vårtgemensammaliv

Emma+Tilda+Hanna+Höök

längtan

Kategori: Blomman

De senaste dagarna har jag haft hopp för framtiden iaf när skolan känns jobbig. Tänk att en person kan smula sönder ens dröm så snabbt...

Don´t worry be happy

Kategori: Emma

vad hände med min lediga tid

Kategori: Blomman

Jag har ingen ledig tid längree. jag kommer nog inte ha det förrns typ efter studenten. jag blir stressad bara att tänka på mina veckoplaneringar..yeha vad jag älskar skolan. sen trycker jag in alla saker jag älskar innebandy, fotboll och mina vänner och familjen..och sen lite jobb där också.

När ska jag andas?

h

Du är så jävla bra!

Kategori: Emma

När det mesta känns skit så är det skönt att bara tänka på sen. Är ju lite lätt övertaggad på att nästa sommar jobba och levalivet på Gotland, hoppashoppashoppas!

Ett nytt motto i mitt liv är: Jag bryr mig inte. Känns som om det behövs för att klara av alla små skitsaker som händer hela tiden. Jag orkar inte, och från och med nu så bryr jag mig inte heller. Skön..t!

Emma

Missförstå mig rätt haha

Kategori: Emma

Matchen igår gick skit. Förlust med 3-2 mot Håbo. Hatar att förlora så det där får vara första och sista gången för iår.

På kvällen var det ju överraskningsfesten. Var trevligt och dom blev ju sjukt förvånade iaf. Haha men städningen idag var väl inte alltför kul. Skura nedspydda toaletter och golv är inget jag rekomenderar.

En till sak, VEM FAN HAR SNOTT MINA GREJER???? Jag vill gärna ha tillbaks min kamera, mina pengar och min dricka. Tack på förhand!

Emma

Lite bilder från gårdagens överraskningsfest

Kategori: Tilda



















världens bästa vänner

Kategori: Blomman

Kvällen i går var galen jag är fortfarande i chock. Ska berätta mer sen om vad som hände.
Men nu tack mina vänner för att ni är så sjukt bra! Jag älskar er alla

We no speak americano

Kategori: Emma

Tack Tilda för det sms:et jag verkligen inte behövde just nu. Det är inte schysst att säga sånna där saker för nu får ju jag också Rhodos-abstinens... Inte okej. Bara för att jag böra tänka på det så får jag lov att lyssna på rhodosfavoriterna. Allez Olá Olé gott folk!



Har brännt en ny skiva nu iaf så att vi kan tagga gärnet imorn när vi åker till Bålsta för att spela match mot Håbo. Taggad till tusen! :D

Emma

Längtar

Kategori: Tilda

En lektion idag, så jäkla skööönt. Så nu har jag varit i Tierp i mer än fyra timmar vilket inte är vanligt.
Jag har hunnit kört runt i brorsans bil med Emma brevid mig. Haha det är verkligen konstigt, känns så jäkla olagligt på något sätt. Men jag FÅR och om det är något som får mig att le stort så är det väl de.. Sjukt nöjd!

Haha just det måste ju ta upp min pappas kommentar om min nya skiva i bilen:
"Den liksom får en att må illa. Den nöter.. "

Min egen kommentar till musiken kanske skulle vara i stil med:
"Den får en att bli glad, man vill bara dansa.."

Men vi är lika.. Min pappa och jag

Nu ska jag laga mat, imorgon väntar match och skaka rumpa!

Pusssss, Tilda


Det är lite så här jag känner mig just nu

it´s a beutiful day

Kategori: Blomman

Men den dagen är inte idag! Har haft lite småotur hela dagen. Men nu är jag hemma iaf. Jag har varit dålig att skriva den här veckan. Jag har hunnit vara på kryssning vilket var en skitbra kväll! Men bara stockholmare var det. Några trodde att jag lurades att jag var från uppsala för att jag sa mee på ngt speciellt sätt. Tydligen var jag oxå stockholmare. Hehe. Tilzing har ju oxå skaffat körkort som ni sett. Vad stolt jag är över pullan.

Nu ska jag städa, plugga, äta godis, packa och sedan jobbar jag 17-22. Stängning för första gången ;) I morgon blir det match på dagen och sen blir det Tierp och utgång på kvällen i Gävle. Både körkort och födelsedag att fira..önskar alla mina vänner var 18.

