vårtgemensammaliv

Emma+Tilda+Hanna+Höök

euphoria

Kategori: Tilda

Jag har oflyt just nu. Jobbiga småsaker. I-landsproblem

Som igår köpte jag en plånbok jag tyckte mycket om, senare på kvällen när jag skulle visa den för Wadis så var dragkedjan helt fuckad så fick lov att gå tillbaka med den idag. En tunika jag köpte förut gick tyget upp efter en middag i Sthlm så sen fick jag lämna tillbaka den. När jag skulle använda mitt nya vita stickade linne för första gången fastnade det i kardborrebandet på träningsväskan vilket resulterade i ett inte alls lika fint linne. Och tröjan jag har haft idag har nu tyget gått upp på, så det är som två konstiga streck där fram. När jag tvättade mina converse idag så rispades ett av skosnören av en bit. Jippi?

Och med det dåliga beskedet man fått nyss så känner jag mest att vara kvar i soffan hela kvällen


Något nytt som förhoppningsvis håller? Heja Arne

Hur glad blir man inte av våren?

Kategori: Blomman

Solen skiner och därför har skinnjackan och brillorna varit på idag. Det gör mig glad! Tänker på att det blir ännu varmare och häng på bryggan med cupidosallad, grillkvällar och bara ben. WIIIIIE! Simone kommer hem om en vecka, Hannah och Mickan om 3 veckor. London om 3 veckor. Om 6 månader blir jag 20 och om 6 månader och en vecka lyfter planet till new york. Jag bara mår av tanken!
Nu jobb som jag försöker förtränga men men.
I morgon kan bli en ännu bättre dag om jag har tur :)

När det roliga är över kommer verkligheten ikapp

Kategori: Tilda

Sitter just nu och väntar på tvätten. Denna dag är helt ledig för min del så snart ska jag ner på stan en sväng med Jannica och sen ikväll blir det fotboll på LF arena. Jag börjar bli sugen på Ikea någon dag.. Någon som är på? :)






Bilder från när vi var på salu sist

Idag får vi gratulera en av våra bloggmedlemmar på födelsedagen!

Kategori: Blomman

Grattis Höööken!

Med stormsteg

Kategori: Tilda

Sön- Gym med Jannica
Mån- Gym med Jannica
Tis- Medelstyrka med Emma
Tors- Cirkelfys med Jannica
Fre- Gym
Sön- Fotbollsträning

Nu håller vi i detta till sommaren okej? Vore ju för väl om man hann och orkade det men jag ska försöka mig på pass på friskis om jag inte kan gå på fotbollen iaf


Roligaste smset denna vecka kommer från min söta storesyster som precis som mig inte är en kattälskare:
Var föresten och kikade på lägenheten. Helt ok, men hon avslutar med att säga att det är en vildkatt som går på hennes uteplats och har gjort det i åtta år. Den skiter och pissar så att man inte kan sitta ute. Antagligen flyttar jag inte dit, i annat fall kommer katten att dö."

Precis som Emma ska jag också till Tierp denna helg. Jobb hos Pelle på lördag och sen kött hos mamma och pappa.

Full och lycklig på en bargata i Ayia Napa

Kategori: Emma

Vaknade med ett toppenhumör idag. Utvilad och solen strålades genom fönstret. Blev till att bege sig till gymmet en sväng. Sen har jag lagat mat (kycklingwook) och nu är det lite chill innan jag måste åka till jobbet. Ett pass i baren som väntar ikväll! Imorgon ska jag också jobba men sen har jag en ledig helg vilken jag ska spendera hemma i Tierp con mi familia.

Vet inte vad det är med mig och utländska poplåtar men jag har som dom flesta redan vet en stor svaghet för dansglada låtar där jag inte fattar ett ord av vad dom sjunger ;) Senast i raden är Ai se eu te pego med Michel Teló http://www.youtube.com/watch?v=hcm55lU9knw. Det måste vara känslan av sommar, fest och utlandet som är orsaken till detta, man kan ju inte göra annat än att bli glad!

