vårtgemensammaliv

Emma+Tilda+Hanna+Höök

In Kommer Ting

Kategori: Höök

Bloggdrottningen kan behöva lite vila nu, så får väl lov att ställa upp och skriva en rad!

Ja vart ska man börja? Va sägs om den gågna helgen som spenderades i Göteborg...?
Fredagmorgon och resan kan börja! Vi hinner knappt åka 100m innan chauffören (Amanda) kläcker ur sig frågan om vi ska ta vägen mot Sundsvall? Ööö..va? Vi ska väl ändå åka till Göteborg säger Jannica & Jag och börjar as garva xd Som tur var så hade vi ju iaf Gps annars vete fan vart vi hamnat med Amanda bakom ratten :P 
Första stoppet blev på frasses i Mariestad för välbehövlig lunch och godis köp, skulle inte ha så mkt godis sa ja blev bara för 134kr?:o Efter detta blev de chaufförs byte och då gick de undan för jag ville till Herrljunga och shoppa kläder :D



Lite annorlunda shopping här på stayhard, datorshopping ;)

 

Johannes en hel bok om bara Galliano! :D

Efter all shopping var de raka vägen till Gbg och hotellet!
Väl framme på hotellet blev de en snabb installering på rummet, så vi skulle hinna till systemet ;) Och ska ni till Götebrog så råder jag er att inte åka buss!



Möte en bussjävel som körde åt fel håll i rondellen, packad chaufför?;P

När vi tagit oss förbi bussen blev de systemet och coop för att köpa kvällsmat som blev sallad. På hotellet kör Amanda en till av sina berömda kommentarer...Jannica: Fan vi har inga bestick till salladen! Amanda: De är lugnt vi har spotify på datorn! Hahaha hur lyckas hon? xd Förkrök och grym utgång på trädgården och galet mkt fyllekäk hanns även med innan fredagen var slut.

Lördagmorgon livesamtal med Blomman vilket Jannica och Amanda inte uppskattar särskilt mkt sådär på morgonkvisten, konstigt nog? Underbar hotell frukost blev de innan vi drog ner på stan för shopping, gå aldrig och shoppa som ensam kille med 2 brudar!:o
Liseberg bjöd på mkt vatten, men tyvärr inga höga höjder Atmosfear var avstängd, den som man ville åka ju! :(


Fixade en egen stjärna när jag ändå var där, tyvärr missade dom ett ö

Lördagkväll blev de La Gondolo och mys middag med trubadur.
Söndag ville Jannica shoppa mera innan vi drog hem, sen stopp på frasses igen och där var även Måns Möller ;)

Denna vecka har bara beståt av jobb och träningar, har även lyckats dragit på mig en förkylning vilket är lite bra då får man en anledning till att dricka whisky, skönt att de snart är helg och seriepremiär!:)

Ha de gött och ha en bra helg alla glada :D

/ Kroken

Swing life away

Kategori: Emma

Statusuppdatering om livet: Att vara arbetslös är inte lika härligt som det låter. Att vara arbetslös medför en ständig oroskänsla i både magen och knoppen. Att vara arbetslös innebär att man spenderar de flesta dagar med att söka jobb och känna sig lite misslyckad för att man inte har något. Arbetslösheten gör också att man helt vänder på dygnet och faller ur rutinerna, vilket inte är det bästa om man är en väldigt rutinberoende person. Att vara arbetslös betyder att man inte har någon inkomst.... Men däremot finns det ju en del bra sidor med arbetslösheten också, alla sovmorgnar och att kunna umgås med alla andra arbetslösa personer.  

