vårtgemensammaliv

Emma+Tilda+Hanna+Höök

Jag känner mig brave!

Kategori: Emma

Eh okej, inga kommentarer!

Jag sitter och skrattar för mig själv. Jag brukar göra det, sån e jag. Men eftersom mina vänner sviker mig så är det ju tur att jag kan ha roligt på egen hand. Men på träningen. Haha alltså, är vi fem år eller? Skrattkramp i magen när vi lekte tagare. När Blom välte Melin tex. Jag dör hahahah! Lekte charader i omklädningsrummet,  vilken tur att Blom brukar gå runt med charadlappar i väskan.

Kände bara för att skriva något. Jag börjar komma in i fjantperioden som brukar infinna sig när jag har varit vaken för länge. Och ja, jag tycker synd om mig själv som gick upp kvart i sex imorse. Tilda tycker att det är mer synd om henne bara för att hon gick upp runt 4. Neej Tilda.... mer synd om mig ju ;)

Puss Emma

What's the Point- Johnossi

Kategori: Tilda

Midsommarhelgen del 2

Kategori: Emma

Jag tänkte också bjuda på lite midsommarbilder. Som vanligt var kameran bara med i början av dagen/kvällen, lite tur kanske för jag kan ju bara tänka mig hur drägg hanna skulle sett ut på bilderna efter 12 där ;) Sen väntar jag med spänning på att bilderna från hennes mobil kommer upp också!! mohahaha!!

Midsommarafton:












Midsommardagen:







Emma

Längtartillbaksochharenklumpimagendag

Kategori: Emma

Till att börja med. Min dag: Gick upp kl 6, herregud det var ju flera veckor sen sist ;) Lovar att jag kommer vara skapligt trött ikväll. Sen var det jobba för hela slanten. Riktigt roligt faktiskt. Men vet inte förens på söndag om det blir något. Men hoppas!! Kom hem vid fyra och har precis ätit. Ikväll är det sista fotbollsträningen innan uppehållet.

Idag är det en såndär jobbig-känsla-i-magen-dag igen. Jag har alldeles för många sånna dagar. Jag måte sluta ha förväntningar för då slipper jag bli besviken hela tiden. Jag vill så mycket...

Är lite sur också. En jobbdag denna vecka och för den så missar jag hela Ölandsresan, surt!! Sen verkar det ju som om hela facebook ska till Gotland också. Hur många som helst ska ju dit ju! Trevlig resa alla ;)

Ikväll äre ju också världspremiär av Eclipse, JAG VILL SE NUNUNU !!!

Skittråkigt inlägg. Ungefär som jag känner mig. Jag måste skärpa mig, det är ju sommar förtusan. Jävla längtartillbaksochseringenljusareframtidochharenklumpimagendag.

Jag behöver Rhodos. Jag vill träffa mina vänner.

Emma

mm så är det

Kategori: Blomman

Heej, var ett tag sen jag skrev så är väl dags igen hah.
Måste bara börja med att berätta att i går gjorde jag min första omkörning!

Idag har jag, Tilda och junior jobbat. Dagarna går snabbare och snabbare. Så snart har vi jobbat färdigt. Bara 8 dagar kvar. Efter jobbet har jag bara chillat det behövde jag verkligen. Jag var helt slut. Nu har jag duschat och blivit lite fräsch händer inte så ofta under veckorna när jag jobbar. Äcklig tjej? Jaa väldigt. Mitt hår är skitigt jät nästan. Okej nu ska jag inte prata mer om det.

Det är lite roligt att lyssna på på p3 när man jobbar måste jag säga. I dag så ringde folk in och berätta om saker de störde sig på. En kvinna störde sig på folk som pilla i näsan i bilköer, en annan på folk som hade allergier. Sen var det någon gubbe som ringde in och berätta att han störde sig på att strömmen på bilar allti slutade fungera i skräckfilmer. Haha. Kom på Tilda med att sitta med ett stort flin på läpparna. I dag badade vi vattenspridare också. Skit uppfriskande.

I dag åkte Simone och Hannah till dalarna på fredag kommer de hem. Mickan är i västkusten. Hon kommer hem först den 11 juli :O Jättelångt dit ju. Då är det bara 4 dagar till Rhodos. Holy cow! Jag är skittaggad. Jag är sugen på att åka partybåt!

Nu ska jag springa ner till affären och köpa godis till fotbollsmatchen. Jag tror på Spanien! Torres.
Sen ska jag ringa min älskade vän Mickan!

Puss Hanna

 

Det kommer ordna sig, det gör det alltid

Kategori: Emma

Får hålla med Timbaktu på den punkten. Det mesta löser sig, fast grejen är bara att man inte vet hur. Ibland blir det helt oväntat och man fattar inte hur det kunde bli så. Men i slutänden brukar det alltid bli bra, och om det inte är bra så är det inte slut än!!!

Aja skit i det nu. Iaf det kan vara så att jag har kirrat ett sommarjobb. Ska provjobba på ett ställe imorgon och om det går vägen så har jag förmodligen jobb. Lite nervöst men det ska fan gå bra har jag bestämt! Men det som e lite surt med det hela är att jag missar Halmstad/Ölandsresan med mammorna och Ida, jag hade verkligen sett fram emot det. Men om man har chans till jobb så gåre faktsikt inte att tacka nej. Och om 16 dagar lyfter planet till RHODOS!!!!!!!!!

Idag är förmomdligen planerna att sola, åka in till Gävle och shoppa lite och ikväll treårskalas hos Fanny. En helt lagom dag.

xoxo
Emma

Solen skiner i alla lägen

Kategori: Tilda

God kväller

Jag vet inte hur jag hamna här men nu sitter jag här redo för att skriva.
Jag skulle kunna skriva en massa om helgen men det är alldeles för mycket.
Idag har jag och Blom iaf jobbat och slitit på som vanligt. Dock är båda två utan hörlurar och det är inte kul någonstans. Plus att min mobil håller på att falla ur. Varken i lördags kväll eller i söndags kunde jag skicka sms, laddaren är glapp, det går inte att lyssna på musik, luckan är tejpad. Ja långsamt men säkert faller den ihop. Älskade mobil håll ut tills jag köper en ny snälla!

