vårtgemensammaliv

Emma+Tilda+Hanna+Höök

Jag skulle också vilja vara en såndär. En såndär som det flyter för.

Kategori: Emma

Hatar att vara den som gnäller. Men seriöst. Inte är det kul nu.

Depth over distance

Kategori: Blomman

Dagarna rullar på i full fart då de senaste dagarna bestått av jobb, firmafest och match. Matchen gick vi och vann med 6-1 vilket var kul för vi har nog inte vunnit ngn match med mer än två mål max.
I morse mötte jag upp min nya favorit granne Tildis och så tog vi en promenad. Senare blir det gym med Jannica och ikväll träning. Men måste hinna med några veckors städning som jag förträngt tyvärr.
Jag har även beslutat mig för en sak då jag behöver lite förändring känner jag. Vid nyår ska jag klippa av mig håret! Men fegar lite så blir lite längre än axelhöjd. Så kort har jag inte haft sen jag var 10 så ska bli spännande :)
Hörs då!
Lite längre än såhär hade jag tänkt mig.
Stor saknad..

Smakprov

Kategori: Tilda

Igår var jag och min blivande sambo på ikea med hans föräldrar. Så såhär ser det ut nu i lägenheten:


Om man försöker tänka bort rynkorna i soffan som kommer att försvinna så småning om så är jag riktigt nöjd

What goes around comes back around

Kategori: Emma

Måste börja med att tacka för igår! Hade en urmysig kväll med alla mina favorittjejer. Trerätters middag och massa skitsnack. Perfekt fredag! Denna dag blir det rätt lungt, kolla på syskonens hockeymatcher och sen ikväll blir det middag hemma hos farmor och farfar. Ska baka en tårta också för det blir även lite födelsedagsfirande ikväll!

Framåt För Evigt

Kategori: Höök

Mkt trevlig fredagkväll igår!
Började här med lite folk från jobbet och några andra trevliga människor, sedan blev de flustret ganska kul var det iaf :)
Idag blir de Fifa tunering hos syrran med hennes kille och hans polare, kommer ju ha lekstuga!;) Sen ikväll blir de nog Terrassen bara, lite chill har match imorgon 16.30 i allians A se till och vara där!

Hoppas på en bra lördag då gott folk!

/ Kroken

Psyko människor

Kategori: Blomman

Igår var det en bra dag måste jag säga då det först blev Ikea mys och lunch. Nu har jag äntligen ramar till mitt rum tog bara 1,5 år efter att jag satt upp hyllan. Tråkigt bara att den sitter fel insåg jag nu.
Sen drog till jobbet där jag jobba i några timmar innan det bar av till terassen där jag mötte upp Malin o Emelia. Där hängde vid sedan till halv 3. Hann prova på några av deras nya drinkar och prata skit om kunder. En av våra stammisar lyckades även lägga märke till oss så vi blev bjudna på champagne.
Nu bär det av till Tierp sen kommer massa brudar dit. Blir en perfekt kväll det :)

Det finns så många vägar att gå. Jag väljer en och jag hoppas att den leder mig dit jag vill

Kategori: Tilda

Vissa saker är bra konstiga. Som idag när jag körde bussen till Östhammar ringer det från Idre Fjällrestauranger och  frågar om jag fortfarande är intresserad att jobba där och vill komma på intervju. Jag fick lite panik, tänkte över det en timme och bestämde mig sedan för att tacka nej. Nu har jag blivit så inställd på att flytta till Uppsala och att ändra om igen känns bara så fel. Wadis soffa är ju i princip såld så stadslivet närmar sig med stormsteg :)

Detta är bra:
I helgen som var var det lagfest här hemma. Kul kväll med tjejerna
Uffe pratar med några tränare inför kommande säsongen. Hoppas
5-6 dagars jobb denna vecka
Jag vann det allsvenska familjetipset. (Iår igen)
På fredag är det tjejkväll hos den blivande 19-åringen

.

Kategori: Blomman

I väntan på början av starten

Kategori: Blomman

Torsdag: Troligen drink med konsumjobbarkompisar
Fredag: Födelsedagsmiddag hos Emmi
Lördag: Jobb och firmafest med Årummet
Söndag: Match och jobb
Onsdag: Ekerö, Simones avslutningsmiddag samt födelsedagsmiddag för Hannah.
Fredag: Sannas födelsedagsfirande
Lördag: Halloweenfest?

