vårtgemensammaliv

Emma+Tilda+Hanna+Höök

We´ve got to hold on to what we´ve got, it doesn´t make a difference if we make it or not. We´ve got each oter and that´s a lot for love - we´ll give it a shot!

Kategori: Emma

En helt vanlig dag. Finns inte så mycket att säga. Imorgon är det tisdag, också en vanlig dag...Sen är det onsdag, också en vanlig dag..Lite spänning och omväxling eftersökes!

Om ändå..

Idiot!

Kategori: Blomman

-

Mamma säger att det finns någon åt alla..

Kategori: Emma

Jag hatar att åka hem.
Jag villvillvillvillvill åka tlilbaks till fjällen!
Jag vill inte gå till skolan imorn.
Jag vill ha helg.
Jag vill ha vår och sommar.
Jag vill ta studenten.
Jag vill åka till Ayia Napa.

Hjärtligt ihjälkomna till Kuknästornet!

Kategori: Emma

Måste börja med att skryta!! Jag och bror har åkt Väggen!!!! En dubbelsvart backe ;)

Har haft en übermysig dag. Får säga som mamma, att åka slalom idag var som en religiös upplevele, med det menar hon att det var helt fantastiskt underbart! hihi

Vädret var också på vår sida, klarblå himmel och strålande sol, 3 minusgrader och alltså var allt helt perfekt!

Nu är det bara chill i stugan och imorgon är det hemfärd, hade dock gärna stannat längre..Typ hela vintern!

i close my eyes

Kategori: Blomman

Nu är ännu ett prov avklarat, ngr till rundor mobilpingis spelade, ätit en väldigt mysig fika med Simone, kollat på basket och nu återstår lite mys med mamma och pappa. I morgon är det skola igen. 9-15 samma sak på söndag. Om 7 dagar är det helg längtar!



Det närmar sig!

Så är det en studentklänning som man ska hitta

Kategori: Tilda

               

Den första klännigen är från nelly men den ser oväckande beige och kort ut hah
Den andra finns ingenstans förotom på en blogg men det är något sånt jag vill ha tror jag.
Känner redan nu att det kommer bli studentklänning problem.
Men vem vet kanske hittar jag den direkt. Jag ska ha en positiv inställning till att leta klänning har jag bestämt. Studenten är ändå räddad genom att vi skaffat flak. Och kan ju inte påstå att det är panik nu med mer än 5 månader kvar hehe. Men det vore ju helt underbart om man kunde göra det klart nu!

Jason Derulo- Ridin' solo (Acoustic Version)

Kategori: Tilda

Sitter runt och kollar på sommarbilder på facebook och så hitta jag den här.. Så grymt härlig bild på Emma, Amanda och Blommi.
Man bara ler när man ser den!
Jag vill ha sommar och vår nu så därför funderar jag att kika på studentkläningar på internet nu kanske hih. Bara för känslans skull sådär och för att frestas yttligare.

Puss, Tilda

Släng dig i väggen jag har gått i trappan!

Kategori: Emma

Befinner mig i Hundfjället med hela tjocka släkten. Alla bor vi i samma stuga så vi får väl se hur detta slutar. Elementen var inte på när vi kom hit så typ minusgrader inne och sen har säkringen gått två gånger.. Men vi e lika glada för det haha.
Är galet taggad för att glida omkring i backen imorn!

Stjärnklart

Kategori: Emma

Det är lika tur att jag inte använder mössa, för idag var det en kund som berättade för mig att hans kompis jämt hade mössa och keps när de var mindre, sedan hade allt hans hår ramlat av. Istället borde man ha luva, för då kan luften blåsa in och ventilera. Fast det är inte riktigt bra det heller för när man har luva så kan man bli attackerad bakifrån.......... Man får lära sin något nytt varje dag ;) Justja, kunden gillar också Foppa, trots att han själv aldrig ens åkt skridskor!!!!

Hahaha seriöst..

Imorgon drar jag och släkten upp til Hundfjället, MYYYYSSSSSSS!

allt känns bak och fram, in och ut, upp och ner

Kategori: Blomman

Nu har vi äntligen fixat flak. Fick ett bra pris också tycker jag! Nu är jag så sjukt för den stora dagen och allt som händer innnan. Jag längtar till april och framåt.