Denna dag har spenderats i Gävle med Johannes. Vi har sökt jobb och käkat tacotallrik på Bienvenidos. Imorgon blir det shopping med lillasyster och sen utgång på kvällen med brudarna. Får se om det blir nyktert eller inte?! ;)


auf wiedersehn

Jag går i vinterskor på hösten, alltid förberedd på storm

Kategori: Blomman

Nu: stan
Sen: jobb

Du är den enda som aldrig ställt några krav

Kategori: Blomman

Nu var det hela två dagar sen jag skrev och ändå känns det som jag har en ensam blogg för tillfället. De senaste två dagarna har jag provjobbat på Årummet det harvarit väldigt roligt men hatar när man inte kan allt för då känner man sig verkligen som en praktikant. Ska jobba där på söndag med iaf och idag, i morgon o fredag blir det konsum. Och dom pengarna behövs insåg jag just nu när jag sitter och betalar mina räkningar..hatar såna. Sen funderar jag ju på ny mobil oxå skulle vara kul att kunna svara när folk ringer en liksom.
I måndags hängde jag lite med Jannica innan träning iaf och igår blev det mys med en hel liga corre, jannica, tildis och emma. Det gillas man blir ju så glad av sina vänner !

arrrrgh

Kategori: Blomman

Hur arg blir man inte när man sett fram emot hela kvällen att se på filmen jag hyrt. Sen när jag stoppar in den i dvdn inser jag att det är en blu ray skiva som inte fungerar.....  går och lägger mig nu känns det som!
I morgon blir det provjobb så en aning nervös.

Don´t lock back in anger

Kategori: Blomman

Vinst i seriepremiären med 2-6! Måste även tillägga att det var min första seriematch på 2,5 år. Nu är det snart dags att åka till Corre för spelkväll hörs då!

Du var byggd av bomull, aldrig menad för en sån här kall och hård värld

Kategori: Blomman

Denna dag har bestått av tvätt och strykningen tills min fina Hannah kom. Vi tog en sväng ner på stan sedan köpte vi med oss persisk mat hem inget vi rekommenderar. Som vanligt när jag och Hannah har myskväll blev det alldeles för mycket godsaker mer än vi klarar av så nu är jag helt död. Mitt hår har Hannah även färgat och sedan har vi webbat lite med syrran men även med gänget i Göteborg. Så nu väntar jag mig ett fylleinlägg därifrån.
Jag o Hannah har även hittat godast herrparfymen. Nu gäller det bara att hitta killen som har en sådan parfym.

Håll huvudet högt för du är bra som du är

Kategori: Tilda

Denna helg är en ledig helg för min del, kommer inte ihåg när jag var ledig både fre,lör och sön senast. Antagligen var det när vi var i kroatien så ja det är på tiden!

Idag har jag varit i Örebro så nu är alla intervjuer avklarade. Jag håller mina tummar stenhårt för att jag ska få något, mobilen är med mig dag som natt för tillfället.

Nytt och bra: http://www.youtube.com/watch?src_vid=Lp7HIOu9hHA&feature=iv&v=cxLQAfM2EIo&annotation_id=annotation_93493
Rihanna har konsert den 1:a och 2:a november i globen. Någon som är sugen? :)

Snart kommer plutten, imorgon blir det spelkväll hos Corni, på söndag avgörs allt. Så ja vi hörs!

Puss


Vi har varit några hela säsongen. Men vi har kämpat tillsammans.
Chrille. Amanda.Flican. Petter. Joss. Osten. Lisa. Lelle. Anna. Jekka. Frida. Jess. Sara. Mats. Håkan. Uffe.
På söndag kör vi

Bild från: http://jekk.blogg.se/index.html

ny bloggdrottning

Kategori: Blomman

Shit jag leverar inlägg efter inlägg nu bara! Inget intressant eftersom jag inte har så mycket för mig men kanske just därför jag skriver för jag inte har så mycket att göra hmm något att fundera över.