Älgjakt

Kategori: Blomman

Idag är det matchdags är väldigt trött bara just nu men en långpromenad ska nog få fart på mig! Motståndet står Alunda för som precis som vi inte förlorat någon match men de  har bara spelat 3 matcher och vi har spelat 4.  Även Storvreta har tre raka segrar med sig. Spännande serie det här.
Efter matchen blir det raka vägen till jobbet med Selma och så jobbar vi stängning.
Hörs då !
Stenhagen KK - Alunda IBF 14.00 BoK C

vill inte

Kategori: Blomman

jag vill inte jobba utan jag vill sova!! Vill inte vill inte vill inte! Efter jobbet blir det snabbdusch och sen till höök hörs då :)

du såg mig som jag är

Kategori: Blomman

Nu har jag varit riktigt dålig på att uppdatera men känner att jag inte direkt har något spännande att säga. Det enda jag gör är jobba fast kom på nu att jag ändå hunnit med en del. Hängt med corre o jannica, myst hemma hos Hannah, shoppat med jannica, hängt med tilda och tränat innebandy. Saknar min familj bara. Min syster som bor alldeles för långt hemifrån. Men ändå ser jag henne oftare på msn, skype och så än jag gör med mina föräldrar som jag bor med. Har inte träffat de sen i tisdag kom jag nyss på.
Nöjd med veckans shopping då jag köpt tre par skor och en vinterjacka för totalt 1200 kr !

jobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobb

Kategori: Emma

Seriöst vad jag är less på ordet jobb. Det känns som det är det enda samtalsämnet nu för tiden, och det tar upp den största delen av tankeverksamheten. Söker flera jobb i veckan. Får inte ett enda svar. Får varken ett ja eller nej. Får inte chans till någon anställningsintervju. Får då inte heller chans till erfarenhet. Och då blir det ännu svårare att få ett jobb. Fan pallar inte jobb.

Men på tal om jobb så har jag tillbringat fem timmar på Stadium idag. Lite klirr i kassan i alla fall. Och det blir bättre imorgon för då är det är det dags att stiga upp tidigt för att befinna sig på Stadium kl 9 och gå därifrån 17. Sedan blir det myskväll med tjejerna! 


 

/  Less tjej

Kärleken?

Kategori: Höök

Efter att ha jobbat till nyss så tycker jag man är värd lite fredagsmys på en tisdag med hamburgare pommes dip och pistonhead! :)

Passar på och säga grattis till Jannica som nu bara har 1 år kvar till systemet idag! ;)
Och välkomnar Tilda in till storstan, fast hon inte har flyttat riktigt än men snart så! Räknar med en hejdundrande inflyttningsfest ;) Tur att ni är 2 iaf, väldigt långtråkigt att bo själv!

Nu är käket klart så blir mat och Scrubs nu, sov gott då alla glada!

/ Kroken

Minns gårdagen, dröm om morgondagen, lev idag

Kategori: Tilda

Igår innan träningen fick jag värsta lyckoruset att jag ska få flytta. Att vakna upp brevid killen man älskar varje morgon kommer vara underbart. Att ha något som är vårat eget där vi får bestämma och göra som vi vill. Att kunna träffa kompisar på en snabb fika nere på stan. Att bara bo 10 minuters gång från Blomman. Fan vad coolt!



Hissgardin och maskroslampa i köket

Tankarna går i inredning

Kategori: Tilda

Så nu är det nästan klart att jag ska flytta till Uppsala eller jag ska flytta sen så återstår det ju att se hur det kommer gå

Jag kommer för första gången i mitt liv:
Bli sambo
Bo utan mina föräldrar
Bo i stan
Plugga på universitet? (Om jag kommer in)
Gå på nation

Alltså det är ju sjukt spännande och roligt allt ihop men sedan finns det ju också en del av mig som alltid är orolig.

Orolig över:
Kommer sakna familjen och Fiskvägen
Måste ha ett jobb där jag får jobba mer med bättre lön nästa sommar (Jag vet att jag är töntig slå mig gärna med en kastrull i huvudet om ni vill)




Så nu ska det göras om på Tiundagatan. Jag har skrivit en lång lista på vad som ska införskaffas och vi ska måla köksluckorna vita och byta handtag. Bilderna över är soffan vi ska ha och soffbordet. Vi var nära att köpa soffbordet igår men vi gjorde det inte och nu när jag skulle ta denna bild såg jag att det är nedsatt från 1400 till 900. Jag måste dit och köpa det nu innan allla är borta.

Heja Tilda

Trakterna

Kategori: Höök

På riktigt! Vrf går helgerna så sjukt snabbt? Lackar ju!

I fredags var de försky här sen Bj, mkt trevligt!
Igår var de fotboll och käk hos syrran med några bira, sen blev det fifa12 och krök här med Bes och Tomkin(Torkel), avslutade kvällen på terrassen, även detta en mkt trevligt kväll. Lyckades med en hel del under gårdagens sista timmar, ringde och väckte en hel del folk, somnade på bussen väckt av chauffören hah och vaknade idag med en halv äten billyspanpizza bredvid mig! xd
Idag är de match vid 16, så nu blir de uppladdning med film godis och läsk i soffan, hörs då!