Den här dagen och även gårddagen har bestått av lite mobilpingis med klassisarna. Riktigt kul och jag har nu lärt mig att träffa rätt yta. Serva är jag lite sisådär med men jag gör framsteg hela tiden :) Men eftersom jag åkte ut först hela tiden fick jag chans att tar lite bilder iaf heh.

Men nu ska jag städa och sedan plugga!

Bilder från NHL kvällen som slutade som den slutade hah

Kategori: Tilda

















nu gäller det att spara Hanna!!

Kategori: Blomman

Nu måste jag börja hålla mer koll på min ekonomi. Jag beställde precis från hm och det känns tungt. Jag vet att jag har pengar som kommer rulla in när folk betalar skulder men ändå mycket som ska betalas i den kommande framtiden. Så inga slösaktiga köp mer!

I dag har jag och Johanna tränat våra småtjejer för första gången. De var 4 stycken små sexåringar där och det var lite svårt att komma på vad vi skulle göra. Timmen gick fort iaf. En bajsade på sig iaf. Så söta!

Den kommande veckan känns seg då det väntas skola i helgen. Jag vill bara att det ska bli den 2 så att jag får ta bort tandställningen!

Pusss


Kär

Kategori: Tilda

Även fast Emma har tagit Dannu Banny för inlägget så vill jag också tacka min urgulliga pojke! Tack gubben!
Idag har det varit prov och sen har det varit en ganska busig dag i skolan hihi.
Nu funderar jag på att ta en väförtjänt sov eller mysstund vid tvn innan träningen.

Puss, Tilda

förvirrad.

Kategori: Blomman

Nu har jag varit dålig på att skriva och nu borde jag verkligen inte skriva borde plugga religion. Har ju vart lite dålig med det pluggande.

Helgen har varit bra iaf som ni säkert redan hört och det var jävligt kul att berätta historier för de andra vad de gjorde i onyktert tillstånd i lördags. I bland är det kul att vara nyktrast. Haha nu såg jag corre framför mig igen. Fick sovsällskap sedan. I söndags vaknade vi vid 2 så det blev inte så mycket av den dagen men träffade iaf Mickan för att träna lite. Var länge sen jag träffade den bruden så var kul det :) Träffade en Hannah en stund i lördags med :)

Efter skola idag har jag jobbat några timmar, trodde jag skulle ha glömt alla plu koder men de kom tillbaks snabbt. De sitter i ryggmärgen hah. Nu vill jag jobba mer så bara hoppas på ett samtal.

Nej nu ska jag nog ta tag i pluggandet bara två prov kvar denna vecka!

Puss

När allt var så mycket lättare..

Today is where your book begins, the rest is still unwritten!

Kategori: Emma

Har haft en nästan ultimat helg måste jag säga. Myskväll hos Hanna. Lite shopping där jag fyndade nya dosor. Övningskört med pappsen. Middag med släkten hos bästa mormor och morfar. NHL-turnering som övergick till partyparty hos Hööken, många sköna facerapes där asså. Fotbollsträning. pluggat. Käkat godis!

Nu är det bara att ladda för tre dagar i skolan för till helgen blir det Hundfjället! Wiee!

Justja, tack danny banny för det fina gästinlägget!

Life´s good / Emma

My day´s in Tierp!

Kategori: Tilda

Jag anlände till staden(?) Tierp igår vid 23 tiden då jag blev upphämtad av en söt liten flicka från fiskvägen! sedan begav vi oss till casa de sundbaum´s! resten av kvällen låter jag vara osagt..
Vaknar upp med ett stort leende på munnen så jag måste säga att det var en bra start på denna lördag. Blev även lite dans under frukosten, jag såg det som en uppvärmning inför kvällen! Nu sitter matilda och försöker förstå sig på ett nytt program på datorn som jag fixade till henne, och det går ju bättre och bättre iaf!

Skepp o´hoj från mig
puss <3

// Danny banny!

Dom hade mycket att säga, men vad var det dom sa

Kategori: Emma

Jag har kommit på en bra depp-musik. Andreas Grega is the man!