Punkt 1. Idag har jag varit på litet jobbärende och det gick ganska bra faktiskt. Ska provjobba måndag och tisdag och om det går bra har jag heltidsjobb vilket inte skulle sitta helt fel i plånboken. Men får se hur det går och vart får ni veta om det går bra helt enkelt. Det bästa skulle vara om jag kunde ha kvar det tillsammans med mina pass på konsum. Då skulle jag snart vara rich men inte ha så mycket till liv mer än jobb och innebandy.
Punkt 2. Jag ska spela innebandymatchen på lördag. Seriepremiär mot enköping. Vi är tippade att vinna på innebandybloggen och det är verkligen en måste match. Vi måste vinna för att kunna vara ett av topplagen och ta oss vidare som ett av lagen som spelar i den regionala serien nästa år. Helt ointressant tänker alla som kallar sporten fjollinnebandy nu men jag älskar det så! Tråkigt att jag missar göteborg bara men hoppas de får en kanon resa och ändå sparar lite partytagg för att använda den typ nästa helg med mig!
Punkt 3. Jag saknar Emma!
och bara för att vara som alla andra bloggare så måste man tydligen ha en cambild

the best thing about tonight is that we´re not fighting

Kategori: Blomman

De senaste veckornas mobilbilder. Ska bli bättre på att ladda upp och ta såna!
Hannah jag finns här för dig <3

vet varken det ena eller det andra

Kategori: Blomman

Just nu vet jag inte vad jag vill med det ena eller andra. När jag för en sekund tror mig veta så ångrar jag mig när jag ser chansen att göra det.

nananan

Kategori: Blomman

Mys hemma hos Simone, golf med robin, mys hemma hos emma, massa prat på jalla med corre och jannica, träning med mitt fina lag, chattande med syrran så har mina senaste dagar sett ut och jag gillar det speciellt sovmorgnarna men ett jobb skulle ju inte sitta fel.
I morgon blir det jobbletande med tilda, emma o johannes och senare blir det dm-match mot Saga. Mitt livs första dm match insåg jag så det kan ju bli kul ;)

Kolla Kolla

Kategori: Höök

Söndag! Kryssning med jobbet igår och idag, just nu är man aprak fan! xd Finns inte mkt och säga om resan förutom att de var grymt! Norrlands Nicke vann karaoke tävlingen såklart, börjar bli van med de eftersom han vinner varje gång vi åker;) Resans höjdpunkt utspelade sig ändå för några timmar sen! Tog hissen ner från hytten och gissa vem man får dela hiss med hela vägen ner!? Nanne Grönwall såklart, tror hon var lite små sugen på mig inte mkt jag kan göra ;)

Nu sitter man här med 4 nya plattor pistonhead och 1 flarra Tullamore Dew :D Fan att man ska jobba imorgon nu när man mår som bäst! Bara vänta in familjepizzan man beställt nu då ;P

Nu är de bara och ladda inför nästa helg, då blir de Gbg! :D

Tipsar om en grym låt när jag ändå skriver en rad! Kolla Kolla med nationalteatern :) Sen funkar ju även kapten röd i alla lägen;)





Saknar sommaren och alla sköna kvällar med Johannes!

/ Kroken

I choose you

Kategori: Blomman

Hallå bloggen,
detta har varit en riktigt chill helg har inte varit många sen i april typ. Men det var riktigt skönt fast nu är jag party taggad vilket inte är så bra en söndag kväll för finns ju inte så mycket att göra då. I går var jag iaf hemma hos Simone där även Mickan och Hannah befann sig. Väldigt mysigt och vi träffas alldeles för sällan.
Efter det dåliga beskedet att jag bara har ett pass i veckan på konsum så har plötsligt denna vecka ändå blivit lite planerad ändå vilket gillas. Jobbjakt är fortfarande något jag måste ut på drömde inatt att jag var inne på Lindex och en kvarterskiosk för att lämna cv.
Nästa helg beror helt på om jag får spela matchen eller inte. Om det inte blir någon match kanske det blir Göteborg vilket skulle vara jävligt kul men jag vill inte missa seriepremiären så hoppas jag ändå får spela. Kolla match schemat för detta år och var många tidiga morgonmatcher på söndagar tyvärr.
Vi hörs då!
Det här saknar jag ju lite med skolan! Mobilpingis :D

Det finns en anledning til att jag saknar skolan så otroligt mycket. Och det är ni, att få umgås med er varje dag. Att ha full koll på vad ni gör och hur ni mår. Att sitta hela måndagen och skvallra om helgen för att sen börja planera nästa! <3