/ Kroken



Ge till mig! Någon som är sugen på och dra iväg utomlands 1-2 veckor bara sådär?

Hur kan man sakna detta?

Kategori: Blomman

sliten

Kategori: Blomman

Torsdag Konsum 17-23.15
Fredag Årummet 8-16, Konsum 16-23.15
Lördag Årummet 9-17
Sen är det helg! Synd bara att vi har tidig match på söndag. Haha samling 07.00 på donken för frukost!
Hörs då!

Tycker inte om att sova själv

Kategori: Emma

Måste börja med att ge lite cred till mig själv eftersom jag har varit så duktig, har städat och styrt upp hela huset! Nu är det både fint och luktar gott. Annars har det varit väldigt lungt de senaste dagarna. Jag var in till stan idag för att umgås med mina favoritflickor, vi drack smoothie och snackade skit. Så efterlängtat!

Imorgon ska jag ut på Östersjön. Det blir en t/r på Eckerölinjen med Amanda, Lelle och Tilda för att fylla på barskåpet litegranna. Kvällen blir sedan som den blir ;)







Skönt också att se att Hööken är så taggad för helg!

1.000.000 Nollor

Kategori: Höök

Jag är död, jag är död!!!

De är inte första gången jag säger så och absolut inte sista!

Nu har de äntligen börjat dra igång lite på jobbet med däcksbyten, får dagarna att gå lite fortare och mera jobb :) Fast igår blev de lite väl mkt jobb mellan 07.30-23.30, så idag blir de lite chill innan träningen ikväll.
Och imorgon är de världens bästa fredag igen! :D Hoppas på något kul då, på lördag blir de iaf fotboll och några öl hos syrran och hennes kille, söndag match hemma mot Insjön, se till och vara där!

Puss och kram på er alla glada! :D

/ Kroken

Hjälp mig lite nu

Kategori: Tilda

På fredag blir det Eckerö med Amanda, Lelle och Emma. Kanske blir maskerad efter. Antagligen blir det Birger eftersom man faktiskt måste komma på något att klä ut sig till annars. Blir ju antagligen en maskerad senare i höst. Så vet någon något skoj man kan vara? (Tröttsamma eviga fråga varje gång man ska klä ut sig) Tidigare utklädnader jag haft: arab, african bitch, ängel

När jag kör till Östhammar hinner det bli P3 lite titt som tätt. (Påminner mig om ogrästiden lite) Nu har jag fastnat för denna:

Allt grönt
Jag rullar natt och dag
Nu när planeterna har ställt sig på rad
Vi rullar maximalt
För vem vet hur länge känslan är kvar
Det e en vacker dag
En sån som får dig å längta tillbaks

Favoriter som ska med

Kategori: Tilda






Kaosdag

Kategori: Blomman

Shopping, utelåst,  bilolycka (allt gick bra), träning och massa kakor sammanfattar min dag ganska bra.
I morgon blir det min första körlektion så får se hur det går förhoppningsvis komme rjag levande därifrån.
Älskar er

Heartbreak

Kategori: Emma

made of '

Kategori: Tilda

Det var en jättebra kväll igår på Heartbreak i Gävle. Och nu går jag runt med en massa kärlekskänslor till mina flickor (ååh vad jag tycker om att vara med er) och så har jag det där inte allt för härliga bakissuget i magen också.

Snart ska vi åka med min syster som ska ta härjedalingen upp till Norrland igen och efter det ska jag, mamma och eventuellt min bror åka till IKEA. Jag älskar inredning och jag längtar ihjäl mig att få inreda när jag flyttar till Wadis. Jag skulle nästan kunna hugga av mig ett ben för att kunna flytta till honom nu men innan jag kan göra det så krävs det att jag får ett jobb i Uppsala med mer än 10 timmar i veckan. Så det känns som det kommer få vänta ett tag även fast vi båda vill hur mycket som helst redan.

Få se om det kommer några bilder från gårdagen sen

Puss

Godnatt

Kategori: Blomman

Nu är mina sötnosar säkert kalasfulla och ska snart ut i gävle. Själv är jag precis hemkommen från jobbet och laddar istället för match i morgon. Men avundsjuk som bara den är jag!
Från en kväll då vi alla var kalasfulla!

Pay it forward

Kategori: Emma

Alltid skönt med lördag även fast alla dagar nuförtiden typ är lördagar. Ska fortsätta chilla ett tag till innan det blir att fixa till sig. Ska till Tilda på middag och förfest innan det blir Gävle och utgång!


Saknar att stå bakom baren!