Det sägs att han har bråttom

Kategori: Blomman

Hallå våra få läsare, vi är väldigt dåliga på att skriva typ två inlägg i veckan när vi är 4 stycken bloggägare. Det är ruttet faktiskt!
.
Helgen var bra med utgång, match och massa jobb. Med jobb har veckan sedan fortsatt men en liten tur på stan med Tildis och Dragon palace med Jannica. I går var det även semeldag men morgonen var ändå ganska lugn på årummet. Men istället blev det en reklaminspelning för uppsala hem som vi fick vara med på. Var ju inte lite nervös när jag skulle stå i kassan och servera mannen i reklamen hah. Speciellet då reklamen skulle handla om att vi har bra service.
.
Idag har jag iaf varit ledig tillbringat denna dag med syrran och mamma. Vi började med att simma sedan blev det lite övningskörning och ö&b där vi shoppade loss. Tavlorna där nere på bilden hitta jag för 29 kr/st. Rätt nöjd!
.
Nu måste jag klä på mig för att dra iväg på träning och sedan blir det dubbelt med jobb i morgon så gäller att vara på topp. Hörs då! :)

En månad kvar tills London!

Kategori: Emma

I fredags var det mys hela dagen lång. En ledig dag med lite matsäck och fint väder var awesome.
Gårdagen var inte lika mysig, hann bara med att jobba.
Denna dag har jag hunnit med en sväng på gymmet och snart kommer mamma hit
på en fika innan jag ska iväg till jobbet.



Vi hörs!

You´r not single cause nobody wants you, it means that god is busy writing your lovestory

Kategori: Blomman

Senaste dagarna har tillbringats med olika vänner, på jobbet och på gymmet. Förra helgen var kanon och därför blir det en utgång även denna helg hoppas det blir lika bra. Fast det blir långt ifrån lika mkt dricka för på söndagen väntar u-match mot Björklinge och matchen är skit viktig!
Nu ska jag ge mig ut på en promenad med sallan och dfr blir det stan och gymmet.
Hörs då!

Yesterday

Kategori: Tilda





Saknar längdskidor

Kategori: Tilda

Äntligen en ledig dag. Förra veckan var det mycket att stå i hann varken städa eller laga någon riktig mat. Jobbade varje dag, gymmade, var en vända till Tierp, åt på restaurang med famijen Wadberg och så var det lördag kväll på Salu. En bra vecka men skönt nu att kunna ta tag lite här hemma

Snart ska jag och pullan åka skridskor sen blir det till att baka lite och överraska sambon på alla hjärtans dag




Också var det det där med vimmel

Skaka rumpa

Kategori: Emma

En ledig helg är ju aldrig fel. Gårdagen spenderades mestadels med tjejerna, vi hann med lite afrikansk dans på friskis och senare på kvällen var det förfest hos tilsing innan vi intog dansgolvet på saluhallen med våra nyainlärda danssteg!
Imorse blev det en feting sovmorgon och sedan har dagen rullat på i ett vuxet tempo. Har städat, tvättat, tagit en promenix, haft johannes föräldrar här på middag. Måste säga att jag har haft en riktigt bra helg. Däremot börjar söndagsångesten krypa sig inpå för nästa vecka är det sex dagars slit som väntar!

Nu blir det mys i soffan. Ciao!

Du och jag under täcket baby

Kategori: Blomman

Nu har jag jobbat mina 12 dagar i rad och i morgon är en ledig dag. I går efter jobbet mötte jag upp mina jobbisar och så vandra vi till oasia och därefter terassen. Vi firade Anna som fyllde 18 år denna dag. Väldigt trevligt men någon var ju tvungen att öppna dagen efteroch det var ju jag denna gång så gick hem lite tidigare. Vaknade en timme för tidigt och börja göra mig redo för jobbet efter några timmars sömn när jag väl insåg det på väl ut så var det bara hem och försöka hålla sig vaken. Tog ensam hand om min första praktikant någonsin och jag börja inte direkt lätt med en engelsktalande och jag insåg att jag suger på engelska!
.
På lördag blir det utgång med mina fina brudar längtar så sjukt mkt men först blir det dm-match i morgon kväll vilket blir kanon det med :)
.
Hörs då nu ska jag på bio med syrran
vill iväg och uppleva saker längtar så