Och nu är datan också fucked up går inte att byta låt och jag kan inte se vad folk har skrivit på msn.
Men gott folk jag gillar livet ändå :)

Puss på alla underbara

Tilda



Man kan inte göra något annat än att älska er. Tjejer ni är great

But I'm not the girl you're takin' home

Kategori: Emma

Nu tänker jag lite för mycket igen.

Min dunderhelg i bilder

Kategori: Tilda

Fredag













Lördag


Det säger väl allt när farmor är med på förfesten innan Lövsta va!?
Haha..


Söndag



Stek vid klipporna i Ängskär. Söt kusin på bilden.

En härlig helg med underbart väder!
Tack till alla som gjorde den
Pusss Tilda

All the crazy shit I did tonight, those would be the best memories

Kategori: Emma

4-1 till Tyskland står det just nu. Sjukt! Stackars England.

Midsommar var som Hanna nämnde riktigt bra! I fredags hängde vi i hennes stuga i Klyxen. Där blev det bad, mat och lite lekar. På kvällen cyklade vi in till Öregrund. Vi började med lite mys på klipporna. Sen drog vi bara runt i Örancity. Träffade massa människor och hade det trevligt. Kom nog tillbaks till stugan runt 4, efter ett stort velande. Ö-råd is the shit haha.
Midsommardagen blev det chill. Alla åkte hem och jag o Blom till Lindersvik. Var ju ganska trött efter alldeles för lite sömn natten innan. På kvällen åkte vi in till Öregrund igen, träffade Amanda, Jannica o Cornelia. Det blev pizza på jakten och sen godis på klipporna. Mysig kväll. Tilda däremot fortsatte festandet men i Lövsta.
Idag tog vi igen lite sömn. Kom hem för ett tag sen och kollar nu lite på fotbollen.

Puss Emma

fullt upp

Kategori: Blomman

Helgen har varit kanon. Perfekt midsommarhelg. Mer om den får ni höra någon annan gång. Nu blire gymmet med min vän Jannica.

Puss H

Wavin' flag

Kategori: Emma

When I get older I will be stronger

Idag har jag en massa smågrejer som ska fixas. Kommer säkert glömma något för på senaste tiden har mitt närminne inte varit något att lita på. Aja men då är det så, har skrivit en lista så det borde gå bra. Ska också packa väskan för i eftermiddag blir det att åka ut till farmor och farfars stuga. Och imorn är det ju midsooooommar i Öran! Awsome dude! Har ett ovanligt "problem" också, för en gångs skull har jag för mycket kläder som jag gillar och vill använda. Hmmm. Jobbigt I-landsproblem här! Men det lutar åt den röda blommiga klänningen om ni undrar! 

Nu ska jag göra lite nytta.
Emma

Ut med domarn och in med Nalle Puh

Kategori: Matchreferat

Jag skulle kunna skriva en heeeel bok om hur arg jag är. Men jag låter bli. Istället får det bli några rader här.

Det var alltså match mot Fanna idag. Offensivt börjar vi matchen super. Vi har anfall efter anfall men tyvärr utan att sätta dit den. Men i halvtid står det ändå 3-2 till dom. Vi är alldeles för slarviga i eget straffområde med markeringarna. Men jag tycker ändock att det är sjukt orättvist. Efter vilan kvitterar vi och pumpar på resten av matchen. Och i sista minuten har vi en boll i stolpen. Turen var inte med oss denna afton. Och inte domar***** heller. Att en enda person kan väcka så mycket känslor. Det värsta var nog ändå när hon först dömde hörna till oss efter att målvakten räddat ut den, men sen tar tillbaks sitt beslut efter att Fanna sa att det var deras boll. Något sånt får fan inte hända i div 3 tycker jag. Mats blev till och med så arg så att han fick rött kort.
Det är ju skandal när båda lagen efter matchen är lika upprörda på domarn. Det var nära att deras tränare också fick en varning. Hoppashoppashoppas att vi aldrig behöver ha denna domare på våra matcher igen!!

Surt att vi förut ledde med 5 poäng men nu bara leder med 1, känns otroligt onödigt att tappa poäng i båda dessa matcher. Men får faktiskt tänka såhär, de senaste 28 seriematcherna har vi bara förlorat en gång. Starkt det tycker jag. Nu blir två träningar och sen är det sommaruppehåll och nästa match är i augusti någon gång. 

Fanna - IK REX 3-3
Målen: Jess 2, Lisa (jag tror det va så, mitt minne är som en fisks)

/ En arg emma

åhh

Kategori: Blomman

fan vad arg jag är just nu. Jag är inte att leka med!

förlåt

Kategori: Blomman

Förlåt, jag har verkligen varit jättedålig på att blogga. Det är tur att Emma finns annars skulle det nog inte varit någon blogg.

Det enda jag gör nu under veckorna är att jobba och träna typ. Jag har lyckats med att bränna mig så jag flagnar på ryggen. Det är duktigt gjort så tidigt på sommaren. Värlens fulaste bränna har jag också fått. 

i går var jag med lite på fotbollsträningen för första gången på 10 månader. Shit vad kul det var :D Men fan vad kass jag var men inte så oväntat kanske.  Sen körde jag hem från träningen också. Vi överlevde allihopa i bilen. Jag, holma och pappa. Gick ju i 40 km/h hela vägen så.

I dag har jag vart på aerobics med laget. Jobbigt coh svettigt var det.