Oj vilken tråkig text men är tråkig idag.

Pussssssss
Blom

Vissa dagar ska man inte kliva upp ur sängen

Kategori: Emma

Dagens känslor: Upp och ner som en berg-och-dalbana.

Dagens sämsta: Hackkyckling på träningen, och kanske en ny sträckning i låret.

Dagens bästa: Pratet om studenten och nu kvällsfikat!

Dagens misslyckande: Engelska C -lektionen

Dagens sista någonsin: Skolfoto

Dagens vill-ha: 18 år, godis och pengar.

Dagens tanke: Varför ska vi tjejer behöva ha mens och alla besvär som följer med på köpet. Liksom vad är det för någon anledning att ha det redan. Man vill ju endå inte ha barn innan man är typ 23 iaf. Så varför behöva stå ut med skiten redan?????

less tjej :/

Hej då äckelgröna skylten!

Kategori: Tilda

Körkortet fixat :D 
Greeaaat va 


Pusssss, Tilda

Grattis Tilda till körkortet!

Kategori: Emma

Dålig update här i bloggen måste jag tycka!

Skolan har ju börjat och det går än så länge bra. Men ett prov och en utläst bok nästa vecka är väl inget att klaga över, eller? Tycker iaf att det är grymt skönt att vara störst på skolan. Fast kan inte fatta det! Ett år obligatorisk skolgång kvar nu och sen så är livet fritt. Och om det blir som jag vill så ser nästa år helt underbart ut. Först sommarjobba på Gotland och sen i september ut och tågluffa i Europa. Sen till vintern säsongsjobb i Norge eller fjällen. Hoppas och vill!!!! Kommer säkert hinna ändra mig tusen gånger men det här är planerna just nu! Fick världens glädjerus där ett tag när vi insåg att snart är friheten här!

Men nu är det nu och geografiboken, ikväll träning. Och till helgen önskar jag att jag på något magiskt sätt hinner fylla 18. Jag vill också gå på krogen med mina vänner!


en sommarbild på mig och klara

blää

Kategori: Blomman

Nu missade jag att jag hade en kvarts sovmorgon. Istället var jag här extra tidigt. Surt!

8 h och 15 min tills jag får gå hem...WOHO

Deprimerad tjej i skolan

18 år

Kategori: Blomman

Heeej,
nu är jag 18 år! Kollade nyss på mitt leg. Med det kan jag komma in på krogen woho. Jag kan ju inte säga att jag känner mig mer vuxen eller så. Jag drack en halv kopp kaffe i går iaf. Jag kände inte samma behov av att bara öppna paket heller men sen är det ju alltid kul ;)

Helgen har jag tillbringat på träningsläger. Det började med två timmar innebandy i lördags. Sedan blev avsläppta för att vandra 1 mil till stugan. Det gick bra! Sedan byggde vi upp våra militärtält. Mysig kväll sedan med lägereld och lekar. Höll mig vaken till tolvslaget då det blev min dag. Söndagen avslutade vi lägret med match. Vi mötte fbc U/ Sten sture u en mix det där. Vi vann med 9-1 vilket var bra! Skitkul var det ;) Sen åkte jag hem och myste med familjen.

Nu ska jag snart i väg till alianshallen. Skolan börjar bläää.

Puss H

Tredje och sista inlägget av mig idag

Kategori: Emma

Min pappa är skeptisk. Men jag tror fullt på detta. Idag på Ikea fick jag (med filips medhåll) han att köpa rosa matta och handukar till badrummet. Och nu har jag beställt grejer från ellos till mitt rum också. Pappa tror att det kommer bli fult. Men som familjens lilla modekännare så lovar jag er att det kommer bli bra! Jag kanske påverkar lite för mkt, i fredags ringde bror min och frågade om han kunde ha sin rödrandiga tröja till mjukisbyxor! haha ibland är han söt.

xoxo emma

Det är ingen vanlig dag, för det är Blommans födelsedag!

Kategori: Emma

Tänkte bara säga grattis igen! Hoppas du har haft en awsome dag!



/ Emma, fortfarande 17 år

Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars, I could really use a wish rigth now...

Kategori: Emma


lite kärlek skulle ju inte skada.

Om jag visste vart du står vore det lättare

Kategori: Tilda

Heeej,
Då var det dags igen.. Var länge sedan jag bloggade något nu..

