vårtgemensammaliv

Emma+Tilda+Hanna+Höök

Utklassning

Kategori: Allmänt

Imorse så var det åter dax för en träningsmatch på Lötens konstgräs i Uppsala. Motståndare denna gång var Skuttunge, ett lag vi flera gånger mött i serien och har haft det ganska tufft emot. Så vi gick in i matchen med en bra inställning och jag (Emma) var lagkapten för första gången på typ 7 år. Lite konstigt kändes det, hihi.

Matchen blåstes igång och redan efter några minuter så gör deras målvakt en lös inspark och Jess kan lätt ta bollen och rulla in bollen i mål. Sedan fortsatte matchen på samma vis, vi rullar boll väldigt fint och redan efter en halvtimme står det 6-0. Matchen är vår hela tiden och förutom ett självmål så var det inget annat som passerade Chrille i buren. Sju olika målskyttar i laget blev det och efter 90 minuter stod det 12-1 till oss. Utklassning känns som ett väl valt ord. Härligt jobbat tjejer!

Skuttunge - IK REX 1-12

om det ändå vore som då

Kategori: Emma

Har kommit hem från Tilda. Hade en mysig dag och nu är jag proppmätt och ansiktet känns lent efter ansiktsbehandlingen.

Nu sitter jag med familjen i soffan och kollar på gamla videoinspelningar. Jäklar vad tiden har gått och vad allt har förändrats. Jag blir alldeles nostalgisk. Måste bara tycka att jag hade en jäkligt bra barndom. Vi gjorde så mycket roliga saker hela tiden, jag vill inte ändra på något.
Men tänk om det ändå vore som då. Vi alla var en familj, jag saknar det! </3
men det är inget som går att göra något åt, man får istället njuta av minnena från det som har varit.

xoxo Emma

Innebandy

Kategori: Blomman


Sten sture är så jävla bra!
Sten sture har nu vunnit div 1 norra och ska kvala upp till elitserien! :D

MATCH

Kategori: Allmänt

En ny träningsmatch är på intågande:

SKUTTUNGE - IK REX  Söndag kl 12:00 på Löten!

Be there!

lördag

Kategori: Emma

Yo my brother!

Sitter hos Tilda nere i källarn. Vi inväntar Sofia som kommer hit vid tre. Det är så att vi ska ha hemma-spa, det blev Sofias 18-års present från oss. hihi :P så nu har vi laddat upp med ansiktsmasker, fotfilar, nagellack, hårinpackning och en massa annat. Sen så blire mat och efterrätt! mumma ;D

xoxo Emma

--

Kategori: Blomman

Heeej,

dagen har varit alldeles utmärkt. Jag har tillbringat dagen med min kära vän Mickan. Vi började dagen med lite shopping. Jag köpte två underbara blommiga kjolar. Jag måste tvinga Emma att lära mig sy såna sen för annars kommer det här bli dyrt. Det är något med mig och blommiga kjolar:D Mickan shoppade också en del. Skor, leggings och en tröja. En hel outfit suupersnyggt. Resten av dagen chillade vi hemma hos mig. Nu har jag fått henne att också bli beroende av paradise hotel danmark. Så bra det är! hah. Efter att gått en timmes promenad runt stan och pratat så har jag nu lämnat henne med Josefine som vi träffade på stan. De är nu på väg hem till Mickan.

I morgon blir det innebandy och basket för den delen hela dagen. Det börjar med att jag och Jannica tar bussen till alians klockan kvart i 8 för att kolla på vårt lags match. Senare blir det girlpower i fyrishov med sallen och sten sture. Kvällen avslutas med det spännande derbyt mellan Sten Sture- FBC Uppsala. Heja Sture!

På söndag får jag också träffa Emma & Tilda igen. Lång tid sen. Över en vecka sne jag träffade terriern! :O

Pussar o kramar

Hanna

Toll var ordet

Kategori: Tilda

G morgon!

