hallå,
i dag har det varit en bra dag. Jag fick träffa Tilda och Emma igen vilket var kanon:D glad tjej.l Första lektionen var jävligt seeg. Men vi klarade av alla passen och var grymma på att kolla på klockan eller hur tilda? Mycket skratt och dålig humor fortsatte dagen med. Efter skolan gick jag, Tilda, Emma, Corre och Jannica till musikens hus för att plugga! Psykologi prov i morgon.

Hannah har också varit här en snabbis sen gick hon iväg på jobbintervju. Snart kommer hon nog tillbaks. Mickan ska också komma hit efter sin dans. De ska sova här. Då kan de hålla varandra sällskap för jag måste plugga hela kvällen nu:O tillbaks till psykologin!

Pusss

Blom

Kul när det går bra för andra!

Kategori: Emma

Idag är en såndär dag vi har dålig humor igen. Förlåt.

Men lika glá är jag för det!

Kanske för att vi sitter på Musikens Hus och äter baguette?
Eller jag vet inte?
Kanske äre för att solen skiner?
Kanske äre för att jag sitter bredvid Hanna, Tilda, Jannica, Cornelia?
Kanske äre för att jag och Tilda är fotomodeller?
Kanske för att det inte är någon träning?
Kanske för att jag har mina favoritskor på mig?
Kanske för att jag ska kolla på New Moon och Taylor Lautner på lördag?

xoxo Tragisk Tjej

Oseriös tjej

Kategori: Allmänt

Hanna Engblom, kiwiansvarig.
Emma Lundén åååhnnnnnnnnneeeeeeeeeejjjj
Matilda Sundbaum. Rolig tjej my mama. 
Sitter på info och layout lektionen och har börjat ledsnat. Tre minuter kvar. Nästan ett helt pass (!)

DAMN! 



Dagens stora fråga:
Vem är wannabee Blomman på facebook?

Puss Tilda 

bra tror jag

Kategori: Emma

Nu är jag hemma, det tog ca 200 minuter att åka hem från Mora.

Min helg har varit bra. Fullproppad. Igår åkte jag upp till Dalarna. Sofie och jag började med lunch på kaffestugan och sedan drälla på stan en stund. Eftersom affärerna stänger tre (haha) så fick vi hänga på åhléns. Där fanns det jättesöta gosedjur! Typ barbapappor, apor och grisbjörnar. En stund senare kom Jesper, Olivia och Emelie och vi handlade och åkte sen till stugan. Hade inte vart där sen i somras så det blev ett kärt återseende. Vi åt mat och fixade oss för att senare bege oss på en förfest. Vi var sociala med varandra. Det blev bara en kort stund där och sen blev det att åka till Terese, Therese och Alicias 18-årsfest.

Det var massor av folk där och det var riktigt kul att träffa alla människor igen som jag inte sett på så länge. Alla var tyvärr inte där men men. Kvällen var bra!!!

Imorse åkte jag, Sofie o Jesper till Rättvik. Jag o Sofie kollade på Pearl Harbor! En mäkta bra film med mäkta snygga killar.

Sen blev det tåget hem. Skulle plugga men det blev inte så mycket av det eftersom jag somnde och sen var jag tvungen att ringa Tilda och höra det senaste ! ;)

Knäppte några bilder iaf:

       

        

 

        

xoxo Emma

mina sture tjejer är grymma

Kategori: Blomman

Hallå, helgen har varit fullt upp.

Fredag: Praktik sen var det innebandy tittande på kvällen. Sten Sture förlorade tyvärr mot Karlstad.

Lördag: En heldag med innebandy laget. Det började med alborgen. Hahah mitt lag var kassa, Vi klarade bara två rum. Men jag tyckte ändå inte vi var så dåliga vi hade otur tycker jag! Sen lite snabb fix av oss sen bar det i väg till fyrishov för att kolla Storvreta - Dalen. Storvreta vann :D Vi hejade på bra! Eller visa av oss. Någon viss person hade något annat att kolla på haha. Efter det gick vi till java och åt supergod mat. Mums vad jag älskar kina buffé så gott:D Haha. Grattis till Lisa också!

Söndag: I dag har jag fått veta lite spännande saker! I morgon blir det musikens hus på morgonen jippi!
Jag har också vart med Simone och Mickan vi har gjort lite allt från inget till allt som mickan sa:) Trevligt.

I morgon väntar gymmet, musikens hus, skola, småtjejerna, jobbintervju och sen MASSA psykologi plugg!

Puss Blomman

(Bilder från Sture dagen kommer senare)

-

Kategori: Blomman

Det snöar. Vad besviken jag blir. Jag som skulle börja cykla idag på min nya fina cykel. Fan

Hanna

alldeles för trött och det vankas träningsvärk

Kategori: Emma

Alldeles för sent för mig som ska upp tidigt imorgon! Men det kan inte hjälpas.