Idag har det varit fotboll för hela slanten. 7-0 mot gamlis, och nu vann Strömsberg med 2-1. Så nu är jag nöjd.  
Imorgon får vi se vad dagen har att bjuda på, dagen är än så länge oplanerad vilket är väldigt skönt.  
Morgon dagen som är Blommans födelsedaaaaaaaaag! Grattis i förskott pullan! Hoppas inte myggen äter upp dig i militärtältet i natt ;)

So loooong,
Tilda


Sötnosan blir 18 imorgon <3

10:e vinsten

Kategori: Matchreferat

Vinst igen. Spöade Gamlis med 7-0. Gr8!!!!!!!


Bild från lägret på Gräsö.

Hur jag än gör så blir det fel

Kategori: Emma

Att jag alltid ska behöva ha denna klump i magen innan. Sen när jag tar mod till mig så får jag istället en klump i halsen. Du förstår inte mig. Du ser bara saken ur ditt perspektiv!!

Remember me

Kategori: Blomman

Hallå,
filmen i går var riktigt sorglig. Hannah som sov fick nog en chock när hon vaknade och jag grät/skrek.
Nu åker jag i väg på träningslägret. Det har varit skitsvårt att packa för vi får inte veta vart vi ska men det känns som det blir tält eller vindskydd. Så mycket varma kläder blev det. Vi ska träna 2 h nu på morgonen och sen ör det match i morgon mot fbc u. Det blir kul. Sen blir det tårta :D

IK rex, jag håller tummarna så hårt jag kan hela tiden! Heja!

Puss Hanna

Grattis till osten som fyllde år i går förresten:)

de är för himlen i dig

Kategori: Blomman

Jag och Hannah chillar. Vi äter godis, dricker partysoda och sjunger sparvöga högt. Lite väl högt för mina ljusa stämmor. Snart blir det film.

I morgon börjar träningslägret med innebandyn. Hemma igen på söndag vilket också är min födelsedag :D

Puss h



Sista första skoldagen någonsin!

Kategori: Emma

Allt känns nice!

En riktigt chill och totalt onödig dag i skolan. Men fick våra scheman iaf och mitt är guld värt. Vad säger ni om att sluta 12.25 på onsdagar? Puss på det. Jag trodde att detta skulle bli ett helvetes år men nej, får ta och säga som Melin, detta år kommer vi att glida!! Eller vissa av oss iaf höhö.. Hanna, jag sörjer med dig.

Sen till något annat positivt, vi har nu äntligen kommit på en affärsidé som troligtvis är riktigt bra. Wiehoo!!

Måste bara påpeka en sak också, killar utvecklas verkligen olika. Såg några ettor i skolan idag. Och seriöst, dom såg inte ut att vara en dag äldre än 12 år.

Lila faran <3

Njuter av min sista sommarlovsdag någonsin

Kategori: Emma

Idag ska jag inte göra ett piss. Klev upp ur sängen för en halvtimme sen och nu är det bara megachill som gäller innan träningen ikväll. Har hittat massa saker som jag vill ha till mitt rum så nu är det övertala pappa och leka snäll dotter hela dagen som gäller ;) Och imorgon börjar verkligheten igen, ser fram emot det med blandade känslor.

Justja, grattis Corni på den efterlängtade 18-årsdagen!!! :D


Hej, Hello!

Love the way you lie

Kategori: Emma

Ännu en humörsvägning. Blev heeeelt sjukt taggad på det mest nu. Fate nice :D

jävla kanon vecka

Kategori: Blomman

Grönan igår med alla mina favoriter!

I morgon blir det minigolf och kina mat med Vickan och sen ska vi spela innebandymatch.
Stenhagen - Fbc uppsala
Min första i stenhagen tröjan och min första på över ett år. Kan jag vara mer taggad för morgondagen..neej.

Sov så gottt

pusss B

Gröna Lund

Kategori: Emma

Humörsvägningar. Javisst!

Kategori: Emma

Problem som en gång verkade livsavgörande är beslut som är bortglömda nu. Så egentligen varför ska man haka upp sig så otroligt på vissa grejer. Det är ju bara sjukt onödigt att stressa upp sig i onödan. Liksom vad spelar det för någon roll om hundra år?

Har kollat tbx på grejor som vi skrev här på bloggen i våras. Det är kul för då minns man de här små sakerna som man annars lätt glömmer. Fast det som är lite jobbigt att läsa är att "vi längtar till sommaren och till Rhodos" för nu är snart allt det bara förflutet. Bara tre lediga dagar kvar nu och sen börjar skolan och sista året!


