vårtgemensammaliv

Emma+Tilda+Hanna+Höök

nyår i morgon

Kategori: Blomman

I morgon är det då årets sista dag :) Nästa år kommer bli ett spännande år då mycket kommer förändras med studenten och så vidare.

Just nu hoppas jag bara att Tildas teori stämmer att även knän är smarta och gör ont dagen innan i stället för på nyår. För nu har jag så jävla ont att jag inte vet vart jag ska ta vägen..

God natt


Skit ful bild men så härlig!

 

 

Börjar bli riktigt taggad på nyår nu!!

Kategori: Emma

Vill bara börja med att tala om att min kärlek är besvarad, efter många om och men så har jag nu ett par nya älsklingsskor!! Invigningen blir på nyår, är just nu i valet och kvalet mellan den rosa och marinblå klänningen..hmm.. Men det får bli ett senare beslut.

Idag har jag jobbat och planerna ser likadana ut för imorgon. Blir förmoidligen en sleepover hos Tilzing också som jag inte träffat på en heeel vecka ;)

Emmo

i grab my bags and goes

Kategori: Blomman

Efter innebandy tittande i tre dagar slutade det med att
-Bele barkarby vann hj 18
-Huddinge vann hj20
-Fbc Uppsala vann dj20
Dj 18 har jag ingen aning vilka som vann orkar inte kolla upp det heller.

Nu är jag sjukt taggad för att spela innebandy. Nästa år ska jag vara med!

Annars har jag inte gjort så mycket bara gymmat och nu ska jag nog ta tag i mitt rum och städa det.

Jag har en orolig klump i magen vet inte varför men känns jättejobbigt. Det är så jobbigt att oroa sig för något man inte vet vad det är. Jag har en dålig känsla liksom men får hoppas den avtar.

I kväll ska nog Simone komma hit hoppas jag. Hannah har jag inte fått något svar av. Men om jag blir ensam lovar jag att ni ska få en årsresumé av året vilket jag tänkt göra länge men nu är det dags!

Fem år sen!

beslutsångest..

Kategori: Blomman

kan inte bestämma mig för vilken klänning på nyår..en röd tajt tubklänningen? eller en grå med volanger?

Hur ska jag ha håret sen liksom?

I kväll mer innebandy :)

i väntan på att cornie hornie ska logga in

Kategori: Blomman

Var på stan med hannah och emma i går som sagt vilket var väldigt trevligt. Blev några inköp men tycker inte rean var särskilt bra i år. 

På kvällen blev det att kolla lite innebandy med Jannica. Dagen blir i stortsett samma sak först innebandy med cornie sen hoppas jag att någon följer med mig på kvällen.

Jag har ingen mobil för tillfället då jag råkade låsa min mobil till puk kod som jag inte har. Man har pin koden i huvudet jämt sen en dag är det bara tomt vilket är läskigt. Så tills jag fått en ny vilket kan ta ett tag så kan ni inte nå mig.

Hoppas Tilda o Mickan har det bra!

Idag blev jag kär, i ett par skor!

Kategori: Emma

Hur fina?


Skopunkten 399 kr, MÅSTE HA!

Blev ett besök i mellandagsreans djungel med Hanna & Hannah idag. Fyndade en hel del fina saker!
Har också tillbringat 15 minuter hos tandläkarn och på kvällskvisten har familjen Mohlén vart på besök.

Puss

fulla för kärlekens skull

Kategori: Blomman

Jag kan gå mer och mer vilket är positivt. Hoppas på att benen går att använda till dans på nyår, kanske klackar till och med. Fast kanske dumt det.

Julafton var kanon. Min familj är bra fin den. Gårddagen tillbringade jag framför min nya tv och spelade xbox. Som jag rotade fram i förrådet. Slog nytt rekord i harry potter spelet kan jag berätta. Grym jag är!

Idag har jag vart på stan med min kära syster. Blev lite grejer men bara ett träningslinne på själva rean.

Nu kommer snart farfar och rut senare i kväll kommer Emmi.

Insåg precis att stv cupen börjar i morgon. Det måste ju jag kolla på! :D

Har fått ett par supermysiga raggsockor!

Kategori: Emma

Stackars bloggen som inte fått någon julhälsning!! GOD JUL ALLA! :D

Har haft en jättemysig julafton hos mamma med släkten. Men det är inte slut än, för snart åker vi hem till pappa för ännu lite julfirande!

