vårtgemensammaliv

Emma+Tilda+Hanna+Höök

Torsdag

Kategori: Emma

Usch fy blä på denna dag.. Kände på mig redan imorse att detta skulle bli en dålig dag...


Någon som vill ha extra syskon så lånar jag mer än gärna ut mina just nu!!!

Who doesn't long for someone to hold..

Kategori: Emma

Totalvikt, bruttovikt, bärighetsklass, moped klass 2, tunnelseende, antispinnsystem, påbudsmärken osv osv osv.... PLUGGA och övningsköra är prio ett just nu!


Längtar galet mycket efter våren och sommaren. Grillkvällar med bra människor, övernattningar i sommarstugor, spontandagar, ayia napa, chill på bryggan, mjukglass, valborg, bada, cykelturer utan mål, midsommar, shorts, värme, barfota, jordgubbar, studenten!!

from yesterday

Kategori: Blomman

Jag ska också vara duktig och kasta in ett litet inlägg ;)

Helgen var mycket bra med hemmakväll i fredags och sedan utgång i lördags. Min dator blev förstörd den förfesten men jag har inget annat än mig själv att skylla på.

Den här veckan ser ut att bli rätt fullproppad

Tisdag: skola 8.30-17.00, småtjejerna 18.00-19.00, innebandyträning 20.00-22.00
Onsdag: Sjukgymnast 8.30, skola, konsum 12-19
Torsdag: skola 8.30-16.00, konsum 16-23
Fredag: skola 8.30-11, gym, konsum 16-23
Lördag: Högskoleprov, myskväll?
Söndag: Konsum 9-18.30

Så bloggen vi hörs nästa vecka :)

Pusss

Känslorna bara växer

Kategori: Tilda

Stackars bloggen har inte fått ta del av vår fina monter. Nu får den det. Go with the flow people!

Kategori: Tilda

Är helt slut som människa!!

Kategori: Emma

Stackars lilla blogg. Ingen som orkar uppdatera dig längre hah. Lovar inte heller någon förändring. Men just nu tänkte jag skriva några rader här i alla fall.

Denna vecka har varit så sjukt stressig, inte en ledig stund. Jobbat tre gånger vilket gillas mucho! Igår var det full rulle här hemma också. Mamma fyllde 40 fina år vilket resulterade i ett stort antal gäster. Folk överallt, kul att träffa hela släkten igen! 
Men vid åttatiden drog jag in till stan och hem till Hanna. Det blev lite förferre i partyrummet innan vi drog till Salu. Rätt så ovärd kväll och lite för mycket folk. Sämst var ändå att dom ställde fram klockan så vi förlorade en timme där, dåligt!
Kom hem för en timme sen och nu blir det att plugga gärnet!


Grattis världens bästa mamma. Älskar dig!

trött tröttare tröttast

Kategori: Blomman

Den där mässan tog på krafterna och i matsalen idag var det tre döda tjejer som inte sa ljud utan bara fokuserade på att äta utan att somna. Vi slutet 11 och blev direkt hem innan jag somnade vid 12 och vaknade nyss.

Mässan i går gick verkligen över förväntan då vi sålde hela 52 stycken flowfish. Vi är nöjda iaf! Att jag orkade mig till träningen efter var ett mirakel men dit kom jag iaf.

Ikväll ska jag en hemmakväll och bara njuta av att kunna gå och lägga mig vid 21 typ. Sen i morgon ska jag nog ta igen dagens förlorade träning, kolla fotbollsmatch och så blir det troligen en utgång på det :)

Livet känns så jävla rätt just nu!

Kategori: Emma

Är så tacksam för allt jag har i mitt liv! Älskar min familj och mina vänner, stormtrivs på jobbet, har kul på fotbollsträningarna, och försöker njuta det sista som är kvar av skolan!

Ska strax sova för imorgon är det en stooor dag, Våga Vara Egen mässan i Fyrishov mellan kl 13-18! Be there!



Puss i lingonskogen!

inte särskilt uber bra

Kategori: Blomman

Jag känner mig inte alls positiv utan bara trött, arg och ledsen på allt.