Veckans planer:
Onsdag : jobb, sen match fanna- ik rex
Torsdag: jobb, middag för mickan & simone
Fredag: Midsommar :D underbart

Puss Hanna

En hyllning till sommaren!

Kategori: Emma

Käre sommar,
jag älskar dig så otroligt när du visar dig från din bästa sida. När du låter solen skina och värmen vara på så att man kan vara ute och steka gärnet. Jag älskar varma sommardagar, och tycker nog ännu mer om sommarkvällar, när solen är påväg ner och man kan stanna uppe hur länge man vill för att man ha lov/semester. Jag älskar att äta vattenmelon och mjukglass. Jag älskar att lyssna på sommarmusik. Jag älskar att hänga på stranden och bada, och på kvällen grilla och sen ta en cykeltur. Det kan nog fan inte bli bättre. Fira midsommar och åka bort på semester är väl bra underbart det också. Men likväl vara hemma och bara vara. Jag älskar sommarn för att det är klänningarnas högtid, blommiga och färgranna sköna kläder. Också att bara gå ut och inte behöva ta på sig jackan. Att ligga och läsa en bra bok i hängmattan eller chilla på en klippa. Att ha tid att umgås med vänner och familj. Att åka till Stockholm och skärgården. Jordgubbar och mjölk eller kanske rabarberpaj?! Men det jag älskar mest är nog känslan av att livet leker och att man tar dagen som den kommer.

Mina sommarfavvisar:
Tomas Ledin, Ted Gärdestad, Patrick Isaksson, Gyllene tider 

Sådärja, lite kärlek till sommarn!
Emma


vi befann oss i ett flummigt tillstånd.. ha ha

Men seriöst, lägg ner nu!

Kategori: Emma

Denna vecka ska jag också jobba. Pappa har en hel lång lista på grejer och så ska jag tvätta fönstrena hos lena. Idag vart det till att rensa ogräs. Har precis kommit hem från träningenn. Mitt liv är ganska inressant nu.

Men snart är det midsommar och då jääävlar ska det partas! :D Och sen så är det semester med mamma, ulla och ida. Vi drar till Tylösand och sen Öland. Nice sörru! Och efter kommer den efterlängtade Rhodosresan!! Wiehooo, jag gillar min närmaste framtid!

Puss
Emma


Vimmelbilder från gårdagen

Kategori: Tilda








Oavgjort

Kategori: Matchreferat

Rosersberg är första laget i år som tagit poäng av oss, såklart vi är deppiga! Ingen vill ju förlora. Men som Mats sa, vi spelade riktigt bra fotboll och ibland måste man faktiskt få släppa poäng. Men det som stör mig är att det är mot ett lag som inte riktigt förtjänar det.

Efter lite slarv så får dom en hörna som dom trycker in. Men vi kvitterar på en frispark genom Joss. Vi är det lag som dominerar matchen och deras taktik lös igenom, föööörsvar! Dom gjorde det visserligen ganska bra, men det är ganska tråkigt att spela mot ett lag som hela tiden backar hem med 10 spelare.

Men som mats sa, vi gör en riktigt bra match. Till och med så att vi fick beröm för våran prestation på våren av fotbollsektionen. Annars så åkte Rosersberg hem med ett rött kort, två gula, två hjärnskakningar (skulle jag tro iaf), och det var även någon annan som låg och grina där. Men vi laddar om till nästa match, den sista för våren som spelas på onsdag mot Fanna.

IK REX - Rosersberg 1-1
Målet: Joss

E

HEEEEEEELG

Kategori: Tilda

Tjo

Nu har jag och Blom klarat av en vecka på jobbet. Har varit riktigt sliten och trött och är väl egentligen det nu med, men jag tror att jag går på min hela helg energi just nu haha.
Har ätit grillat med familjen och jordgubbar. Och fasiken vad hungrig man blir av att jobba.. Kändes som jag kunde äta upp hela kylskåpet.

Jag börjar bli tagg på midsommar nu. Enligt pappa eller egentligen yr.no borde jag väl säga så ska det bli kanon väder hela vecka. Sol och 20+
Om det stämmer blir jag glaaaaaaad glaaaaaaaad glaaaaaaaad.

Imorgon blir det match och krogen. Och på söndag ska jag försöka ta igen mig och försöka plugga körkortsteori.

Hands up for summer
Pussssssss Tilda


Världens snyggast fotbollsspelare?

Fredag

Kategori: Emma

Jag som är en sommarlovsslapparkompis har ju bara chillat hela veckan. Och idag sydde jag klart klänningen, är supernöjd! Ikväll blir det lugna fisken eftersom det är match imorn, familjen Mohlen kommer hit på middag. Om jag ska säga ngt mer så kan jag bara säga att jag längtar sjukt mycket till midsommar! Det kommer fan bli great! :D

Grattis också till Amanda och Malin som båda fyller år idag!

Emma

Omgång 9

Kategori: Matchreferat

Match imorgon:

IK REX - Rosersberg
Ottarsborg kl. 13:00

Mickan ! :D

Kategori: Blomman

Idag fyller min äldsta vän år. Vi har varit vänner sedan dagis och har så många minnen i hop. Och många minnen till ska det bli. Jag ser framför oss sitta som pensionärer och prata om våra barnbarn över en fika. Tack för att du finns! Kärlek

Grattis Mickan :D



Enånger

Kategori: Emma


 
 

Rising girl

Kategori: Emma

Har haft ännu en störtskön dag. Började imorse med en springtur och frukost. Sen tog jag fram symaskinen och började ett nytt projekt (midsommarklänning om det lyckas). Sen har jag solat en stund. Jag har faktiskt badat också, eller badat och badat. Jag kom upp ur vattnet lika fort som jag kommit i. Men ändock, jag tycker att det räknas. Nora och Klara vågade också "bada" men my mama var en fegis. Mama har också gjort ett uttalande om sig själv idag, I´m a swedish women made of steel. Hahaa. Vi var en sväng till glada Hudik också, jag investerade i platsmuggar o sånt, och servetter med snappsvisor på och sen köpte jag också ett litet paraply. Midsommarn är räddad! Till middag blev det grillat, *OMH va gott det var!! Ska sova nu tror jag, fast eftersom jag är ledig nio veckor till så är det ju ingen brådska. Så jag kanske ska kolla lite på tv.