Dagen har varit bra, praktiken gick fort och efter det vare snabba bullar! Hem till mamma och hämta väskan och sen med tåget till Uppsala för att åka till Fyrishov och äta tacos och bada med familjen och kusinerna. Hihi jag är faktiskt bara 17 år ;) Det var trevligt att träffa dem för det är så sällan.
Måste skryta lite även om jag inte gillar när folk gör det så måste jag bara säga att jag är stolt över min prestation i simbassängen idag. Jag tänkte att när jag ändå var på fyrishov så kunde jag väl simma 200 m. Men det tog inte så lång tid så jag fortsatte att simma. 40 minuter senare hade jag simmat 1200 meter. Personbästa, har fan aldrig simmat så långt förut! Bör tilläggas att pappa bara orkade 350 m.
När jag bestämde mig för att jag simmat klart så var jag faktiskt ine så trött, men när jag klev upp ur bassängen skakade mina ben. Jag hade helt glömt bort att man orkar mer i vatten. Så imorgon kan jag garantera att det blir en fin träningsvärk! ajaj..
Efter badet åkte vi hem till kusinerna och hade fredagsmys ;)
Vid elvatiden kom vi hem och då vare bara att börja packa. För imorgon drar jag till Mora och hälsar på mina sötisar.

xoxo Emma


gottigott

Kategori: Blomman

Nu är sista praktik dagen avklarad och vilket tack jag fick. Vad guliga personalen på konsum är.
Mums.

Nästa alianshallen!
Puss Blomman

Almtuna - Malmö

Kategori: Blomman

Jag kan säga att Almtuna är grymma och vann med 4-1. Malmö är kassa förlorare också. Nu ska de spela igen i morog fast då får de inte mig i publiken. För då ska jag kolla innebandy. Elitserie kval Sten sture mot Karlstad! Sportfån? Ja

Puss blomman

sepia

Kategori: Allmänt

 

varför blir det alltid så

Kategori: Emma

Denna dag har varit tråkig. Mycket beror nog på vädret eftersom jag är en humör-efter-väder-människa!

Efter praktiken gick jag ut på köpingen (centrum) och frågade efter sommarjobb i butikerna. Men det är fan ingen som vill ha en. Tyvärr vi har fullt säger typ alla. Trevligt! Och mina chanser att få ngt känns = 0. Det kommer inte att gå och eftersom jag så oturligtvis är född på hösten kommer jag ju inte heller vara 18 i sommar, bittert! Ännu en sommar utan pengar. Kommer att vara pank efter Rhodos ;) hihi

Egentligen skulle jag ju ha pluggat också. Men det blev inte så. Dåligt Emma jag vet, men psykologi och spanska lockar ju inte dirr. Jag kanske är "sjuk" nästa vecka så det löser sig nog ändå.

Strax ska jag hälsa på världens bästa mormor och morfar också. Det gillas.

xoxo Emma

strömavbrott

Kategori: Blomman

I dag har vi haft strömavbrott flera gånger. Den har stängts av och vi har satt på den igen. En stund senare har den slagits av igen. Jag har klagat över det på mamma för att jag inte kunde äta någon riktig lunch då. Sen går jag upp i mitt rum och hör ett konstigt  surrande ljud. Det kommer från mitt eluttag. Jag ser mitt glas på golvet och kommer på att mitt i natten spillde jag ut mitt vattenglas på uttaget. Så där har vi förklaringen till strömavbrottet.

I dag var näst sista dagen på praktiken. Det känns lite tråkigt för jag trivs så bra. Jag måste våga fråga om extrajobb bara i morgon. Jag citerar Hannah. "Det handlar om att våga Hanna MOD!".

Nu ska jag ta tag i lite plugg! Sen blir det hockey med mamma och syster. Almtuna mot Malmö. HEJA ALMTUNA!

Puss Hanna

Jag och min syster. Hennes blogg www.cintan.blogg.se

det går bra nu

Kategori: Tilda

Nya matchtröjor. Check! (Vi kommer se ut som celtic, yeee)
Lördagens planer spikade. Check!
Fint väder. Check!
Rolig träning. Check!
Livet leker ibland!? Check!
Psykologiprov på tisdag. Va!?

Puss Tilda


Drama

Kategori: Blomman


Vilket drama säger jag bara!

puss H

en lättnad

Kategori: Emma

Jag är glad och det är jäkligt skönt!
Praktiken idag var rolig och tiden gick fort. Sen hem till mamma och äta mat för att sedan åka på träning. Den gick jäkligt bra och det var superkul! Är så taggad och när det känns bra så blir man så motiverad!!! Sen fick vi även testa de nya matchtröjorna och jag kan bara varna er för att vi kommer bli snygga i år! Jag gillar´t ;)

Och till det nog skönaste, nu har jag bestämt mig. I helgen blir det Mora och mina sötisar.

xoxo Emma

vill träffa hanna!

tjuv

Kategori: Blomman

Jag är på så jävla dåligt humör. Någon snor kläder av mig, den här gången verkar det inte vara min syrra. Råttor eller små tomtar eller vad som helst gömmer mina grejer för att retas. De lyckas också! De som sett mig sur, coh stressad vet att jag har tårar i ögonen av ilska. De snor framförallt mjukisbyxor. Jag gick från att ha tjugo par nu har jag ett par. Fast nej nu är de också borta. Fan! Nu får jag gå i tajta jeans.

