vårtgemensammaliv

Emma+Tilda+Hanna+Höök

Om jag var DU skulle jag vara mer än perfekt!

Kategori: Emma

Har inte så mycket mer att säga än att livet är rätt bra just nu. Jobbar och står i, samtidigt som jag planerar framtiden för fullt. Så, vi hörs!

Ångra aldrig det du gjorde. Utan det du INTE gjorde!

Kategori: Emma

Hjärnan går på högvarv för jämnan. Att sluta skolan är lite jobbigare än jag trodde... Så många möjligheter som jag inte vet vad jag ska göra av. Vet inte hur många gånger jag har bestämt mig på riktigt för att i nästa sekund ändra mig och bestämma något helt annat. Så... vi får se hur det blir!


Saknar att träffa mina älskade vänner var och varannan dag!

Så otroligt vacker. Jag släpper dig aldrig

Kategori: Tilda

Man ska inte vara rädd för att leva för ingen kommer ur livet levande

Kategori: Tilda

Igår hade jag en riktigt mysdag. Stan med mamma och inköp som smink, jeans, halsduk och vantar. På kvällen fortsatte jag med att göra ett album med bilder från studenten och Kroatien som jag och mamsen beställer från internet. Jag gör jobbet och får ett album för besväret, deal :)

Puss

Kom nyss hem från Haircorner. Resultat blev såhär:

Farväl till slitna toppar och utväxt! (Välbehövligt eftersom mitt senast besök var i maj)

Vart jag mig i världen vänder

Kategori: Blomman

I fredags hade jag och Emmis en myskväll då vi gick ut och käkade hos Tilda. Väldigt mysigt! Därefter mötte jag upp de andra lite spontant och blev övertalad att följa med till Höök. I lördags jobbade jag sedan var det dags för en utgång och vilken utgång det blev. Ingen av oss har något minne av den men vi minns att vi hade kul iaf. Min kamera försvann någon gång under kvällen men visade sig att Emma hade den som tur var. Min nyckel har däremot inte dykt upp tyvärr. Kom hem vid 7 tiden på morgonen och somnade direkt. Mindre kul var det att jobba 15-23 på söndagen.

Idag ska jag strax möta upp syrran för att bjuda henne på lunch. Det är hennes sista dag i Uppsala innan hon flyttar till Spanien och jag har inte fattat det än. Jag får några dagar med henne i Spanien iaf men gud så tomt det kommer bli sen. Därefter måste jag hem för att packa och städa innan jag vandrar till jobbet för tiden 17-23. 

SÅ vi hörs om 10 dagar ha det så bra här hemma! ;) pussss blom


young. old. just words

Kategori: Tilda

Haha Höök.. Eckerös nya älsklings gäst tro?

Idag är det en bra dag, match och efter den bio med min pojke. Och nu väntar tre dagar ledigt efter det. Förhoppningsvis shopping med mor på tisdag och sedan blir det träningar och kanske något annat trevligt? :)

Puss alla fina


Längtar redan till den tionde

Pantad och Såld

Kategori: Höök

Fredagmorgon!
Känslan man har i kroppen när man vaknar en fredag kl.5 och vet att man är ledig men ska likt förbannat upp tidigt för att hämta Johannes hemma hos Emma i något som kallas Fäcklinge som är så litet att de inte ens går att hitta på gpsen! Bara sjukt! Men men hittade dit iaf som tur var, för Johannes och jag skulle nämlingen på dejt, Eckerölinjen med massa pensionärer trodde vi, men var mest massa småbarn som sprang runt och vi förskte gissa åldern på dom, är svårarer än man kan tro! Hann även få i oss en hel del Brezzer:) Dagens höjdpunkt utspelade sig ändå inne i taxfreen :D Och nej Johannes välte inte ner något i golvet som man kan tro! Dom sålde Pistonhead på båten!!!!!!!! De är världens godaste öl så alla vet! Så jag blev 6 plattor piston och 3 flaskor Galliano rikare:) Väl tillbaka i Uppsala gick vi av i Gränby för att gå hem till mig i det underbara vädret, gick väl sådär. Välte pirran x antal gånger och tillslut lossnade ena hjulet, slutade med att vi tog en taxi. 