Till kvällen blir det troligtvis lugnt tyvärr, börjar jobba kl 9 imorrn!


Vardagsrummet hos mami!

24 timmar på capio

Kategori: Blomman

Nu är jag hemma igen.

I går morse åkte jag till Stockholm och sjukhuset. Det började med en sjukgymnastid där hon testa lite styrka och så. Därefter pratade hon om vilken sena de skulle sätta in i stället för korsbandet och om rehaben efter vilket var samma som förra gången. Sen rekommendera hon mig att inte spela fotboll eller innebandy igen.

Sen fick jag åka upp till mitt rum. Eget rum med tv, garderob. Nästan snyggare än mitt eget, bättre tv iaf. Jag fick sätta på mig världens osexigaste trosor och knästrumpor samt en rock. Där inne fick jag tillbringa några timmar och en sköterska kom in och gav mig dropp.

Vid halv ett hämtade de mig och skjutsade ner mig till väntesalen. Där fick jag träffa doktorn och sköterskorna. Alla var jättesnälla. De ritade ut vilket ben det var som skulle opereras innan jag rullade in till operationssalen. Där fixade de till så jag låg rätt. En sköterska sprang i väg och hämtade vaselin för mina torra läppar. För de gör ju så ont om de spricker sa hon. hah. De tvättade mitt ben sedan sövde de ner mig.

När jag vaknar en timme senare så berättar de att de inte har opererat mig men jag var helt sömning och groggy så jag bara grät. De skjutsade upp mig till mitt rum. Sedan fram till kvällen försökte jag hålla mig vaken men ögonen somnade hela tiden. Hatar det där alltid likadant. Pappa kom förbi en stund men var så trött. Sen blev jag illamående,yr, blek som ett lik och svetten bara rann då kom sköterskan och gjorde så jag låg med huvudet neråt ett tag.

Sen kollade de till mig var tredje timme under natten och gav mig tabletter.
I morse fick jag träffa läkaren och han berättade vad som hade hänt. När de öppnade knät och hade tagit ut skruvarna ( som jag inte visste jag hade) ur knät så såg det att mitt korsband var helt. Det var någon slamsa som hängde bara annars var allt i knät helt.

Så nu är jag väldigt öm i knät efter den här artroskopin och ska ligga och vila i några dagar. Men om någon månad ska jag börja kunna komma i gång med träning långsamt och börja jogga lite och så. Sen om 3 månader göra testet man gör som halvårskontroll för att se hur det ser ut. Jag är chockad och glad iaf nu :) Inga kryckor på nyår wohooo :) Men känns irriterande att i tre månader trott att det varit av. Bra att magnetröntgen stämde!

I dag ska jag bara chilla och i morgon är det ju äntligen julafton :D


Dan före dopparedan

Kategori: Emma

Måste börja med att säga att jag är glad för din skull hanna!! Men nu blir det ju inga pimpade kryckor i nyår ;)

Gårdagen spenderade jag med familyn i Sthlm. Mycket mysig dag. Sen på kvällen kom Tilda och vi böt julklappar och klädde granen.

Nu blir det nog till att ta sig ut i skidpåret. Det var ju inte igår om vi säger så! ;)

Studentmössan är nu beställd hihi

Kategori: Tilda

Bilder från julmyset i måndags!

Kategori: Tilda





burn burn burn burn

Kategori: Blomman

Mysig dag då jag först fikade med Mickan och sen kom Simone och böt av henne sen :)

Den sista bruden ska precis som typ alla andra 18 åringar i Uppsala till BJ i kväll. Hoppas hon får skitkul! Svårt bara för man kan ju knappt ha strumpbyxor ute länge.

För mig blir det inge Bj istället blir det konsum mellan 18-22.15 och sen tvätta håret med desinfektionsmedel. Så nej jag är inte avundsjuk på er som ska gå ut ;)

Vi hörs på torsdag igen kanske..

Puss på er

Allt för lite fjollboll

Jullooooov!

Kategori: Emma

Är lite mycket glad nu då, har fått min första lön!!! ;) hihi

telefonen ringer..

Kategori: Blomman

Det brukar aldrig vara någon som ringer hem till oss. Men idag har mamma tydligen lagt in en annons i UNT och på en timme har jag svarat i telefonen 7 gånger och då har jag skitit i 2 samtal för att jag inte orka.