Nu ska jag i väg på innebandymöte, jag som ville gå på fotbollsfysen idag :( Men får bli någon annan dag.
Då får jag inte träffa mina brudar Tilda o Emma idag heller. Det betyder att jag inte kommer få träffa dom förrns på måndag herregud!

Hej då Blomman

lunch

Kategori: Blomman

Nu är jag hemma på lunch och solen skiner i dag med:) Vad underbart! Det blir kanske valborg utan snö.

Puss Hanna


mästarnas mästare

Kategori: Blomman

Så grym tjej! En värdig vinnare av mästarnas mästare.

lite lätt stressad, ja!

Kategori: Emma

Andra dagen på praktiken gick bra, eller nästan bra iaf. Råkade skära i en läskflaska när jag tog bort plasten så att det började pysa ut läsk. Men smidig som jag e lyckades jag hantera händelsen utan några större problem ;)

Ikväll är det buggkurs. Fast först måstemåstemåste jag plugga! På tisdag är det världens största psykologiprov pågång och på onsdag är det spanska. Stress!

Och sen var det det där med helgen, kan inte bestämma mig. Min ångest framkallar stress!

xoxo Emma

JÅNG

Kategori: Emma

Denna dag har gått fort. Har praktiserat på Hemköp mellan 9 och 16. Min arbetsuppgift var att packa upp varor men det var ganska kul. Fast klantig som man e lyckades jag med att tappa en låda med topz så att alla flög ut på golvet, men det var lyckligtvis enda missödet trots att jag såg en svart katt gå över vägen imorse.

På kvällen var det ut till Ottars för fysträning så tyvärr blev det ingen tid vid symaskinen. Målet för IK REX damlag är att se ut som Marit Björgen till beach 2010! hahah

Nu till ett I-landsproblem, jag har en så sinnes beslutsångest inför helgen att jag blir tokig. Jag vill liksom allt men det går inte. Typiskt att allt e den 20:e mars.

xoxo Emma

Ps. Måste bara säga att jag diggar Maria Montazami stenhårt! Ds.

praktik

Kategori: Blomman

Heej,
nu är första praktik dagen på konsum avklarad. Det är väldigt skönt att kunna gå 30 s innan man börjar. Jag är rätt trött efter dagen men det var ändå kul. Alla var jättesnälla. Jag har inte så mycket mer att säga.

4 månader kvar nu till Rhodos!

Pusss Hanna

Matchreferat

Kategori: Allmänt

Idag kom säsongens första och förhoppningsvis sista förlust. Fast den var inte välförtjänt tycker jag.
Det var en mycket fin plan och ett hemtrevligt omklädningsrum på Träffen denna söndag. Solen lyste och det var matchdags!
Vi hade ett bra spel men var lite slarviga i passningarna. Tyvärr fick vi ett mål i baken väldigt tidigt in i matchen men trots det kämpar vi på matchen igenom. Det är vi som äger bollen och spelet är mestadels på deras planhalv men trots det lyckas vi inte få in bollen i mål denna dag men vi hade några fina chanser. I slutet lyckas dom få en kontring och ett frilägen mot Chrille och bollen rullar in, men som sagt tycker jag inte att det var välförtjänt.

Måste säga att jag tycker att Huge är ett lag med en väldigt dålig attityd. De gnällde på allt hela tiden, på varandra och på oss, hahah. Men det mest använda uttrycket var iaf: FELKAST! Deras tränare var inte bättre dom men de sa iaf efter matchen att de tyckte att resultatet inte speglade matchbilden. Domaren var bra och vi hade linjemän, det är vi inte vana med. Det brukar ju vara våran DJ Uffe som springer runt med flaggan. Hihi..