Men nu tack och lov har jag blivit på bättre humör nu. Det får jag nog tacka symaskinen för. Hihi var lite kreativ så börja klippa i lite gamla kläder för att skapa något nytt. Fortsättningen följer nog imorn för nu borde jag plugga eller sova.

Sen en fråga, vad tusan matchar man till ett par haremsbyxor?? En tight eller en löst sittande tröja?

Måste bara kommentera en sak också, årets H&M-bikin kommer ju utan tvekan bli den där röda med volang!! Undra hur många som hakar på trenden i år då?! hah

det vackraste av farväl och jag försvann

Kategori: Blomman

Nu har min telefon äntligen kommit! Tog bara 10 arbetsdagar mer än vad det skulle men hah. Så om ni får sms av mig som är oläsbara vet ni varför. Jag är lite ovan helt enkelt.

Annars har den här dagen varit lång men vi har bokat hemresan från Ayia Napa. Nu måste vi bara se till att boka resa dit också. Åhh vad kul det ska bli.

I kväll blir det plugg och kanske gymmet om jag hinner :)

Just nu känner jag bara för att gråta. Inte min dag idag. Inte alls min dag.

Kategori: Emma

..

Tänkte det var dags att lyfta fram en av våra flitigaste läsare här i bloggen. Låt mig presentera Jekkan!!

Kategori: Emma

Ni kan ju också ta er ett kik in på hennes blogg, jekk.blogg.se


Jag vet att bilden är på sniskan men ibland vill inte tekniken det man själv vill!

Vad är det för fel på dagens barn, blir ju fan rädd för alla små ligister som saknar fantasi och som har mobiltelefonen i högsta hugg!

Kategori: Emma

Böjrjade dagen som jag avslutade gårdagen. Med träning alltså! Men skillnaden var att imorse va det på en konstgräsplan!! Och för att göra det hela ännu lite bättre så sken solen, underbara morgon!



Bara för att jag har vårkänslor så fick det bli en bild från Valborg 2010

I wont be here forever

Kategori: Blomman

Jag försov mig i morse och vaknade strax innan lektionen började. Skulle egentligen ha slutat klockan 17 men alla lektioner blev inställda så slutade med att vi slutade efter filosofin vid 11. Skönt som bara den!

Jag, Emma och Jannica drog hem till mig där vi lagade lite mat. Sen körde vi NHL. Emma somnade efter ett tag men jag och Jannica höll på länge. Det var kul! Men känns som man behöver lite träning haha. Sen lämnade dom mig och nu ska jag snart i väg till gymmet med mamma och pappa. Jag utmanar nog pappa på crosstrainern. Sen blir det att kolla dm-match i kväll :)

Fick ett jobbpass nästa vecka när vi var på konsum med. Äntligen!

Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

Kategori: Emma

Först var det klackskorna, sen bikinin och nu kjolen. Hur kan sånna grejer bara försvinna spårlöst?? De första två grejerna är hittade, båda av mamma och på skumma ställen men kjolen, vart är du????

Jag gillar Tildas förra inlägg! Jag gillar att du stormtrivs kåmpis! Och såklart gillar jag hannas partyrum... FEEETA fester min vän!!! ;)

Lussekatten & du

Kategori: Tilda

Förstår allvarligt inte hur jag kan vara så trött, tvärsomnade i soffan vid halvsex och fick slita mig upp nyss hah. Men nu är jag på benen igen iaf!
Önskade att jag tog lite bilder med kameran i lördags från skridskorna, spaet och Paulas fest men icke som icke. (Dem halvknackiga bilderna från mobilen kanske ni får en annan gång)

Har inte mycket att säga förutom att det varit ännu en såndär toppen helg igen!
Starten på 2011 har inte kunnat bli så mycket bättre- Stormtrivs just nu

Puss, Tilda


Bild från förfesten i Hannas partyrum den 5/1 innan BJ ;)

Peter Pan

Kategori: Emma

Just nu borde jag plugga. Vilket jag också gör men kanske inte så intensivt som jag borde. Har inget roligt att berätta om det så slänger in två bilder från fredagens äventyr. Som ni redan vet så var ju inte krogvalet det bästa men förutom det så hade jag en väldigt trevlig kväll!


samma skostorlek??

sötaste smailet hah

13 juni - 27 juni

Kategori: Blomman

like a ocean needs the sand

Kategori: Blomman

I dag är jag helt slut. Gårdagens mys med spa slutade med lite festligheter iaf.