 

everybody dancing in the moonlight

Kategori: Blomman

jag får inte bli sjuk nu och ändå är det idag min hals värker som bara de och ögonen känns tunga.
Jag trycker i mig te nu och hoppas det går över. Det ända som är värre än att opereras i morgon är att vara sjuk och behöva vänta till februari. Hej då studentkryssningen!

I går var en jättemysig dag. Jag vann en klapp på julklappsspelet iaf fast de andra snodde av mig vid 5 s kvar :O

Skriver nog igen ikväll.

h

Hur fan tänker ni??

Kategori: Emma

Denna dag började med en jakt efter Schenker och våra flowfish. Visst vet vi att Schenker kör ut paket men ibland har man inte riktigt tid att vänta. Så vi gav oss ut på jakt och med förfrysta ben så hittade vi tillslut rätt och nu har vi våra flowfishar i vår ägo. Skam den som ger sig!

Julavslutningen i skolan var som vanligt lite blandad i kvalité! ;) Efter den åkte vi tjejer hem till mig och hade myspys. Julklapsspel. lite film, våfflor och tjejsnack!

Det ska bli otroligt skönt med sovmorgon imorn och den lediga tiden ska förmodligen läggas på att sy till en nyårsklänning!

HIGH FIVE!
Emma

that´s not the way i wanted my story to end

Kategori: Blomman

Jag hann med allt i går förutom rummet och träna. Får ta ta tag i det i morgonen i stället.

I dag blir det en kort dag med avslutning och lämna in uppsatsen. Sedan åker jag och mina fina tjejer till Tierp för lite julklappsutdelning.

Nu är det bara 4 dagar kvar det har gått så snabbt :) Mén gud så mysigt det ska bli. Jag skulle gärna skippa onsdagen denna vecka men aja.

Jag kan inte släppa det men jag vet att jag måste

Kategori: Tilda

Helgen har varit bra
Jannicas överraskning kanske inte blev som planerat hehe, men jag hoppas hon är nöjd!
Igår var det Höökens inflyttningsfest och sedan var det ju en tågresa hem också. Jag sammanfattar nog det med haha, mer får ni inte veta.
Nu är uppsatsen nästan klar och det känns så skönt, nu kan man äntligen låta det bli jul!
Ska bli mys och få hem världens bästa syster och att få träffa släkten!
Längtar

Puss, Tilda

mycket

Kategori: Blomman

den här dagen känns jobbig.

- städa bort bomben som sprängts i mitt rum
- skriva klart geografiuppsatsen samt börja på den
- kolla innebandy (roligt men deprimerande)
- träna?
- pynta julgranen

I morgon är det avslutning iaf tack gode gud!

pics

Kategori: Blomman











Tack för en trevlig kväll som kanske inte slutade där vi tänkte utan mer där Jannica tänkte haha ;)

High five!

Kategori: Emma

Skön kväll måste jag säga! Jag, Jannica, Tilda och Blom drog till Höök på inflyttningsfest!
Du anar inte ;)

Kommer inte glömma tågresan den närmaste tiden iaf, haha camel toe!!

lose yourself

Kategori: Blomman

Heej bloggen,
gårdagen var väldigt trevlig med massa fina brudar. Vi överaskade jannica som fyllde år för två månader sen. Kvällen slutade på etage med karoke fast vi aldrig fick sjunga. Jävla tjejer med långklänningar som fick hela tiden! Emmii och jag vandrade sedan hem till mig och tryckte i oss massa chips perfekt avslut.

I dag har jag handlat lite julklappisar, min syster fick välja helt själv skönt det. Sen sprang jag lite på gymmet.

Nu sitter jag och oroar mig för lite allt och inget. Jag är rädd för att bli bortglömd, glömmas bort. Jag hatar kryckor och jag har panik.. Kommer sakna allt i 6 veckor. Sen den där jävla uppsatsen jag måste skriva och inte orkar ta tag i.

Det kommer lite bilder senare skulle jag tro.

H

Mr. Right now

Kategori: Emma

Julmarknad i skolan idag, fick en hel del beställningar. Fick också veta av parnassjäveln (som tilda kallar dem) att vi ska få våra flowfish levererade imorgon och därmed kan vi dela ut dem i skolan på måndag! Wiehoo! :D

Idag kom mormor och morfar också hem från Thailand dom lär ju vara mer än lite bruna om vi säger så..