Hittills har mitt lov varit über bra. Har varit hos min underbara syster lör-ons med mamma. Eftersom hennes stuga var uthyrd i Ramundberget så fick vi låna Nilssons minst sagt fina stuga i Bruksvallarna. Kan upplysa att Nilssons nästan bor granne med Anders Södergren (!) Men han fick man ju ingen skymt av eftersom han är på OS. Bubb., Hade tänkt skriva lite om mina fjälldagar men lusten finns inte nu. Jag kan iaf berätta för er att det blev slalom, längdskidor och min första helkroppsmassage. Wiiii
Igår drog jag in till Uppsala och tog min första körlektion. Lite nervöst men det gick bra. Fick lite hemläxa men det kan väl inte vara perfekt första gången!?
Efter körlektionen blev det lite shopping. Snål-Tilda bjöd till, även då jag gick ensam och det är ingen hit i vanliga fall. Det bästa med att gå själv är iaf att jag kan gå hur låååångsamt jag vill. Ni kan ju fråga Emma vad hon tycker om mitt shoppingtempo i vanliga fall, och nu var det nästan ett snäpp långsammare. Hon skulle ha jublat om hon var med- jag lovar.

Puss Tilda

en heldag i gävle

Kategori: Emma

Kom hem från gävle för ca en timme sen.
Jag, mamma, filip och klara åkte in till gävle i eftermiddags för att shoppa lite, äta god mat på Church Street och kolla på bio, Farsan.
Jag lyckades med mitt mål iaf, det var att få filip att köpa ett par jeans och ett par chinos. Ungen har ju sprungit runt i mjukisbyxor sen i somras, inte okej! Lyckades även fynda lite smått själv, ett par söta ballerinaskor som var nedsatta 70%.
Maten var megagod och jag blev så mätt att dom nästa fick sätta mig i en rullstol och för att få ut mig från resturangen. Fett värd mat alltså! (jag vet, fett är ett fult ord men det passade faktiskt bra nu!)
Bion var väldigt bra, den var go på nåt vis, de var så snälla och glada mot varann!
Min dag var väldigt bra, mysigt att göra något med familjen emellanåt.

puussss Emma

<3

Kategori: Allmänt

monsterarmar, studsande ögon och fulla finnar

Kategori: Blomman


heeej,

nu är jag tillbaks efter en kryssning till helsingfors med Viking Line. Det var kul men rätt kasst hah. Det var bara udda finnar på båten. Alla var lite skumma och speciella. Märktes framförallt på dansgolvet.
Jag, mamma och Emma åkte i tisdags eftermiddag. Första kvällen satt vi i puben och lyssnade på en tjej som hette alexandra som sjöng. Hon var jätteduktig verkligen. Senare på kvällen var det michael Jackson show med Ella singers. De var rätt duktiga eller några av dom i allafall. Jag fick även en sångare i knät.

Onsdagen tillbringade vi i Helsingfors och shoppade. Jag köpte ett par svarta pumps, en tröja och lite hårgrejer.
Det var det bästa på hela resan. Maten och shoppingen var bäst hah. Kvällen var ungefär som  den förra. Vi satt och garva åt de som dansade (juckade) på dansgolvet. Ella singers hade en 80 tals show den här kvällen. Samma sångare tvingade upp mig och mamma på dansgolvet med dom. Nu är jag äntligen hemma känner jag haha.

Snart ska jag i väg till gymmet och träffa Jannica ;)
Jag är jättenyfiken på Emmas kjolar så jag hoppas på lite bilder snart.

Pussss Hanna

         

mysig dag

Kategori: Emma

hallå bloggen!

Denna dag har varit skön. Imorse åkte jag till åkervägen där jag och farmor fortsatte med projektet "sy en jeanskjol". Vi jobbade på och sen blev det lunch och en liten promenad. Vi jobbade vidare och innan jag gick hem så hade jag sytt klart jeanskjolen och även sytt en söt liten sommarkjol med blommor. Me like! Är lite stolt över mig själv faktiskt eftersom jag har sytt nästan allt själv, fast farmor sa ju hur jag skulle göra. Bra teamwork. Vi ska fortsätta på fredag igen. hihi.