Hemma hos mig var de mys på balkongen i solen med bira och kapten röd i bakgrunden medans kaffet var på bryggning! Sedan blev de lite tv-spel fifa,nhl och ufc var allt Johannes hann få spö i innan vi(jag) lagade till mina special hamburgare (något alla måste få smaka någongång i livet!) som vi kasta i oss innan de blev stan för och lira lite minigolf med Mickan, Hannah Simone och Kalle:) Vilket man också ägde på;) Efter golfrundan drog vi vidare hem till mig och möte upp Blomman på vägen eller iaf jag dom andra försvann:P Kvällen slutade ungefär som vanligt, rivsår på hela kroppen nästan och en sticka i mitt högra lillfinger som jag lyckades få ut efter många minuters hårt arbete!

Idag vaknade man på soffan så dagen får fortsätta därifrån, vart den slutar vet man aldrig....  






Några bilder från denna dag! :)
1 och 2 taggade som fan!
3 Grym frukost!
4 Handlade så mkt att man fick två biljetter och lite godis;)
5 Han klarade inte av mitt och Johannes tempo inte:P
6 och 7 behöver jag säga så mkt mer? :D
8 Kylen har aldrig sett bättre ut på hela tiden som jag bott i denna lägenhet :D

Nej har inte tid och sitta och skriva mera nu, känner mig lite torr i halsen! Ha en toppen helg nu alla glada!:)

Over and out / Kroken :D

Små barn- små bekymmer, stora barn- stora bekymmer

Kategori: Tilda

Okej idag är en ångest dag, panik och ont i magen. Varför registrerade jag mig på marknadsföringskursen på internet nyss? När jag ändå tänker göra en snabb avregistrering sen? Okej det är ett problem som går att lösa väldigt snabbt men ändå idag känns allt sådär eftersom jag har den där saken jag måste ta itu med senare.

Just nu skulle jag vilja ha svar om man får något säsongsjobb eller om man ska åka till Norge eller vad man nu ska göra. Vill bara ha ett schema över mitt liv nu eftersom jag haft en hel sommar med endast veckoscheman och knappt det. Men vad ska jag göra? Bita ihop och hålla tummarna att man får ett jobb är det enda alternativ som finns. Och det löser sig, det gör det alltid :) 

Tråkigt inlägg idag jag vet men det är skönt att få skriva av sig lite, det behövs vill jag lova. 

Puss 


 

Ont i varenda liten muskel

Kategori: Blomman

Nu är jag 19 år då ingen större skillnad skulle jag säga. Tillbringade min dag med att rensa ogräs på PEAB i regnet sedan hem för liten tårta innan det blev träning på kvällen. Har nu en ny kamera igen som jag hoppas jag kan nöja mig med vilket jag tror för hittils har den gjort ett bra intryck :)

Gårdagen tillbringade jag även den med att rensa ogräs innan jag träffade min kära vän Tilda på kvällen. Tyvärr somnade jag under filmen vi hyrt men men. Idag har jag förutom jobbat varit på upprop till min engelska kurs jag ska. Kändes otroligt vuxet måste jag säga så får se hur det här går för mig som är sämst på engelska. Nu är jag precis hemkommen från ännu en träning på 2 h och 45 min. Det är inte att leka med kan jag säga och jag är så jävla sliten just nu därför tänker jag kravla mig till sängs. 5.30 ringer klockan även i morgon jippie!

Godnatt

När jag inte är med dig har jag ett litet hål i hjärtat som blir större för var dag du inte är där..