Kolla in på vårt företags hemsida och släng en beställning, http://www.flowfish.n.nu.

Onödigt

Kategori: Emma

Satans geografiuppsats! Jag gillar inte dig!

Men något jag gillar är att mamma gör knäck nu hihi ;)

Imorgon är det Celsius julmarknad, det gillar jag, fast jag gillar inte att vi inte fått våra flowfish och då gillar jag inte heller marknade tror jag.

JAG ÄLSKAR ATT JAG HAR BESTÄLLT STUDENTMÖSSA OCH ATT DET BARA ÄR 167 DAGAR KVAR!

hej ig

Kategori: Blomman

Jag kommer få ig på matten i morgon. I går såg jag iaf en möjlighet att plugga i kväll för att lära mig lite mer men jobbade på fritids fram till 18 och sen glömde jag väskan där smart som jag är. Där i låg matteboken. Vet inte hur jag ska plugga utan den... fuck.

Det gick bra att jobba iaf. Alla utropade att jag hade tandställning och kollad fasinerat på min mun. Som vanligt när man träffar barn. Jag satt och spela spel med en tjej oh sen kom hennes pappa då ropar hon att det här hade varit hennes bästa dag sedan hon föddes för att hon hade spelat spel med mig. Det är ju kul att man kan glädja någon hah ;)

Första veckan i februari kommer bli en fantastisk vecka. Då ryker kryckorna helt förhoppningsvis och inte nog med det tandställningen ska bort efter två år :D Åh vad jag längtar!

Får se om jag överlever matteprovet..

Puss Hanna

Skulle hellre vara där än göra matten i morgon..

 

Du la din hand på min axel och sa att livet var något enkelt!

Kategori: Emma

Hellu!

Jag saknar dagarna på låg-och mellanstadiet. Att ha samma klassrum, sin egna låda, det hänger teckningar på väggarna, fröken läser sagor på mornarna. Pysslet inför högtiderna, ha leksagsdagar. Mys!


Sötaste kusinerna!


Fanny är bra skön hon, en fröken var utklädd till tomte och hade läppstift. Fanny hade suttit och studerat henne ett tag, sen säger hon, tomtar brukar inte ha läppstift! haha

Sen när de sjunger Tomtarnas Julnatt; Tänk, så rart det smakar Nisse liten, Nisse liten., är det en unge som byter ut Nisse liten och sjunger i stället högt och ljudligt DECILITER!!! haha mamma och jag höll taskigt nog på att skratta ihjäl oss, det var så gulligt ;)

Jag tror att du finns.. / Emma

för varje syster och varje bror

Kategori: Blomman

Jag kör väl ett fjärde inlägg i rad då för alla våra läsare (ni tre som läser typ).

Den här dagen har varit riktigt seg. Började med en lektion sen 3,5 timmes hål sen en lektion sen 1 h till innan det avslutades med ett prov. Provet gick skitfort kan inte säga om det är positivt eller negativt men fort gick det ;)

Den här kvällen ska jag tillbringa med matteboken innan jag åker till stenhagen för att kolla DM match. Heja Stenis!

I morgon blir det tandläkaren och sen ska jag jobba på fritids i björklinge med för första gången. Tänk om alla barnen hatar mig.

Det är väl det som händer i mitt trista liv. Jag oroar mig för framtiden och njuter av att jag kan gå på mina ben en vecka till iaf.
'
Pusss på er

jag vill inte

Kategori: Blomman

-

min gårddag i bilder

Kategori: Blomman







Tack för en mysig kväll brudar! Hahha

Grattis min underbara mamma :)

Kategori: Blomman



Jag älskar dig!

God eftermiddag!

Kategori: Emma

Har varit vaknen i ca åtta timmar nu och har hunnit varit in till Uppsala och spelat Luciacupen ;) Inte illa för att vara kl 11 på morgonen. Tyvärr åkte vi ut nu i kvarten men det var riktigt roligt att lira lite boll igen och vi kämpa på bra tycker jag!

Detta blir en lång dag. Höjdpunkten är iaf julbord hemma hos farmor och farfar! Har taggat hela veckan! MUMS :D

Ik Rex dam ska det va

Kategori: Tilda

Nu är laget vidare i luciacupen efter vinst i alla matcher i gruppspelet!
Imorgon blir det semifinal klockan 05.30.
Nu taggar vi om flickor! :)

att allt jämt ska fucka upp sig

Kategori: Blomman

Det var en jättebra kväll i går. Vi lekte massa roliga lekar, hade julklappsutdelning o.s.v. Vid 12 drog 7 av oss in till Bj där vi dansade någon timme innan vi begav oss hem. Jag blev av med min väska vilket känns jävligt surt. Skulle gärna vilja ha tillbaks den Bj, tack! Min "orgasmpinne" som jag vann, min äntligen jullov film och allt mitt smink.

