vårtgemensammaliv

Emma+Tilda+Hanna+Höök

Jag tappa den inte, skulle bara testa om den kunde flyga!

Kategori: Emma

Jag tänkte berätta om en ryggsäck. En ryggsäck som är fylld utav tur. En ryggsäck som gör att det går bra. En ryggsäck som gör att marginalerna är på din sida. Att såväl de stora som små sakerna i ditt liv löser sig på ett bättre sätt än väntat.

Den här ryggsäcken är speciell. Det är inte alla som har en sån. Vissa har den hela tiden. Det spelar ingen roll vad dessa personer gör så har de ständigt denna ryggsäck med tur med sig. Det är dessa personer som är högst upp, dom som alla andra vill vara. Sen finns det personer som har ryggsäcken ibland. Dessa personer lyckas ofta med det dom tar sig för fast det finns en del hinder på vägen de måste övervinna först. Men i slutänden så hjälper ryggsäcken alltid dem.

I eget fall så är den här ryggsäcken bara något jag har sett skymten av. Ibland har jag haft den på mig. Då har bra saker hänt. Men jag tappar bort den här ryggsäcken ungefär lika fort som jag tar på mig den. Den sitter där några timmar, om jag har tur så sitter den där ett helt dygn. Då går det bra, livet flyter. Men när livet flutit ett tag så sjunker det. Och då sjunker det djupt. Sen är det där nere ett tag. Ett tag som ofta känns som en evighet.

Jag vill vara en sån som har ryggsäcken i tryggt förvar. Men det där är sånt man inte kan bestämma. Man får försöka göra det bästa av situationen när man har ryggsäcken på sig. Och hoppas på att en dag, att en dag så får man den där ryggsäcken. Och då får man behålla den! Om det finns någon rättvisa så kommer den dagen.



jag saknar hanna. dumma tre veckor!
                                                                                       Emma

Inatt drömde jag om dig

Kategori: Emma

Spontaniteten var det ja. Mötte upp Tilda i stan. Damen har ju slarvat bort mobilen men efter ett tags väntat på varsit håll så sammanstrålade vi och gick till Café Årummet. Middag för henne och fika för mig. Efter det gick vi till station och mötte Ida, Julia o Elha. Efter godisinköp blev det filmstaden och bio. Äntligen Eclipse. Men om ja tyckte den var bra? Är lite besviken, den förra var bättre. För att inte tala om böckerna! En trevlig kväll och Taylor Lautner är ju bara så snygg att man kan dö! Give me!

Tänkte köra en dagens skratt idag också:
Tilda och jag går i gränden mot stationen. Hon gör ett glädjeskutt och jag tar kort. Några sekunder senare är det en kille på cykel som kommer och börjar snacka med oss. Han frågade om det var Tilda som hoppade när vi tog kort. Han sa att det var väldigt ovanligt att se sånt och att han blev förvånad. Han frågade om hon var full. Men nej, det var ju bara pajaserier för att citera han. Hahahaha skön kille...




xoxo Emma

hej då bloggen

Kategori: Blomman

Heeej, idag har jag jobbat igen.

om ca 20 minuter börjar vår resa till Italien. Jag har panik känns som jag kommer sakna så mkt. Saknar redan alla mina vänner. Jag har inte träffat emmut och tildut sen flygplatsen. Det är ju en evighet. Jag är van vid att träffa dom dygnet runt och i bland någon dags uppehåll. Men nu tre veckor herregud! Mickan åker ju till malta i morgon med. Jag är lite orolig hoppas hon tar det försiktigt. Och min Hannah vad ledsen jag blir nu.
Skicka sms till mig idag och i morgon. Kommer ha sjukt tråkigt i bilen.

Pusss H

Mina african bitches


Snyggos

Jag får panik över mitt liv

Kategori: Emma

Idag är det onsdag. Alltså lillördag. Och vad som händer idag då har jag inte en aning om. Men Tilda har ett spontanryck så får se hur vi förvaltar det ;)

Sen som vanligt måste jag klaga lite. Tierp gör mig självmordsbenägen. Vill sluta skolan nununu och dra härifrån. Jag ha nog aldrig längtat så mycket efter att få börja skolan som nu. Och som sagt förut. Jag är inte-resabort-kompetent. Fuck! Allt suger stenhårt..