HUGE - IK REX 2-0

/ Emma

Matilda, Tilda

Kategori: Allmänt


Idag får vi gratulera Tilda på namnsdagen!
Och självklart alla andra Matildor där ute också¨

<3

Torrboll & en aning rundare om magen

Kategori: Tilda

Eftersom jag i princip lovade att jag skulle göra ett inlägg idag i bloggen så kommer det här.
Min lördag eftermiddag har varit följande: Världscupen i längdskidor, twilight (hade verkligen glömt bort hur bra den filmen är), chinamat & schlager med mamma, Lena, Flican & Lelle. Det vill säga min eftermiddag/kväll har varit toll! (Ni som inte förstår tyska så kan jag rekommendera google translate)
Nu väntar sängen och en skönhetsdröm för min del.
Sov hela natten 

Puss Tilda


 

mums

Kategori: Allmänt

Eric Saade
- ja tack!
Måns Zelmerlöw
- ja tack!

jag ångrar inte att jag gav melodifestivalen en chans. de flesta låtarna var ju förvånansvärt bra! <3

Match

Kategori: Allmänt

Imorgon är det åter dax för träningsmatch

Huge - IK REX Träffen, Gävle söndag kl. 15.00!

at hannahs place

Kategori: Blomman

Hallå,
nu sitter jag här och väntar på att Hannah ska duscha färdigt. Hon har haft gymnastiktävling idag. Två snygga guldmedaljer ligger det här bredvid mig. Bra jobbat! Nästa gång ska jag kolla då skiter jag i vad hon tycker. När hon är färdig ska vi vandra hem till Simone och där väntar melodifestivalen. Mys kväll!

I morgon vill jag och pappa åka till Gävle och kolla på fotbollsmatchen. Huge mot Rex. Mamma tycker vi är sjuka i huvudet. Hon fråga tio gånger om vi var seriösa. Men får se om det blir ett äventyr till gävle;)

Nu är Hannii färdig i duschen.

puss på alla där ute

Blomman

längtar

Kategori: Emma

Inflyttningsfesten hos Lelle igår var trevlig. En fin lägenhet med bra läge! Synd bara att man är 17 och får drälla på stan istället för att skaka rumpa på BJ ;)

Denna dag började ju som sagt hos Hanna. Sedan åkte vi icke-stadsbor hem till landet igen. Väldigt trött idag. Väl hemma så cyklade jag till farmor för att börja med ett nytt sy-projekt. Det ska denna gång bli en klänning, svart med gula och röda blommor. Men idag hann jag bara med de tråkiga sakerna, klippa ut mönster och tyger och sånt. Men sen är skiten gjord och på måndag kan jag sätta mig vid symaskinen igen.
Har nyss ätit middag, fläskfilé med potatisgratäng och snart blir det TV:n. Ska faktiskt ge Melodifestivalen en chans idag!
Imorgon är det match mot Huge. Hoppas jag kan spela för knät känns faktiskt bättre!

Sen vill jag även lägga in ett grattis till en supersötis som fyller år idag! GRATTIS EMELIE 18 år! :D

xoxo Emma

@ HANNAS

Kategori: Allmänt

GOD MORGON!

just nu är vi hemma hos hanna där vi har slaggat i natt! fyra flickor på tvären i en 1.20 säng plus en madrass. Nu lyssnar vi på tomas ledin, ted gärdestad och dom andra grapparna och taggar för sommaren 2010. 

 

fredag

Kategori: Blomman

Hallå,
nu är det äntligen fredag. Gud så skönt. Mickan sov hos mig igår kväll och sen hade vi sovmorgon båda två så vi sov tills vi vaknade. Sedan vandrade vi till Mickans skola ekeby där vi gjorde lite ärenden. Sen åkte jag till Celsius igen. Jag började med spanska och sen fortsatte dagen med 3,5 lektioner till.

Hahah Mickan ringde nyss och berättade att hon står utlåst vid sitt hus. Hon lämnade sin väska här för hon behövder den inte innan i kväll. Men nu kom hon på att nyckeln låg där i. Lyckat! Jag lider med henne.

Tilda o Emma har fullt schema. De hinner bara vara hemma en snabbis och sen ska de i väg på träning. Tilda ska träna men Emma får kolla för hon har ont i sitt knä. Det ogillas 4 gånger. Sen byter de om och party fixar sig där tillsammans med några andra i laget. Däretfter beger de sig in till stan där jag o ´Mickan möter dom för Inflyttningsfest hos Lelle.

Men nu ska jag fortsätta städa mitt rum! Pusss Blommo

Tonight

Kategori: Allmänt



___

Kategori: Allmänt

eller? :O

anmärkning

Kategori: Allmänt

 Blev fel i förra inlägget. Självklart ska det stå att Hanna också är cool!

på rasten

Kategori: Emma

Jag och Hanna ska vara med i en musikal. Den heter Grease, det är en känd musikal bara så att ni vet. Genrepet var i trappan där vi övad på låten "You´re the one that I want". Vi var duktiga och jag är cool.

/Emma

--

Kategori: Blomman

Tilda pluggar, men hon gör faktiskt annat annars. Emma kontrar med tror du att du är busy nu eller?
Cornelia tror att hon blir inlåst i rum. Emma och Hanna knäpper fula kort. Sammy har försvunnit.
nu har jag skrivit ngt over and out.

han gör det igen

Kategori: Emma

Hej!