På kvällningen så var det träning. Ta på sig massor av kläder för att kunna springa intervaller i kylan. Det gick bra och jag känner mig så djävulskt taggad inför säsongen 2010.
Nu sitter jag i soffan och kollar på herrarnas längdstaffet! Just nu ser det bra ut, HEJA SVERIGE!
 
På tal om skidor, ett roligt uttalande från Petter Northug: Den enda som kan åka fortare än mig på målrakan är möjligen filmkameran. HAHAHA, kille med för mycket självförtroende kanske! Hoppas Hellner spurtar ned Northug!

Fick även sms från mina sötisar i dalarna idag, jag saknar dom flickorna! det är dagen D idag!


TOR

xoxo Emma

blommigt

Kategori: Emma

Har haft en rolig men lite annorlunda dag. Imorse vid halv elva så åkte jag med farmor och farfar till Gävle för att besöka "Ohlssons tyger", för att kolla om det fanns något roligt, för jag har bestämt att jag ska börja sy, och då är farmor bästa rådgivaren eftersom hon har jobbat i branschen i flera år. Så vi köpte en hel hög med tyger och mönster och sen så åkte vi hem till dem där jag och farmor började sy på engång. Det vi började med var en jeanskjol och vi ska fortsätta imorgon. Vi köpte även några blommiga tyg som kommer att göra sig utmärkt som söta sommarkjolar- och klänningar. Wihoo!
(bilder kommer kanske senare, om jag har lyckats vill säga) hihi

xoxo Emma

snöö

Kategori: Blomman

 

gunde svan nästa

Kategori: Blomman


Hallå hallå,

nu sitter jag och Emma här tänkte uppdatera er om vårt spännande liv!

I morse var jag och Mickan ute och åkte längdskidor. Vi kämpade på i eljusspåret utan spår. Vi var inte särskilt bra kan jag säga, vi blev omkörda två gånger på ett varv av samma kille.  Det tog oss en halvtimme att åka 2,5 km. Nu ska jag satsa på skidåkning.

Sen kom Emma hem till mig. Vi har nu spelat gamla spel. Både den försvunna diamanten och cluedo har vi hunnit med. Idas sommarvisa har varit i högtalarna och även andra sommarklassiker.
Vi har räknat i kalender och insett att det inte är långt kvar till sommaren. Vägen dit ser också rolig ut mycket som händer.

Tandläkaren & Sjukgymnasten
Romme med skolan
Praktik
Påsklov- Sälen och London
Tilda 18 år.
Valborg
Seriepremiär div 3
Blommans comeback

xoxo Blomman & Emma

    

Fantastiskt!

Kategori: Emma


Jag måste bara skriva några rader om OS.
Gårdagens skiathlon-lopp var ju helt fantastiskt. Vilka killar Markus Hellner och Johan Olsson är, och även Anders Södergren. Vilket lagarbete det var svenskarna emellan och vilken avslutning där det blev ett guld och ett brons. I en intervju efteråt så var ju Per Elofsson rörd till tårar. Det var mäkta kul att se att de svenska längdskidåkarna bara blir bättre och bättre.
Det som också var lite kul var att bäste norrman kom på elfte plats, rätt åt dom självgoda typerna. Jag blev så arg innan tävlingen när jag såg en intervju med några av norrmännen där dom typ sa att dom skulle lätt vinna och att svenskarna var inge hot alls. Så jäkla skönt att trycka dit dom. Och Petter Northugs beteende efter tävlingen var så sjukt osportsligt så att man nästan skäms för hans skull.

