vårtgemensammaliv

Emma+Tilda+Hanna+Höök

When I say Ayia, you say Napa!

Kategori: Emma

Är fortfarande helt slut efter de två helt underbart härliga veckorna på Cypern. Tänkte inte berätta några detaljer för då kommer jag få skriva hela natten, men kan ju säga att dagarna innehöll bartenderskola, bad o sol, festande, plugg och praktik på olika barer. Full rulle hela tiden kan man säga, sov typ 4-5h per natt! Hade en grymt kul resa och kan absolut rekomendera er andra att åka på Bartenderskola!

Älskar svensk midsommar

Kategori: Tilda

Helgen var riktigt bra! Öregrund och Gräsö på fredagen med Daniel, Forssen och Camilla. Lördagen och söndagen spenderades med Daniel och släkten ute i Ängskär. Snappsvisorna i Ängskär var nog bland det roligaste, Per Fridsjö är för klockren. Många goda skratt blev det. Riktigt mys

Få se om det kommer upp några bilder senare

PUSS

Vi är som korv och bröd eller kaffe och kaka

Kategori: Tilda

Jag blev både paff och glad när jag såg att blomman varit och skrivit ett inlägg. Saknar er tjejer och vill att ni ska komma hem nuuuuuu.

Även fast jag har överlevt ganska bra här hemma måste jag säga. Bättre än väntat helt klart men om dom inte kommer hem på måndag har det gått för långt, alldeles för långt. Igår jobbade jag och så var jag ute och sprang i något elljusspår bakom Daniels lägenhet. Idag blir det att umgås med min fina syster för hon är hemma sen är det midsommar så då kommer ni inte se mig här på ett tag.

Säger som pullan: Glad midsommar alla!

Halsningar fran Ayia Napa

Kategori: Blomman

Halla dar hemma,

vi har det riktigt bra i Ayia fast hemlangtan nu borjar krypa sig fram. Jag ar aven sugen pa grillat, kottbullar och svensk midsommar. I morgon ska vi ut och aka bat vilket kommer bli valdigt mysigt. Pa sondag har vi aven prov bade teorietiskt och praktiskt om vara bartenderkunskaper sa vi har en hel del plugg att hinna med. Att fa in 45 drinkar i huvudet ar inte det lattaste. Pa kvallarna har vi praktik pa olika klubbar. Jag har praktik pa rockgarden sa nu borjar nastan gilla rockmusik faktiskt. Men annars sa ar praktiken en plaga da man mest bara kanner sig dum i huvudet och i vagen men men i morgon ar sista gangen. Pa kvallarna har vi gatt ut vilket ar sjukt kul! Det gar inte att jamfora fest i Sverige med Ayia Napa.

Pa mandag kommer igen iaf. Jag tycker aven att Tilda varit valdigt duktig pa bloggfronten sant gillas kompis!

Hors da! Ha en trevlig midsommar :)

Solen visar sig äntligen

Kategori: Tilda

I söndags fick jag leka inredare på Tiundagatan. Städning, IKEA och hela köret blev det. Kuuul! Igår var det match och idag blir det Ängskär. Mysigt värre

Bilden bjuder vi på

Kategori: Tilda

Igår var det jobb från två till elva sedan blev det utgång på Salu med dessa tjejer. Riktigt kul kväll :)



Ballack ursinnig

Kategori: Tilda

Kärlek gör en lycklig

Kategori: Tilda

Blev inget jobb idag.. Regnigt väder vilket suger. Imorgon ska jag jobba då kommer jag vare sig dom vill eller inte hah. Isället har jag bokat min sötnos ikväll för bio eller filmmys hemma hos honom. Går inte att sig bestämma sig för vilket och vilken film??

jag & prinsen

Kategori: Tilda



Jennifer Lopez feat Lil Wayne - I'm into you

Kategori: Tilda

Igår var jag & Wadis i Sthlm. En mysig (stressig enligt han!!?) dag med shopping. Endast rea för min egen del minus en ring. Gårdagens kväll bjöd på träning precis som denna kväll har bjudit på. Men mellan dessa två träningar har min käre pojke hjälpt mig med min nya dator, han är för gullig min Daniel :)

Imorgon väntar jobb så få se hur mycket jag hinner skriva här. Flickorna verkar ha det kanon på bartenderskolan iaf :) (eller "Big Brother" som min far säger)

Pusssis

Jag tror man kallar det lycka

Kategori: Tilda



Det går inte att jämföra en filt mot din kroppsvärme, en filt värmer inte hjärtat

Kategori: Tilda

Eftersom mina två bloggkollegor har åkt nu så antar jag att det är jag som måste hålla bloggen levande.. Hur det ska gå får vi se ;) men jag ska göra mitt bästa- såklart!