Sitter i skolan nu. Två lektioner kvar och sen så ska jag och Tilda ner på stan för att träffa Julia och Sofia, har inte träffat dom brudarna på evigheter så det ska bli trevligt!
Hanna däremot ska besöka gymmet igen. Pazza er, hon börjar bli biff!

Hejdå!

livet blir som man gör det

Kategori: Emma

Denna dag har varit en mycket bra dag!
Den började klockan 05.00 imorse, men vad gör man inte för lite skidåkning. Åt gröt till frukost och vid sex kom papa och hämtade mig o tildo för att skjutsa oss till skolan där bussen till Romme skulle avgå en timme senare. Bussresan till Romme gick fort och väl framme var det bara att ta på sig skidorna och börja dagens äventyr tillsammans med typ sjuttio-elva andra busslaster. Trots trängseln i liften kom vi upp tillslut. (Måste säga att kön till liftarna påminner en hel del om att pendla med upptåget). Jag, Tilda och grabbarna åkte i några timmar innan det blev lunch. För våran del blev det råa hamburgare med goda pommes frites. Riktiga kvinnor klarar GULDMÅLET, fast Chrille åt nog mest.
Efter lunchen fortsatte vi allesammans med vårt åkande. Fast jag, tilda, emanuel och david tyckte att det var en bra idé att sitta och njuta av solen i en snödriva en stund, sagt och gjort. Vädret visade sig från sin bästa sida, solen lyste hela dagen och det var plusgrader. På eftermiddagen blev backarna alldeles fulla med lös-snö så vissa backar fick man typ skejta i för att komma ner ifrån. PAIN!

Dagens roligaste syn fick nog jag iaf. När vi sitter i liften så ser jag en pöjk som åker störtlopp ner för den "svarta" backen. Det gick jävligt fort och jag kände att det där kommer inte att sluta bra. Och det gjorde det inte heller, för först håller killen på att åka in i en annan åkare men hinner väja i sista stund. Men några meter senare lyckas han inte med samma sak, han kör nämligen rakt över en tjejs skidor och voltar. Han snurrade massvis av varv. Det såg ut att göra ont, men det såg verkligen kul ut så jag kunde inte hjälpa att jag skrattade. Fast när jag försökte berätta för de andra så hängde de inte riktigt med tror jag. Skratt och prat är ingen bra kombi.

Sen vill jag även tala om att Tilda har ormskinsskidor, vilket är ett väldigt svårt ord att säga och det är en verbal omöjlighet att säga det flera gånger i rad. Men om ni nu klarar det tycker jag att ni kan försöka säga det på engelska, snakeskinski. Tjejen äter också Dole-bananer.

När vi var tillbaks i stan så var jag o Tilda tvugna att vänta på tåget så det blev en stund på stationen. Snygga och fräscha som vi var och med massvis av packning gick vi in. Ni som känner oss vet mycket väl att våran humornivå kan bli väldigt låg ibland. Detta var ett sånt tillfälle. Jag pratade skånska växlat med värmländska och Tilda svarade på sin finlands-svenska. Vi sjöng även många fina sånger, t.ex. Ida´s sommarvisa. Livet blir liksom vad man gör det till och det är väldigt kul att driva med omgivningen och få konstiga blickar för att man e knäpp!mohahaha

Jag gillar dagen! xoxo Emma

onsdagar ledigt

Kategori: Blomman


Heej, 
jag tycker det är underbart med en dag ledigt såhär. Vad skönt om man alltid skulle vara ledig på onsdagar. Gud så underbart!
 
I morse vid 9 kom min Hannah hem till mig, hon tog hand om mina blommor. Jag är en blommisshandlare men sen kommer Hannah och ger dom lite omvårdnad i bland. Det är bra och det tackar vi henne för! Vi åkte ner på stan och kolla lite. Plötsligt kom Jannica uppdykande från ingenstans så hon hängde på. Jag och Hannah åt på donken mums. Jannica var duktig så att alla vet. Nu blir hon nöjd när hon läser det. Jag och Jannica lämnade sedan Hannah vid bussen och stack till gymmet. Beach 2010! Det känns som alla på gymmet har korsbandsskador ser två nya varje gång. Jag är inte ensam direkt.

Om några timmar ska jag i väg på föräldramöte för småtjejerna. Sedan kolla på vårt lags träning.

Hoppas Tilda o Emma och grabbarna har det bra i Romme! Åhh vad avundsjuk jag är. Perfekt väder också ju.

Pusss Hanna
Bilder är min grej haha.



15 juli - 22 juli

Kategori: Allmänt

Den 15 juli - 22 juli befinner vi tre oss på Rhodos!

  

  

  

 

Åhh vad jag längtar!
En vecka där allt kan hända
xoxo Hanna

dålig uppdatering

Kategori: Blomman


Heej,
vi som vart så duktiga på att uppdatera har nu varit dåliga! Ingen uppdatering på två dagar illa.
Idag har vi i allafall haft företagsekonomi prov kanske en anledning till vår dåliga uppdatering. Vi har också haft debatt. Alltid under debatter så kommer alltid ilska fram haha. Emmas grupp var bra iallafall.