Men nu ska jag gå ut på en springtur och sedan hem för att vika broschyrer tills i morgon :)
Har en telefondejt med Hannah ikväll med :D

über bra

Kategori: Tilda

Hallå alla

Det känns som mina veckor till studenten kommar innehålla mycket. Speciellt mycket träning, plugg och jobb. Men snart är det bara två månader kvar. Tiden kommer springa iväg. Ibland vill man nästan stoppa den ;)

Såhär har min vecka sett ut nu och så här kommer den fortsätta:

Måndag: Träning på morgonen, skola, jobb
Tisdag: Skola, träning på kvällen
Onsdag: Träning på morgonen, skola, jobb
Torsdag: Våga Vara Egen mässan hela dagen
Fredag: Stockholm med mamma, träning på kvällen
Lördag: Match, PARTY med flickorna
Söndag: Hänga med pojken min

Det bästa är att jag har dom fyra bästa dagarna kvar. Gud vad bra allt känns!

Puss, Tilda


Bonka bäver på lördaaaag!

in my shoes

Kategori: Blomman

Jag älskar känslan i kroppen efter man tränat! Den är underbar. Jag älskar att spela innebandy och jag närmar mig nu matchspel då jag är med på matchövningarna. Min kondition är obefintlig och tekniken är väldig ringrostig. Men fan vad roligt det är!

Annars har dagen varit lång med ännu ett ekonomi prov men denna gång internationell ekonomi vilket gick helt okej. Det var mycket att skriva så man fick ont i handen, det var rätt skrattretande och titta runt i klassrummet och se folk sitta och stretcha armar och händer. Därefter var det småtjejernas träning och de var på pusshumör. När man blir anfallen av tre tjejer som pussar dig överallt för att de sedan ska ta en paus och fylla på med pussar och sedan flyger på en igen.

Dessutom har studentmössan anlänt! :D

"Ballar av stål"

Kategori: Emma

Sitter i soffan med mamma och Filip och kollar på Ballar av stål. Kongoskönt program som rekomenderas varmt!

"Vad kostar det att bli uppstoppad?" hahahah seriöst!

once a failer, always a retard

Kategori: Blomman

Efter en bra helg så är jag lite för trött idag. Jag hinner bara plugga några minuter innan jag somnar. I morgon har vi internationell ekonomi och på onsdagen ska analysen av talet in men annars ser veckan ganska lugn ut. Förutom våga vara egen mässan på torsdag då.

Jag är tråkig men har inte så mycket mer att delge.

En bild från helgen får ni istället

Sötis

Kategori: Tilda

Wadis ligger och sover i sängen & jag sitter här i soffan.. Försöker att inte hoppa upp i sängen och kasta mig över honom.. Fast viljan är stor hah..
Som Emma skrev nyss är det FF möte idag :) ser fram emot att hänga med två av mina favorit flickor!

Puss

Everybody crash and burn sometime

Kategori: Emma

Godmorgon kompisar!

Om någon timme kommer mina arbetskamrater hit och då blir det företagsslit så det sjunger om det. På kvällskvisten blir det förhoppningsvis match på konstgräset kl 18 mot IFK Gävle.

Pussss

jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Kategori: Blomman

Nu är det äntligen helg! Det här har varit en tung vecka och nästa blir också ganska tung innan det kommer några lugna veckor. Väldigt skönt det :)

Nu har halva denna termin gått. Jag som tycker tiden rusat fram sen nyår och tiden som är kvar kommer nog rusa fram lika fort. PANIK!

Snart kommer Alva hit vilket var väldigt länge sen. Vi är alldeles för dåliga på att ses.

Väldigt gammal bild hah. Men den nyaste på oss iaf.

I'm here without you baby, but you´re still on my lonely mind, I think about you baby, and I dream about you all the time..

Kategori: Emma

Kom nyss hem från stan. Började dagen med en liten utbildning på jobbet, sen en lektion i skolan innan jag och Blom gjorde ett företagsärende. Sen vart det övningskörning med mamma och ytterligare några ärenden, och nu sitter jag här och funderar på om det kommer gå att träna ikväll eller inte.

Resten av helgen har jag ingen aning om, orkar inte ta några beslut... Dock lär alldeles för mycket tid gå till skolarbeten!

Känner att jag blev lite depp nu, trots att jag och Blom idag snackade om att livet var så bra. Ska lyssna lite på myspyslistan på spotify så löser det sig nog ;)


Trevlig helg alla!!

