vårtgemensammaliv

Emma+Tilda+Hanna+Höök

Nagel mission

Kategori: Blomman

I går kväll startade mitt nagel mission. Att klara sig 24 timmar utan att tappa lösnaglarna. Första rök i morse när jag klädde på mig men den ska nog gå att få på igen.
Klarat 2 timmar på årummet hittils iaf utan att tappat en nagel tappa en hel kladdkaka istället. Nu ska jag bara klara 6 timmar på konsum. Wish me luck!
Gott nytt år

Myskväll med familjen

Kategori: Emma

Sista riktiga kvällen hemma med familjen. Tusen miljoner olika känslor.
Imorgon blir det upp tidigt för att flytta in till stan. Massa ärenden, hämta bäddsoffan, ännu en sväng på IKEA och massa annat. På kvällningen hoppas jag på en sväng på mellandagsrean. Sen på lördag är det jobb på dagen och nyårsfirande hos Höök på kvällen. Nu ska jag fortsätta mysa och ladda krafterna tills imorn.
Ska också passa på att redan nu önska Gott Nytt År. Kommer nog inte ha tillgänglighet till internet på ett tag.
GOTT NYTT ÅR!

Årsresumé

Kategori: Blomman

Februari

Denna månad började med något roligt då min tandställning äntligen togs bort.
Vi körde två party kvällar + ekerö på sportlovet.
Den 26 februari fyllde Hööken 21 år och det firades i hans kvarterslokal.
Mars

I Mars var det dags för första studentgrejen. Studentkryssningen som vi hade taggat för i flera månader.
Den 9 Mars blev Fredde myndig och det firade vi en lördag kväll.
Den 24 Mars om jag minns rätt var det en dag som vi väntat (fasat för i flowfish) hela detta UF-år. Våga vara egen mässan. Vi lyckades tvinga på folk rätt många flowfish. 52 stycken tror jag eller så är jag helt ute och cyklar. Jag och Emma var även upp på scen och gjorde lite reklam.
I mars var det även dags för min innebandycomeback då jag fick mitt rejäla knäskydd.

Årsresumé

Kategori: Blomman

Januari
Januari var en riktig partymånad och vi började den med en Bj utgång på min namnsdag.
Jag, Emma och Simone drog till Stockholm en helg för utgång. Hela kvällen talade killarna om att vi skulle till festen, vilket vi trodde var en hemmafest. Det visade sig vara Stockholms utgåva av Kalas.
Tredje helgen i Januari drog Höök ihop till en NHL kväll. Efter några dagars tränande på mitt NHL 04 trodde vi att vi var redo men vi insåg snart att det var lite skillnad på 04 och 11.
Partymånaden avslutades sedan med en tripp till Gävle och utgång på Heartbreak.
Tiden emellan helgerna tillbringade vi på vår kära skola. Under denna månad var mobilpingis väldigt populärt.
Januari var sammanfattningsvis en väldigt bra månad skulle jag säga. Men vi tillbringade mycket tid på att drömma om studenten några månader bort.

Tycker inte om att vara utanför..

Kategori: Emma

Den stora dagen är här. Snart går det första flyttlasset till Uppsala!

Känna sig ensam utan att vara ensam

Kategori: Blomman

Gårdagen bestod av jobb och därefter utgång på Salu. Bra kväll!
Mindre kul idag att jobba 14-22 idag varav jag jobbar 17-22 helt ensam även utan chefen vilket blir mindre kul. Kom INTE och fika idag.
-
Annars så är jag mest less på att säga hejdå till folk jag älskar vart lite för mycket sånt i år..

Julhälsningar från Engbloms

Kategori: Blomman


Rockin' around the christmas tree

Kategori: Emma

Att vakna tidigt på julafton hör till. Att hitta ett paket i julstrumpan, äta skinkmacka till frukost och att öppna ett varsitt morgonpaket hör också till.

Snart blir det till att packa in familjen, julklapparna och toalettstolen (hah fråga inte) i bilen för att fara några mil söderut och spendera julafton i stan. Hihi jag längtar till Kalle Anka och efter farmors köttbullar. Imorgon däremot blir det julfirande hemma i Fäcklingeskogarna. Det enda som saknas är min älskling!


   

Ha en trevlig julhelg önskar Tegvägen 16! 

Dagen före julafton!

Kategori: Emma

Idag är det en glad dag. Har slitit som ett djur på mina två jobb senaste tiden men nu har jag äntligen tre dagars välförtjänt vila. Här hemma börjar julstämningen komma på plats. Nog för att vi har ätit lite julmat hela veckan men nu har tomtarna kommit fram, granen är på plats, julstrumpan hänger på dörren och julmusiken spelas på hög volym.