I morgon ska nästan resten av klassen till Romme. Emma och Tilda bl.a. men jag får inte följa med för mitt knä:(
Istället ska jag vara hemma och plugga, ett gymbesök blir det nog också.

Puss Blomman

Förra årets resa. Ett glatt gäng!

äntligen kan man säga

Kategori: Emma

Min dag har väl vart som en typisk söndag. Träning imorse och sen hem och försöka plugga. Det är företagsekonomi denna gång, pluggandet gick väl inte helbra direkt. Somnade typ tre gånger. haha.
Men pappa var gullig och köpte godis till mig så jag fick en liten sockerkick iaf.
Sen till dagens höjdpunkt: gossip girl och äta pizza i soffan!
Men nu måste jag fortsätta plugga, om jag inte minns fel har jag en muntlig redovisning på spanskan på tisdag.




söndagarna är räddade, gossip girl är tillbaks kl. 19.00 på kanal 5. Me like!

xoxo Emma

kärlek

Kategori: Allmänt

puss

Kategori: Allmänt

Jag gillar män i rött och som har hår på kroppen!

du är ful

Kategori: Allmänt

tragisk tjej!

nu är vi hos tilda och hon tycker att vi är dagisbarn. men vi har bara en oseriös dag. vi vill busa!

1:a gången

Kategori: Allmänt

Heeeeeeej bloggen!

Vi är ganska omogna och vi tycker inte om stelkorvar till msn-konversationer!
Idag har Emma och Hanna vart på Musikens Hus och där var det lika najs som vanligt. Snart ska dom åka hem till Tilda och äta mat. Fast först måste dom hämta ketchup hos Emma.

Nu förfestar dom på mjölk och ballerinakakor med kladdkakssmak! Och Tilda lagar nog mat, iaf hoppas Hanna och Emma det.


pussssss från en hemlig beundrare!!!

Underbara helg

Kategori: Tilda

Tjenare!

Just nu sitter jag ute i solen och njuter i en grop utanför altanen. Helt underbart!
Detta eftersom jag inte orkade att pallra mig till stan idag. Har ändå inte legat på latsidan. Vaknade klockan halv sju imorse. Det är något fel på mig, men jag kan inte bara somna om som er andra. Frukost med mamma & pappa iaf innan de drog iväg till Mora. Pappa och syster ska åka Vasaloppet imorgon. Håller mina tummar för dom & hoppas att ingen av dom väggar och gör en Jörgen Brink. Men det ska nog inte vara någon risk hoppas jag!? Farmor är som vanligt orolig. (men det är hon alltid)
Har träffat alla mina favorit PRO:are idag iaf. Både farmor, farfar & mormor. Trevligt att ta en pratstund med dom gamla ibland, får passa på nu när jag hade tid. Tiden räcker inte till nu för tiden, men det är inte speciellt konstigt eftersom vi har vårt nya dödar-schema i skolan.
Tillbaka till nu och jag måste bara säga hur otroligt skönt det är när jag hör hur snön smälter från taket i bakgrunden från spotify musiken. Fortsätt så vädret!
Till sist i detta inlägg tänkte jag tipsa om dagens låt. Jag tycker nämligen att det är skitkul själv när folk tipsar om kläder, musik & liknande.
Här kommer det:
Dagens låt
Fight for this love- Cheryl Cole

Puss Tilda 

5 mars

Kategori: Blomman


Heeej,
dagen började på gymmet idag med ;) haha var ett ovanligt gymbesök! Jag har även stinkit hela dagen på grund av att min parfym hade läckt ut i väskan på kläderna! Det luktade mycket hela klassrummet stank nog.

Under ekonomin så kom syven och prata med oss. Vi fick se hur mycket poäng som behövs i olika program på universitet. Det känns nästan omöjligt att komma in på Uppsala. Men är långt kvar tills dess så.

På matten fick vi tillbaks vårt matteprov. Jag är nöjd med tanke på hur jag trodde det skulle gått. Men jag är ändå besviken på att det ska vara så jävla omöjligt att få en sol.

Men jag har varit glad idag! Det har varit fint väder idag också:D

Ikväll är det elitserie kval för Sten sture de möter Västerås. Spännande!

Puss Hanna


9 barre

Kategori: Allmänt



Grattis till min älskade söta lilla syster som fyller nio år idag!!! kram Emma

medans vissa hänger på musikens hus hänger andra på gymmet

Kategori: Blomman


Hallå,
de andra gick till musikens hus, jag är lite avundsjuk måste jag erkänna. Men nästa vecka då jävlar!
Jag och Jannica gick till gymmet iallafall på vägen dit skrek vi till varandra vi var väldigt argsinta kan jag säga. Men sen var vi duktiga på gymmet kanske behövdes ta ut lite agressioner innan. Vi var på gymmet i cirka 2,5 timmar. Det är länge det. Men jag hade en tid med min sjukgymnast också så nu har jag fått lite nya övningar alltid lika roligt. Jag fick oxå veta att om en månad kommer jag nog få börja vara med på träningar lite lätt :D åhh vad jag längtar!