Kategori: Emma

Har inte hänt något som är värt att berätta de senaste dagarna så skyller den knakiga uppdateringen på det. Känns som jag bara jobbar nuförtiden. Tråkigt, men desto gladare blir man ju när man står där med lönebeskedet i handen!
Idag har jag haft en fixardag, bland annat hunnit med banken, arbetsförmedlingen och städat ur garderoberna. Nu väntas det jobb i tre dagar framöver.

Ser fram emot helgen!

Bilder från Italien

Kategori: Emma









Grattis till dagens finaste födelsedagsbarn!

Kategori: Tilda

Pussmun

Kategori: Blomman

I dag har jag haft en helt ledig dag som jag kunnat göra vad jag ville med. Ända grejen jag hade planerat var att kolla på mitt lags träningsmatch. Där skötte jag seketeriatet så var nervös hela matchen. Matchen slutade mindre bra med 6-3 till västerås. De hann göra 3 mål mellan 13.25 - 13.41. Några jobbiga sekundrar det där. I morgon tänker jag träna själv iaf less på att vara sjuk. Testade gå en rask promenad idag och det fungerade bra så.

Nu när jag insett att vi börjar bli vuxna på riktigt. Vafan vi går inte ens i skolan längre..hjälp ålderskris. Men iaf så har jag insett att det är verkligen dags att ta tag i körkortet. Var ute och körde nyss med mamma till Bälinge och det gick bra det så fortsätta köra lite mer ofta bara.

I morgon börjar även slitveckan på PEAB med att rensa ogräs 06.30-16.00. Men jag får se det som att jag får massa ensamtid med syrran helt enkelt :)

Det var mitt sista inlägg som 18 då

Godnatt

Livskris

Kategori: Blomman

De senaste dagarna på facebook ser man att den ena efter den andra drar sig ut i världen för att plugga eller jobba. När min egen syster ger sig iväg och när mickan, Hannah och simone alla har bokade biljetter får jag panik över mitt ouppstyrda liv. Jag har inte ens energi att skriva ett jävla cp. Ryck upp dig Hanna!

Nu ska jag jobba i några timmar innan det blir öre med Jannica o Emma. Mysigt!

Hörs då!

Tjockispuss..

Kategori: Emma

Är så skönt att bara vara ledig och njuta av att man kan göra vad man vill. De senaste dagarna har jag mest umgåtts med min bästaste. Har inte gjort så mycket vettigt. Kollat på fotboll, tränade igår (har träningsvärk nu vill jag lova), kikat på film och vart i Ängskär och grillat med Tilda o Wadis. Bara myst helt enkelt.

Nu är jag hemma en snabbis, blir till att packa om väskan för ikväll bär det av till Hannas stuga! Några chilldagar med tjejerna, kommer bli awesome!!


xoxo

Tjockis

Kategori: Blomman

Hallå ni få tappra läsare,
helgen har bestått av lite party som ni hört men även massa jobb. I dag var nog den värsta dagen på jobbet då jag satt och hosta hela tiden. När passet var slut köpte jag pringles som jag nu tryckt i mig fyfan vad tjock tjej! Ikväll blir det middag med Elin o Jannica vilket var väldigt länge sen då vi är sämst på att träffas. I morgon blir det sommarens tredje och förhoppningsvis sista läkarbesök. Om två veckor åker vi till spanien och sedan stannar ju min syster där fattar inte hur jag ska klara mig :(

Hörs då!

Ciao Bella!

Kategori: Emma

Gjorde en minisemester i Italien på sisådär 5 dagar. Men fick i alla fall lite sol- och badtimmar, och även några uttflykter till de mysiga italienska bergsbyarna. Var bl.a. upp till Volterra där några av Twilightscenerna filmades! Bodde på en gamal vingård och hade utsikt över bergen, hur fint ställe som helst!

Här hemma verkar det som att de har hållit ställningarna mer än väl, ska väl försöka luska reda på detaljerna! ;) Sen vill jag också tacka Krokman för det fina gästinlägget!!