Men bäst var ändå den svenska kungens kommentar till en norsk reporter som frågade om han var förvånad över den svenska framgången; varför då sa kungen, det fanns ju till och med plats för en till på pallen!

xoxo Emma


                                                                                                                    

H&M

Kategori: Emma

snart blir denna klänning min, hoppas den passar bara :) Emma
snart blir denna klänning min, hoppas den passar bara :D
Emma

gäspgäspgäsp

Kategori: Emma


internet i all ära. men ibland så förstör det mer än vad det ger. en bärbar dator och trådlöst internet är verkligen inte bra för hälsan, det är liksom svårt att göra något annat när datorn bara står där och glor på en, så ni kan ju gissa att datorn har varit min bäste vän idag. och även den feta godispåsen.
men jag var iaf duktig en liten stund för jag städade mitt rum. men det är väl allt. sjukt seg dag, fast det kändes som om det behövdes en sån också! och kvällen lär fortsätta i samma tempo, fast jag kanske förflyttar mig till soffan och Melodifestivalen. fast det brukar ju bara vara skit så det kanske blir OS istället. jag är trött.

ett otroligt tråkigt inlägg, men allt kan faktiskt inte va kul! xoxo Emma 

.

Kategori: Allmänt


Ta mig inte för givet! Du säger att du älskar mig men någon gång måste du bevisa det också

bara för att jag har super snygga vänner

Kategori: Blomman

19 februari

Kategori: Blomman

Hola

Gårdagen började inte så bra som ni läste igår. Men min kväll blev bra.
Jag åkte in till stan vid tio tiden för att träffa Simone & Hannah sen gick vi hem till Natasha där vi och några andra tjejer förfestade lite. Vi drog senare efter en tur till burger king vidare till nyby där det var fest. Det var trevligt och vi dansade mycket. Vid halv 4 var jag och Simone hemma hos mig efter en lång promenad från stan.
Jag sov jättebra. Simone sa att jag bara la mig och somnade. Som en stock.
Emma och Tilda var på tjejmiddag igår hoppas de hade kul. Nu befinner sig nog Tilda i bilen på väg upp till Mickan.

Idag ska jag snart få iväg arslet till gymmet. Jag har slarvat lite med min träning den här veckan så nu ska jag vara duktig igen. Det är ju trots allt sportlov.

Senare i kväll blir det kanske party igen med ungefär samma tjejer. Men får se hur kvällen slutar.

xoxo Blomman



Ge mig sommar tack!

friday night

Kategori: Emma


hallå emma här igen!

Jag tänkte bara säga att dagen blev bättre. Träningen på kvällen gick bra, förutom att det var lite segt i benen. Sen efteråt så bar det av mot månkarbo, sofia fyller 18 på söndag så det var tjejmiddag där. Vi kom sent så vi missa maten, men vi körde singstar och "jag har aldrig". Det var en trevlig kväll!
nu ska jag sova, eller först kolla på ett avsnitt av THE HILLS kanske?! imorgon är det sovmorgon, som jag har längtat! och resten av lovet är fortfarande total oplanerat vilket faktiskt känns skönt! sovasovasova!

godnatten!

fuck this day!

Kategori: Emma


Denna dag började på botten och den fortsätter i samma anda!
Till att börja med är det typ snöstorm ute och att cykla i snömodd med blåsten i ögonen är INTE kul vill jag lova!
men jag gick upp klockan sex för att en timme senare cykla till tåget och sen när vi väl var framme i stan var det bara att hoppa upp på cykeln igen för att ta sig till Diös-hallen. Träningen var lika dåligt som vanligt, jag och tilda fick världens agressionanfall där i början, maria blev nog lite rädd.. haha ;) när vi skulle duscha och byta om så märkte jag att bh:n låg hemma, så det fick bli min svettiga sporttopp som jag använt hela veckan! mumma! Men vi garanterade då att dagen inte kunde bli sämre iaf.
I matsalen serverades det mycket god mat, kycklingschnitzel!! Så jag som var hungrig eftersom jag bara fick soppa till middag igår åt som en jäkla häst. Mina bordskamrater blev lite irriterade när jag skulle hämta mer ;)
På rasten gick jag och Tildo till Willys för att ta ut pengar så att vi kunde anmäla oss till Romme-resan. Väl inne på Willys upptäckte jag att det var extrapris på lösgodis 3,90 kr/hg gott folk! Så vi var tvugna att köpa bara för att det var så billigt liksom, egentligen tycker vi ju inte om godis!
Sen var det Företagsekonomi, redovisning stod på programmet, får väl säga att det gick helt okej. Men i slutet av lektionen kommer Celsius schemaläggare in och berättar en inte alltför trevlig nyhet! Det är nämligen så att vi har så många kurser kvar till 3:an så vi måste tydligen trycka in 50 poäng till nu i vår för att det inte ska bli för jobbigt! Gud va underbart, att höra det, vi som redan har Sveriges sämsta schema ska nu få två timmar till i veckan. Livet leker!
Och på mattelektion lite senare gick det lika bra som vanligt! Jag förstår fanimig ingenting av matte B så det känns ju faktiskt inte alls bra att vi har prov veckan efter lovet.
jag känner bara för att åka hem och gömma mig under täcket resten av dagen! xoxo Emma