Det var det jag hade att dela med mig för idag ;)

Pussss Blomman




the place to be

Kategori: Allmänt


sammy tilda cornelia


bussar kan ha både vitt, grönt och grått tak

Se jag skriver!

Kategori: Tilda

G dag!

Nu sitter jag här på musikens hus och har det myspys med Emma, Corni och Sammy.
Musikens hus är riktigt bra. Tro mig! Trådlöst internet och allt.
Sova över nästa kanske!?


Puss Tilda

psykologi

Kategori: Allmänt

hahaha..

det är en liten diskussion om våran blogg på psykologilektionen nu! sammy analyserar högt och vi får höra hans fina tankar om vad han tycker om bloggen!

ps. Tilda har faktiskt skrivit på bloggen, även om det inte händer så ofta ;) Ds.

Torsdag

Kategori: Emma

Gårdagen var en ren jävla skitdag! Mycket nog pga att jag var trött och hungrig stora delar av dagen! Men nu är jag back on track igen, eller nästan iaf. Fortfarande lite trött och lite depp men det börjar vända!

Denna dag har än så länge varit bra. Hade sovmorgon, och när jag och Tilda kom till stan så gick vi in en sväng på Musikens Hus och chillade. Det är en sån skön atmosfär där inne så man blir liksom helt avslappnad. Fast vi hann bara vara där en liten stund innan vi cykla till skolan. Har inte hänt så mycket än, men på lunchen pratade vi om studentkryssningen och vi blev sjukt taggade!!!
Dagens stora plus måste iaf vara att Harvig är sjuk och därmed är Info och layout-lektionen inställd, och då slutar vi en timme tidigare! Efter skolan så blir det nog ett besök på Musikens Hus igen. För Blomman blev lite avis för att vi hade varit där medans hon hade spanska! 

Och ikväll är  det bara lungt. Jag ska hem till farmor och syverkstaden för att sy två kjolar till klara eftersom gullungen fyller 9 barre imorn!

xoxo Emma

duktig

Kategori: Blomman

Hej hej,

dagen har varit längre än vanligt. På grund av den extra geografi lektionen. Kuul!
Hade matteprov i morse iaf gick väl inte super bra direkt men får se. Jag har också varit hos tandläkaren idag och i morgon blir det sjukgymnasten. Jag tycker det är väldigt spännande vad jag får för övningar nu. Det är månadens höjdpunkter. Kanske får springa fortfare nu :D

Nu har jag precis ätit mat som jag lagat. Och den blev faktiskt bra!

Senare i kväll blir det Greys.

Puss Hanna

hemligt!

Kategori: Allmänt

VI HAR TRÅKIGT!

onödigt

Kategori: Blomman

Vad blir ditt namn baklänges? Annah
Har du gjort en snöängel i år? No
Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus? En vecka
Platt eller lockigt hår? Platt
Är du kär i någon? Nej 
Vad gör du när det regnar? deppar
Har en dröm gått i uppfyllelse? ja efter att jag såg en stjärna falla
Vad har du för startsida på internet? celsiusskolan
Vem ringde du senast? Ebba
Har du haft vattkoppor? Ja
Har du någon gång testat karate? nepp


Vilken mobilringsignal? ehh vet inte
Minimorötter eller pommes frites?
pommes frites 
Första sporten du gick på? Gymnastik
Vad längtar du mest till just nu? Sommaren!
Hur gammal har du tänkt bli? gammal
När åt du senast en fiskbulle? Minns jag inte. Blää
Vad drömde du inatt? minns inte
Vilken tv-serie är bäst? Desperate housewives, gossip girl. många
Kan du gå ner i spagat? NEj
Vad åt du senast? frukost
Höga eller låga strumpor? låga


Vad är du mest rädd för i hela världen? bli lämnad ensam
Har du varit kär i en kändis? har hänt


Läser du på baksidan av mjölkpaketen? japp
Röd, grön, blå eller gul mjölk? grön
Vad har du för färg på ditt påslakan? blått
Vad ska du döpa dina barn till? Det får vi se 
Sommar eller snö? SOMMAR
Bikini eller baddräkt? Bikini
Snyggaste läraren? ehh
Är du mörkrädd? nej
Har du någon gång haft på dig ett par kallingar? haha nej 
Riktig gran eller plastgran? riktig men har plast
Tänt eller släckt när du ska sova? släckt lampa
Godaste drickan till frukosten? Mjölk
Senast lästa bok? ingen äger mig