Dagens Rix FM update, dom spelar fortfarande Break your heart! Idag har dom även nött Rising girl. Sen har jag gått och trallat på den hela dagen, ändå tills mamma blev sur och sa, snälla emma sluta nu! Fast jag slutade inte.

Jag njuter av livet och lugnet!
Emma

*Oh my helicopter

fräsch tjej

Kategori: Blomman

Hallå, vad avundsjuk jag blev på Emma i hennes inlägg. Lät så härligt och fridfullt.
Det känns inte som min sommar kommer bli så. Det här jobbet med att rensa ogräs tar all ens energi. Men i dag gick det bättre för att det var varmt. Men har fått en skitful bränna på ryggen. 16 dagar kvar nu bara! På kvällarna är det träningar. I går var det innebandy, idag blir det fotboll. Fast jag spelar varken någon av dom utan springer hah.

Nu är det mindre än en månad till Rhodos :D Sen blire Italien. Sen blir det mer jobb fast på konsum.

I morgon fyller min underbara superbraiga vän Mickan år ;)

Pusss Hanna

Det behövs inte mer

Kategori: Emma

Sitter i stugan här i Hälsingland. Har precis varit ute och sprungit och käkat frukost. Solen lyser och jag är helt ledig. Så jävla lätt och underbart livet kan vara. Jag älskar't!

Kom hit igår, jag körde hela vägen vilket gick väldigt bra. Sen så bara slappade vi. Jag låg på kökssoffan och läste böcker. Jag kommer inte ihåg senast jag läste en bok på fritiden, man hinner ju aldrig i den stressiga vardagen. Sen så sydde jag upp en kjol och fixade ett par shorts. Tog en promenda med mami också. En underbart skön dag.

Sen måste jag bara kommentera Rix FM också. Helt seriöst, igår hörde jag Break your heart ca 6-7 gånger och jag kan slå vad om att dom spelade den när jag inte lyssnade också. Sen en annan låt som går varm på Rix är Funhouse med Pink. Helt seriöst hur många miljontals låtar finns det inte, är det verkligen nödvändigt att tjata ut samma låtar hela tiden. Och när dom är mittemellangamla är det ännu värre.

Jag njuter av livet och ledigheten.
Puss Emma

I like to move it, move it

Kategori: Emma

Zebran i Madagaskarfilmen är ju lätt skönaste zebran som finns. Han ba:
Halva livet har gått, och jag vet fortfarande inte om jag är vit med svarta ränder eller svart med vita ränder. hahah Go marty!!!

storstadsfjompar och fossor.

skönfilm.se

Emma

528 kr rikare

Kategori: Blomman

Hallå,
nu är första dagen avklarad. Mina armar herregud! Min rygg! Mina knän! Det var väldigt roligt att det började ösregna också. Superkul! Åh ja då var jag hur avundsjuk som helst på Emmii. Men vi fick så snygga regnkläder att det gick bra ändå. 10 snygga figurer klädda i förstora kläder i oranget.

Bion med mina älsklingar i går var skitbra. Jag tycker nästan bättre om tvåan än ettan. Efter bion bestämde de andra tre snabbt att jag var Charlotte..någon som har en idé varför? Hannah blev iallafall Samantha ;)

Nu ska jag strax ut och springa men först ska ni få se lite snygga bilder.

Puss H

 

Tio veckor...

Kategori: Emma

TIO VECKOR FRITT LIV !!!

Ja nu är det ju verkligen sommarlov, sovmorgon varje dag - skönt! Tilda och Blom däremot gick ju upp i ottan och är nu och rensar ogräs - inte skönt!

Men nu till dagens fråga, vad tusan ska jag göra... Äh det får nog bli symaskinen en stund eller nåt. Träning ikväll iaf. Imorgon ska jag nog följa med mamma till stugan, ska bli skönt att komma bort ett tag faktiskt.

Har inget intressantare att berätta. Jag återkommer.
Emma

Skönt

Kategori: Tilda

Precis som Emma skrivit i inlägget före det här så har vi i Ik Rex damlag nu tagit åttonde raka segern :D Segertåget
Jag gillar oss. Jag gillar och vinna. Tjejer ni är grymma!
Nu har jag goffat pizza med familjen och kollat på Tyskland. Och nu har jag kommit på det är ju fasiken Tyskland som jag hejjar på I VM även fast inte Ballack är med..
Så lite glädje här på kvällen fick två par sk "cykeltights" av mor. Och sen är jag också fem tuss rikare.  Fast dom ska jag nog spara lite. Kanske blir någon resa i höst?
Just det har hittat skivan till midsommar också.. Hehe brorsans "Magaluf 2007" .. Grym kan jag lova. haha
Imorgon ska jag upp kvart i fem. Nu ska det taggas Blom. Rensa ogräs hela långa dan!

Puss på alla glada
Tilda 


Bild från Carro. Jag och Blom- Nu ska det bli fint i rabatterna!

Vinst såklart! Jaråååå!!

Kategori: Matchreferat

Nej jag ska inte vara kaxig. Det var riktigt osäkert där ett tag men till slut så inkasserade vi ännu en seger. Första fem tryckte vi på bra, men sen tog dom ledningen på något som egentligen inte var en riktig målchans. Efter det så gick vi ner oss, vi kämpade inte för varandra och litade på de andra. Fast vi får in en kvittering genom Jess. Sedan blir vi bättre och tuggar oss in i matchen, vi har en del fina anfall men jag tycker ändå att vi spelar under vår vanliga nivå. I andra halvlek tar vi ledningen, ännu ett mål av Jess, men Vaksala kvitterar strax därpå på en hörna. Men efter ett inlägg med massor av returer trycker Osten in bollen och fastställer slutresultatet till 3-2. Sköööönt! Vi var inte riktigt på topp idag, lite bekväma och Vaksala drog nog fördel av den grusiga planen och regnet. Jag hade hoppats på att vi skulle spela på konstgräset.
Nästa match är på lördag.