Kategori: Emma


Jag saknar er tjejer! <3

Arbetslös

Kategori: Emma

Äntligen en ledig lördag. En ledig lördag som jag dock inte har en aning om hur jag ska spendera. Det enda jag vet är att solen skiner och jag ska ta mig upp till Vegavallen för att kika på Klaras match! Idag är jag hur hösttaggad som helst. Den klara höstluften är underbar. Blev optimistisk. Trots att jag igår fick veta att jag inte fick tjänsten som jag hoppats på ett tag. Däröfr fick jag lite ta-tag-i-livet-känslor också! Städa rummet är nog en bra början ;)





Åh, blev sugen på en mysdag i Sthlm med min pärlor!

Ayia Ayia fucking Napa

Kategori: Blomman

Nu har jag kollat ikapp på sol,fest och oroliga föräldrar. Skitkul för vi var i Ayia Napa samtidigt som det spelades in. Man ser Corre i baren en stund med haha :)
Saknar Cypern nu! Men här hemma blir det inge party utan ikväll blir det jobb och likaså i morgon bitti.

Tusse vet du vad.. Jag älskar dig mega mycket

Kategori: Tilda

Länge sen jag hängde här men har varit fullt upp. Har hunnit med två arbetsintervjuer (en i sthlm, en i örebro) shopping med fina tjejer, fotbollsträningar, häng med Wadberg, fika med Lelle, en jobbkväll, och en halv dag död i sängen.. Just det en hel del Wordfeud har jag hunnit med också, lite för mycket Wordfeud skulle jag säga. Men det verkar inte som jag är den ända som är beroende hah.. 

I helgen blir det jobb och seriefinal, kanske något mer? Aja håll tummarna för IK Rex dam iaf :) 

Puss Tilda 


Mysdag i Sthlm med dessa två var inte helt fel!
Bild från Blommans album Livet efter studenten

Ett Snedsteg Bort

Kategori: Höök

Va är det för dag idag egentligen!?...Juste de är Torsdag, vafan hände denna vecka har ju bara sprungit iväg! Grymt skönt med fredag imorgon iaf:)

Föra helgen spenderade man hela lördagen i Köping för att lira innebandycup, hur de gick behöver vi inte ta upp här.. Efter sista matchen var de fullfart hemåt för att hinna med utgång på Salu. Så de blev förfest för mig och Holm i bilen med Westis som chaufför går ju inte direkt sakta då;) Han lyckades med bedriften att köra över en räv så att den fastnade under bilen! Mmm gott med lite roadkill;P Var hemma i Uppsala runt halv 12 så var bara att dra ner till stan direkt, blev en lyckad och rolig lördagkväll:) Men helgens höjdpunkt var ju ändå att man träffade Mats från "en annan del av Köping"!

Idag har man inte gjort något speciellt jobbat handlat och lagat 25 våfflor hur gott som helst :D
Imorgon är de fredag och helgen kan börja, men med vad vet jag inte. Längtar ändå mera till på lördag då blir de 24-timmars kryssning med jobbet, dom blir alltid lyckade!:)

Måste ju passa på att välkommna hem Johannes och Emma som varit i Grekland 1 vecka. Hoppas ni hade de bra, har saknat er får höras snart:)

Hoppas alla andra får en toppen helg!:D



/ Kroken

Dreaming of you

Kategori: Emma

Alla känslor sköljer över mig på en och samma gång. Har panik för det mesta. Vet inte vad jag ska göra med mitt liv. Rädd att jag senare ska ångra det jag inte gjorde. Tänker sedan att jag inte ska tänka så eftersom man ska göra det som känns rätt för stunden. Pratade med min kloka mamma och fick höra många förnuftiga saker. Känner mig ännu mer säker på att jag har valt rätt. Men när jag har valt betyder det att jag måste se till att det blir så. Då satsar jag för fullt, samtidigt finns tanken i bakhuvudet, har jag verkligen valt rätt?



Grekland var underbart. Att vara tillbaks i verkligheten känns som att ha fått en kalldusch över sig. Det är nu jag måste se till att det händer något!