Stockholm i fredags var jättekul kommer nog lite bilder sen. Vi var nog på sämsta klubbe i hela stockholm men vi hade kul tsm iaf. Jag har insett att jag alltid sover bäst. Jag somnar djupt i alla lägen vart vi än är och sen snarkar jag, rör mig eller andas tungt så ingen annan kan sova. Vilket underbart sovsällskap jag är.

Sen i går kväll var vi oss Jannica där vi gjorde hårinpackning, ansiktsmasker och fotbad. Jättemysigt men sen ändra vi våra planer med filmmys till att fixa oss och åka i väg på lite fest i stället :)

I dag har jag tvättid i några timmar, sen måste jag städa mitt rum och plugga. Helkul dag!



Om 17 dagar så är jag tandställningsfri! Som jag längtat :)
Om 136 dagar tar vi studenten!
Om 148 dagar åker vi till Ayia napa!

BARTENDERSKOLAN BOKAD

Kategori: Blomman

Nu är bartenderskolan på ayia napa bokad. Jag är så jävla taggad :D 
 
Efter skolan blev det lite stan och precis som Tilsing är jag väldigt nöjd över min 49 kronors blus och mina svarta jeans!

Men nu bär det av till Stockholm för utgång så vi hörs :)

Puss

När jag är med dig är det sådär kanonkalas bra. Så bra som det kan bli

Kategori: Tilda

Jag sitter här på golvet på min favoritplats på mattan vid elementet och njuter
Dels för att jag har synen av två tröjor och en kofta som jag köpte idag för 197 kr (!) sammanlagt. Galet bra pris för finfina tröjor= En supernöjd Tilda heh.

Ikväll ska jag nog ta tag i och städa min garderob, kanske blir det också bastun och sen får dagen sluta med familjemys framför tvn.

Imorgon blir det skridskor och spa med flickorna. nice nice nice

Puss, Tilda

Men vi kan runaway som helst

Kategori: Emma

Är sådär skönt trött efter ett fyspass med laget. Ska sova nu utan flanellpyjamasen. Har äntligen fått ett stort element i mitt rum så förhoppningsvis kommer temperaturen ligga på mer än 16 grader i fortsättningen ;)

Imorgon blir det övningkörning med pappsen, pyttelite skola och på kvällen utgång i Sthlm! Hur bra?!!

Jag tänkte bara att du kanske ville veta?!

Kategori: Emma

En väldigt händelselös dag. Har sovit och pluggat religion </3

Stockholm på fredag eller inte??

blondin

Kategori: Blomman

fucking perfect

Kategori: Blomman

Jag är less på skolan. Speciellt på matten efter en lektion.. Jag fattar inget och jag har redan ett stor klump i magen av oro för nationella. Det är bara siffror och bokstäver och massa skit. Men jag ska klara det!

Annars händer inte så mycket i mitt liv väntar mest på att telefonen ska komma eller att konsum ska ringa så jag får jobba. Men inget av dom verkar hända. I stället så sprack mina byxor idag vilket var jätteroligt så nu måste jag ju köpa ett par nya. Precis vad jag kände för att lägga ner pengarna på.

Jag tror inte vi kommer få något flak utan får stå där på studenten utan. Det känns jätteroligt när vår klass vandrar runt i uppsala på led när alla åker förbi oss på flaken. Fyfan..

Första dagen på sista skolterminen någonsin

Kategori: Emma

Slutade för 45 minuter sen men får lov att spendera lite extra tid i skolan i väntan på pappa. Det är dags att ut och övningsköra! Måste ta tag i det här med körkortet nu, men teorin känns så jobbig. Fast som med allt annat finns det både en bra och en dålig sida. I det här fallet känner jag verkligen att den bra sidan överväger den dåliga så att det bara skriker om det!

Lyssna på den här innan ni lägger er, http://www.youtube.com/watch?v=tLEVL6BmC6g, jag lovar ni kommer inte att våga sova sen! mohaha!

jag skäms

Kategori: Blomman

Jag har bott här i över ett år men insåg idag att jag aldrig hämtat posten i brevlådan förut. Jag kan heller inte komma på vilken nyckel man använder..