Det spöregnar ute för tillfället så jag hamnade här i väntan på att ta tåget in till stan och jobba. Igår var det seriefinal mellan oss och Fanna en riktig krigarmatch som slutade 1-1, vi var nöjda, så nöjda så att till och med Jekka ville hurra hah. En groda som jag hoppas hamnar på lagets hemsida?

Igår beställde jag hem denna skönhet


HP Pavilion DV6-3163eoHP Pavilion DV6-3163eo

snart drar vi!

Kategori: Blomman

Om 2 timmar drar vi till Arlanda! Packningen är nu färdig och jag är väldigt taggad men samtidigt nervös. Jag oroar mig alltid för massa konstiga saker som kan hända. Men allt ska nog gå bra och vi kommer hem levande den 27 juni. Kommer sakna alla här hemma bara!

I går var jag som sagt på studentfirande vilket var väldigt roligt man blev ju bra sugen på att åka flak igen. Fick också världens gulligaste sms i går vilket gjorde mig väldans glad!



vet inte vad jag vill

Kategori: Blomman

Hatar att vara ute i för god tid. Fick för mig att vi skulle åka halv 10 så jag var för en gångs skull färdig tills dess men nej då skulle vi tydligen åka kvart i 11. Så nu sitter jag här och fördröjer tiden känner även hur jag bli äckligare och äckligare. Vi ska i väg på min kusin i Eskilstunas studentfirande. Det kommer nog kännas jättekonstigt att se de gå ut och veta att vi redan har gjort det.

I kväll kanske det blir en utgång med Jannica o Amanda och i morgon bär det av till Ayia Napa. Jag längtar sjukt mycket efter att bara ligga på stranden.









Om en vecka känns som en oändlighet, hur kommer två veckor kännas då?...

Kategori: Emma

Gick upp tidigt imorse fär att dra in till Gävle en stund för att fixa det sista innan resan. Gick bra förutom på en sak, varför finns det inga vita snygga kepsar?! När jag kom hem igen blev det lite solning innan det var dags att åka ut till Ottars för träning.

Lillebror min är på bal ikväll. Kan inte fatta att han är så stor att han nu har gått ut nian! Känns som om jag nyss var där..  Och imorgon är det Klaras skolavslutning, familjens lillplutt har nu slutat lågstadiet och ska i höst börja fyran. Helt sjukt vad tiden går fort! Men ändå känns denna vecka som den längsta någonsin. Saknar min sälbebis som tusan!

Imorgon blir det förhoppningsvis sol och bad!
Trevlig helg på er! 


jag har det bra nu mitt liv rullar på

Kategori: Blomman

De senaste dagarna har rullat på då jag träffat flera av mina vänner. Det är så underbart att vara ledig och bara ta det lugnt och har även tagit tag i träningen vilket känns skönt. Har även hunnit med att träffa Tilzing en stund idag vilket var länge senm och nu ska jag snart i väg på träning.

I morgon blir det att tvätta men känns mycket roligare nu för att det är inför resan. För på söndag 20.20 lyfter vårt plan till ayia napa eller just det planet går till Budapest men. Galet taggad!

I går fyllde även min vän Simone 19 år! :)

Dont wanna go home- Jason Derulo

Kategori: Tilda

Galet trött.. Fortfarande. Vet inte vad jag har för infektion, den är hemsk. Började med halsont i lördags och igår var jag hemma i sängen och orkade ingenting. Nu sitter jag här och svettas och vill bara gå ner och lägga mig.
Ikväll blir det återigen jobb, kan ju säga att det är tur att jag börjar fem och inte tidigare.

Annars händer inte så mycket fått hem min vita xperia nu :) och snart ska en dator beställas!
Jag hoppas att jag hinner träffa tjejerna innan de far iväg på söndag, håller mina tummar för det

Puss



Off to work!

Kategori: Emma

Gårdagen var hur mysig som helst. Blev jättemycket shopping. Var helt slut i benen när vi vid åttatiden kom hem till Jannica för att kolla på Sveriges em-kval match mot Finland. 5 fucking noll blev det, Zlatan visade sig från sin absolut bästa sida!

Denna dagen däremot spenderar jag på Stadium. Dags för lite jobb nu vilket verkligen behövs efter Stockholmsbesöket.

Hur kan du locka så mycket glädje, ur mig varje dag?!!

Kategori: Emma

Är sjuuuukt taggad på resan nu! Det kommer och går hela tiden men nu jäklar känns det bara hur bra som helst! Lyssnar på låtarna som jag nötte sönder innan Rhodos, och damn va jag längtar tills söndag nu!