Sportlovet närmar sig!

Kategori: Allmänt

Terriern har vaknat på bloggen

Kategori: Tilda



Okej då var tiden inne. Mitt första blogginlägg! (innan Emmis och Blom blir alltför besvikna)
Denna dag har inte varit så mycket. Dansshow, ingen psykologi och ingen idrottsmentor.
Imorgon är det fredag, sista dagen innan sportlovet. (äntligen)
Jag ska upp till syster i Ramundberget. Och dom andra två nissarna är fullt uppbokad, galet uppbokade. Ja till och med så att Blomman nästan måste ta en extra vecka (!). Det kan nog bli jobbigt om dom ska få ihop det.. Hoppas dom inte blir utbrända bara!
Efter sportlovet kommer det gå fort. Mitt år som 17-årig är snart över. Snyft.
Haha hihi hoho

Puss på er alla ute i i det avlånga landet!


Tilda




 

i väntetider

Kategori: Allmänt


Jag och Emma väntar med spänning på ett inlägg från Tilda!
 Håll ut det kommer ett...hoppas vi på.


Ta ingen skit!

Kategori: Blomman


Ibland blir jag bara så irriterad. Jag tycker verkligen inte om personer som bara pratar om sig själv. Man ställer fråga på fråga till dem och lyssnar uppmärksamt vad de svarar fast själva bryr de sig inte ett skit om ditt liv. De ställer inga frågor tillbaks och om de nu skulle göra det hinner de avbryta dig mitt i ditt svar. Sånt där beteende retar upp mig till tusen och nu tänker jag vara barnslig och ge igen på samma sätt mot dem som beter sig så! Jag tänker inte ta någon skit! HA!

skönt att avreagera sig lite, nu kan jag fokusera på kvällens fysträning istället. 

                                                                                                                                                   xoxo Emma

Hanna

Kategori: Blomman


Hej,

 Emma berättade nyss lite om matchen. Jag som stod på sidan kan bara hålla med. Fy fan vad kallt det var. Jag hade nog mest kläder på mig på hela läktaren kände mig som en vandrande klädeshög.

Dagen har inte varit så intressant. Monica salling var frånvarande idag så vi fick sluta efter idrotten vilket var väldigt skönt. Hon gjorde min dag! På idrotten spelade klassen fotboll vilket såg väldigt roligt ut. Jag och Jannica roade oss med att spela lite innebandy i korridoren hah. Sen fick vi i uppgift av Patrik(idrottsläraren) att hitta på ett namn till hans katt. Det lutade mot Simba, men de ville ha flera idéer. 

Senare i kväll ska jag åka och kolla på innebandy träning. Tilda och Emma har fysträning under tiden ;) kul för dom hehe

Jag saknar Hannah som är på praktik nu i en vecka. Men snart är det lov då ska jag tvinga henne och träffa mig. Mohahah.

xoxo Hanna 

Tilda en idrottslektion förra året. Basket!