Och när du satte eld på min hamster Hussé & sen serverade honom på kebab-buffé

Kategori: Tilda

Vågar jag göra något annat än skriva nu? Jag tror inte det så nu är jag tillbaka heh..

Dessa veckor som jag har varit "borta" har jag pluggat, tränat & provjobbat. Jag provjobbar på restaurangen Alexander som ligger vid Islandsbron så att jag ska få sommarjobba där i sommar. Det är grymt svårt med tallrikarna men sen så känns det som jag börjar lära mig det mesta nu :) 
Idag är det plugg som väntar.. Är "sjuk" från labben så att jag kan plugga IE & svenska hemma istället. Ikväll blir det träning och efter det kommer min fina kille på besök.

Mitt inlägg är inte världens skojigast idag så därför bjuder jag er på en gammal sköning!
Emmas & min låt i åttan eller något tror jag.. Vi nötte den så mycket så jag kan den än idag hah..
http://www.youtube.com/watch?v=izT4bP_cEMU - Sorry Mohammed

Vi höres alla. Förhoppningsvis tidigare än om två veckor! (Nej då jag lovar jag ska förbättra mig)
¨
Puss Tilda (den återvändande samurajen)

My little ponny!

Kategori: Emma

Måste bara säga att alla hade skrivit jättefina hyllningstal till sina nära och kära! Det var kul att lyssna och man fick se en ny sida av de flesta i klassen. Efter lektionen var vi så fyllda med kärlek så vi visste knappt vart vi skulle ta vägen. Vi bestämde att det måste bli en myskväll snarast!


Tilda, ta tag i livet och skriv ett inlägg nu!! Bloggen saknar dig!

76 dagar till studentdagen!

Kategori: Blomman

De senaste dagarna har jag varit på bra humör utan anledning och jag ser det positiva i saker. Det känns skönt fast jag gillar inte riktigt min inställning jag fått till att plugga till prov. Jag tänker hela tiden om det går dåligt vad gör det om hundra år. Jag är inte ens nervös..skärpning Hanna! Inte långt kvar nu ju.

Jag, Tilda och Corre satt och prata om våren och sommaren idag. Vi tog fram alla de mysigaste känslorna och herregud vad jag längtar. Tänka att ligga på en strand och det steker på kroppen och sen kommer den där lilla brisen. Eller när man ligger på en luftmadrass och doppar ner armen i vattnet, och sedan när man tar upp den och känner hur vattnet torkar. Ayia Napa nu tack! 

Men annars så har jag tillbringat dagen först hos sjukgymnasten vilket gick bra då jag körde maxtester. Han sa att om det blir problem med knät nu så har det inget med styrkan att göra iaf då jag är väldigt stark. Därefter bar det av till en ortoped där jag fick testa skydd. Jag fick sedan med mig det hem. Testade nyss att ta på mig det fattar inte hur jag ska kunna springa men man vänjer sig väl hoppas jag. Slutligen tandläkaren vilket gick bra. Nästa tid är först nästa år i februari och det kändes läskigt för jag har ingen aning vad jag gör eller är då..


Men nu tillbaks till hyllningstalet och matteplugget.

 

Nu kan du få mig så lätt..

Kategori: Emma

Våren närmar sig med stormsteg och det finns bara ett ord, underbart! Tog fram jeansjackan igår också!

Började dagen med träning, sen två lektioner och sen var jag hemma igen vid kl 14. Sköönt! Nu är det plugga som gäller, lite för mycket nu kan jag känna. Men som sagt, vad fasiken gör det om hundra år?!!


Mitt hyllningstal på svenskan går till min faktastiska mamma. Jag älskar dig! 

du förvirrar mig

Kategori: Blomman

I morse slog jag nog nytt rekord på hur snabbt jag kan resa mig upp från sängen till att sitta på bussen. Jag vaknad 7.12 bussen gick 7.24. På den tiden hann jag kasta mig upp, packa en väska med grejer att ha på mig efter innebandyn. Duschgrejer och så. Kastade även ner min tandborste eftersom jag inte hann hemma. Därefter sprang jag till bussen. Kom halvvägs på att jag glömt ib skorna så springer tillbaks och hämtar dom. Men ändå hinner jag med bussen. Jag var helt galet nöjd över mig själv när jag sitter på bussen och tkr jag är duktig som kämpade mig till innebandyn.