Vaksala - IK REX 2-3
Målen: Jess 2, Osten

E

Eenie Meanie

Kategori: Emma

You can't make up your mind, mind, mind, mind, mind
Please don't waste my time, time, time, time, time
I'm not tryin' to rewind, wind, wind, wind, wind
I wish our hearts could come together as one

i love you ´till the end

Kategori: Blomman

Hallå,
efter att Emma kommenterat att det var min tur att skriva så får jag väl göra det. I fredags kom det som sagt massa folk hit. På lördagen kollade jag och Emmi beachvolley. Gud vad sugen man blev på att spela då måste jag säga. Vi ska bli grymma till Rhodos. Sen hem och exprimentera. Det blev en kladdkaka med polka smak. Den bjöd vi sedan Tilda på när hon kom.

De åkte sedan hem vid 7-8 tiden. Vid 9 kom Hanni. Vi rensade kylskåpet på olika saker vi kunde äta. Till efterätt blev det chokladbollar. Vilken tjockisdag jag haft idag. Beach 2010 förstörd. Jannica vi måste köpa korten nästa vecka! Jag och Hannah kollde iaf på en prinsessas dagbok 2. Jag skjutsade sedan Hannah till den konstiga bussen.

Sen ensam tittade jag på p.s I love you. Jag grät mig genom hela filmen. Så sorglig ju.

I dag ska jag köra med pappa, sen kolla fotbollsmatch Vaksala - Ik rex. Och sen slutligen Sex and the city med mina vänner Hannah, Mickan och Simone. Jag är super taggad. Först en 8 vinst sen bio!

Pusss H

 

 

Skorpionen 24/10-23/11

Kategori: Emma

Lördag 12 juni

Försök inte framstå som en besserwisser - du vinner inget på att klandra en viss person i din omgivning.

Tomorrow I´ll be gone

Kategori: Emma

Ny dag ny möjligheter och ännu ett sommarloooov :D

Men forfarade har jag inte hittat känslan riktigt. Kan ju bero på att det fortfarande är sämst väder. Så vad det blir för roligheter idag har vi ingen aning om. Kanske kolla fotboll, strömsberg lirar ju.. annars VM eller ja det får bli som det blir helt enkelt. Gårdagskvällen var lugn. Var ju som sagt hos Hanna, vid åtta kom tjejerna och vi slökollade lite på fotboll innan massa annat folk började rulla in. Då var det spel för hela slanten! Vissa drog till ekonomikumparken och vissa stanna. Jag var någe sjukt trött. Vi kollade lite tv och spelade tecknet. Inte för att nämna några namn men robin och david var ju ganska kassa ;) De andra drog och kvar var jag och blom. Soova!

Har precis vaknat, får se m det finns någe frukost kvar eller om allt hamnade i freddes mage igår?

Emma

Jag e inte bitter jag int

Kategori: Emma

Eh okej, vi är inte ett dugg avundsjuka våra öron är inte alls gröna ;) Nej för vi vill ju inte alls vara på BJ.. nej inte alls.

Jarå, skön jag är

Kategori: Tilda

Vet inte vad det är med mig. Jag är trött och opepp, precis lagom till sommarlovet börjar.
Men jag hoppas det har med vädret att göra eller något..
Ikväll ska jag till kusinerna i Söderfors för Daniel har fyllt arton. Grillning- mumma
Sen kanske jag drar till Blom och alla och firar in lovet. Men som det känns nu så lär det ju inte bli så..
Jag vill skriva massa positivt men jag känner inte för det.
Jag är tråkig idag- men det kommer massa sköna dagar snart.
Jarååå

Puss Tilda

Mina sötnosar

Schools out for summer

Kategori: Emma

Nu är den här! den svenska sommaren! Skolavslutning.. solen har gömt sig så långt bort från Uppsala som möjligt... Alltså börjar sommarlovet som vanligt då. Kul. Äh nu ska jag inte vara sån. Istället kan jag ju tänka på att jag har ett väldigt fritt liv framöver och det känns skönt som satan faktiskt. Och pappa har sagt att jag får jobba lite hemma så lite slantar kan jag nog tjäna ihop.

Min morgon var ganska effektiv, gick upp vid sju och fixade klaras hår. Sen till kyrkan och kolla på avslutningen. Därefter hem och käka smörgåstårta och packa innan jag tog tio-tåget in till skolan. Där var det avslutning i aulan. Musik, sång och lite dans. Alla var riktigt duktiga, eller inte kören. Sen vill jag bara säga, boka inte in något den 1 juni 2011 för då tar vi STUDEEEEENTEN! :D

Trots att det nu är sommarlov så var det ändå ingen av oss tre som kände oss särskilt taggade. Men vi åt pizza och nu är jag och Hanna hemma hos henne. Tilda däremot tog tåget hem till tierp. Hanna städar och jag sitter här med datorn. Ikväll kommer det folk hit!

Aja nu är det sooooommar och det är allmänt nice! Ha ett bra lov alla barn, det ska vi ha!!!! :D

puss Emma

Skööööna dag

Kategori: Emma

Ja en skön dag helt enkelt. En halvtimmes lektion i skolan och sedan lunch innan vi drog till Fyrishov och lirade volleyboll! Awsome med beach helt enkelt. Rolig sport. Vi var en hel massa folk. Men tyvärr så levererade inte dreamteam, vi tappade suget där i slutet efter att ha haft marginalerna emot oss några gånger. Solen lyste och det var helt enkelt en skön eftermiddag. Nu blir det träning, lär väl vara helt slut i benen efter allt offrande på beachen menmen ;)

Förresten, ett stort GRATTIS till JUJJA som blir myndig idag! Wiehoo! :D

Emma

Msn klockan 23:25

Kategori: Emma

För trött för att vara vaken!