Lips of an angel

Kategori: Emma

Är hemma nu efter en helt underbart mysig vecka i Grekland med världens bästa! Hade inte tvekat en seknud på att stanna kvar ett långt tag till! <3

Död zon

Kategori: Blomman

Gårddagen i Stockholm med Tilda o Corre var väldigt trevlig. Super nöjd med alla mina inköp med kanske kommer en bild senare. Vinterskor är fixade nu iaf :)
Denna dag består av gymträning nu snart sen senare ikväll har jag dubbelinnebandyträning. Dags att komma i form nu efter denna mindre nyttiga sommar!
I morgon blir det först jobb och sne mot stockholm för arbetsintervju. Nervös som bara den!
Det tråkiga är att det inte händer något just nu allt känns så dött. Skittråkigt vill ha lite förändring och spänning nu!
Hörs då!

Älskade du

Kategori: Blomman

Vill höra dina fötter knaka i trappan när du går upp men din apelsin och yogurtskål.
Vill se dig lägga ut kläder på golvet för att ta outfitbilder.
Vill sitta i fotänden på din säng och prata om våra dagar.
Vill gosa med dig när du är nyvaken och sur.
Vill ha dina råd om jag kan min klädsel fungerar.
Vill höra ditt skratt och dåliga humor.
Jag saknar dig massa fast det bara gått några dagar men för att jag vet att jag kommer inte få krama om dig förrns i jul.
Älskar dig syster

Fish eye

Kategori: Blomman

Vi hade en tävling i familjen. Pappa vann enligt oss. Vad tkr ni? ;)


'






Och jaa jag är väldigt uttråkad :(

Den bästa av de bästa

Kategori: Blomman

Hallå bloggen,
nu är jag hemma efter mina 9 dagar exakt i Spanien. Men har även tillbringat några av dom timmarna i England på sätt och vis.

Jag har haft det jätte bra då varit bra väder och så. De första dagarna var vi tillsammans hela familjen då blev det mycket solande, kortspelande och shoppande. Vi åkte in till Malaga på pappas födelsedag för lite shopping. Mot hans vilja visserligen så vi satt han på ett kafe med en öl och med det verkade han nöjd. På kvällen fick han välja vad vi skulle göra så blev att kolla på Englands match på en pub men var kul det med.

På söndagen flyttade min syrra till sin värdfamilj vilket gjorde att det kändes väldigt tomt i lägenheter. På måndagen när emmis gick i skolan åkte vi andra till först Gibraltar vilket är en engelsk koloni. Där åkte vi linbana, kolla på aporna och shoppade lite. Taxfree gågata typ så man hittade en del haha. Sen åkte vi till Rhonda vilket var väldigt vackert. Det andra dagarna har vi tillbringat på stranden men nej jag är inte brun. Bara på benen och magen vilket är helt jävla värdelöst för vem sätter på sig shorts i denna kyla. Måste även tilläga att jag varit ute och sprungit 2 hela gånger rätt imponerad över mig själv.

Igår kväll var den sämsta dagen då vi gick ut och åt med Emma och skulle säga hej då. Det var jobbigt och jag som har lite problem med att stoppa mina gråtkanaler när jag börjat grät hela kvällen. (Ni som var med i Ayia Napa vet nog vad jag menar) Så jobbigt att lämna någon som betyder så mycket och man står så pass nära när man är van vid att träffa den personen jämt.

Idag gick jag upp 4 och sen vid 13 var vi hemma i lägenheten ganska skönt måste jag säga. Vad jag ska göra nu de närmsta måndaerna är fortfarande ett frågetecken men det löser sig nog bra.

Nu ska jag nog ladda upp lite bilder, sova lite och sedan kommer efterlängtade Tildis hit :D

Pusssss

och Höök jag kom på att jag inte druckit galliano på 1 månad nu...det måste göras något åt det!

Kan jag få veta vad jag gör om två månader? Tack på förhand för den som kan berätta

Kategori: Tilda

Igår kväll var bra, träning med pappa och sen träffade jag min älskade vän Emma. Har så mycket att prata om nu när man aldrig hinner att ses. Hatar att jag jämt jobbar kvällar finns ju aldrig tid att vara med alla jag tycker så mycket om, inte wadis, inte vännerna, inte familjen och inte laget.