Nu ska jag snart i väg och kolla lite fotboll.
Jag har köpt en kamera nu så förhoppningsvis blir det lite bilder från mig med nu ;)

Ciao

Tänk om det fanns en knapp som man kunde trycka på om man ville sluta tänka. Den knappen skulle göra underverk för mig

Kategori: Tilda

Idag har man haft en lektion. Skulle varit bra om man hade köpt lite julklappar efter det,  men nej just det, vad gjorde man inte om man bokade Gardasilsprutan klockan 14.00 i Tierp på denna fredag. Bravo Tilda.. Smart tänkt

Iaf tog jag 12.05 tåget hem och väl hemma har det varit Gardasilsprutan och barterdenderskolan som gällt. Tycker att det är tråkigt att alla avsnitt är slut, det har ju varit den bästa serien nu i höst ;) heh 

Nu har jag & min familj ätit vår klassiska fredagsmiddag. Taco
Jag och min bror tjafsade (som vi förövrigt har gjort hela denna vecka)
Min pappas kommentar till våra tjafs brukar vara:
"Men små älsklingar..."
Jag ser egentilgen ingen mening med denna kommentar eftersom vi varken är små (jag är 18, min bror 22) och älsklingar passar nog inte heller in eftersom vi inte är så älskvärda när vi bråkar. Men jaa haha :) 

Imorgon är det cup som gäller. Tagga satan nu Rex

Puss, Tilda


Jag tror det blir Au pair i Nya Zeeland nästa höst/vinter. Men det är sånt man
inte riktigt vet (som min kompis Emma brukar säga heh)

En bajskorv i godispåsen?!

Kategori: Emma

Nobellunch i skolan, mums! Sen blev det stan med Jannica och Blom innan jag mötte upp Sofia. Har införskaffat hälften av julklapparna nu!

Är partysugeeen men det ser ut att bli lugna puckar i helgen, så är lite avundsjuk på Bloms lagfest hah ;)


Justjan, någon som har ett bra förslag på en mobil. Knappar är ett måste!

Skön feelgood låt, http://www.youtube.com/watch?v=OBVBbSCuCqc.

NU KÖR VI!

Kategori: Blomman

Lagfest med fina stenhagen brudar som avslutas med utgång! Kan det bli bättre? :D

Ses i dimman :)

Är bubbligt glad

Kategori: Emma

Idag på bussen var det några 94:or som satt och prata. Den ena sa, tänk snart har vi gått en hel termin på Celsius! Då tänkte jag, lilla stumpan, vi har bara en termin kvar!!!!! Jag blev så glad att tänka på det, en ynka termin!

Dagens plus: Ett helt par nya skor efter att jag reklamerat mina. Så jag fick ett par sprillans skor utan kostnad. Tur att de fanns kvar i samma storlek och modell, för vi snackar ju ändå om mina älsklingar! Hade JAG tur???

Insåg nyss massa bra saker! Och så har jag nog bestämmt mig för gotland. Nu behöver jag bara fixa jobb och boende ;)



















Det finns så mycket att vara glad för. Saker man ofta glömmer bort för man strävar efter annat!

Förra veckan var det kryssning... vill igen!

Kategori: Emma

Slutade jobba kvart över sju, hemma kl 21. Det är så underbart kul att pendla till stället där allt är möjligt!


Livets två stora frågor just nu:
Gotland eller Ayia Napa i sommar?
Sluta spela fotboll eller fortsätta?`

Borde nog gå till en spågumma..

Emma

http://mikaelasundbaum.blogspot.com/

Kategori: Tilda

Lite reklam för min käre systers blogg och hemsida. Hon är grym

All I want for christmas is you

Kategori: Emma

Gick upp halv sex i morse för att åka in till stan och körlektionen. Tungt! Nästan lika tungt som tildas och min beställning på donken förra veckan ;) Men iaf, lekitonen gick väl inte framåt om vi säger så. Sen var jag dålig som åkte hem, men vem har liksom lust att sitta fem timmar i skolan själv och vänta på  en ynka lektion? Inte jag iallafall.