Några av mina favoritmänniskor. Och ja, man blir som man umgås! <3

Idag är en ganska dålig dag

Kategori: Emma

Matchen igår vann vi med 2-1. Inga andra kommentarer behövs.

Är sur. Hade tänkt att börja träna igen idag för ljumsken känns bättre. Men så vaknar jag upp och har ont i halsen och känner mig inte alls på topp. Så det blir inget idag heller. Jag börjar få panikkänslor nu. Men på onsdag ska jag fanimej träna!!

Nu ska jag va sur och tycka synd om mig själv ett tag till. Men imorgon ska det bli en bra dag! Stockholm och grönan med ett gäng sköna brudar.

Kollade på vårt schema för hösten som ligger ute på hemsidan också. Fattar absolut ingenting. Men om jag tror rätt så ser schemat ganska överkomligt ut. Hoppas på det!

Emma

sommarlov

Kategori: Blomman

Hej bloggen,
nu har jag äntligen sommarlov. Inget mer jobb. Men 4 dagar till skolstarten bara men man får vara glad för det man får. Jag taggar för gröna Lund på tisdag. Fotboll och innebandyträningar :D

En del människor är så sjukt sociala. Det kom fram en man idag på konsum och började fråga mig hur min sommar vart. Vad jag gick för skola. Sen berätta han om sin barndom. Jag blev rädd tillslut att jag kände honom men glömt vem det var typ.

Nu snart gym med janka sen film

pusss h



Bom-Blaster

Kategori: Matchreferat

Om vi är taggade? - Jarååå!

Nu drar höstsäsongen igång även för oss. Så kl. 13.00 är det matchstart på Ottarsborg mot Mariehamn. Tagga!

Komisk vs tragisk

Kategori: Emma

Nu känns det lite jobbigt igen. Ni vet den där jobbiga längtatillbaksochseringenljusareframtid-känslan har återintagit sin plats i min mage. Har haft en jättemysig kväll i stan med girlsen men det blev lite för mycket snack om våra resor för nu är den där jävla klumpen i magen igen. Go away!

Sen är det det här med beslut också. Ibland är det bara så sjukt jobbigt när man har flera alternativ men egentligen spelar det ingen roll vad man bestämmer. För i vilket fall så undrar man hur det hade varit om man hade valt det andra.

Emma

Frågan är vad du vill

Kategori: Tilda

Hej,
Tiden rullar iväg och nu är det bara en vecka kvar till skolan, vilket gör att jag får lite panik. Denna vecka har jag mest träffat massa kompisar och haft det riktigt trevlans.
Igår var det krogen som gällde, det blev en lyckad kväll som slutade vid donken med en viss Hansson haha.
Imorgon har jag körlektion klockan sju på morgonen, jag bokade den nyss. Frågan hur jag ska orka ta mig upp!? gaaah

Njut nu alla sommarbarn av det som är kvar av lovet, det ska jag försöka göra.

Puss, Tilda


Don't think about how it could be
Think about what it is

Whats up in helgen?

Kategori: Emma

Jag älskar att vara 17 år. Älskar att inte behöva känna ansvaret som tillkommer när man är myndig. Det är skönt att slippa gå på klubbarna och skaka rumpa. Det är jättebra att inte få ta körkort för då slipper man skjutsa. Det är väldigt trevligt att få åka på barnbiljett ibland. Det är mkt mer spännande att försöka planka in än att visa legget i dörren. Det är roligt att alla mina kompisar fyller 18 före mig för det betyder att jag kommer att vara yngst längts, jag säger bara 39 år vs 40!!

80 jävla dagar kvar.............

sucksucksuck
Emma

livet rullar på bra

Kategori: Blomman

Just nu flyter allt på bra. Att jag får spela innebandy igen gör mig så jävla lycklig! Hur har jag kunnat klara mig i ett år utan detta lyckopiller.

Men nu är jag på planen igen med Stenhagen. Låt denna lycka vara kvar!

Fucking tuesday

Kategori: Emma

Ni hörde ju om gårdagen. En efterlängtad heldag med B&T. Ni är grymma tjejor! Idagens blev det Västerås med mamma, mormor och Klara. Övningskörde dit vilket gick bra, fast mormor höll lite väl hårt i handtaget! Väl där blev det shopping och picknick. Har överstökat höstens jeansproblem vilket känns skönt. Taktiken var första bästa och den höll. Mysig dag helt enkelt.