På låtsas

Kategori: Blomman

Att det ska vara så jävla svårt att gå upp direkt på morgonen utan att ligga och dra sig. När klockan ringer halv 9 så går det inte att få upp min kropp utan jag somnar alltid om och vaknar vid 10 igen. När man inte har en tid att passa på morgonen går jag helt enkelt inte upp.

Även denna vecka har det blivit sex dagars jobb. Men det tråkiga denna vecka är att det bara har blivit kvällar och att min enda lediga dag hade innebandyträning och ändå kom hem sent. Så nästa vecka önskar jag att få äta middag med familjen någon dag iaf.
Denna helg är inget att hänga i julgranen direkt men ser framemot  lönen  kan jag säga.
Fredag: 14-22 årummet
Lördag: 16-22 Årummet
Söndag; Match mot björklinge (helgens höjdpunkt!), 16-22 Årummet.

Ain't no mountain high enough

Kategori: Emma

Träffade några av tjejerna idag för en lunch och fika på Café 018. Precis lika mysigt som vanligt! Just nu blir det till att söka lite jobb innan det blir mys i soffan, säsongspremiär av Grey´s Anatomy idag!


Hannas bild från BJ-utgången i fredags!

Vi bakar med kärlek

Kategori: Tilda





Idag har jag och min halvhandikappade kille bakat (innebandyspelare med ett överansträngt knä och pappa är i chocktillstånd). Muffins, limpa och baguette och snart kanske det blir film. Mysdag

Lite speciell

Kategori: Blomman

Insåg precis att min hund är väldigt speciell. Vad jag än gör sitter hon och bara tittar på mig sen när jag vänder mig till henne går hon därifrån. Nu har jag precis gett henne min glasskål som hon tycker om att slicka ur då sitter hon bara och morrar åt skålen. Min lilla knäppgök!
Träningen igår var riktigt kul då vi spelade väldigt bra. Det bådar gott inför matchen mot björklinge i helgen. Åh så taggad jag är för den!
Men nu gym och sedan jobb på Konsum.
Hörs då!
Så söta tjejer!

True story..

Kategori: Emma

Vill ha något att göra om dagarna. Vill flytta hemifrån. Vill ha något att se fram emot.

Livet rullar på

Kategori: Blomman

Jobbade min första stängning på årummet igår gick förjävligt i början men sen blev det lite bättre. När man stressar upp sig blir det mesta fel men det är svårt att ta det lugnt när man blir nervös.
Snart är det dags att gå dit igen då jag börjar klockan 2 och sen efter blir det innebandy träning. Var en vecka sen jag spela innebandy nu så astaggad!

don't count the days make the days count

Kategori: Tilda

Kan känna att det är dags för ett inlägg igen. Veckan som var har varit lite som en berg- och dalbana. Började med förra söndagen som verkligen var tung och sen blev det två tråkiga nyheter till och ja sen blev gårdagens kväll inte alls som beräknat..

Men veckan har bjudit på många bra grejer också, speciellt  denna helg har jag haft cashflow. Dubbeljobb både fre och lör. Melins på dagarna, Athen på kvällarna. Och så fick man ju lite kosing igår när Emma och jag stod på loppis också. Har hunnit varit med syster också som varit hemma denna vecka vilket har varit väldigt mysigt :) 

Nu ska jag ta tag i allt som behövs göras denna dag, hur denna vecka ser ut vet jag inte riktigt men i helgen blir det utgång i Gävle. (Det är faktiskt dags att öppna min minttu som jag köpte i augusti) Jag är taggad.

Puss


hej pullan! hej tilda!

Jag älskar dig!

Kategori: Emma

oroligheter

Kategori: Blomman

Jag skulle vilja vara en sån där iskall person som inte blir nervös utan som bara tar allting som det kommer. Tar det mesta med en klackspark och säger det får gå som det går. Istället är jag den där personen som blir nervös för allt och oroar sig för det mesta. Det är väldigt jobbigt måste jag säga att lägga massa onödig energi på det.

You´re killing me

Kategori: Blomman

Två bra utgångar denna helg!
Men såklart snubblade jag igår och gick hem med ett svullet knä.

Tänker på alla underbara människor jag har i mitt liv.

Kategori: Emma

Gårdagen vart det in till Uppsala med lillasyster. En mysig dag, dock känner jag att ett shoppingförbud skulle vara välbehövligt just nu. Skor har en förödande konsekvens för plånboken!
På kvällen tog jag mig hem till Jannica för lite förkrök där med henne och Corre. Sedan blev det ner på stan där vi mötte upp Hanna för att gå vidare till BJ för discodansing! Hade en mycket rolig kväll som gärna hade fått varit längre!

Nu är det dags att röja upp lite på rummet (hur fan kan det bli stökigt så snabbt?), och sen bege sig till Hållnäs med Johannes.