E

Larz-Kristerz

Kategori: Allmänt

Igår var det en heldag med laget. Hängde i Söderfors ute vid dalälven. Vi åkte ring och banan efter båten. Åt fruktsallad och mat. Sedan blev det vidare till ÖN för en del där vi såg våra idoler Lazze-K!!!! Wihooo!






Du gör mig glad'

Kategori: Tilda

Haha Emmis inlägg före det här är klockrent! En sån tur man kan ha ibland..
Jag har haft några bra dagar nu.. Magen har väl dock inte mått så bra men det blir bättre och bättre iaf. 
Imorgon ska laget till Söderfors till min käre kusin Pärra som bor precis vid dalälven.
Vi ska åka banan, vattenskidor och ring. Och ja jag är grymt taggad! Måste bara lägga till ett wohoo också haha.
Sen på kvällen blir det ön. 
Bra saker har hänt, men dom kanske jag tar upp en annan gång.. Det får framtiden visa 
                                                                                                                      
Puss på alla
Tilda


Insåg nu hur mycket jag kommer sakna Blomman. Vi kommer
inte ses på jätte läääänge... <3 <3

Dagens skratt

Kategori: Emma

Måste bara berätta om en rolig sak.

Till och från träningarna händer det ofta att vi sitter fyra tjejer i baksätet. Alltså en för mycket i den röda volvon. Så var fallet även denna kväll. Vi hade precis släppt av Harju och svängt in i Tierp när vi ser två poliser som vinkar in oss. Redan när vi ser dom så blir vi lite småfnissiga. Den ena polisen sa att det var nykterhetskontroll så Mats fick blåsa. Polisen kollar bak på oss och säger. - Och där i bak har ni det trångt. Hahahahah. Om du bara hade sett oss för två minuter sedan tänkte vi alla och när vi körde därifrån så exploderade vi i skratt. Hahahah.. hahahah... hahahah...

Emma

det skulle vart du

Kategori: Blomman

heej,
det var bra på landet. Jag och syster paddlade vi var rätt bra måste jag säga. I går åkte jag hem och tillbringade natten hos min fina vän Hannah. Det var mys även fast hon somna direkt och jag låg och kolla på hela titanic själv.

I dag har jag jobbat kväll, kom precis hem. Så jag missade fotbollsträningen fast jag är ju ändå sjuk och skadad. Men vilken underbar tur jag har.

Nu ska jag snart ta tag i och städa mitt rum eller man kan nästan kalla det svinstia. Det är nog närmare det sist nämnda. Sen ska jag packa för på onsdag kväll börjar min familjs resa till Italien. Vi ska bila dit så lär ju ta ett tag.

Jag vet jag är tråki men har inte så mycket roligt att berätta. Jag har tråkigt om någon känner för det kan den ju smsa.

Pusss Blom

Saknar det


Pojkar rubbar min sinnesstämning

Kategori: Emma

Idag har det varit chill. Vaknade imorse med en grym träningvärk. Att inte spela fotboll på tre veckor sätter sina spår. Det gjorde ont att vända sig för att inte tala om att hosta. Åkte en sväng med familjen till Gävle. Ska snart hem till mamma och mysa.

Emma

Dum av dig

Kategori: Emma

Nu är det svårt att fatta att vi nyss var på Rhodos. Hemma i iskalla Sverige och tillbaks i den trista verkligheten. Har skitjobbiga tankar, typ för en vecka sen gjorde jag det osv. Egentligen borde jag inte få åka bort, har alltid en sån grym längtatillbaksångest när jag är hemma igen. Men det är så skönt att vara borta, bara vara i nuet och glömma allt.

Faktiskt så längtar jag tills skolan börjar. Att gå sista året i skolan och ta studenten. Att aldrig mer behöva plugga om man inte vill. Jag ska dra härifrån. Åka bort, se världen och leva livet! Leva livet precis på det sätt jag vill. Träffa massor av nya människor, se massor av nya platser, lära mig massa nya saker. Det är det jag vill! Lämna allt och söka nytt. Jag tänker inte sitta där gammal och grå och ångra allt jag inte gjorde. Jag är snarare rädd för att inte hinna med allt som jag vill. Jag vill ha frihet.

Man ska inte hoppas, då blir man bara besviken.


life as it should be                                                
                                                                                 / Emma

Jävla fjant...

Kategori: Emma

VINST I OTTARSCUPEN !!!!! :D

Denna dag har spenderats på en fin gräsmatta på Ottars. Vi kom, vi såg och vi segrade! Såklart ;) Mats börjar oroa sig för att vi har blivit för kaxiga ;) Efter Chrilles uttalande så börjar man ju undra! haha
Iaf så gick vi obesegrade genom hela cupen. Vann med 2-0 mot Ullfors i finalen. Fick äntligen göra glädjeskuttet igen, men vi ska utveckla det och göra det mer avancerat. Blir till att öva på det nästa helg då det är träningsläger.

Emma

Heeeej

Kategori: Blomman

JAG SAKNAR RHODOS!

Jag vill tillbaka. I går jobbade jag 10 timmar och idag 6,5. Jag är rätt trött nu. Därför bär det av till landet nu för lite rehab. Hemma i gen på söndag kväll skulle jag tro.

Pusss Hanna



Wooohooooo Rhodos baby!!!

Kategori: Allmänt

Nu ska ni få höra om resan våra vackra läsare! Det kommer bli en censuerad sanning ;)

Torsdag.
Jag och Tilda tog tåget in till Uppsala för att där bli hämtade av Hanna och Carina. Vi åkte då till Arlanda för att kl 15.50 flyga till Rhodos. Och nej, vi fattade inte att vi tre alldeles själva skulle vara utomlands en hel vecka utan vuxna.. Kom fram på kvällen och tog en taxi till hotellet. Gick genast ut på stan för att kolla in stället. Träffade på två inkastare som sålde biljetter till Ladies Night på fredagen. Blonda (hanna har faktiskt blonda slingor i luggen) och oerfarna som vi va första kvällen så slog vi till ;)

Fredag.
Vaknade upp käkade frukostbuffé. Upptäckte till min stora förvåning att det fanns "chokladmackor". Coolt tänkte jag, men efter en stunds funderande kom vi fram till att det nog var meningen som en efterrätt. Efter det drog vi ner till stranden. Var ganska folktomt. Men det var fat nice! Men vi fattade fortfarande inte att vi befann oss på Rhodos. När vi skulle gå hem så gick vi typ hundra meter runt udden. Och vad ser vi om inte en annan strand med sjukt mycket folk och dunkande musik. Så då var den gåtan löst ;)
Hem och vila en stund och sen fixa oss inför kvällen. Vid nio skulle ju vi till Pacha och Ladies Night. Så vi tog på oss klackarna och gick ut. Men det var något som inte stämde. Alla glodde som fan på oss, vi fick en känsla av Sex ande the city blandat med "the walk of shame". Det jag menar e att högklackat är inte något man använder på Rhodos tydligen. Efter en ganska äcklig middag gick vi som sagt till bargatan och Pacha. Där var det gratis champange och barbröstade män i massor. Kvällen blev tyvärr väldigt kort för oss. Men vi han iaf med att se stippningen med PH-Patrick, snacka med killar från malmö, dricka lite för många gratis drinkar, dansa en kort stund på en bardisk, tappa en kamera i champange, gråta krokodiltårar, gå hem kl 23, låtsas vara norsk och totalt random, skriva fyllegrejer. Men det är skönt att sämsta kvällen i mitt liv nu är avklarad! Hahahaha

Lördag.
Lite sega när vi vaknade. Hängde på den andra stranden med alla andra männsikor denna dag. Blev sen lite spritinhandling och vila. Åt mat på en grymt mysig resturang som blev vårat favoritställe. Sedan hem och förkröka lite. Hade också lärt oss lite från kvällen innan. Så det blev inga höga klackar och så drog vi ut runt tolv. Denna kväll började på Colorado, där sög det balle. Bara en massa medelålders äckliga personer. Vi gick ut lika fort som vi kom in. Blev istället dans vid SS på Pacha. Ute på gatan träffade vi också på två sköna inkastare, Guldlock och Babyface. Vi avslutade kvällen på karaokebaren men en random kille och ett gäng överberusade norskar som sjöng självmordslåtar!

Söndag.
Strandhäng och luftmadrasshäng. Snackade med två greker. Lyssna på detta, dom tyckte Tilda var 22 år, jag 20 och Hanna 19. Hahaha. På kvällen var vi sjukt trötta så det blev bara middag och en promenad i gamla stan, ett galet romantiskt ställe.

Måndag.
Denna dag får nog benämningen det bästa dygnet på hela resan. Vi vaknade "utvilade" och taggade. Vi tog en timmes båttur som var hur mysig som helst. Det var nog då man verkligen fattade att vi var i Grekland. Sen gick vi till stranden. Tog den folktomma denna dag. På vägen dit träffade vi två inkastare som nog inte glömmer oss i första taget haha. Vi bodde tydligen på ett okänt hotell, reste fel dag och så bertättade vi om snedfyllan i fredags haha. Och nej, vi ville inte köpa deras biljetter till en ny spritfest!
På kvällen var det dags för tröjorna! Våra älskade Rhodoströjor. Vi kan väl säga att dom blev väl uppmärksammade. Alla ville skriva på dem, hahah. Tänker inte berätta vad det står. Det får förbli en såndär censuerad sanning. Träffade massa människor, såväl Stockholmare aka Australiensare som norrmän som slovaker som italienare. En sjukt bra kväll som också den avrundades på karaokebaren. Men det blev nog lite för mycket av det goda, här har redan vissa sanningar försvunnit. Men det var en awsome kväll!

Tisdag.
Bakisdag för Hanna? Eller var det magsjuka? Haha 7 ggr var det iaf! Blev bad i vågorna och mat på favoritresturangen på kvällen. Utgången varade bara en kort stund för Hanna medans jag och Tilda hängde kvar lite längre. Blev bl.a. Toxic för vår del. Denna kväll tog även den slut på vid karaoken med några sjuka snubbar med peruk som ville dansa RnB på Colorado, men vi föredrar ju dansband så de blev inget av det! Jag kommer nog aldrig glömma det där flinet!

Onsdag.
Sov vi ut lite. Sen stranden för hela slanten. Åt också resans enda glass, kladdigt som fan. Slog rekord i sen-middags-tid också. Vid elvatiden satt vi på resturangen och åt pizza. Inte så smart om man bara har ätit frukost och en glass på hela dagen, alla mådde lite lätt illa när vi kom hem. Men tappra som vi är gick vi ut iaf. Men Tilda insåg ganska snabbt att det inte skulle funka så vi följde henne hem. Hanna och jag gick tillbaks men hade ingen lust att festa. Det enda vi gjorde var att luras. Vi tackade nej till alkohol för vi är gravida. Hanna ska döpa sitt barn till Papaya! Sa även hejdå till Roy. Vår tredje favoitinkastare. Vi gick hem tidigt istället. När vi kommer upp för trappen säger Hanna att det luktar ost. När vi öppnar dörren så har Tilda *****, alltså var hon stackarn också magsjuk!

Torsdag.
Det ska kännas att man lever!
En kort stund på stranden sen lunch på donken. Burganra var tom råare än i Sverige. Ingen av oss pallade att göra speciellt mycket så vi gick tbx till hotellet efter att ha införskaffat ett litet lager.... Tilda mådde fortafarande dåligt. Vid sextiden åkte vi till flygplatsen. Jag var nog en stor smula övertrött. Kunde inte sluta skratta. Fick också lite manlig kontakt, en bebis drog i mitt hår! hhaha
Flygresan gick bra men inte fan var det kul att lämna allt inte. Väl hemma mötte föräldrarna upp oss.


Nu sitter jag här och har gjort det i stort sett hela dagen. LÄNGTAR REDAN TILLBAKS !!!!!! Nu är det vi har sett fram emot i ett halvår bara minnen och bilder! Men jag kan ju säga att vi har lärt oss en hel del av denna resa. Både vad man borde och vad man inte borde göra! höhö.. Men som sagt. JAG VILL TILLBAKS!

Bilder kommer dyka upp såsmåning om men än så länge hänvisar jag er till facebook!

Puss och kram
Emma

Tillbaka till verkligheten

Kategori: Tilda



Nu är vi i Sverige igen. Och bilder är utlagda. Dock inte här utan på facebook. Kolla in mitt "wohoo´" album och Emmas "Ta mig till havet"album för att se alla dunder foton!
Resan har varit helt galen och rolig. Precis som vanligt när det är oss tre det gäller.
Hoppas alla har haft det bra här hemma!

Puss Tilda



Back in town

Kategori: Emma

Ja nu är vu tyvärr hemma igen och redan längtar jag tillbaks!!! Har haft en grym vecka men blandade incidenter hahaha. Ni får höra mer sen.

Puss Emma

Fett nice!!

Kategori: Emma

Ni får ursäkta att det blir ännu ett inlägg om Rhodos. Men det är inte varje dag en 17-årig tös drar på utlandsresa med sina favorit vänner!! Jag kan ju konstatera att jag är sjukt nervös. Det är inte bara en fjäril i min mage inte. Kommer ju inte kunna sova. Just nu leker livet stenhårt! Om det bara inte vore för den där j*********vla mensen. Piss! Men nu ska jag strunta i den, måla naglarna och tagga!!

Så ni kan ju räkna med torka här i bloggen ett tag. Men vi ses om en vecka. Bruna och bakis!

Puss i ljumsken!
Emma

Om ett dygn är vi på Rhodos

Kategori: Tilda



Det närmar sig... Och nu börjar jag faktiskt bli lite pirrig. Har inte riktigt fattat det än men nu när jag sitter här med en packad väska framför mig så börjar jag faktiskt inse att det händer.
Rhodos med två underbara vänner! En vecka.. Helt ensamma..
Det kan fan i mig inte bli bättre tror jag :D

Nu ska jag hämta passet och bara njuta
Ha en underbar vecka här hemma alla läsare!

Puss Tilda

.

Kategori: Blomman

Hallå,
jag är helt slut. Efter att ha stressat hem i går när tåget var försenat och nästan åkt direkt till jobbet. Jag jobbade sedan 17-21 och satt i kassan nästan hela tiden. Då känns det som man bara jobbar i någon timme. Det känns som jag håller på att bli sjuk. Jag är helt öm i hela kroppen och sen har jag svag feber. Kuul! Men det ska nog bli bra tills i morgon. 15.50 lyfter vi så om ni ser ett plan i himlen kan det vara vi.

Dagens planer är att chilla fram till min tvättid 13-16. Sen på kvällen ska vi ut och äta. Däremellan ska jag trycka in lite vänner.

Puss H

   
    

I morgon drar vi

Kategori: Allmänt

Trött och taggad

Kategori: Emma

Idagens har jag ännu en gång vart i Mehedeby och badat ;) Jag, Hanna, Mickan, Simone o Malin var där och stekte hela dagen. Eller vi badade väl mest. Gjorde sjukt coola trix och volter från bryggan. Några gånger blev det ryggplask men det överlever man haha. Köttbullen var roligast!! Spelade även lite beach, me sanden var helt galet varm. En bra dag men tyvärr fick vi vänta på tåget i typ 40 min. Inte det roligaste när det är över 30 grader ute.

På kvällen åkte jag in till Gävle och mötte upp familjen. Köpte det sista inför resan. Tjohooo! Inte för att tjata men nu jävlar är det nära! Om två dygn är vi och lever livet på Rhodos.

xoxo Emma

Mehedeby är inte stället jag vill dö på

Kategori: Emma

Resväskan är framställd och musiken på högsta volym! Jag packar och taggar satan. Om tre dagar sitter vi på flyget. Om jag längtar? Ehh JA !! Men jag är lite orolig, värmen här hemma är nästan olidlig, tänk då hur det kommer att vara där. Vattenmelon är nog lösningen på det problemet! Och så ber jag till gud att mensen inte ska komma och förstöra. Snällasnälla.. Tog fram passet också. Vad ska man säga. 12 coola år och brunnet. Glad att den tiden är förbi!

Idag har jag varit med Tilda o Malin i Mehedeby och badat. Lite random men fett nice ;) Det var ett riktigt bra ställe, betyget skulle ha blivit 5 av 5 toasters om det inte varit för bromsarna. Blev en mjukglass från gula kiosken när vi kom hem!

xoxo Emma

i väntan på telefon

Kategori: Allmänt

Hallå bloggis,

jag har blivit dålig på att uppdatera på riktigt nu. Det här kommer bli ett hejdundrande inlägg med både bilder och text. Så brukar jag alltid tänka sen slutar det med att det hamnar på utkast men.

Helgen har varit bra. Tillbringade hela lördagen på landet. Höglund fyllde år så vi var där och grattade <3
På söndagen åkte jag, Mickan, Hannah och Emmii till lyssnarängen. Jag har skit ful bränna på ryggen. Vi fortsatte sedan hem till mig där vi åt och kollade fotbollen.

Det märks att Hannah inte är något stor fotbollsfantast när hon kläcker ur sig.

- Offside, är det när man står i en trekant?

Jag: Nu är det 10 spelare på plan.
H: Vadå, med bollen?

I dag har jag jobbat hela dagen på konsum. Tydligen har det varmt ute medans jag gått runt i flecee tröja. Jag börjar få lite bättre koll på kassan nu. Men det går inte snabbt hah.

I kväll ska jag gå på bio med Alva. When in Rome tror jag.
Sen måste jag börja packa oxå :D För om tre dagar åker vi. Herregud! Det är för bra för att vara sant.

Nu ska jag vänta på att Miss Sundbaum ringer mig
Puss H

   
  

i like you

Kategori: Allmänt

jag: nu äre 10 spelare i spanien bara.
Hannah: vadå med bollen?

Om inte du behöver mig, då har jag redan glömt dig

Kategori: Emma

Gladet sitter i idag också!

Tänkte göra en Tilda ;)
Några låtar som oförklarligt gör mig sjukt peppad på livet just nu!

Lämna honom - Magnus Weideskog
Up up & away - Kid Cudi
Dum av dig - Daniel Adams Ray
Kom igen Lena - Håkan Hellström

Jag sa att jag inte vet varför. Det bara är så! Och jag har blivit en riktig sucker för svenska låtar!

Det är över nu

Kategori: Tilda

Nu är det slut. Allt slit är i princip klart. 4 veckor med ogräset.  Vad ska jag göra nu?? Hur ska jag kunna leva nu?? Jag vill bara gå och dö... Allt är så jävla deppigt......
Om man inte förstår att jag var ironisk nu så är jag övertydlig nu och berättar att jag är lättat och glad att det är avklarat. NU KAN SOMMARLOVET BÖRJA. Att inte behöva gå och känna sig skabb känns kanon bara det.
Den här dagen har varit bra iaf. Vi firade med vårat "jobbargäng" med att luncha på Ikea. Så grymt jävla värt.

Min värda lunch: Två korv med bröd, en pizzaslize, en cola, en kanelbulle och en mjukglass. Slutsumma: 32 kr

När vi sedan gick till cyklarna var Jonas kommentar till mig: "Kan man bli sådär glad av att shoppa på ikea?"
Vi shoppade nämligen också. Svenska fiskar (gott godis om ni inte fattar vad jag menar) och det blev också läkerol för min del.

Och sen på eftermiddagen blev det tårta för att vi varit så duktiga. Bra kämpat alla peab arbetare. Ses vecka 32 igen!?? Haha.. 
Hoppas på att Blomman lägger ut bilderna från Ikea sen. Ni får vänta i spänning så länge kära läsare!

Det var min dag på jobbet mer får ni inte veta.

Puss & kram Tilda

Kärlek är för dom, dom som har tur

Kategori: Emma

Förut var jag glad, sen fick jag en klump i magen, men nu känns allt så jävla bra!! Jag ska njuta av denna känsla så länge den behagar att stanna för på sista tiden har jag inte sett mycket utav den.



Har haft några mysiga dagar i stugan.
"Emma på sjön" - En bok som berättar allt du inte ska säga och göra i en båt. Snart i din butik!

Woho

Kategori: Blomman

Mitt favortitlag är nu i final! Español!

I morgon blir det jobba lite på konsum och lära sig kassan. Nervös jag är. Sen blir det stan behövs inskaffas en del till Rhodos. En vecka kvar nu bara.

Kom igen Uruguay!

Kategori: Blomman

survive, survive

Kategori: Blomman

Heej, jag har verkligen helt tappat lust att skriva något.

I går var jag och Jannica på aerobics. Haha det var nog en kul syn. Jag hängde inte med någonting när läraren skrek passé och massa olika grejer. Dans och taktkänslan var väl inte på topp. Efter ett tag kom läraren och ställde sig framför bara oss två så att vi skulle fatta.

Den här dagen har det varit jobb igen. Jag är så sjukt less men inte många dagar kvar nu...sen blir det jobb på konsum i stället.

Uruguay 1- 1 Holland. Heja Uruguay! Jag vill ha de och Spanien i finalen.

Pusss B

9 dagar till Rhodos

Kategori: Tilda

Hallå allla

3 dagar kvar på jobbet. Och jag är helt slut nu. Jag är verkligen tröööött.
Jag vet inte fick för mig att jag att jag skulle skriva lite på bloggen och tipsa om musik. Man inser verkligen att musik är bra bra bra nu när man rensat ogräs i snart fyra veckor.
Några låtar som går på min sportify lista just nu:

OMG- Usher feat will.i.am
Längesen- Petter, Veronica Maggio
Somebody to love Remix- Justin Bieber, Usher
Love the way you lie- Eminem, Rihanna
Best friend- The Drums

Puss Tilda

Sluta dröm om det ljuva livet vi kommer aldrig va med om de

Kategori: Emma

Sen sist har jag blivit på bättre humör, badat och badat mer, lekt i en lekpark och insett att jag har blivit för stor, solat utan resultat, cyklat och sjungit som en galning, träffat mina söta vänner, varit på en random tillställning, ätit mat, tränat, sovit, ännu en gång förvånats över hur liten världen är, börjat kolla på en film som inte sågs klart, pratat deeptalk, åkt tåg och buss, dött av värmeslag, kollat fotboll, haft sönder min nya bikini, dött lite till av värmeslag, ätit glass...

Dagens spotify: Håkan Hellström

Emma

Du har fastnat i mina tankar ..

Kategori: Emma

Ännu en sånhär jävla längtartillbaksochseringenljusareframtidochharenklumpimagendag.
Jag vill inte. Jag orkar inte. Fuck.

hihi

Kategori: Blomman

Hallå,
den här dagen har varit riktigt flummig på jobbet. Våra arbetskamrater tycker nog vi är helt cp. Nu jobbar vi tillsammans allihopa också. En partylåt kom och vi släppte alla hämningar och börja skaka loss. Efter att ha testat en del olika nya moves inser vi vad vi håller på med att folk faktiskt kan se oss. Vi tittar in genom ett fönster där står en städerska och vinkar sen börjar hon skaka loss. Hahah! Roligaste på länge.

Sen på radion pratade de om dåliga raggningsrepliker. Jag skäms för en del.

En kvinna skulle gå in i en mataffär. Då pekar en pappa på henne och säger till sin dotter. - Titta Lisa, där är din nya mamma.

Man till kvinna. Hej, du behöver inte oroa dig jag har med mig pillrena. Kvinnan: Ursäkta? Mannen tar då fram en ask viagra.

Mannen: Heej, hur vill du ha dina ägg i morgon? Stekta eller befruktade?

Mannen: Du är så lik min dotter. Så otroligt vacker!

Tror de att de här raggningsreplikerna ska funka.

Snart blir det Ki box med jannica. Träningsvärk i morgon eller hah?

Puss B