GUSK - IK REX 1 - 1

Kategori: Allmänt

Ja vi kan ju säga att det startade lite si och sådär. Det var samling vid Löten 18.20. Men jag, Lelle, Sara, Harju kom sent efter att vi hade varit ute och vinglat i alla Uppsalas trafikljus i ca 20 minuter. Så när vi kom fram hade de andra redan börjat värmt upp så våran uppvärmning blev på tok för kort, men det gick i alla fall. Strax efter sju så blåste domarn igång matchen, det flög lite snö i luften. Gusk tryckte som väntat på med ett högt tempo, och använde samma typ av väggspel på vänsterkanten hela tiden. I början hade vi lite svårt att hänga med. Det var många felpass och i närkamperna var vi aldelles för fega. Efter ett tag fick Gusk in en boll i vårat mål. Men efter ca 20 min blev det bättre för oss eftersom vi började vänja oss med den stora planen och efter halvtidsvilan så var det svårt att tro att Gusk var ett lag som sattsar på seriseger i 2:an. För då började vi stoppa deras variant och då hade dom inte mycket att komma med. Vi fick fler anfall och Lisa kvitterade efter en målvaktstabbe. Jag tycker att våran insatts var helt godkänd. Vi har ju faktiskt många nyförvärv och det här var första träningsmatchen på konstgräs den här säsongen. Det kändes lite annorlunda mot att springa runt i en liten inomhushall och trängas. Det kändes sjukt kul att vara igång igen, nästa match tror jag är den 28 februari mot Skuttunge.

GUSK - IK REX 1 - 1
målskytt ik rex: Lisa Hägglund

MATCH

Kategori: Allmänt

Vill bara uppmana befolkningen om att ikväll har vi träningsmatch. GUSK mot IK REX på Löten klockan 19.00. Så ta på er den grönaste tröjan ni hittar och kom och kolla!
Så länge vi har längtat efter just denna dag! Wihoooo! :D

paradise pontus

Kategori: Blomman


Hallå, hanna här!

Innebandy träningen var väl inte så seriös. 6 killar körde och så satt jag, Jannica, Elin och Marcus och kollade på haha. Det brukar ju bara vara jag och Jannica som sitter eftersom vi är långtidsskadade.  Jag, Jannica och Elin satt och pratade om sommaren. Det känns som det bara kommer att hända roligare och roligare grejer nu tills jag fyller 18 i augusti. Det gjorde mig super glad. Idag är det exakt 5 månader tills jag, Emma och Tilda åker till Rhodos!

Efter den träningen tog jag och Jannica våra grejer och gick till hallen bredvid för att coacha småtjejerna. De är är jätte små. De är 6-8 år. De är så otroligt gulliga. Men de var jätte okoncentrerade i dag. Flamsade och pratade om annat. "Vilka fina örhängen", "Det är träning Hanna, du måste ha uppsatt hår", "Vilken färg blir det om man blandar grönt och blått?", "Hanna, jag såg en häst igår". Haha sen vill de stanna efter träningen och leka viskleken. Föräldrarna får kämpa för att få hem dom.

På bussen på väg hem så träffade jag paradise hotel Pontus. Haha tyckte jag kände igen honom. Dagens mest spännande grej haha vilket liv!

Åh vad jag saknar att spela innebandy. Nu är det snart 3 månader sen operationen men 6 månader sen jag skadade mig. Men om ca 3 månader får jag nog spela igen, men då är innebandysäsongen slut.

Nu har jag lovat Tilda att kolla på skidåkning på tv. Men kollar på Warberg - Storvreta istället heh.

Puss & kram

Blomman

Vaselinburken

Kategori: Emma


Denna dag är en vanlig dag, förutom att det är en kärleksdag här på Celsiusskolan. Det finns kramrutor typ överallt (4 st iaf) och sen så är det små rosa pappershjärtan som är upptejpade på väggarna. Min första tanke var att: tusan va jobbigt det måste ha vart att klippa ut alla dessa hjärtan och skriva vackra budskap på dom! Hejja elevrådet! 
I matsalen delade vi bord med några klassisar, och jag kan ju konstatera att det är inte alltid så att man hänger med i svängarna när Sammy berättar, fast det är ju tur att iaf Blomman förstår vad han menar. På rasten tyckte vi att det var dags att leka lite, så jag, Tilda, Blom, Jannica och Cornelia körde den otroligt roliga hand-leken, man ska ha händerna på ett bord i en cirkel och liksom slå i bordet och lite så (hoppas ni vet vilken lek jag menar för tyvärr kan jag inte förklara den bättre). Sedan hittade vi på en ny lek, ungefär som air-hockey, fast på ett valigt bord med en vaselin-burk som puck. Man ska skydda sitt eget område och om man skjuter "pucken" i kattlagrottan så dör man. Och den som först får tre prickar förlorar! Men vi fick lov att sluta leken när vi insåg att den började bli farlig för omgivningen!
Nu sitter vi här på Information&Layout lektionen och studerar inför provet på torsdag. Det ska nog gå bra. Efter detta så har jag och Tilda fotbollsträning, undra om den kommer att spåra idag också?! Hanna däremot ska ta sitt skadade knä och åka till Alianshallen och kolla på INNEbandy-träningen och sen ska hon träna småtjejerna. Kulkul!