Nu borde jag egentligen vara på träning, men sträckningen i ljumsken vill inte samma som jag. Jag blir så sjukt sur att det alltid ska vara nån skit. Låt mig va ba!! Får istället hålla tillgodo med Sverigematchen. Hoppas Erik Hamrén har fixat det här nu så man slipper skämmas när man kollar på landslaget.



Emma

glad, glad, glad

Kategori: Blomman

Jag är glad.

Dagen började jag med att köpa nya skor sen begav jag mig av till Tierp. Det var kul att träffa mina rhodos flickor igen! vi fick lite sockerkick anfall men emmas rum framkallar det helt enkelt.

På kvällen var det innebandy träning. I dag är det ett år sen vi spelade match mot Ullfors och mitt korsband gick av. Och idag skulle jag köra min första hela innebandy träning till och med match. Fy fan vad kul det var och det kändes inte som jag var skadad längre. Bolltekniken är kass och konditionen med men det går att fixa. Vi körde fys och intervaller innan i en timme. Så jag är helt död nu. TRäningsvärk i varenda muskel i hela kroppen.

Efter det skyndade jag mig hem sen ner till bryggan där jag träffa e och t igen. Vi mös lite på bryggan och åt lite godsaker.

Bra dag helt enkelt!



jag lever

Kategori: Blomman

Hej jag lever!
Nu är jag hemma efter en lååång bilresa. Lördag och söndag 250 mil. Det var skoj eller en mardröm beror på om man gillar att åka bil. Men annars har jag haft det bra. 7 länder blev det tror jag :)

I dag började jag med lite gym med Janka väldigt lång tid. Men vi hade lite för mkt att prata om för att kunna träna hårt. Därefter cykla jag hemma då började det ösregna det droppade om mig när jag kom hem. Men jag var nog inte ensam. Sen ner på stan där jag träffade på min saknade vän Mickan. Vi hade en del att ta igen hon har ju varit på Malta. På kvällen var det träning och det var kul. Det kändes bra i mitt knä så jag är superglad! Var så kul att träffa alla igen :) Emmup var inte där men :( Men i morgon får jag träffa två av mina favorit greker Tildo o Emmup :D Sen ib träning med. Kan dagen bli bättre.

Jannica om du läser ta det försiktigt i morgon! Titta dig för i trafiken. 10 augusti hjäälp.

Pusss Blommm

Vet inte om det är bra eller dåligt

Kategori: Emma

Är galet trött. Det klandrar jag vädret för. Idag har det varit soffhäng till tusen med Sofia, Jujja och Tilda. Kul att träffa flickorna som man ser till alldeles för sällan! Och på tal om människor man träffar för sällan. Känns inte som jag har sett till min mamma på hela sommarn. Men nu börjar varannan-vecka livet som skilsmässobarn igen så nu måste jag packa väskan. wihoooo!

Ett medelande till våra fans - matchen ikväll är inställd pga av för mycket regn på plan. Vilket nästan är lite bra eftersom det är många halvskadade och sjuklingar. Vi får spara tagget och dra igån höstsäsongen på söndag istället!!

Emma

If I Ain't Got You..

Kategori: Tilda


Här är en väldigt beskrivande bild på Emmas och mitt humör idag-
och ja vi älskar minigolf mycket


En ynka bild från gårdagens kväll innan vi drog in till Öregrund.
En kväll som man inte kan kalla konstig kom Emma & jag fram till eftersom
inga kvällar ute i nattlivet blir som man tänkt sig ;)


Och alla vänner.. Blomman är nu i Sverige!!
Och det gillas gillas gillas gillas :D

Puss på er
Tilda

Jag lever i en kappsäck

Kategori: Emma

Nu har jag tagit tag i skiten. Det blev jeansjacka, converse och rött nagellack! Håller på att packa väskan för snart bär det av mot stugan för lite kräftor och till kvällningnen blir det in till Öregrund. Och i Öregrund har jag ingen aning om vad som händer! Blir väl häng på klipporna om det inte regnar.