Vem kramade du senast? emma


Älskar du att sjunga? hade varit roligare om jag kunde sjunga


Vill du bli president? hah neej
Har du spelat kille i en teater? japp göran persson
Duscha eller bada? duscha
Kan du ditt mobilnr utantill? ja


Har du tråkigt? sisådär


Har du gråtit i skolan nån gång? Jaa


Stockholm city, Metro eller .SE? metro


Hur tar du dig till skolan? buss men snart cykel


Har du någonsin sminkat dig som punkare? nej dt har jag inte
Sjunger du på toa? nej men i duschen


Vilken färg har din jacka? mörkgrön


Använder du långkallingar? ibland när jag är ute


Är du höjdrädd? nej


Vilket land vill du åka till? Något varmt vart som helst.


Vad var det senaste som fick dig att skratta? Emma & Tilda
Vad ska du göra NU? lägga in en spurt på engelskan som eva sa jag borde :(

snurrigt

Kategori: Emma

Klockan halv nio på kvällen är man inte speciellt motiverad för att åka iväg på buggkursen. Men det var bara att trotsa sin trötthet och bege sig iväg. Tilda och jag går på en buggkurs om ni inte visste, tyckte att det var praktiskt att kunna dansa lite så att man slipper tacka nej när någon bjuder upp! ;) Dansen gick bra och det var faksitskt kul, vilket jag inte trodde innan. Efter 1,20 h så blir man lite snurrig i skallen efter alla danser. Kan ju lungt säga att det är olika talang på grabbarna, eller ska jag säga 40+arna som man dansar med. Men det är kul för alla är så trevliga och glada. Och dansläraren är en riktig skojfrisk man, nästan så att det blir för mycket ibland.
Vi upptäckte även en tvål som luktade jättegott, typ avokado björndbär! Lite kul när jag kom hem och insåg att vi har samma tvål fast denne luktar inte alls lika gott.

Ett plus till Hanna för dagens inlägg, men nu är det dax för terriern också tycker jag!

xoxo Emma

negativ

Kategori: Blomman


Hej jag heter Hanna och jag hatar matte!
Hej Hanna!

Emma har nu tjatat på mig att skriva ett inlägg så här kommer ett ;)

Matteprov i morgon och det känns inte bra. Jag tror jag fattar och sen nästa uppgift har jag fel igen. Nu läser vi matte b och nästa år har jag matte c det känns ju kanon. Jag längtar! Nästa år har jag 14 kurser det kommer bli superkul.

Nästa negativa grej är snön. Det är jättemysigt med snö men kan den inte försvinna snart. Jag vill ha sommar! Ge mig Rhodos nu.

Var ett tag sen jag skrev så kan ju berätta om allt roligt som hänt. 
Gårdagen började jag och Jannica på gymmet duktiga var vi. Skola igen segt. Sen var det innebandy. Efter att vi hade vandrat över en åker full av snö. Det var svårt att hålla sig på bena och mina byxor blev väldigt blöta.
Den här tiden på dagen blir alltid  vår humor sämre och sämre så vi skrattade en hel del. Sen tränade jag, Ebba och Jannica våra gulliga småtjejer. Vi körde hårt med dom. De fick köra några vändor idioten. Flera hotade med att sluta. Efter träningen drog jag på mig mina stövlar över mjukisbyxorna då fick jag höra av en av tjejerna agnes att jag såg ut som en ridtjej. Hon trodde också det skulle komma en kille och bli kär i mig och sen fråga om jag ville rida med honom. Då skulle jag säga Ja jag vill rida! Haha jag och Jannica hade svårt att hålla oss för skratt då. 
Mickan sov sen hos mig. Vilket gav dagen ännu ett plus:D Vi kollade på massa paradise hotel danmark final snart ;) hah. Men trött idag nu. Puss på henne iaf.

Den här dagen har varit låång i skolan. Men mycket dålig humor idag med vilket leder till att vi nu lever längre.
I dag hade jag, Tilda och Emma fika dag vilket gav dagen ett stort plus.+

Konstigt inlägg men jag slapp matten en stund iallafall. Nu ska jag plugga järnet i en halvtimme till sen desperate housewives igen :D

Puss Hanna


smärta i rumpan

Kategori: Emma

back to school!
pain in the ass!
jag vill inte!

det var riktigt jobbigt att kliva upp på morse. och som vanligt när vi cyklade från tåget var det snöstorm så när vi kom fram till skolan rann mascaran, inte okej!
nu är det företagsekonomi och maj blir sur för att klassen inte kan när det enligt henne är jättelätt! vi håller med maj fast vi tre och jannica är nog de enda !!
denna vecka känns tung och nu har dom lagt in två timmar till i veckan, så tidigaste dagen slutar vi fyra! och så är det ett äckligt matte b prov på onsdag. hej IG !!!

xoxo Emma