Fick en släng av sällskapssjukan också men det verkar som de flesta av mina vänner är upptagna ikväll! Dock så kommer väl Johannes hit om ett tag! :)

Puss

Monopol bira och Whiskey

Kategori: Höök

Så kom äntligen den efterlängtade helgen men vart fan tog fredagen vägen? Efter jobbet blev det en sväng förbi sys för att fylla på kylen innan allt folk ramlade in.
Satte oss på balkongen i solen och stekte lite med en Whiskey för att sedan förfesta med UFC, sjukt kul och se brudar lira tv-spel speciellt när dom fokuserar till 100% hoppas verkligen filmen kommer upp på facebook håll utkik! Kröket fortsatte med lite fia med knuff, och tävling mellan mig och Blomman som jag vann så enkelt;) Drog vidare ner till stan för lite utgång på BJ, alla tog bil ner på stan utom jag som är så hurtig och tar cykeln + i kanten till mig!:D Vad som hände där inne är de inte många som vet, sprang iaf på chefen väldigt roligt:)
Lyckades ta oss hem till Blomman där efterfesten urartade!

Idag har vi beställt pizza till frulle och lirat monopol där jag sopade banan med Mickan och Blomman lite för lätt!:D 
Just nu håller Blomman på och fixar sig hon ska till jobbet så synd om henne!(eller inte) medans jag och Mickan chillar på balkongen med cola och kapten röd, sjukt sugen på en Wirre nu alltså:) Blir väl någon bira ikväll igen frågan är bara vart?!

Over and out mister gästbloggare!
/ Kroken

Shopping.. Ge mig mer

Kategori: Tilda

Höst. Ja det känns faktiskt som sommaren är över.. Igår var det sådär ruggigt på träningen och i två dagar har jag gått och shoppat i affärer där höstmodet och mysiga koftor är på tapeten. Så till och med jag känner mig sådär höstig och det känns som det är dags att ta tag i att försöka få ett jobb. Det jobbiga är i vilken ände man ska börja men jag har sökt lite säsongsjobb hittills.. I helgen blir det till att jobba, jippi. Ska bita i och försöka skjuta undan tankarna att man skulle vilja mysa med Wadis på en bra bio eller hänga med brudarna.

Puss



Push, push, push

Kategori: Blomman

Det ända jag gör är jobba känns det som då jag går in på min 7 dag i rad i morgon. Men sen blir det ledigt Torsdag och fredag iaf vilket gillas! Har iaf hunnit med två dagar på båtveckan, en snabbis till Tierp och en innebandyträning. Fyfan vad lycklig jag blir av att jaga den där bollen!

Nu sova då jag börjar 8 i morgon :)

Pusss

Igår hade vi ett halvår. Jag älskar dig så

Kategori: Tilda

Fylleuppdatering med popcorn i sängen!!!

Kategori: Emma

Kom nyss hem från Uppsala! Det har varit ett fullspäckat schema idag. Först jobb 10-16, sen middag hos mormor och morfar och tillsist utgång på Saluhallen med lagtjejerna!! Jag klagar inte ett dugg för det har varit en riktigt awesome dag, + att det var superkul att träffa laget igen!

Imorgon blir det jobb 12-16 och sen häng med bästa! Och på tisdag bär det av till Italien!

On a boat

Kategori: Blomman



Två lediga dagar som jag tänker supa bort!!

Kategori: Emma

Rubriken lät lite fel men ni fattar nog vad jag menar ändå ;) Det jag menar är iaf att jag är ledig både onsdag och torsdag och ska då till Alunda/Öregrund för det är nämligen Båtveckan där nu. Så det blir till att festa o bara chilla med massa bra människor!! Det kommer bli awesome och det känns guld att ha två lediga dagar i rad, inte alltid det händer ;)

Btw, om en vecka åker jag till Italien!