Vill arga av mig lite också. Nu har jag varken ont i vaderna, knäna, magen eller hälen. Men då istället får man en sträckning i ljumsken!! Det är så surt att jämt när formen börjar komma och det börjar kännas bra så får man ngn jäkla skitgrej så att man inte kan köra fullt. Detta gör mig sjukt förbannand! Kan det bara inte få flyta på för en gångs skull?

Nej nu ska jag va positiv och tagga Öre istället!!!

Emma

Sätter mitt hopp till voltaren!

Kategori: Emma

Käre gode gud. Låt det inte regna imorgonkväll i Öregrund. Tack så mkt. Ps. Jag har inte dödat ngn spindel idag.

Lite klädbesvär. Nästan jämt infinner sig detta I-landsproblem när man ska packa väskan. Men nu skiter jag i det och tar tag i den skiten imorgon istället. Frågan är, klackskor eller inte klackskor? Rött eller rosa nagellack? Jeansjacka eller skinnacka?

Puss och godnatt

 

Min nya baby

Kategori: Tilda



Idag har jag investerat mobil, en sony ericsson blev det även fast jag hade tänkt en samsung.
Den ser inte helt ut som på bilden min är nämligen svart.
Nu känns det great

T

Bara 87 dagar kvar nu!

Kategori: Emma

Idag har solen äntligen lyst igen. Så har pressat hela dagen! Behövs för att hålla kvar brännan ;) för snart kommer Blooomie äntligen hem från Italien och hon lär ju då se ut att vara född i Etiopen så varje soltimme är värdefull. Snart är det mat och sen är det Heden som gäller. Ska stå i kiosken på Sif-matchen.

Jag var inne på fejjan och kollade runt lite. Kollade på några bilder och vips dök blomman upp. Måste skratta lite för jag har ingen aning om vad det var för männsikor som knäppte bilden, har inget minne av att jag sett dem. Hahah lite kul. Men också lite läskigt, undra hur många skumma bilder man sälv är med på. Kommer ihåg att vi kastade oss framför kameran när det var några som stod och tog gruppfoto haha.

Tänkte bara meddela Rex-damlag om att nu kan vi dunka Grand Hotel. Terriern har idag vart och köpt en biff!

xoxo Emma

"Många åker hit för att ligga"

Kategori: Allmänt

Ville bara dela med mig lite

Kategori: Emma

För att säga som Mona Salling, detta är låtar jag associerar med vissa händelser.

Rhodos
Allez Ola Ole - Dj Team (Jessy Matador)
Whataya want from me - Adam Lambert
OMG - Usher
Broken Heels - Alexandra Burke
We no speak americano - Yolanda Be Cool & DCUP

Träningsläger
Grand Hotel - Barbados
Skaka rumpa - Sean Banan

Han är tjej!

Kategori: Emma

Har nu kommit hem från trängseln med raggarna och småfjortisarna och de badsugna norskar. Dagarna i Rättvik kändes som semester. Såndär semester som man åkte på när man var liten. Tryckte in hela familjen i bilen för att upptäcka Sverige. Det var skönt att komma bort från tierp igen och det var guld att få träffa mina efterlängtade vänner Emelie och Sofie. Softa dagar helt enkelt.

- Denna skylt satt på båda sidor om tunneln och det stod samma sak på skyltarna. Hur fan tänkte borlänge då egentligen?? haha

Emma

Lägesrapport

Kategori: Emma

Efter några dagar på Gräsö går strax tåget mot Rättvik. Classic Car Week står på schemat. Hanna är fortfarande i Italien. I helgen blir det Öregrund. Nästa vecka är det seriestart igen och Hanna kommer hem.

Puss

Gräsö träningsläger 2010

Kategori: Tilda

Änglakören har lämnat Gräsö

Kategori: Tilda

Nu är man hemma från träningslägret på Gräsö.. Har varit riktig gött :)
Stel som satan i benen nu bara. Älska träningsvärk.. Mumma
Ostis och jag vann fotbollskrocket idag också så nu kan jag somna nöjt i natt.. Såjaaaa

Just det måste tipsa om lagets nya "camp song"
Barbados- Grandhotel
För er som inte hört något av dessa sköna toner gå in på länken nedanför och lyssna ;)
http://www.youtube.com/watch?v=YASwatwR3L8

Nu ska ja kolla på någon film eller så och bara mysa till det och sen får vi se om det blir Rättvik i veckan eller något annat..

Puss Tilda


Jag diggar Ik Rex damlag! Här är Melin, Ostis & Harju från lagfesten