Nu ska jag packa min väska för snart blir det Uppsala. Jobb ikväll sen äntligen får jag träffa min pojke igen (som jag har längtat) sen på torsdag ska jag jobba och efter blir det sleep over hos pullan som äntligen är hemma igen!






Några av bilderna i mitt och mammas album som kommer snart.

Saknar en massa

Kategori: Tilda

Sitter och läser om Lindvallens restauranger för att veta mer inför min kommande intervju på söndag. Och herregud så inspirerad jag blir att jobba där :) verkar sjukt kul! Får hålla tummarna att det går vägen nu.

En härlig vecka väntar nu med mycket roligt inblandat. Men roligast just nu är nog ändå denna tabell:

Tabell                        

 

Lag

S

V

O

F

GM-IM

D

P

 

Fanna BK

15

10

3

2

41-16

25

33

IK Rex

15

9

4

2

51-15

36

31

Gamla Upsala SK

15

9

3

3

51-25

26

30

Östervåla IF

15

7

3

5

41-30

11

24

Rosersberg IK

15

7

2

6

32-19

13

23

IFK Mariehamn

15

6

5

4

28-20

8

23

Rimbo IF

15

5

4

6

22-29

-7

19

Upplands-Ekeby IF

15

4

2

9

15-46

-31

14

Håbo FF

15

3

1

11

14-48

-34

10

Lagga/ Långhundra BK

15

1

1

13

6-53

-47

4


Puss alla!

Tur att jag har dig min käre syster

Kategori: Tilda

Saknade Vänner

Kategori: Höök

Som rubiken lyder! Vart fan är du Johannes!?!?:o

Fredagen kommer och allt känns konstigt på jobbet, mkt pga dom nya ägare sen i onsdags. Alla är ändå glada eftersom de är världens bästa fredag och vi ska hem till mig när vi slutar, kolla på lite fotboll dricka bira och käka mat, kan man bli så mkt mer taggad? Vi räknade minuterna hela dagen!:) Som sagt nya ägare på jobbet, vilket betyder en hel del förändringar och massa extrajobb! Men man får se de positivt annars blir de bara skit av allt! Nog om mitt jobb som ingen vill läsa om ändå!

På kvällen drog vi ner på stan till Etage där de blev lite karaoke, inte för mig som tur var;) Nej de var kungen av Norrland (Nicke "The Hell" Hellqvist) som stod för underhållningen och som han sjöng så förstår man vrf de blev sånt liv på hela Etage! Många timmars samtal senare drog vi oss vidare mot flurran för nya äventyr!:) Lyckades iaf få 4 timmars sömn inatt:)

Under kvällen lyckades jag lova hela Emmas fotbollslag hem till mig på fest ikväll, så nu blir de verkligen feeezt hos Mange! Så om dom nu kommer blir de livat grannar var redo, men de vet man ju aldrig;)

Hanna hoppas du har de grymt nere i värmen! Saknar dig nästan;) Ingen som vill dricka Galliano med mig nu ju :'(

Lördag! Nu kör vi gott folk ha en grym dag ni vet vart feeezten är! Allt för mig.... over and out / Kroken :D




Feeezt hos Mange!

Kategori: Emma

Är helt slut. Kom nyss hem från Uppsala där jag har spenderat hela dagen. Först jobbat och sen personalfest med kräftskiva och bowling. Kan ju säga att jag vann bowlingen om man räknar nerifrån... Lunchade med mamma på Café 018 också. Man inser att man börjar bli stor när man är tvungen at bestämma en lunchtid med sin mamma för att att hinna träffa henne. Igår hade jag också lunchsällskap. Då var det Malin och jag som käkade på Waynes. Mycket trevligt!

Imorgon är det jobb igen,och på kvällen blir det utgång! 
Så nu måte jag sova och samla lite krafter!
Godnatt bloggen!