Denna dag ska jag och mamma mysfika på Café Royal. Sen måste jag slå in de sista klapparna. Har också en hel del andra saker att pyssla med som har med flytten att göra. För JA, nästa vecka blir jag och älsklingen stanare! ;) Ikväll blir det som alltid att hoppas på turen framför bingolotto, kanske tar en sväng förbi världens bästa mormor & morfar också.


Trevlig fredag gott folk!

God jul

Kategori: Tilda

Fördelen med två jobb är att man får julklappar av båda
Vin, chokladpraliner och ljuslykta från Athen
Påslakan, Paradise,godis och kalender från Torgkassen

Jag kom in på ekonomieprogrammet. Jag tackade nej. Lite ångest har det varit. Mest ångest fick jag när jag fick brev hem. Ett där det stod om nollningen. Ett om programmet. "Välkommen till de bästa åren av det liv" dessa ord var nog mest jobbiga, verkar riktigt kul men att plugga är ju inte alltid en dans på rosor heller. Men nu har jag ju ett jobb att sköta till sommaren. Pengar att håva in. Det känns också bra, jag gillar Torgkassen.

Update

Kategori: Blomman

Vinst mot Alunda med 2-1 så vidare i DM!
Mysfikat med corre, tilda, emma och jannica
Myst med Mickan på stan.
Jobbat
Mys med syrran
Shoppat lite för mkt
Överlycklig över att Emma snart blir stanare så man kan träffas snabbisar mellan jobbet oxå.
Nu 9 timmars jobb

Tradition

Kategori: Emma

Denna dag började tidigt. Var på jobbet vid femtiden imorse för att jobba frukostpasset. Kom nyss hem och nu blir det en lugn kväll, ska kolla på Klaras julavslutning i kyrkan och sen blir det nog till att se över flyttkartongerna också. hihi det närmar sig!

Någonstans har jag tappat bort mig själv

Kategori: Emma

Vet inte vad jag ska säga. Allt känns ut och in. Upp och ner. Fram och bak. Hit och dit. Bra och dåligt. Roligt och sorgset.



livet är inte som det alltid har varit

Tusen stjärna som tindrar, glitter så långt jag ser

Kategori: Blomman

Efter att suttit ute i trapphuset utelåst ett tag så är jag äntligen inne i värmen. Lyssnar på min absoluta favoritlåt Mer jul och käkar nudlar. Tänkte ta tag i att betala räkningar strax sen städa rummet innan det blir middag. Ikväll blir det jobb 17-19 och därefter DM match mot Alunda vilket kommer bli jävligt tufft!
-
Min kära syster är äntligen hemma nu så kunde inte vara lyckligare än vad jag var när jag kom hem från jobbet och hitta henne i soffan. Lät henne till och med välja vad hon ville i min garderob.
-
Helvete kom på att min matchtröja inte är tvättad än!

När staden snöat över och gården blivit vit. Då vet du att jag drömmer, jag drömmer dig hit

Kategori: Tilda

En vecka till julafton och jag längtar till att få mysa med familjen och släkten. Julklappparna är nästan klara har en kvar men har nog bestämt den med, tur att jag hade Emmis med som hjälp igår annars hade det inte gått som en dans, att ha smakråd är ett måste för att jag ska få något köpt.

Denna dag (min första lediga sen förra fredagen) började jag med att ta en springtur. Sedan fick jag och Wadis låna bil och åka till Gränby där det blev en runda på Kvantum och sedan Systemet för personen med åldern inne. Vilken lättnad det kommer vara när man själv får gå in och shoppa det man vill ha, än så länge får man ju sitta på en stenhård bänk där utanför och tänka på det goda

Nu ligger jag här ensam för rastlös för att kolla på film eller läsa. Jag börjar bli sugen på att festa igen. Längtar till nyår. Klänningen är köpt. Jag är redo nu





Låt mig få bära dig när du är svag, för du betyder allting för mig...

Kategori: Emma

Varje gång jag tänker skriva på bloggen så blir det helt tomt, inte en enda tanke i mitt lilla huvud. Så jag får väl skriva om det vanliga. Har jobbat igår och ska iväg senare idag också. Imorgon är en "stor" dag, ska till banken på lite vuxenärenden, kan ju vara bra att ha ett kort som man kan betala räkningar med om man ska flytta hemifrån ;) Själva hemifrånbiten har inte riktigt löst sig en men det är iaf på god väg. Efter banken ska jag in till stan och mysa med Tilda & Hanna. Var ju inte igår precis... Ska fösöka fixa de sista julklapparna och kolla på bio.