Året som gick 2010 del 2

Kategori: Blomman

Juli månad började precis som juni avslutades med jobb på Peab. Vi tvingade oss upp till
jobbet varje morgon för att kämpa med ogräset. När vi var lediga åkte vi och badade på olika ställen.
Här på lyssnarängen

Vid den här tiden hade jag hunnit få en väldigt ful bränna på ryggen

Mehedeby


Sen kom veckan vi hade taggat för i flera månader. RHODOS 15-22 juli





Efter denna underbara vecka hann jag bara hem och jobba på konsum i en vecka.
 Innan familjen började bilresan ner till Italien.





Efter en jobbig bilresa hem var det bara en vecka kvar på vårt sista sommarlov.
Jag och några vänner åkte till Gröna Lund en dag.



Ännu en av mina vänner blev 18 år. Corni

Min egna födelsedag den 22/8 tillbringade jag på ett träningsläger ute i skogen.





Jag och Simone åkte med Mickan och några av hennes klasskamrater på kryssning första veckan i skolan..



Den 28 augusti blev jag och corre kidnappade av våra fina vänner då de hade ordnat en överaskningsfest åt oss!



Sen kom september månad. I början av månaden var det mycket innebandy och vi laddade för seriepremiären.


Pappa fyllde år

Kulturnatten



Sen gjorde jag illa knät igen så blev kryckor igen. Jag, Tilda och Emma åkte till Stockholm en dag för lite shopping.




I oktober fick jag veta att mitt korsband var av så deppig i flera veckor.
Men den 10 oktober fyllde Hannah år :)




Den 18 oktober fyllde Jannica 18 år :)


Den 2 november fyllde Emmii äntligen 18 år och det firade vi med att överaska henne rejält.
Kvällen avslutade vi på BJ. Slutade med att tre av oss fick tillsägelse av vakt varav en smet från vakten!












Höstfest





Tjejmiddag hos Emma




Min vackra syster fyllde 16 år

Sen blev det december årets sista månad
Vi började den med Rhodosreunion kryssning



Terassen

Mamma fyllde år


Överaskningsmiddag för Jannica




Mys

Sen den 22 december bar det av till Stockholm för operation. Men visade sig
att mitt korsband inte var av så de tog bara ut skruvarna.

Julafton

Vi avslutade 2010 i en lokal i årsta





Det var mitt år det!

143 dagar till studenten

Kategori: Blomman

I morgon börjar skolan igen och det känns tungt men ändå längtar jag lite på något sätt. För nu är vårt sista jullov på celsiusslut och det är bara 143 dagar kvar till studenten. Men säkert 43 prov kvar också. Jag vet inte längre om jag längtar studenten för känns som jag kommer sakna skolan och att träffa sina klasskompisar varje dag.

Idag är jag fortfarande sjuk så ska bara ta det lugnt idag med. Ska nog skriva ihop ett cv kanske. I dag kanske jag har fått min mobil också om jag har tur. Hoppas!

För jag älskar ingen alls, sånt där är slöseri med tid..

Kategori: Emma

Nu har försäsongen börjat och det med besked, dagens träning bestod mestadels av löpning och styrka. Jobbigt men fan så skönt efteråt!

Ska nog försöka plugga lite nu och senare kommer tildo hit på myskväll!

Längtar redan nu till nästa gång vi ses

Kategori: Tilda

Idag är det första fotbollsträningen på evigheter. Och det ska bli kuuul!
Helgen har varit braaa, lovet har varit braaa och snart är det slut, vilket jag ville i förrgår, men som nu är det sista jag vill..

I fredags spelades det lasergame för att fira Robin. Jag, corni och jannica mot fyra killar. Och vilka tror ni vann?
TJEJERNA såklart. (okej killarna vann andra spelet, men det var ju första som gällde, HALLÅ..)
Och det mest förvånade är att jag fick mest poäng av alla. Hur gick det till haha?

Nu ska jag ta tag i något. See you  

Puss, Tilda

Gryningspyromanen

Kategori: Emma

Måste bara säga att life´s good! :)

Jobbade igår i halva-reaprsiet-kaoset. Ledsnade lite där på slutet hah. Sen blev det Årsta och middag, vet inte vad resturangen heter men det var grymt gott!