Jag tror att hanna är full och har druckit upp hemligheten. Hon säger att det är fel på hennes tangentbord men nej, den går jag inte på.

bara så att ni vet så betyder:
tp = typ
samkma = samma
komemrvara = kommer vara

äh det spårar ..... ur

Msn klockan 23:00

Kategori: Emma

Konversation mellan Hanna och Emmi,

Hanna sa att nu hade hon fixat grejen (lite hemligt, men det börjar på v och slutar på a). Jag svarade då: okej bra, har du gömt den? Eller nej förresten, du behöver ju bara lägga den på golvet i ditt rum så är den gömd! 

Hahaha ruligt va? Inte alltför snällt kanske, alla kan ju inte vara pedantiska som jag men ändå ruligt liksom hahah. 

Sen kom jag på en liten ordvits också:
Alla barnen har jobb utan emma, hon får stanna hemma!

Sen sa jag att eftersom jag nu har ett fritt liv i sommar så ska jag skriva en bok med massor av roliga skämt! Sen ska jag ge ut den och tjäna massor med pengar. Kanske ska jag bli miljonär och isåfall ska jag bjuda Hanna på glass. Snäll jag är!!

End of discussion E

min vackra syster

Kategori: Blomman

Inget mer plugg!

Kategori: Blomman


Good feelings

Kategori: Emma

Är helt slut. Lite konstigt med tanke på att i skolan gjorde vi inget på två lektioner och sen gick vi till favoritstället. Bryggan i stadsparken är guld värd. Myspys med blom och tilda idag också. Jag gillar dagarna nu, när man hinner umgås efter skolan istället för att bara åka hem och plugga. Najs.
Nu äta köttbular, ikväll träna.



xoxo Emma

niiiice

Kategori: Blomman

Jag är glad nu. Dagen har varit bra. Först efter skolan så satt jag, Tilda och Emma på bryggan och snickasnackade lite. Jag tappade min älskade vattenflaska i ån...men jag lyckades rädda den efter ett antal försök.

Nu på kvällen har jag varit hos Simone där jag Mickan och Hannah överaskade henne med tårta och presenter. Väldigt mysigt. Vi pratade massa gamla minnen. Hannerpower. Hhah. Det kommer bilder sen när jag laddar upp dom ;)

Chefen på konsum ringde nyss också och sa att jag har sommarjobb där v.28-32. Så nu har jag jobb hela sommaren. Men får se om han vill ha mig på konsum med tanke på att jag är borta nästan 3 av dom veckorna.

Puss H

Hellogoodbye

Kategori: Emma

Nu börjar jag verkligen känna sommarlovspanik. Ehh men det blir nog bra.. eller jag vet inte. Men har iaf Rhodos att se fram emot. Och midsommar i öregrund är ju inte heller helt fel.

Idag hade vi bara tre "lektioner" och sen lika många inställda. Sen blev det myspys i stadsparken med sötisarna och godis ;) Skoldagen imorgon ser väl ungefär lika välfylld ut, en engelskalektion och sen en spanska. Undra om vi har geografi? Jag klagar inte på tillvaron. Det är precis lagom nu. Men om jag ska klaga på något så är det väderleksprognosen inför fredagen, palla regn då!! Men det hinner väl ändra sig hoppas jag. Får säga som morfar, vilket väder det är ser man först på morgonen när man drar upp rullgardinen.

Några bilder från förra helgen:



   

 

xoxo Emma

Simone

Kategori: Blomman



Grattis min kära vän på 18 årsdagen! Massor pussar.

Hanna

Gillar läget

Kategori: Emma

En fullkomligt strålande redovisning på engelskan tyckte Dr D.... Wiehoo! Och det bekräftade även mitt VG, så glad. Och även Bloms!!! Dubbelbra! Snart får även tilda sin dom. Detta trodde jag inte! :O Snart massa håltimmar och sen slutar vi kvart över fyra. Men klassen verkar ha gett upp, bara 7 pers här..

Emma

Some pics from the 60's

Kategori: Emma





 



 

Några bilder från min kamera som förvånansvärt fick hänga med i lördags /Emma

Typ helt INSANE!!

Kategori: Matchreferat

Vi är bra, bättre och bäst. Sju raka segrar som nykomligar i div 3 damer uppland! Man blir ju stolt!
Matchen idag var riktigt tuff, men publiken på ottars denna afton fick se en mycket bra fotbollsmacth. Rimbo stod för motståndet och är nog det bästa laget hittills vi mött. Men inte ens dom rådde på oss. Som sagt var det en tuff match och båda lagen kämpade på men det var vi som gjorde matchens enda mål genom Jess. Vi hade ett starkt försvarsspel över hela planen. En mäkta laginsatts! 

IK REX - Rimbo 1-0
Målet: Jess

Freedom

Kategori: Allmänt

Hallå alla glada

Så skönt med en ledig måndag. Behövligt helt klart :)
Igår var jag in till Gävle med syster och där inne träffade vi bror och Robin.
Skulle hjälpa bror med shoppingen och det gick kanon. Haha men jag tror Robin kanske blev glad över att inte ha två systrar som lägger sig i. Men det gick ju riktigt bra så.. Vi fick han att köpa vita converse, ett par svarta tygisar i Björn Borg och två par jeans, ett par chinos och en ny tröja. Sen skulle Mickan och jag kolla lite och då satte gossarna sig på en bänk i gallerian.. Och jag vet inte hur många gånger Macke ringde och stressade oss när vi var i provhytten på HM. Jag vet inte men killar och shopping går inte ihop.
Sedan när vi kom hem gjorde iaf Mickan och jag trerätters middag till mamma.
Idag kanske Mickan och jag ska ta en tennisrunda (det var allt för lääääänge sen) och ikväll är det match:

Ik Rex- Rimbo
Ottarsborg kl. 19.30



Ikväll ska segertåget leverera


Pusss Tilda

ciabattabröd

Kategori: Blomman

Den här helgen har varit kanon. Det känns som jag är på turné. Fredag och lördag har jag bott i Tierp hos Emma.
Emma har ju redan berättat vad vi gjort och det har varit skoj. Det kommer nog mer bilder sen skulle jag tro.