Kallakallacka

Kategori: Höök

Fyfan säger jag bara, börjar bli riktigt less på all snö och kyla, ska ju tydligen komma ännu mera nästa vecka har jag hört! Skönt att man om lite mer än 1 månad äntligen får åka ner till sol bad och värme med min bästa!<3 :D 2 veckor alltså så sjukt skönt, längtar äckligt mycket! :D

Vad har man gjort idag då? Än så länge har man bara jobbat hela dagen, nu blir de käk och chill i soffan innan man drar till gränby och köper present till Syrran som fyller år imorrn sedan blir de träning i Bjk :D Åh ikväll blir de mys med Amanda här hemma :D

På lördag är de match 10.30 i Allians A se till och vara där och heja fram 3 nya poäng till BBK :D Resten av dagen kommer ägnas åt 1 sak dricka öl och massa sprit, dags för våra små/nya spelare i laget och bli inkillade, kommer förmodligen inte sluta bra, men äntligen får man kröka till ordentligt, var länge sen nu ;P

Hoppas alla mår lika bra som mig nu och får en toppen helg! Ha de gött :D

/ Kroken



En enkel till vart som helst typ..

Kategori: Emma

Seriöst. Kan inte alla människor bara sluta åka på massa roliga resor! Eller iaf sluta skrva det på facebook. Jag vill också göra något kul! Måste ta tag det här nu på dirren!

My life would have suck without you!

Kategori: Emma

Tycker inte om att vara hemma själv, får alltid en såndär vad-ska-jag-göra-med-livet-ångest då. Vill bara kunna njuta utan att ha några måsten.. Är inne på en backpackerresa i höst, någon som har tips/förslag??

Gårdagen var mys. Efter jobbet hann jag med gymmet, kolla på brors hockeymatch och även gå på bio med Johannes! Vi såg En gång i Phuket, skön film! Nu ska jag ta tag i diskberget och fixa till lite mat, sen ner på stan och fika med Hanna!


Inte så långt kvar till 18 mars! Lääängtar!!

Underbara du. Underbara söndag. Ett underbart år

Kategori: Tilda















Fader abraham

Kategori: Blomman

Just nu är det fullrulle går in på min 9e arbetsdag i morgon av 11. Tur att det är ett kortpass på bara 10 timmar..
I helgen har det iaf spelats två matcher. Den viktiga d3 matchen mot Arlanda vann vi med 6-3 vi kunde ha avgjort matchen med mer men vi föll in i deras tempo. Men viktiga poäng då målet är att komma topp 5 och ta sig upp i tvåan.
I D2 så mötte vi vide vilket blev en målrik match som slutade med en vinst på 8-7 till oss. Kakan klämde in 5 mål vilket gjorde mycket. Men var ingen vidare bra match det heller. Läget i D2 är så att de ända som kan gå om oss just nu är Björklinge och då måste de vinna alla och vi förlora alla men inte nog med det de måste även ta in på målskillnaden på 27 mål. Men helt omöjligt är det inte.
Inget annat att skriva om..

Tanter överallt

Kategori: Tilda

Borde inte sitta här. Borde verkligen inte sitta här när det finns disk och kläder som behövs plockas undan men jag är för trött och seg för att ta tag i det

Borde inte vara så trött heller fast okej har haft fullt upp dessa dagar. I tisdags gjorde jag och min fina syster stan vilket hittills varit höjdpunkten denna vecka :)


Älskar att busa med dig, älskar att skratta med dig, älskar att mysa med dig, älskar allt med dig. Jag ler varenda gång jag tänker på dig för du gör mig så otroligt lycklig. på söndag åker vi till Stockholm och firar 1 år tillsammans. Du och jag