När jag kom hem från stan idag blev det en sväng förbi Tilda.

Ikväll blir det nog bara till att vara hemma. Till och med min lillebror har märkt att de senaste veckorna har jag inte spenderat mycket tid hemma hah.

förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Kategori: Blomman

-Har du feber?
-Har du en skruv lös?
-Vad gör du egentligen?

Det var några kommentarer som kom ut ur min familjs mun när de kom in på mitt rum och jag stod och strök all stryktvätt i hela huset.

Gårdagen var mysig med middag för Robin. Jättegod mat fast vi fick vänta länge. Efter det åkte jag och emma till jannica för lite filmmys. Emma sov sedan här.

Nu ska jag fortsätta arbeta

hörs :)

i would walk 500 miles

Kategori: Blomman

Jag har tagit borta mina stygn idag så nu får jag på mig jeans igen och jag älskar det. Haft strumpbyxor alldeles för länge haha.

I dag har Joanna o Amandas familj varit här. Det var jätteroligt vi har inte träffats båda familjerna på typ 10 år. Men Emma har ändå ett minne av vad hon hade på sig då.

Jag missade lasergamet men det blir middag i kväll för Robin vilket blir mysigt :)

Om vi åker på bartenderskolan i Ayia napa så kommer Mickan vara där samtidigt som oss en vecka! Skit bra ju :D

byeee

Och hennes nya fina vänner tror dom vet var hon kommer från

Kategori: Emma


Någon mer än jag som är taggad på en Håkan konsert i sommar????

Du ser kåt ut Göran!

Kategori: Blomman

Ja, vad ska jag säga om gårdagen. Den vart inte som jag tänkt mig men vi hade förfest här innan vi dansade oss svettiga på bj. Lite Max på det innan vi drog på "efterfest" hos mig. Dvs vi sov. Resten av dagen har jag och tre av mina sovgäster fördrivit med att titta på film och helt enkelt inte gjort ett skit.

Nu funderar jag på att fortsätta med andra delen av årsresumen har egentligen inget bättre för mig :)

Köttbullar på IKEA, mums!

Kategori: Emma

Jag har nog fortfarande inte slutat skrattat. Så jävla oväntat haha!

Aja, men gårdagskvällen var rolig, både förfest och efterfest i Hannas lilla rum vilket båda var mycket trevligt. Dock var väl BJ inte särskilt kul men allt annat väger upp det.

Hahahahahahahahah

wooooohooo

Kategori: Blomman

nu kör vi brudar!

puss

En miljon på banken men ingenting att leva för

Kategori: Emma

Städat, tränat, duschat, bastat, packat, målat naglarna, lyssnat på spotify! Galet taggad till ikväll!

Har nött Daniel Adams-Ray, får sommarfeelings! Pappa fråga nyss om jag vill åka till Italien i sommar, helt okej sa jag ;)

today will be better babe

Kategori: Blomman

I kväll är det utgång och jag önskar jag var lika taggad som i förrgår men nu är jag bara sjuk. Men det blir nog kul ändå :)


Nu ska jag sluta klaga på det jag hatar i mitt liv! Det blir inte bättre för det

Kan inte bestämma mig, fotboll eller inte?!!

Kategori: Emma

Jag kom nyss på hur länge sen det var jag tränade på riktigt. Vågar inte riktigt ta upp det här men vi kan väl säga att det är på tiden att börja igen! Fyfan vad tiden går fort! Nu måste jag råda bot på det här. Med start idag.

Jag har ju en väldigt satsig träningskalender där man ska fylla i träning, mat, sömn, puls osv haha. Började skratta när jag fick den i julklapp. Den kändes aningen för seriös för mitt liv. Men för att kunna underhålla den så måste jag börja träna igen. Så nu betsämmer jag, efter frukosten då jävlar!

Fast det som känns lite sådär är ju att det är utgång med tjejerna på BJ ikväll som gäller. Det passar liksom inte riktigt ihop med min träningskalender haha.