Denna dag började hos Emma även den. Jag känner mig hemma där nu. Efter det blev det golf med David. Jag skryter med att jag träffade bollen alla gånger i allafall. Nu sitter jag hemma hos Hannah där jag även ska tillbringa natten. Jag sitter och lyssnar på henne och Mickan prata. Såå sööta så. Men en lite lätt störning har de ju!

Om ni såg emmas tidigare inlägg så söker hon en sommarlovsslapparkompis. På 18 jordsnurrar typ.Intresserade kontakta kundsvar för mer information. Intervjuer kommer äga rum i slutet av nästa vecka.

God natt Blomman o Hannah

Sommarlovsslapparkompis

Kategori: Emma

Nu börjar jag nästan få lite panik. Det är tre dagar kvar i skolan och avslutning på fredag. Men sen då? Jag har inget sommarjobb och har en väldigt oplanerad sommar framför mig. B & T överger ju mig :( Jag kommer att vara sjukt rastlös! Herregud.

Emma

Kattis varis blåis

Kategori: Emma

Jag orkar inte med några detaljer om helgen, ni kanske får höra av hanna eller tilda sen eller så får ni inte det! Jag vet inte?! :O

Fredag:
 Studentfest i Läby

Lördag:
Träning
Kolla fotboll
Grilla med laget
60-talsfest

Ehh okej, rex damlag har kanske inte den mognaste humorn, eller iaf inte småflickorna. Haha men kul har vi.. En klyscha som skulle passa perfekt för gårdagen är: Om ett skratt skulle förlänga livet skulle vi vara odödliga! Jag tycker inte om när folk säger det för det är så uttjatat men nu passar det faktiskt djävulskt brais! Som vanligt trodde väl folk att vi var fulla som svin, men det var det sista vi var! Man kan ha roligt utan alkohol! Också ett uttjatat uttryck men som passar mer än väl in på oss!! Eftersom det var 60-talsfest så var det några av oss som verkligen gick in för temat. Bilder kommer väl sen, men jag vill lova att vi var sjukt snygga!!

xoxo Emma

60-tals fest

Kategori: Tilda

Så här skulle vi tre se ut om vi levde på 60-talet:

 

Haha vackert jag vet..
Mer bilder från gårdagens lagfest kommer senare ikväll. Nu väntar stan med syskonen.

Puss Tilda

åhh

Kategori: Blomman

Jag hatar när jag på mig något som jag tycker är fint. Sen går jag in till min syster och hon ba vänta och så fixar hon till klänningen så den ser helt cp ut. Jag ba vad var det för fel på det jag hade först och hon ba det klicka bara inte. Jag har inget annat att ha på mig så jag ber om ursäkt för alla som ser mig i dag i min oklickade klänning.

Hanna

Glassigt

Kategori: Emma

Får lov att säga som hanna. Helt sjukt att det är 91:orna som tar studenten i år. Så till alla dem vill jag säga fullt ös medvetslös och välkommen ut i arbetslösheten! Nejdå nu ska jag inte vara sån ;) haha. Istället, ett stort grattis att ni överlevt hela skolgången!! Grymt jobbat!

Ledig från skolan idag och det är sjukt nice. Tänkte väl pallra mig upp snart och kolla på alla studenter. Eller så åker jag hem till pappa och solar på altan. Hmm? Men iaf, detta blir nog en bra helg. Ikväll är det ju som sagt studentfest för några av tjejerna i laget. Imorn träning och lagfest, får se om vi drar till 60-talsfesten sen oxå ;) på söndag blir det väl lite lugnt, fred tipsade mig om att det skulle bli en högklassig match ute på heden så det kanske blir till att kolla på den. På måndag är det också ledigt och på kvällen är det match mot Rimbo. Nice!! :D Är hemma själv hela helgen men som tur är kommer hanni & tildo och joinar mej i mina två bostäder. Något som är säkert iaf är att jag inte tänker pluggaaaaa i helgen! Halleluja som jag har längtat efter mitt liv och nu har det äntligen kommit tillbaka från skolans helvete! Puss på det och ha en bra helg alla!

So long fuckers...
usch va jag känner mig dryg idag.
Emma

studentdagen

Kategori: Blomman

Hej, jag kan inte fatta att 91:orna tar studenten idag. Då är det ju vår nästa gång. Jag kan inte tänka mig att människor jag känner är utspridda på sina skolor och om några springer ut lyckliga.

Men dagens planer i allafall- ska träffa Vickan vid 13 typ och sen ska vi gå och kolla på Matildas utspring. Sen efter måste jag skynda mig till min kusin Marias mottagning. På kvällen sen så blir det studentfest.

Grattis till alla studenter! :D

Men nu måste jag fixa mig. Puss H <3

Massa bilder kommer nog efter helgen.

Det känns inte riktigt bra nu..

Kategori: Emma

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv
Det kan va så förfärligt, det kan va så bra
Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd
Det kanske var pundigt, det kanske var bra

Jag vet inte varför denna jobbiga känsla med tanke på att närmaste framtiden egentligen bara bjuder på trevligheter. Irriterande.