Har sovit och pluggat idag. Jag förstår mig inte på naturkunskap B, men har kommit fram till att det gäller bara att acceptera, inte ifrågasätta!

Med risk att låta som en tjockis - på söndag är det julbord hos farmor, jag läääängtar!


Typ intressant inlägg, typ vem bryr sig!
Emma

Gråtandes till sömn. Jag orkar inte längre

Kategori: Tilda

Livet är rätt skönt just nu. Kryssningen var sjukt värd! Sthlm var bra härligt i helgen (även fast man har nästan alla julklappar kvar)
Den här veckan har vi knappt några lektioner. Men det blir ju bra med plugg ändå med naturprovet.. Men det är sånt man överlever..
I helgen är de Luciacupen! Längtar

Puss, Tilda


Bilder från kryssningen!




innebandy vm

Kategori: Blomman

Innebandy Vm är så jävla sjukt tycker jag.

Sveriges resultat efter de två första matcherna

Estland - Sverige 1-21
Sverige - Australien 39-1

För er som inte vet så är matcherna 3x20 minuter.

Jag tippar Sverige - Finland som finalmatch. Den tror jag blir jämn. Men har en dålig känsla av att Finland vinner i år igen.

En bild från kryssningen

Kategori: Emma

För han älskade henne inte, men hon märkte inget..

Kategori: Emma

Guess!

Trean är så ofantligt chill! Slutade kl 11.30 efter två oseriösa lektioner. Sen ringde Stadium så det var bara att hänga på jobbet mellan 13-19. Cashflow is the word!
Nu är jag trött och har panik över naturprovet (inte chill) som är på torsdag. Hur fan ska man fatta vad en elektronparbindning är? Hej IG!



Allt blir bra till slut, och om det inte är bra så är det inte slut!

hatar natur

Kategori: Blomman

Jag hatar naturkunskap och jag är less på att plugga. De här sista veckorna kommer bli tunga!

Nu ska jag fortsätta i någon timme sen blir det jobb 16.30-22.15.

Harry potter var skitbra förresten!

Det är inte mig det är fel på, det är allt och alla andra....?

Kategori: Emma

Idag är det en sånhär, jag stör mig på allt och alla dag! Börjar inse att vissa saker har jag ledsnat på. Jag vill åka härifrån göra något annat. NU!

Men får vänta ett halvår till innan jag får frihet. Nu vill jag bara dra så långt bort som möjligt! Kanske dags att börja planera på riktigt vad nästa steg blir!



Om ändå...

Bättre att vara mindre och bra, än sämre och bättre.... VA?

Kategori: Emma

Vart har de senaste veckorna tagit vägen???

Jäklar vad tiden går fort, känns som om det nyss va oktober. Men tiden rullar på och är det inte det ena så är de de andra. Idag har jag jobbat, och efteråt blev det mys med familyn. Mat på MAX och bio, Harry Potter!

Imorgon blir det första sovmorgonen på evigheter. Efterlängtat kan jag väl lätt säga!

Lite för snygg

Om ändå alla festkvällar vore lika roliga!

Kategori: Emma

Herrejisses va kul det var på kryssningen! HELT SINNES! :D

När man har varit utomlands eller på kryssning så inser man verkligen hur B det är att festa i Uppsala. När man är nån annanstans släpper verkligen folk loss, all in liksom! Nu har jag lite såndär kryssningsabstinens ;)

Idag har jag jobbat 10-19 och imorn blir det jobb igen. Så kom in till Stadium och shoppa lite vettja!

Jag tycker synd om dig Hanna, men det blir bra i slutänden! (a)

Livet är grymt!
Emma

lycka är kortvarig

Kategori: Blomman

kryssningen var kanon! Vi hade det sjukt bra jag och mina fina vänner haha det var galet!
Vi kom hem i går kväll helt döda.

Men ett liten grej kan göra att all lycka försvinner denna gång är det besked om operation den 22-23 december. God jul Hanna..fy fan vad less jag är

Jag har fått nog och det måste ske en förändring!

Kategori: Emma

Imorse provade vi ut studentmössor!!!!!!!!!!! Om precis ett halvår är det vi som tar studenten!

Nu sitter jag och väntar på mina homies för snart blir det tåget till Stockholm och kryssning! Fat nice!