När jag kommer till stan hoppar jag på 11 som jag brukar ta till alianshallen. Men den vänder vid IKEA och kör tillbaks mot stan. Jag frågar då om den inte kör till alians längre. Hon svarar kort "nej, bara på lördagar och söndagar". Jag och två gubbar som tänkte åka åt det håller hoppar då av vid ONOFF. Där står jag och väntar på 13 som i bland också går till alians. När den kommer frågar jag innan denna gång om den åker till alians men nej det gör den inte. Det skulle ha tagit för lång tid att gå dit och jag skulle missa hela träningen utom match. Matchen är ju det jag inte får vara med på. Så jag åkte till gymmet i stället. Sjukt ovärd morgon att nästan se hallen men att inte komma dit. Man fattar säkert inte något av det jag skrivit svårt att förklara.

Dagen rullade på iaf med några timmars jobb efteråt. Nu äter jag godis och pluggar.

Flowfish UF

Kategori: Emma

Vill påminna om att det bara är tio dagar kvar till UF-mässan som hålls på Fyrishov den 24 mars mellan kl. 13-18. Om ni vill ha en biljett för att gå in på mässan gratis så är det bara att ni säger till någon av oss så får ni hur  många ni vill ha!

Tänkte också påminna er om att gå med i vår facebookgrupp, Flowfish UF, och ni kan ju även ta en titt på vår hemsida, flowfishuf.n.nu  !!!!!


En bild från Öppet Hus på Celsiusskolan den 16/2!!!

Vadå olika? Det är du som är olik!

Kategori: Emma

Dagens tips: Måste bara säga att skönaste dancemovet är SURFINGBRÄDAN! Passar perfekt om det är lite lugnare musik så man bara kan stå och gunga lite. Sen om man vill spetsa det hela kan man hoppa lite coolt för att det kommer vågor!

AWSOME!

vi kör dansleken

Kategori: Blomman

I går var vi in och köpte våra biljetter till studentfesten på flustret så nu vet vi vart vi ska fira den 1 juni. Det är helt sjukt att vi snart är där! Vi fick köa i två timmar innan vi fick dom i våra händer men det hoppas jag det ska vara värt det.

Jobbade mellan 17-22.15 i går och sedan var det bara hem och fixa sig innan vi alla tjejer möttes upp utanför salu. Emma och jag körde nyktert och det fungerade kanon. Det blev massa dans och vi hann även med att köra en danslek hah.

I dag har jag väl pluggat alldeles för lite men men vad gör det om hundra år haha.



Tråkigt på ett fint läppstift!

Kategori: Emma

Första träningsmatchen igår. Fytusan va kul det var! Trots att det blev förlust med 1-0. Men nu är vi igång! Efter matchen blev det "förfest" med Wadis, Tilda och Gonzo innan jag mötte upp tjejerna utanför Saluhallen! Hade en rolig kväll och dansade så det värkte i benen!! Måste säga att nyktra utgångar är otroligt underskattade!


natt@saluhallen

Two is better than one

Kategori: Blomman

En lång dag följt av spelarmöte då vi diskuterade säsongen jag hade jättemycket att delge kände jag haha :)  Därefter körde vi lite innebandy då och gud vad jag älskar det! Visserligen är jag väldigt ringrostig igen och kan bara vara med på två övningar men kul är det!

I morgon blir det jobb 9-13, lite rehabträning och sedan blir kvällen lugn med bio. Black Swan.

Det som händer på Östersjön stannar på Östersjön!

Kategori: Emma

Ska inte gå in på några detaljer men kryssningen var kaos!! ;)

Denna dag har varit hur lång som helst. Började med att åka till Östhammar och köra halkbanan, sen hem till Tierp för att hämta Klara innan vi två drog till stan där lillungen shoppade upp alla sina födelsedagspengar ;) Sedan hem igen och nu är det soffan och ngn förutsägbar men ändock bra film på TV:n. Snart sooova!


Som ni ser, såhär glada var vi hela kryssningen och detta är bara en av kvällens alla hundratals underbart vackra bilder!

but you know it´s all right

Kategori: Blomman

Varför känns det alltid som när jag börjar plugga till ett prov att det är ett helt nytt ämne? Det gör saken så mycket jobbigare. Hittils i dag har jag pluggat 40 minuter vilket är jättebra för mig som hade tänkt plugga hela dagen..