Emma

Sommarlovet är nära nu

Kategori: Tilda

Tjohhoo alla

Nu är det dags för bloggen igen för min del.. Har ju inte blivit på ett tag nu, men nu så ska jag skärpa mig för snart är sommarlovet här och vi har inga prov kvar! :D
Så grymt jävla obeskrivligt skönt. Att kunna kolla på tv med familjen utan att ha pluggångest. Har inte ens hunnit berätta att jag fått sommarjobb på Peab. Rensa ogräs med Blom i fyra veckor. Pengar pengar- mums
Och igår klarade jag halkbanan i Gillinge, ett steg närmare körkortet vill säga.
Imorgon väntar en fri skoldag som slutar med studentfest i Läby. Party party

Pussssssssssss Tilsingen

No quiero hablar español mañana...

Kategori: Blomman

Jag är så körd på spanska. Psykologin gav jag upp för länge sen. Ge mig lov nu tack!

Hjälp oss tack!

Kategori: Emma

Okej nu är det såhär att våran bloggdesign måste cooooolas till lite. Men eftersom det är nästan omöjligt att fatta hur man gör med alla stil- och kodmallar så vill vi mer än gärna ha hjälp med detta! Så om ni kan ngn good shit så får mer än gärna säga till ! :D

Tack på förhand!

En gång när mamma skulle skriva det så såkade hon skriva tack på förhud istället.. hahah så tokigt det blir ibland! Men vad gör det om hundra år?? ;)

Jag tänker helt klart för mycket

Kategori: Emma

Har haft en skön dag i solen och det gillas fyra gånger. Har till och med brännt mig lite på ena axeln. Sen så har jag och hanni ätit årets första mjukglass :D

På väg hem från träningen så såg vi några cirkusbilar, det ska ju vara cirkus här i tierp i veckan haha. Jag har alltid tyckt att det är något skumt över cirkusar och  människorna som jobbar där. Det känns alltid som om dom är sånna som håller på med fuffens. Typ knarklangare eller nåt sånt :S hahah. Men mickan håller iaf med mig. Hon sa att i Fem-böckerna så är det faktiskt något skumt med cirkusarna. Skönt att höra att jag inte var den enda som är rädd för alla gula tälten ;) Cirkus har aldrig vart min grej, egentligen vad är poängen? För särskilt roligt är det ju inte.. Och clownerna är också läskiga!!

Jag önskade att jag kunde ödsla lite mer tid på att plugga psykologi än att resonera om onödiga saker som cirkusar. Provet imorn lär väl inte gå särskilt bra.. Fuck it!

Emma

ta det inte personligt

Kategori: Blomman

Hola,
den här dagen bestod av en 40 minuter lång engelskalektion då vi kollade på när de andra redovisade sina resor till London. Sen åkte jag och Emma ner till stan för att betala Rhodos resan klart. Nu känns det så otroligt verkligt. Vi ska verkligen till Rhodos. Jag känner för att börja packa nu..men lite tidigt kanske.

Sen skulle jag till tandläkaren 12.20 hade jag tänkt men sen visade det sig att jag hade missat min tid för den var 10. Men jag fick komma tillbaks senare så. Klantigt av mig iallafall.

Jag har tänkt på en sak. Idag fick jag läge för att göra en sak jag skulle vilja göra men inte haft möjlighet till. Men sen när man får en möjlighet då fegar man ur. Det är så fegt. Jag gör alltid så. Jag är besviken på mig själv.

I kväll är det träning i allafall och innan dess måste jag plugga som fan! Psykologi prov och spanska muntligt i morgon. Lycka till Hanna! Du är så körd.

Puss Hanna

Tagga!!!!

London calling

Kategori: Blomman

Heeej,
nu har jag varit och kört aerobics med innebandyn. Fy fan vad jobbigt det var. Jag har kommit fram till att jag är vääldigt kass på det. Man tänker och tänker och när man äntligen fattat så är det något nytt. Hahah. Men det var jättekul och det känns som det här kommer bli riktigt bra!

Nu håller jag på att titta på desperat housewives och sen är det coyote town. Sa jag rätt nu Mickan? Dubbelavsnitt i allafall. Sen slutligen om jag orkar är det sex and the city. Där emellan måste jag plugga in engelskan.

Pussss H

Moppepojke

Kategori: Emma

Min bror fyller 15 år idag. Han blev glad och sa att nu får han köpa sportdryck på Hemköp ;) Min mamma hade glömt prislapparna på presenterna. Bra jobbat! Snart kommer släkten hit och då ska vi ätaaaaaaaaaa. Min mage skriker efter mat. Men jag känner lukten från grillen så det är nära nu.

Tänkte på en sak. Varför har man mer att prata om med personer man träffar hela tiden än dom man inte har sett på länge? Egentligen borde det ju vara tvärtom?!!

Nu kom kusinerna. Ciao Emma

Ahmed blev arg som ett bi.. Bzzz

Kategori: Emma

Mm ahmed yeah ahmed mm ahmed yeah ahmed. Okej nu är det bestämt. Första dan i sjuan så ska vi klä oss i gangsterkläder och jaga alla små femmor. Jag vill ha en keps!!!

Har avverkat det sista fek provet idag...Skönt så att det bara sjunger om det! Men än så är inte sommarn här. Har spanska muntligt om en halvtimme och psykologiprov på torsdag. Och en redovisning på engelskan imorn.

Hanna mobbar mig för att jag sitter och skrattar för mig själv. Men när man lyssnar på The ahmed song blir man lite skrattig, fast egentligen är den ganska hemsk så det är inge snällt att skratta. Förlåt.

Har kommit till insikt med att trots att jag snart gått på denna skola i ett år så fattar jag fortfarande inte hur man använder kopieringsmaskinen eller vilka öppetider Gluggen har. När jag blir ledsen över att jag är så dålig och inte kan det så brukar jag tänka: Men vad gör det om hundra år??

xoxo Emma