vårtgemensammaliv

Emma+Tilda+Hanna+Höök

Diggar killen som sjöng Viva la Vida på X-factor!

Kategori: Emma

Denna dag har jag varit ledig. Firade detta med shopping och kinamat med en saknad Tilda, en mycket trevlig dag! Kvällen har jag spenderat i soffan med familjen och nu väntar jag på att min gosis ska komma hem från jobbet!
Resten av veckan ska jag jobba och sen till helgen är jag ledig. Då blir det till att åka Eckerölinjen.

Bara för att man har rätt att bestämma behöver man inte trampa på alla andra!

Kategori: Emma

Är så sjukt less på jobbet nu, så det känns så fantastiskt skönt att det bara är 12 pass kvar, varav ett klarar jag av idag! Igår var vi in en sväng till Gävle och shoppade lite förnödenheter till resan, typ myggmedel! Och så köpte jag sådana där påsar att ha i väska som Tilda tipsade om. Kanon!

Vi har också fixat en reseblogg nu så ni som är intresserade kan följa oss på http://emmaochjohannes.blogg.se.
 
 
 
 
 

Nedräkningen har börjat på allvar...

Kategori: Emma

Bara en månad kvar tills vi sitter på planet mot Bangkok! Blev däremot lite orolig när jag insåg att Doha som vi ska mellanlanda i ligger precis mitt emellan Iran, Irak, Saudiaraben och andra inte fullt så trevliga länder. Fjant som jag är så började jag ju på engång föreställa mig att vi typ kommer bli bombade eller något liknande. Hoppas inte!
 
För ett år sedan hängde vi på Thassos!

Söndag

Kategori: Emma

Att det är så otroligt underbart att vara ledig. Gårdagen börjades med springtävling på Vegavallen vilket gick klart över förväntan, nöjd med min insatts! Efter det åkte vi ut till Hållnäs för kräftskiva. Resten av kvällen var det bara gos i soffan. Idag ska vi inte heller anstränga oss, lite tennis kanske men annars bara chill. Göra lite research inför resan också, bara 4,5 vecka kvar! Blir ju inte mindre taggad av att läsa om Hanna och Jannicas äventyr heller, hihi längtar! :D

På andra sidan Atlanten

Kategori: Allmänt

Höstluft

Kategori: Emma

Känns sjukt att det var sista fikan med gänget i måndags. Kan inte riktigt fatta att Hanna och Jannica redan åkt. Kommer bli lite tomt men ingen idé att hänga läpp, för snart väntar nya äventyr för mig också. Den 11 oktober börjar våran stora resa, Thailand-Vietnam-Hong Kong-Filippinerna! Längtar så fantastiskt mycket och börjar lite smånervös ;)
 
Idag blir det inte roligare än att åka till jobbet för att sen sova där och sen jobba förmiddag imorgon. Men vad gör det när jag bara har 19 pass kvar att klara av. Till helgen blir det ledigt och just nu är planerna rätt obefintliga förutom en springtävling på Vegavallen på lördag som jag dumt nog är anmäld till. Wish me luck...