Är taggad tills imorgon också. Egentligen är väl spendera det sista jag borde göra, men äger man bara två linnen så gör man! ;)

Idag får man gratulera min fina pojke till 20 år. Puss på dig sötnos!

Kategori: Tilda

Lite för mycket tid resulterar i alldeles för många tankar..

Kategori: Emma

För en vecka sedan gick jag fortfarande i skolan. För en vecka sedan hade vi pick-nick med klassen i parken och på kvällen var det avslutningsmiddag i skolan. För en vecka sedan hade jag studenten framför mig...

Shiiiit va irriterad jag blir på mig själv ibland. Alltid dessa dryga tankar så fort jag har gjort något extra roligt eller speciellt. Alltid samma sak... Men fattar seriöst inte hur jag redan kan sakna skolan!

Denna vecka känns bara jobbig.. Har lite för mycket fritid vilket leder till alldeles för många tankar. Blir också lat av att ha så mycket tid, istället för att utnyttja den blir det inget gjort..

Men ser iaf fram emot imorgon, då blir det en heldag med brudarna i Stockholm, vi ska shoppa gärnet! ;) Och ikväll efter matchen tänkte jag börja packa till resan också. Det är bara sex dagar kvar till vi beger oss till Ayia Napa för en två veckor lång bartenderkurs! Det kommer bli awsome :D

1 juni 2011

Kategori: Emma







Alla dessa frågor utan svar

Kategori: Blomman

Jag har haft några fullproppade dagar sen den stora studentdagen. Gårdagen började jag med att åka till Simone och ligga ute i solen innan jag, Hannah och Mickan fortsatte till Tierp och Emma. En väldigt mysig kväll. Denna dag har besått av lyssnarängen med Emma, Corre och sedan även Simone. Corre lämnade oss sedan för att att jobba medans vi andra åkte till mig för mat. Jannica kom även hit. Därefter lämnade Emma och Simone oss och jag och Jannica tog en promenad innan vi bestämde oss för Salu vi mötte då upp Amanda. Fullt upp alltså hah!

Nu ska jag sova har en del att tänka på..

Pusss

Underbara sommar! Underbara svenska sommar!

Kategori: Emma

Har tillbringat hela dagen på Lyssnarängen med Hanna, Simone o Corni. Solen brände på fint och det blev faktiskt tre dopp i det blå. Nu är det lite chill på  Hannas balkong, och snart blir det väl att ta tag i middagen som ikväll får bli pannkakor med sylt och glass. Mums! 

 
Saknar dig redan..

Att tolv år i skolbänken kan gå så fort...

Kategori: Emma

Onsdagen den första juni 2011 kommer alltid vara en av de bästa dagarna i mitt liv!

Känns fortfarande inte som att jag har tagit studenten på riktigt. Men när man kollar på bilderna där jag har mössan på huvudet, skylten i handen och leendet på läpparna så anar jag att det faktiskt är sant. Kommer nog inte egentligen fatta det förens i höst när alla småknattar går tilllbaks till skolan efter ett långt härligt sommarlov.

Men iaf, dagen var helt awsome. Började med klassfoto och lite alkohol frukost i ett av klassrummen, vilket dock lärarna inte gillade. Sedan fixade vi klart flaket och efter det var det samling i aulan med tal, prisutdelningar och liknande. Sedan vid ett-tiden var den stora stunden äntligen inne. Utsprigning från skolan!! Där ute väntade släkt och vänner. Blev mycket saker som hängdes runt halsen och bilder som togs innan det var dags att kliva upp på flaket och åka runt på Uppsalas gator i två alldeles för korta timmar. Eter det vart det hem en sväng för studentmottagning. Var så roligt att hela släkten verkligen var där. Fick också många fina presenter, mestadels smycken! Några timmar senare vart det in till stan igen för förfest hos Jannica innan vi begav oss till Flustret för att festa natten lång med alla andra lyckliga studenter! Men det som var bäst med dagen var lätt utspringet och flaket, det slår allt!

Det  har varit mycket stress och anspänningar inför studenten, men dagen hade inte kunnat blivit bättre på något sätt! Till och med solen tittade ju fram. Jag är säker på att studenten kommer vara en av de största händelserna i mitt liv. Men det är ändå lite vemodigt att lämna skolan bakom sig.. Som sagt 12-13 år av mitt liv har jag spenderat där, alltid vetat vad jag ska göra och vad som förväntas av mig. Men nudå?? Nu måste jag bana min egna väg, samtidigt som jag har sett fram emot det, slår det mig att framtiden börjar nu och det är jag själv som ser till att den blir som jag vill. Det skrämmer mig. ELler det som egentligen skrämmer mi gmest är om jag inte hinner med allt jag vill!!!!!



Bilder från dagen kommer senare. Som vanligt har jag inte koll på kamerasladden..