Men utgången har varit planerad länge och jag är sjukt taggad så ikväll får bli något slags undantag eller nåt.

xoxo EMma

Alla dagar i veckan

Kategori: Tilda

Var ett bra tag sedan jag var inne här och skrev. Mitt jullov har iaf hittills varit kanon!
Först var det julmys med släkten på julafton och juldagen. Och sen blev det fjällen sön-tors :)
Nyårsafton var braaa! Vi som höll i festen hade nog roligaste där ett tag. hah
Min helg har varit så här ungefär: data och åter data haha och mitt matår har väl börjat sådär om man säger så ;)

Igår var det mys med brudarna, tre timmar på rififi känns som fem minuter med rätt sällskap!
Tycker om er tjejer!

Nu är jag taggad för BJ på onsdag!

Puss, Tilda

God morgon!

Kategori: Emma

Älskar att ha lov, det är så skönt att slippa plugga och att gå upp tidigt. Fast jag gillar ändå skolan, det känns både läskigt och underbart att nästa vecka så drar sista skolterminen någonsin igång. Fast den här terminen kommer bli så jävla grym, kryssning, skivor, studenten!
Så idag ska jag umgås med mina tjejor för att ta lite beslut om sommaren. Astaaaaggad!


dom bästaste! <3

Året som gick 2010

Kategori: Blomman

Nu kommer årsresumen!

Året började bra med firande med massa fina brudar hemma hos mig.


Vi hade lagmys med fotbollstjejerna ute i snön

Annars var januari en tråkig månad.
Sen kom februari då hade jag och mickan massa mysiga dagar

Jag, Tilda och Emma började hänga på musikens hus och startade
även bloggen en fin dag i februari

Jag, mamma och Emma åkte kryssning med alla finnar och pensionärer

Sen kom Mars och vi hade avslutningsmiddag med innebandyn

Jag och Jannica var duktiga och satsade på beach 10 nu ändrat till beach 30

Sen kom en bra månad. April! Vi började den med att hänga hos marcus

Tilda och jag åkte till Sälen där jag åkte mer längd än jag tidigare gjort i hela mitt liv


Jag, Mickan, Simone o Hannah hängde massa med Martin o jesper

Jag och Hannah knäppte massa bilder

Min fina vän Tilda fyllde 18 år! Det firade vi med en överaskningsmiddag



Sen kom valborg som alla vet ska firas i Uppsala. Så det gjorde vi!



Vi hängde hemma hos Robin en kväll

Fotbollssäsongen drog i gång som jag fick se från sidan

Middag hemma hos Simone

Middag hos Amanda

Mera mys med fina vänner

Klasskampen - tilda kämpar här för vår klass

Vi hade lagfest med 60 tals tema med fotbollen


91orna tog studenten



Övernattade hos Hannah

Två av mina bästaste vänner fyllde 18 år!


Jag, Tilda och min syster började slita med ogräset på Peab

Sen kom midsommar, vilket firades i min stuga i öregrund


Sen kom det en tid då jag och Emmii insåg hur små vi var


Sista halvåret kommer senare

jag vill ha ett händelserikt år

Kategori: Blomman

Nyår var bra! Gick väldigt fort vilket var synd. Jag önskar jag visste när tolvslaget var så jag vet vad gjorde då eller åtminstone hade en aning om dt.

Jag tror det här blir ett spännande år iaf mycket kommer hända. Studentkryssning, studentskivor, studenten, sen kan man planera lite själv vad man vill :D åhh vad jag gillar det här året. Hoppas jag jag känner likadant efter årets slut.

Resúme från 2010 kommer att komma jag lovar!

Men nu ska jag till gymmet och försöka cykla lite förra gången klara jag 7 min innan jag fick ont. Jag satsar på 10! Känner mig som en gammal kärring har ont i alla leder men men.

Heejs

Vart är världen på väg???

Kategori: Emma

Nu gott folk är det väl som alla vet ett nytt år! Nytt år nya möjligheter! Tilda tror att det kommer hända konstiga saker. Just nu är jag beredd att hålla med. Jag tror jag gillar konstigt.. Men just nu är saker och ting lite väl konstiga..

Jag har iaf ett nyårslöfte hah, superseriöst!



Jag måste säga att jag hade en väldigt trevlig nyårsafton med alla möjliga trevliga människor. Men som alla andra festkvällar så tyckte jag att den tog slut lite väl fort!


Hanna har lovat en resume över 2010 och jag väntar med spänning!