Har inte alltid varit säker på att jag vill gifta mig, men efter att ha hört Sarah Dawn Finer sjunga Kärleksvisan finns det inga tvivel kvar. Någon gång i framtiden ska den låten spelas på mitt bröllop. Alltid lika skönt att ha planerat i god tid..

5 dagar!!

Kategori: Blomman

På gatan där jag bor

Kategori: Blomman

8 dagars jobb avklarat och nu 6 dagars ledighet att avnjuta innan det blir ytterliggare en 8 dagars.
-
Ikväll blir middag för Hannah och Mickan sjukt att de åker snart. Kommer sakna de så mycket! Får se om det blir utgång sedan efter har match klockan 14 på söndagen så blir iaf väldigt lugnt. Min fot känns bättre så ska testa ta en promenad och testa springa lite för att se om den är fit forfight. Det är ju sista matchen för i år. Just nu ligger vi på en tredje plats men säsongen är inte slut än!
-
Även fått antaningsbeskedet inför våren lite beslutsångest över vad jag ska läsa men lutar mot spanska men får se.
-
AWESOME!

Statusuppdatering

Kategori: Emma

Jobba. Sova. Leta lägenheter i stan.

Hade precis skrivit ett långt inlägg och så försvinner det

Kategori: Blomman

Jingle bells

Kategori: Tilda

Det var länge sen jag skrev så nu ska ni få höra vad jag har hållit hus på senaste

Förra veckan var det mycket jobb, stan med Blomman och morgonpromenad.
I lördags efter ett långpass på Torgkassen åkte jag och min fina sambo till Tierp och hade mys med min mor och far. På söndagen så var det fotbollsträning (orolig) och efter det var det julbak med mormor och Wadis.

Lussebullar och kanelbullar bakades och mormors julskiva sprakade ut ur stereon. Jag sjöng med i låtarna och trivdes i mormors julpyntade kök med rutiga gardiner. Och ja faktiskt för första gången detta år har jag fått en gnutta julkänsla

Annars
 
Har jag börjat läsa Zlatans självbiografi
Funderar jag vad tusan jag ska köpa för julklappar och när detta ska ske
Blomman kommer om 45 minuter så nu ska jag sätta fart

Sail Away

Kategori: Höök

Ojoj länge sen man hittade hit nu! Vad har man haft för sig egentligen? Ingen som vet...

3 december nu och de är 5-10 grader varmt ute om dagarna, ska vi hoppa över vintern iår lr vad är de frågan om? :s Jaja hur som helst så är de snart julafton tiden går så sjukt fort!

Lördag idag då och jag är inte de minsta bakis!:o Idag är de match 15.15 hemma mot Gluggens IF (Och nej de är inte mattanterna på celsiusskolan som vi ska möta!) Hoppas på de viktigta pinnar idag igen precis som föra helgen! :) Efter de blir de bowling och julbord på bowlaget med jobbet, mkt trevligt! Sedan blir de förmodligen Etage för alla verkar sjukt sugna på och sjunga av någon konstig anledning ;P 

Så söndagen blir väl bara en chill dag på soffan som de verkar!

Ha en grymt skön lördagkväll och helg alla glada! :D

/ Kroken

 

kababom

Kategori: Blomman

I dag var jag uppe med tuppen typ då vi hade samling 07.30. Hatar morgonmatcher och det här var en viktig en mot storvreta. Tyvärr blev det förlust med 7-6 men ett mål fick jag göra iaf. Nu är det jämt i toppen förutom Alunda då.  Vi vann mot Gottsunda, Gottsunda vann mot Storvreta, Storvreta vann mot oss. Det här gynnar Alunda som då kan sticka ifrån och för oss andra är det viktigt att komma topp 3 så det blir spel i regionalserien med säkerhet. Men nu babblar jag om sånt som ingen bryr sig om.
Ska vidare på lunch hos farmor och sen blir det jobb ikväll.
Pussus
19 dagar kvar tills jag får krama världens bästa igen

1 december

Kategori: Emma

Kom precis på att jag inte har någon chokladkalender i år..

Nya jobbet går bra och det är redan full rulle, känns som att jobba är det enda jag har gjort de senaste veckorna. Har iaf hunnit med en tripp till Göteborg med familjen Nyström. Tre mycket mysiga dagar men tyvärr blev det ingen julmarknad på Liseberg för de hade stängt pga storm, sick!

Nu ska jag väl pallra mig upp ur sängen snart för det vankas jobb. I helgen blir det Stockholm. Julshow i Globen och inhandling av julklappar! :)


Puss o hej!