eftersom gossip girl är typ det bästa programmet som finns så tänker jag också skriva: xoxo Emma

det är inte som det ser ut!
                                  det är inte som de ser ut!

alla <3 dag

Kategori: Blomman


Hallå hallå,

idag är det alla <3 dag. Vilket jag märkt så mycket eller inte. Gårdagen var väldigt rolig och vi däckade direkt i sängen när vi kom helt slut efter en dag och natts äventyr. I morse när Emma och Tilda hade lämnat mig för att åka på träningen somna jag en stund till sen var jag duktig och drog till gymmet. Jag och Jannica tränade stenhårt i två timmar. Svetten bara rann.. fräscht. hah Resten av dagen har jag tillbringat halvsovande. Nu är det bara en vecka kvar innan lovet i allafall. Woho!

Puss och kram till snyggingar på alla<3 dag! jag diggar er

Blomman

Bloggdesign?

Kategori: Allmänt


Försöker verkligen fixa det här, men vi fattar ju ingenting!

hjääääääääääälp!

Vårt nya liv

Kategori: Allmänt

Hej blogglovers!

Vårt nya liv startade idag! Vi var så trött på att det aldrig händer något kul så vi bestämde oss för att ta tag i saken. Vi kände att det var liksom dax för något nytt, så idag är dagen. Ni är nu säkert nyfikna på hur spännande vår dag har varit, eller också inte, men vi tänker i alla fall berätta. Håll i dig nu! Dagen började vi på olika håll, Emma och Tilda vaknade upp i Tierp och stressade som galningar för att hinna med 13.05-tåget till Uppsala där Blomman bor. När vi väl hade strålat samman så var vi "super-duper exited" för vad vi nu skulle ta oss för. Det första vi gjorde var att radera alla sms på våra mobiler för att fräscha upp dom lite. Efter det tyckte vi att det var en smart idé att åka rulltrappa i Musikens Hus eftersom det är något vi aldrig har gjort tidigare, bättre start i ett nytt liv kan ju inte finnas! Vi kände att Musikens Hus var våran andre hälft, vi klickade på engång så vi bestämde att vi skulle komma tillbaks lite senare. När vi kom ut kurrade det rejält i magarna våra (eller iaf i emmas) så det var hög tid att äta innan hon får ett sur-anfall. En stund senare satt vi med en varsin jätte-macka på Café 018 och hade det allmänt trevligt. När vi var mätta och belåtna gjorde vi oss redo för en dejt med Musikens Hus igen, vi gick tillbaka för att kolla på MusikDirekt, en tävling för ungdomar. Vi fick höra en hel del spännande låtar, random är ett väldigt beskrivande ord. Vi gillade atmosfären, men 1,5 h senare hade vi ledsnat och gick hem till Blomman där vi tryckte i oss lite mat, inte för att vi var hungriga, men man måste faktiskt äta!!! Och nu sitter vi här, efter Tildas briljanta idé att vi skulle skaffa oss en gemensam blogg. Men nu ska vi tagga till Strovreta, får se vad denna afton har att erbjuda!

Från oss alla till er alla, en riktigt stor blöt slängkyss!
(Vi är väldigt taggade inför alla<3dag, fast dejter sökes fortfarande)


Helt seriöst, man kan inte jämt vara snygg!

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt