vårtgemensammaliv

Emma+Tilda+Hanna+Höök

Taggad

Kategori: Tilda

God kväller ute i stugorna

Nu ligger jag här med datorn i sängen och lyssnar på valborg listan, taggad inför morgon dagen. Nu är man 18 barre och det känns ganska konstigt.. Tog ungefär en kvart att komma på att jag skrivit fel på mitt nationella test idag när jag skrev att jag var en 17 årig tjej från Sverige. Iaf så var D-day riktigt bra och jag måste tacka för alla gratulationer som jag fått!!
Har avklarat tre prov idag och nu är det bara allt bra kvar. Valborg next och sen seriepremiär :) 

NU KÖR VIIIIIII

Puss Tilda

 
TAGGGAAAAAAAAAAAA

Det svänger

Kategori: Allmänt

NU ÄR DET BARA ROLIGA GREJER KVAR AV DENNA VECKA!!!!!

GGGRRRRRRRRRRRAAAAAAAAATTTTTTTTIIIIIIISSSSSSS

Kategori: Allmänt

Grattis på 18 årsdagen världens bästa Matilda, Tilda, Alice, Terriern, Tildo-dildo, Tilsing, Anna Anka-wannabe, eller vad vi nu kallar henne!!

Nu får du ta körkort, skaka rumpan på krogen, köpa 2,5:or på ICA... Livet leker min sköna!! Men glöm inte, ålderdomen börjar krypa sig på ;) hihi



Grattis önskar Emmis <33

jag kan aldrig komma på rubrik

Kategori: Blomman

Heeej,
i morse försov jag mig men hann på en kvart fixa mig då tvättade jag håret och åt frukost. Imponerande.

Efter skolan gick jag och Emmi på stan. Alla kläder jag hade planerat köpa till valborg var slut :O Typiskt ska kolla på gränby i morgon. Sen på kvällen var det DM final. FBC Uppsala - Sten Sture. FBC vann i förlängningen. Matchen slutade 3-2. Sten Sture hade flest chanser men FBC mycket boll. Men var en jämn match. Fy fan vad taggad jag är på att spela. Jag och Jannica satt och studsade på läktaren.

Min syster är världens gulligaste. Hahha. Idag läste jag på hennes blogg att hon var hemma och lagade scones. Sen nu på kvällen när jag bad henne slå in paket så hade hon fixat mellanmål. En liten äggkopp med nötter hade hon. haha.

I morgon är det Tildas 18 års dag! Då blir hon stor flicka :D

Gränby med Mickan blir det i morgon också och massa plugg!

Godnatt Hanna :)

Mina favoriter!

Dagen före dagen/dagarna

Kategori: Emma

Idag är dagen före Tildas födelsedag. Kul för henne!!
Sen är det också dan för dan före valborgs-dan! Herregud va taggade vi är, Corni och Jannica är nästan övertaggade ;) hihi
och sen så är det bara 5 dagar kvar till seriepremiär i division 3. IK REX aldrig knäcks!!!

Men nu är det tisdag och vi har psykoligi. Efter lektionen blir det stan och shopping men Blomman (btw hon hälsar)! Sen blir det hem och göra klart idrottsfrågorna, pain i rumpan. Men en lycklig sak är iaf att ikväll är det sista buggkurslektionen. Som vi har längtat!

xoxo Emma

Impossible

Kategori: Allmänt

I find a million ways to say I love you
I sing a million songs to make you smile

I lördags

Kategori: Emma

Nu var det måndag igen, dagarna rullar förbi! ;)

Tänkte berätta lite om i lördags för er som vill veta!
Hanna och jag hade länge planerat att vi skulle fixa ett litet överraskningskalas till Tilda eftersom sötisen fyller 18 bast på onsdag!! Att planera har inte varit det lättaste eftersom Tildan dök upp överallt, men vi lyckades till slut.

Lördagen började med en liten fotostund i Uppsala. Vi hade lurat i Tilda att det skulle bli en chilldag med mig och Hanni och lättlurad som hon är så trodde hon blindt på det. Men sen satte Hanna på henne en ögonbindel och överraskningen kunde börja.

Firandet började med att vi och några till brudar spelade lasergame, något som jag aldrig har gjort förut men det var ju skitkul. Fast jag som e så lättskrämd sprang runt och skrek mest. hahah! Det var det gröna laget som vann (tilda, jannica, corni, mika, simone, emma) grattis till dem! Men ett tråkigt konstaterande är ju iaf att jag och malin suger på lasergame. Inte okej! hahah.

Efter 20 minuters spel var vi svettiga och hungriga och gick hem till Hanna. Där åt vi tacos, körde femkamp och en frågesport om tilda. Vi åt även en mumsig tårta ;) Ett tips på en rolig femkampslek är ballongstaffet, hihi.

Jag tycker att kvällen blev lyckad och hoppas att alla hade kul, framförallt tilda!!

 ¤ Emma


tårta

Kategori: Blomman

Det blev något mysko med all text jag hade skrivit och orkar inte skriva igen tyvärr.

Ni får i stället se en bild på Tildas tårta.

Blomman

Irriterande

Kategori: Emma

Jag hatar när man ska ändra design på bloggen och allt bara fuckar sig!! Så ni får ursäkta att det ser så oerhört tråkigt ut!!

¤ Emma

..

Kategori: Allmänt

eller som pricken över i kan man också säga..eller som grädden på moset

Tack alla

Kategori: Tilda

Måste göra ett inlägg även fast jag borde sova nu, men jag måste tacka alla för den grymma överraskningen idag! Tack tack tack. Det var verkligen kanon allting :)
& som strössel på struten på det här så vann också Hv SM-guld!  
Dagen hade  helt enkelt inte kunnat bli bättre.

Puss Tilda

hihi

Kategori: Blomman

Jag har en känsla av att det här kommer bli en riktigt bra dag :D Bra väder, bra vänner! Jag gillar.

On top of the world :D fast i det här fallet är det Tilda men aja.

Puss Blom

Riverside- Sidney Samson

Kategori: Tilda

Tjenare!

I helgen blir det stan & stan istället för match & match. Hade egentligen tänkt kika på Strömsbergs och brors hemmapremiär idag men den blev inställd precis som våran egen match på söndag! Usch för snön.  Eller jag kanske borde skriva fuck fuck fuck. Enligt Emma så svär jag som Anna Anka haha. Nu får det bli stan två dagar istället. Uppsala med Emmis & Blom idag, och Valbo eller Gränby med mamma imorgon.
Ikväll så håller jag tummarna för SM guld!

Puss Tilda

Wihooo!

Kategori: Emma

Är laddad med positiv energi och jag gillart!

Dagen började med en underbar träning på Årsta konstgräs i solskenet. Vi var fem pers och en härlig tränare. Han peppade en så jäkla mkt och allt gick så bra. Skitkul träning! :D Sen vidare till skolan, där var det väl inte alls lika kul men det gick. Vid sextiden var det träning igen, inne i idrottshallen tyvärr. Men det var ändå skitkul och för andra gången idag så var det en träning som gick hur bra som helst!

I helgen blire nog bara lungt. Matchen på söndag är inställd pga äckelsnön men det kan va bra får då hinner jag plugga ikapp lite ;) Imorn så blir det chilldag med Hanna och Tilda.

Sitter och kollar på Talang med familjen nu. Mysigt för det känns som jag inte har träffat dem på hela veckan. Fick även en jättegod middag, fläskfilé med klyftpotatis!!

Det enda som inte känns bra just nu är väderprognosen på valborg. Det får INTE regna!



xoxo Emma

Bloggsvacka

Kategori: Emma

Tierp där är allt möjligt! Till och med 2 decimeter blötsnö den 22:a april!!!
Vi kan väl säga att jag blev måttligt glad när jag kom hem från stan idag. Hur mycket blöt och äcklig snö som helst! Fyfaaaan! Nu är vi tvugna att träna inne i idrottshallen imorn istället för på gräs. Snacka om ett steg i fel riktning. Och hur blir det med valborg då, det får fan inte vara snö då!!!!!!!

Sen var jag till sjukhuset också, de sa att typ en slemsäck i hälen var uppsvälld eller nåt! Och detta skyller jag helt på conversen, dumma skor! Men får lov att äta lite medicin och sen skulle dte gå över.. Tur det!

¤ Emma

--

Kategori: Blomman

Alla vet det, alla skriver om det men jag måste också skriva det. Vafan är det för väder. Det är inte okej att det snöar nu en vecka innan valborg. Tänk om det snöar på valborg. Herregud! Jag säger som Tilda o emma skulle sagt. Åhneeeej. Men iaf..

I morse blev det ingen cykel till skolan pågrund av det dåliga vädret. Min stackars cykel står nu hemma.
Ekonomi provet är avklarat. Det kan ha gått hur som helst.

Jag vill göra något roligt i stället. Jag vill ha helg..fast jag har inga planer.

Puss H

Valborg förra året :)


sjuk

Kategori: Blomman

Heej bloggen,
jag är inte försvunnen jag är bara sjuk. Min jävla hosta. I natt har jag hostat hela natten. Jag har bara sovit några timmar. Jag är så less. Mamma är less på mig. Pappa är less. Emma är less. Jag hostar högt=ingen kan sova.
Jag vill träna.

I dag får jag passa på att tag i ekonomi plugget. Jag måste!

Pusss Hanna

Jag diggar bilden!

Update

Kategori: Emma

Godmorgon i Svennelandet!

Idag är det onsdagen den 21 april 2010 och det snöar. INTE OKEJ! Tilda gör NP med Dr.D och Hanna är försvunnen. Hanna vart e du?????

Igår planerade vi Valborg vilket ser lovande ut om bara vädret blir bättre (sol och 20+ tack)! Fast en fest på kvällen sökes?!!

¤ Emma

Jag tror på oss

Kategori: Emma

Är du en pusy?

Denna dag har som så många andra spårat ur. Tilda säger att det är mitt fel men Hanna säger att det är vårt fel. Jag säger att jag inte vet, men så vet jag :PP:Pp;Pp

Sen vill jag bara säga skönaste facebookgruppen: Morsan ringer:Vad gör du? "är med Frodo", så är man med Gandalf ;PP:Ppp;PPp.

Sen vill jag också tipsa om några bra låtar: Scotts-Jag tror på oss, Drängarna-Vill du bli min fru.

¤ Emma

Tro inte att du är bra

Kategori: Emma

Godmorgon! Eller inte en god morgon, men det är morgon så jag får väl lov att säga så där iaf!

Jag hatar när man inte kan somna på kvällarna och när man har sovmorgon men inte kan utnyttja den. Kul att jag vaknade två timmar tidigare än vad jag hade behövt, kul verkligen kul! Nu har jag ont i huvudet också, jäkla John Blund som inte ville infinna sig inatt.

Nej nu ska jag försöka spola bort mitt dåliga humör. Men jag har lite svårt med det eftersom jag ska till tandläkarn idag. Usch jag vill inte. Efter det blir det en lektion och en träning. Men jag vill inte träna inne i Diös-hallen, jag fattar inte varför vi inte är ute och tränar, det är ju vååååår för tusan. Efter träningen är det bara som vanligt att stressa hem för att senare åka till träningen. 2000-talet, om du inte är stressad så lever du inte!!

Ursäkta för ett totalt onödigt blogginlägg. Men nu blev det faktiskt så. Och ja, jag är stressad och sur!!!

¤ Emma

10 dagar kvar till D-day

Kategori: Tilda

Hallå i lingonskogen

Egentligen vet jag inte vad jag gör på bloggen men nu när jag här så ska det skrivas. Den här dagen har varit trög. Har nästan tagit mig igenom idrottsfrågorna så jag har iaf varit effektiv även fast det inte har varit överdrivet kul. 
Helgen har iaf varit bra. I fredags efter skolan blev det pizza med E & B. Och sen när jag kom hem kollade jag på film med Macke och Erik. Det blev Drag me to hell. Varför ska amerikanska filmer alltid bli överdrivna på slutet!? Tragiskt! Och igår var det match som det redan står på bloggen. 9-0. Så gött som det kan bli! :)
På kvällen blev det Brorsans med Frida. Och sen drog vi hem till mig och så kom Emma och Jekkan också. Det blev film denna kväll också. The box. Filmen var lite halv skum. Men man kunde inte koncentrera sig riktigt eftersom bror och grabbarna grus också var på Fiskvägen.
Idag kommer mamma och pappa hem ska bli skönt måste jag säga. Slippa diska och laga mat. FF har sin nackdelar mina vänner haha..

Puss Tilda



Vilken helg för min lag! Rex vinst, Strömsberg vinst & HV vinst.
Livet är bra underbart ibland!

Utklassning

Kategori: Allmänt

Dagens match gick väl lättare än förväntat. Det hela började med att laget samlades runte elva för att äta mat, knäppa kort och snacka innan matchen. Lite kaosartart men det löste sig ändå. Det var hur mycket folk som helst ute på Ottars idag så det blev lite trångt.

Matchen spelades hemma på Ottars på en studsig plan. Det var himla kul att spela där ute igen, det känns verkligen som om serien snart är här. Bara två veckor kvar faktiskt. Men tillbaks till matchen. Tierps DFF stod för motståndet denna dag. Vi kopplade greppet om matchen från start och höll i hela vägen. I första halvlek lyckades Lisa näta fem gånger. Vi rullade boll så gott vi kunde med tanke på förutsättningarna. Men i andra halvlek tog tyvärr långbollarna över lite, men vi gjorde fyra mål till så ingen kan väl säga att det är dåligt att vara långbollskungar? Vi gjorde en stabil match och kan helt klart vara nöjda. Bra jobbat tjejer!

IK REX - Tierps DFF 9-0

Målskyttar: Lisa 5, Tilda, Osten, Frida, Anna
(jag tror att det var så, men rätta mig om jag skrev fel!)

Storvreta

Kategori: Blomman

SM GULD STORVRETA :D Fy fan vad bra!

Nu skäms Tilda o Emma de vill nog inte ha någon fjollboll i bloggen. Haha.

orolig

Kategori: Blomman

Hallå där ute,
gårkvällen var mycket rolig. Simone, Martin, Jesper och Tobias kom hem till mig. Vid halv 12 drog vi sedan härifrån med discotaxin. Det var en ny upplevelse.

Nu har jag världens hosta vilket gör att jag inte kan kolla på fotbollsmatchen :( Jag har ju bara missat en eller två matcher sammanlagt sen jag blev skadad och då har jag alltid varit bortrest. Men nu sitter jag bara hemma och hostar surt. Hoppas de vinner iaf.

Jag är orolig. Plan kanske blir inställda under sommaren pågrund av vulkanen. Tänk om Rhodos bli inställd. Jag har panik det får inte hända. Bästa veckan utomlands och med typ två av världens bästa tjejer! :D

Mickan är hemma nu iaf :D vilket jag gillar. Hon fick åka finlandsbåt från helsingfors hah.

Pusss Hanna

Heja heja Rex!
Jag ska nog ta på mig min Rextröja och stödja hemifrån.



Match

Kategori: Allmänt

Imorgon kl. 14:00 är det dags för premiärmatch hemma på Ottarsborg för i år. IK REX mot Tierps DFF.


(bilden från Amanda)

Öppna din dörr

Kategori: Emma

Jag äter godis och det är gott och snart slut. Om jag skulle berätta om min dag så skulle jag låta väldigt negativ så jag försöker undvika det istället. Men jag måste bara säga att jag är argargarg på Dr D.

Jag ska försöka vara lite positiv istället, det är helg vilket alltid e bra. Och äta pizza på Rififi med Hanna och Tilda e också alltid bra! Sen att jag köpte nya fotbollsdosor idag är också bra! I och med det slog jag ett nytt personbästa också, de första skorna jag testade satt som gjutna och därför blev det inga tvivel om saken. Jag tror pappa fick en chock, jag som annars brukar ha värsta beslutsångesten. 

Sen vill jag också berätta att vi provade på att agera målvakter idag på träningen. I början fanns det många tvivel men efter ett tag fick jag kläm på det ;) hahah.. Men det var iaf väldigt kul men jag vill lova att det inte är ngt för mig! Och imorn e det match igen wihoo :D




¤ Emma

tragiskt, patetiskt eller felaktigt

Kategori: Blomman

Heej,
ingen bra dag idag. Engelska muntliga nationella som jag o emma blev tvingade att göra?? Mot vår vilja. Hemsk lärare det där. Det gick skit! Sen efter det underbart geografi "läxförhör". Det var ett stort prov! Fan ig på det. Sen åkte vi tre in till stan eller emma hann i väg en runda för att köpa fotbollsskor. Hon hittade direkt helt otroligt. Jag och Tilda vandra lite innan vi mötte upp emma igen. Sen gick vi runt och var allmänt tragiska innan vi satt oss ner och tryckte i oss pizza. Det funkade efter vi blev mer avslappnade iaf trots alla "stora" problem som tynger oss.

Nu har mamma o pappa med vänner vandrat i väg skrattande för restaurang. Jag väntar nu på Simone och så får vi se vad som händer. Jag känner typ för att sova just nu men jag rycker nog upp mig.

Mickan skulle ju kommit hem i går. Men det där dumma vulkanutbrottet har gjort att hon nu sitter fast i Finland:(  Jag hoppas hon kommer hem snart iaf.

Men aja. Pusss på er
Blom


Tragiska tjejer!


Som vanligt dårå

Kategori: Emma

Oj nu blev det så igen. Varför blir det alltid på detta viset, datorn istället för plugget. Inte bra alltså. Men jag måste verkligen ta tag i detta nu. måstemåstemåste plugga geografi!



¤ Emma

ja just det

Kategori: Emma

Nu var det dags igen... Ännu en stark diskussion på Idrottsmentorslektion om alla undertryckta känslor. Jag vet inte om man ska skratta eller gråta! Nu har vi slösat bort tio minuter bara på att tjafsa! Härligt.. ;)

ingen cykling

Kategori: Blomman

Hej bloggen,
det här är inte cyklarnas vecka. I måndags fick Emmas cykel punka. I går fick min cykel punka och Tildas cykel blev snodd. Bra vecka! En kille på tio år fick hjälpa mig med cykeln och berättade att det var punka. Vad smart jag kände mig då! Tur att det är fint väder iaf. Jag får springa utomhus nu vilket jag skulle gjort idag om det inte var så att jag var sjuk(Y)

Nu sitter vi tre här i biblioteket och läser. Eller Tilda läser. Emma läser lite halvt och i bland trillar hennes sidor i boken ur. Jag läser inte alls.

Pussss

Du knäpper alltid så onödiga bilder

Kategori: Emma

Denna dag har varit minsta sagt hektisk. Direkt när vi kom hem från skolan var det bara att åka till träningen. Det var så jäkla nice att träna, det var perfekt temperatur och solen sken och det bästa av allt, vi var på HEDEN i Strömsberg. Det är ett ställe som kommer högt på min topp-fem-ställen-att-befinna-sig-på-lista!! The place to be liksom. Efter träningen var jag hemma i ca 15 minuter, som tur var hann jag få lite mat i magen innan det var dags för buggkursen. Där kunde jag konstatera att fox är inget för mig men att jag är en jäkel på swing ;) hihi. I slutet av lektionen så kom det in en uteliggare i hallen i lokalen, både jag och tilda blev skiträdda för att våra mobiler låg där ute i jackan. hahah. Men mobilerna låg kvar och tur va ju det!

Nu äre nog dags att säga tack och godnatt till denna långa dag. Lite extra glädje att vi inte har några mattelektioner på onsdagar framöver vilket betyder sovmorgon. Wihoooo :D

xoxo Emma

Det börjar spåra

Kategori: Allmänt

Ett konstaterande, Tilda är kittlig!

Ett gott skratt förlänger livet sägs det

Kategori: Tilda



Satt just och laddade upp bilder från kameran också hittade jag den här bilden från klassfesten i höstas...
Hahah kan inte låta bli att ladda upp den, bilden måste ju komma upp förr eller senare ;)

kiwisar?

Kategori: Blomman

Hallå,
den här dagen har vädret varit underbart :D jag gillar. Det var skönt att cykla till alians och min första träning med skolan för i år. Sen cykeltur hem i solen. Hanna o jannica gillart!

I dag har jag lärt mig att man inte säger kiwisar i plural tydligen ?:S

Ciao
H

Så sant som det är sagt

Kategori: Emma

Jag känner att jag skulle vilja citera Sofie Strömberg: "Dagen är för seriös".


/ Emma

VÅRMYS MED B&T

Kategori: Emma



toppen helg

Kategori: Blomman

Hej,
nu har jag varit riktigt kass på att uppdatera men de andra har varit grymma.

Fredag Min helg började med gym för första gången på väldigt länge i fredags. Det var trist för Jannica var inte med men. Sen blev det lite shopping med mamma. På kvällen blev det party i Skyttorp med Simone. Det var väldigt kul att träffa både nya och gamla vänner. Jag tillbringade sedan natten hemma hos Simone.

Lördag Gjorde inte ett skit under dagen utan hade bara allmänt tråkigt. Datorn var min bästa vän då. På kvällen blev det lite party igen. Det var trevligt. Kvällen slutade lite lustigt.

Söndag Jag var inte särskilt taggad på att gå upp halv 7 idag efter att kommit i säng 3. Men upp gick jag och pappa o jag åkte iväg på fotbollsmatchen i gävle. Vinst som Emma skrev det gillas! Sen efter matchen åkte jag till Tierp och umgicks med mina african bitches. Vi promenerade bland annat i skogen. Sen blev det hem och fira morfar.

Det var min helg, i morgon är det skola igen. Jag önskar jag var hos Mickan i Egypten åhh värme.

Puss Hanna

Bilder från helgen kanske kommer senare

 

Matchresultat

Kategori: Allmänt

Idag blev det ännu en vinst för vårt gröna lag. Vi hade kontroll hela matchen men gjorde inte mer än vad som behövdes. En helt okej match på en studsig konstgräsplan.

IFK Gävle - IK REX 2-6

rubrik

Kategori: Emma

Efter träningen spenderade jag kvalitetstid med datorn. Det är ju kul när dagens bästa vän heter facebook ;) Men efter tag tog jag mig i kragen och åkte hem till mamma. Hon var ungefär lika seg som jag så då bestämde vi oss för en raggarrunda med hennes nya bil. Det var första gången jag körde den och med det vill jag säga att det var bara därför jag fick motorstopp ;) Vi stannade hos mormor, då var hon lite rolig. Jag sa: Vart är morfar? Mormor: I bastun. Jag: Ska jag gå och skrämma honom? Mormor: Det är nog du som kommer att bli rädd. Hahah...
Sen åkte vi hem och åt mumsig mat. Efter det kollade hela familjen på Wild Kids, måste säga att det programmet är hur gulligt som helst. Jag önskar att jag också var tolv och fick vara med. När det var slut så gick jag och Klara till Coop för att köpa godis och panta flaskor. Min outfit var oerhört fin, lila-rosa tigths och röda converse. Hörde jag färgrant?? Det är väl tur att Tierps uteliv på lördagskvällarna (eller alla kvällar egentligen) är obefintligt så att ingen såg oss ;) Nu är det körslaget och tidig sänggpng väntas eftersom det är match klockan 9.00 imorrn.

xoxo Emma

Lördag

Kategori: Tilda

God kväller

Den här dagen började med att klockan ringde tidigt (idag igen). Fotbollsträning och sen kusin Villes dop efter det.
Kan inte påstå att jag gjort så mycket nu efter fyra, fem och det är så grymt skönt. Det känns verkligen som det behövs.. Imorgon bitti (med betoning på morgon) är det Gävle som gäller!

IFK Gävle- IK Rex

klockan 09.00 vid Nynäs konstgräsplan
Tagga 

Puss Tilda



london i bilder

Kategori: Emma











The fantastic four

Kategori: Emma

Denna kväll har spenderats i Månkarbo hos självaste Sofia. Det var reunion med F4. Det blir långa svängar mellan gångerna så det är trevligt när det blir av!

Ska försöka sova snart, grästräning ute på Heden imorgon bitti, LOVELY!! Men dunket från fjortisfesten hos grannen kan bli störande, hahah.

Vill också tala om att min telefon luktar hur gott som helst, närmare bestämt Jean Paul Gaultier "LE MALE". Har svårt att tro att det finns någon annan killparfym som luktar godare än den asså. mums är ordet!



xoxo Emma

19 dagar & sen är jag myndig (!)

Kategori: Tilda

Hejsan

Sista dagen på lovet nu- fy sjutton vad lovet har gått fort!
Har iaf haft ett kanon lov.  April har nog inte kunnat startat bättre, jag tror faktiskt inte det.
Och mer är att vänta.. Blev faktiskt lite stressade nyss när jag kom på en massa som jag skulle skriva upp men som jag har glömt bort nu.. Duktigt!
Ikväll ska jag träffa Jujja, Sofia och Emma. Det ska bli mys..

Puss Tilda



Två heta sälenbrudar får bli dagens bild ;)

lillmamma

Kategori: Allmänt

tuffi tuffi tåget

Kategori: Blomman

Hallå,
nu har jag och tilda kommit hem från vår fjäll resa. Den har varit mycket bra super duper! 6 mil blev det totalt. Jag är rätt stolt måste jag säga.

 Hemresan i dag började vi med en varsin glass. Mums jag testade en ny magnum gold. Rekomenderas. Sen klanta tilda till det och vi fick klättra över snön. Vi gav några bilar ett gott skratt. Sen buss två timmar till malugn. Därifrån tåg i 2 timmar till Borlänge. Modern toalett var det! Imponerande. Kändes som man var på besök i framtiden nästan. Sen var det resa från Borlänge till Uppsala. Tur att man hade trevligt sällskap annars hade det varit trist! Men det var det inte nu.

Hemma i Uppsala var det dags för innebandy träning.. trodde jag. Det skulle tydligen bara vara match på den träningen så då kunde ju jag inte vara med. Blev skotträning i en timme = en blodblåsa. Men var behövligt.

Sen kom min efterlängtade tokiga vän Hannah hit. Det var mysigt. Vi körde lite armbrytning och hade saftkalas med min syster.

Jag måste också berätta att Mickan är i egypten nu. Kommer sakna henne och hoppas hon får superkul! <333

Mer bilder kommer sen. Här kommer ett smakprov!

Puss Blomman


Tilda tar ett smakprov! Så klyftigt av mig.

borta bra men hemma bäst?

Kategori: Emma

God evening!

Nu är jag hemma i det långa landet falukorv igen. Jag har haft några superbra dagar i London med pappa, Filip och Lotta. Är även glad att vi fortfarande lever eftersom jag alltid tror att några terrorister ska kapa vårat plan, men även denna gång had jag turligt nog fel!

I måndags när vi kom dit så gjorde vi de typiska turistgrejerna. Vi flängde runt mellan bl.a. Big Ben, London Eye, slottet, Hyde Park, Brittish museum, China Town, Trafalgar Square med kameran i högsta hugg!

Tisdagen fortsatte lite i samma anda. Vi började med att besöka Madame Tussauds och kolla på alla vax-docks-kändisar. Jag knäppte en bild med "Robert Pattison" ;) hahah. Men jag var nära på att ge upp alltså. Det tog fanimig ca 2,5 h att komma in på det där stället och därinne var det typ tusenmiljoner människor blandat med vaxdockor. Jag fick en lättare variant av neurosen klaustrofobi.
Men väl ute igen och med lite mat i magen så kunde jag ändå se besöket som en lyckad grej. Efter det så åkte vi en dubbeldäckare som åkte runt i London så att man fick se alla turistgrejer, t.ex. tower bridge och piccadilly circus och det vi redan sett på måndagen.

Sen kom onsdagen, dagen jag hade längtat efter. Det stod Oxford Street och SHOPPING på schemat, men min lillebror hade inte samma entusiasm över detta konstigt nog. Men shoppingen gick inte särskilt bra fast jag var så laddad. Bubb!

Men däremot idag så spenderades det pengar. Vi hann med en shoppingrunda innan vi skulle till flygplatsen. Kanske kommer kanske bild sen.

Mat har vi även ätit som tur var ;) Igår på en pub var det en jättesöt gubbe som jobbade som verkligen älskade sitt land, sitt jobb och sin kultur. Härlig pratglad människa! Jag testade att äta fish&chips, det var helt okej faktiskt. Vädret har motbevisat mig. Jag har alltid trott att det jämt regnar i England, men tji fick jag. Det har varit soligt och fint. Idag kunde man gå runt med bara t-shirt. Sommaren är på ingång och om någon har missat det så vill jag bara tala om att jag älskar sommaren!

Det var nog allt tror jag, bildbomb får det bli imorgon.

xoxo Emma

fakta

Kategori: Blomman


Tilda är störd!

fan att jag inte hinner ladda upp någon superfin bild på henne nu:(

Kändisar i Sälen

Kategori: Blomman

Hallå ute i stugorna

Vår andra dag närmar nu sig sitt slut. I kväll när vi var ute fick vi en förfrågan att vara med på affischer för Sälen. Vi tackade ja och ni ska få se några smakprobv på Sälens kommande år reklamkampanj. Vi kommer alltså bli rikskändisar i Sälen.

 



I morse åkte vi skidor självklart. Det blev 1,5 mil till idag. Men det var jobbigare för mig i dag. (Hanna) I dag vågade jag i allafall åka ner för backarna istället för att springa med skidorna i handen.
Till lunch blev det massor av våfflor. Jag slog nytt rekord 6 st. Men sen börja alla mobba mig. Tilda fick bara i sig 4 stycken fyttiga våfflor. Tragiskt! Patetiskt! Jag finner inga ord!

Efter lunch tänkte vi åka bort våfflorna. Så vi tänte ta en längdtur till Lindvallen och sen gå på After ski. Vi klädde på oss ordentligt med kläder och laddade, sen gav vi oss ut. Vi åkte först till hotellet för att se om de visste vart spåret började. Men de visste inte ett skit. Så vi tog på oss skidorna och åkte till ski shoppen. De visste inget. Då åkte vi till Ica. De visste inte heller. Men det var värt ett besök där iaf ;) Vi frågade då två gubbar de talade då om att det inte fanns något längspår dit utan då skulle vi behöva åka lift dit typ hela vägen. Vi fick då vandra hem besvikna! Tilda har påverkat mig, Till och med jag blev besviken över att inte få åka mer längd idag. Men i morgon blir det längd för hela slanten hela dagen.

Det blev i allafall after ski i Lindvallen. Den var riktigt bra! Bra musik. Vi diggar!

Vi har nu gjort och ätit pizza. Vilket lagarbete! Tilda o jag alltså.
Basta har vi också mysigt faktiskt, jag klarar längre än jag brukar ;)

Nu diggar vi grease musik samtidigt som vi får av rapport från pappa direkt från Alsike. Långhundra - Rex.
Nu borde matchen vara slut och enligt vad vi hört står det 3-0 till Rextjejerna :D
Toll! Vi gillar det!

Puss Blom

Justeras Matilda Sundbaum






Sälen

Kategori: Tilda

Tjena!

Nu är snart Blommans och min första dag i fjällen slut..
Morgonen började med att vi gick ner till uthyrningen där Blom fick superskidor.
Sen så drog jag och Blom ut på en längdskidsrunda. Fin åkning för mig och träningspass för Blom ;) 
Blom var riktigt duktig (stolt "skidcoach") för vi åkte 1,5 mil så hon nästan tre dubblade enligt mig då och fem dubblade enligt henne själv. Det här beror lite på hur man tänker hon har iaf åkt 2,5 km som längst så vi kunde inte vara annat än nöjda över vår skidrunda. Efter längdturen så drog vi oss tillbaka till stugan och tog en välförtjänt lunch. Och efter det så började vårt stekiga liv. Pressa från ungefär ett till fem gjorde vi. Så förvänta er pepparkakor när vi kommer hem. Speciellt mig själv som hade 50+ sololja.. Haha
Ja just det nu glömde jag det viktigaste. AFTERSKIN!
Vilket jävla drag det var.. Golvet vibbrera. Folk dansade på borden. Alla killlar bjöd på champange. Ojojoj det var mer än ÖS. Skidjackorna kastades och folk drogs upp på borden. Det var glöd och hetta. Det var värre än som på en club. Drag som in i bomben. Blomman blev stum när vi kom in visste inte riktigt hur hon skulle bete sig. Jag däremot blev vild och tog microfonen från bandet. Holy mama ni skulle vara där!  
Observera ingen ironi

Puss Tilda


     

on top of the world

Kategori: Emma

En söndag utan söndagsångets, fan så skönt. Påsklov är livet ;)

Helgen har varit väldigt bra tycker jag! Igår var vi hemma hos marcus vilket var trevligt. Vill bara tala om att cornelia har ett nytt smeknamn, moppecornelia. hahah.

Idag har jag varit trött, trött och trött. Nästan inte gjort ngt alls. Jag har kollat på Gossip Girl såklart. Och så har jag packat resväskan. För imorgon bitti kl. 7 flyger jag till London med familjen´och stannar där tills torsdag. wiiiehoooo va kul det ska bli!

Hoppas hanna och tilda får det bra i fjällen!

xoxo Emma

mmm

Kategori: Blomman

Hallååå,
vi (Tilda o Blomman) sitter nu på djurås station i Dalarna. Vi väntar nu på bussen som ska ta oss till Sälen. Tre timmars resa väntar oss. Vi sitter nu på en alldeles underbar bänk. Den är formade efter våra former. Perfekt! Våra ben dinglar lite fint och snart är det dags för matsäck :D

         

At marcus place

Kategori: Allmänt







     

   

Tildas kamera

Kategori: Allmänt


på väg
 
födelsadagsbarn och fördelsedagspresent

glada miner

tut tut tut tut tut
 
suddigt

och hur smakade det där? :O
 
buss till brunnsberg

unexpected

Kategori: Emma

ja, vad ska man säga?

Gårdagskvällen började hemma hos Sammy och hans syster som fyllde 18 barre. Grattis till dem!! Vi kom dit runt halv åtta. Vi hade med oss en väldigt fin present, ett shots-spel ;) Vi och folket från klassen + några till satt roade oss i köket. Vi testade spelet som var väldigt roligt, eller att dela ut straff var väldigt kul, och att blanda drinkar med ketchup, sprit och remouladsås var mer än kul! hihi. Tyvärr var vi tvugna att gå därifrån ca halv tio. Alla som var över arton skulle in på krogen.

Bussturen in till stan blev en kissnödig historia. Jäklar va kissnödiga vi va allihopa. hahh. Väl framme i stan blev det raka vägen till MAX för att besöka toan. Men Fred, han skulle försöka planka in på Kalas. Men vi kan väl säga att det inte lyckades. När vi alla hade kissat och och Frad återanslutit sig till gruppen började vi 17-åringar fundera på vad vi skulle göra resten av kvällen. Vi insåg att det aldrig skulle gå att komma in på någon klubb så David började höra med sina kontakter. Han fick reda på att det var någon fest i Bergsbrunna så vi bestämde oss för att dra dit. Vi hoppade på bussen men hade egentligen ingen aning om vart vi skulle.

Haahahha. När vi var framme så försvann Fred på engång, han hakade på några tjejer som tydligen skulle till festen. Vi såg inte vart dem tog vägen så vi blev oroliga för vår vän så vi fick börja leta. Vi kom fram till lokalen där festen var och där fanns även fred. Tur det! Men festen, jaa du. Vad var det för något egentligen?!! Lokalen var helt svart och ingen musik på. Alla folk (93-or) var påväg därifrån så vi tog också beslutet att dra därifrån etfer att hört folk säga att det var värdelöst därinne. Det var bara ca 5 minuter till bussen skulle gå så alla började springa. Men Fred var nog snabbast ;) Tilda trodde att det brann efter att ha misstolkat Marcus så hon sprang också. Vi och alla 93-or hann till bussen med god marginal.

Bussturen var helt klart något extra, lantisarna från tierp var ju uppspelta över att åka stadsbuss ;) På bussen var det någon random kille som hade tappat bankkortet och andra värdesaker. Han beskyllde typ alla för att ha snott hans grejer, men jag är ganska säker att han hade tappat det på festen. Jag kunde bara skratta, allt var  så sjukt. Men Fred däremot, han var depp.

Inne i stan igen så blev det pommes på donken, jag, corni, hanna, tilda och david gick dit. Marcus försvann någonstan och Fred skulle göra ännu ett försök på Kalas. Men ca en kvart senare så kommer först marcus in på donken och fred en liten stund senare. Ännu uppgivnare än innan. Ingen lycka ikväll inte ;)

Tilda och jag tog 00.19 tåget hem och de andra drog också hem. Kom då att tänka på att typ allt det där hade hunnit hänt på mindre än två timmar. hahahahah..

Emma

(bilder kommer senare)

jag gillar er

Kategori: Emma

Heejj!

Uppdatering från Tildas källare. Denna dag har varit bra. Efter skolan drog vi ned på stan och kolla lite. Fikade med Corni och Linnea på Café 018. Sedan så var det klädjakt. Tilda skulle ha ngt nytt, men hon visste inte vad hon ville ha så vi stressa runt i en timme och lyckades till slut hitta "den lilla svarta".

Sen blev det tåget till Tierp. När vi kom dit så gick vi till Hemköp och köpte chips för tio kronor. När vi kom till Tilda så tryckte vi även en varsin pizza, fast jag och tilda tog bara barnpizzor ;)

Men sen så spårade allt ur. Vi fick någon slags sockerdamp tror jag och blev helt sjövilda. Vi dansade loss framför spegeln, testade nya moves. Vi sjöng även trestämmigt.  Vi knäppte fina kort med fina frisyrer. Vi testade lite kläder, eller jag snodde tildas grejer ;) kul att rota i ngn annans garderob. En bra kväll med bra flickor!

Nu sorterar tilda och blom kort och jag sitter här. Om ungefär 10 minuter ska vi kolla på New Moon. Hjälp vad jag har längtat efter att se den igen. Taylor Lautner <3

xoxo Emma

 



Idag har det ju vart 1 april om det nu är någon som har missat det. Och Tilda lyckades megalura mig, eller också inte. Men iaf, hon sa: Emma där är en katt. Jag kollade ju genast dit, och då började hon skratta. Och nu tror hon att hon är den roligaste första-april-skämtaren någonsin, men det är något jag tycker vi ska rösta om. Vi räcker upp hand. Eller som Hanna gör, en high-five.

Forever and ever you stay in my heart

Kategori: Tilda

God dag alla bästa läsare!

Nu sitter jag här på trappan med Blom och väntar på Zlatan som borde komma om en kvart. Men som jag inte tror kommer att komma om en kvart, han har ju en tendens att dyka upp fem eller tio minuter sent, dvs om han alls dyker upp. I eftermiddag blir det fika och stan och senare på kvällen new moon. Imorgon börjar det efterlängtade påsklovet :) yeee. Ljusa tider nu.
Och Maj räknande mig som myndig så jag slipper att ha utvecklingssamtal på resursdagen. Sorry alla småttingar. Ledsen Emma & Blom. Hahaha (hör mitt elaka skratt)

I'm in miami beach..
I'm in miami bitch... 

Puss Tilda

 

Söt Blomman fick bli dagens bild :)