Nu är det klart iaf att jag ska få ett skydd till knät. Eller om jag fatta rätt är det klart.

Aja har inget mer att skriva.

jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

Kategori: Blomman

Onsdagar brukar ju kallas lilllördag och idag när vi är lediga (studiedag) så insåg jag att det är en underbar dag att vara ledig på. Så varför inte gå hela vägen och göra det till en ledig dag. Ledig mitt i veckan skulle ju göra att man orkar så mycket mer då man får sova ut en dag.

Gårdagen var en lång dag då jag gjorde det svåraste provet i hela mitt liv. Jag var säker på max 4 poäng och då var en fråga värd 20 poäng. Det känns bra!
Sedan åkte jag för att träna småtjejerna ensam denna gång för att Johanna var borta. En mamma kom fram innan träningen och sa att hon tyckte att vi alltid höll i så roliga träningar som var kul att titta på. Det var väldigt roligt att höra eftersom vi alltid har panik för vad vi ska hitta på. Därifrån var det bara att åka direkt till stenhagen för träning. Det gick också bra det lilla jag var med. Sen efter kände jag mig svullen men det är väl smällar man får ta.

Nu ska jag strax i väg till gymmet för att möta upp Jannica. Därefter vidare till stan för att träffa Corre och köpa en födelsedagspresent. Resten av dagen MÅSTE bestå av plugg. Men jag är alltid bra att komma på annat att göra.

Pusss

Vi lever

Kategori: Blomman

För att Mickan inte ska behöva oroa sig så kan jag berätta att vi lever! :)

 

TAAAGGARÅÅÅ!

Kategori: Blomman

Snart ska jag till stationen för att möta upp mina hyttkompisar. Jag har panik över att jag har glömt något vilket jag säkert har bara det inte är något viktigt. Jag hoppas någon av de andra har med sig tandkräm iaf..

Hörs ;)

Från mys till att börja tagga järnet

Kategori: Tilda

Igår var det fotbollsträning på kvällen & sen efter kom min söta hit. Vi mös framför brasan i mitt rum hela kvällen. Cp mysigt!
Nu har jag lämnat honom vid stationen så nu ska det duschas ätas och packas.. Sen smäller det! KAOS KRYSSNING. Det ska bli galet kul. Sådär kanon kul. 

Puss, Tilda

Om ett dygn hänger vi med 2000 andra blivande studenter på en båt i Östersjön och bara festar natten lång! Hur bra?!!!

Kategori: Emma





 

Tyckte det passade att tagga med lite gamla kryssningsbilder!! Och självklart är partylistan på!

S som i sommar & studentkryssning

Kategori: Tilda







Hitttade massa goa sommarbilder på mobilen som jag fick lust att ladda upp.. Tänk att bara sätta på sig shorts och  en T-shirt och gå ut nu.. Vilken frihet
Just nu gör det inte så mycket med vinter ändå för i helgen är det studentkryssning!!!!!!!
Jag är galet taggad. Vi ska göra kaooos

Puss, Tilda

Denna dag får fem av fem toasters. Hängt med bra vänner på stan, det var så kul att träffa dig igen Malin! Har också shoppat lite, min alldeles första ring. Blev också en übernyttig middag på Max!!!

Kategori: Emma



Hur kan man missa tåget när man har suttit på stationen tjugo minuter i förväg?? haha

Har en lång lista på saker jag vill hinna med medans jag är ung. Om varje år ändå kunde vara minst dubbelt så långt..

Kategori: Emma

Jag vill plugga engelska i London, sommarjobba på Gotland, utbilda mig till reseledare och sedan naturligtvis jobba som det, gå bartenderskola, tjäna stålar i Norge, tågluffa i Europa, besöka USA, båtluffa på något exotiskt ställe, leva livet i Stockholm, säsongsjobba i fjällen, göra en backpack-resa, dra en roadtrip under sommarn till Sveriges partyställen och typ tusen miljoner andra grejor!!  Hoppas verkligen jorden inte går under 2012!


Jag har alltid gillat London.

 

värsta tiden på veckan

Kategori: Blomman

Tror jag dör. Haft en halvtimmes redovisning och beskattning och har lite mer än en timme kvar..hatar denna dag!