vårtgemensammaliv

Emma+Tilda+Hanna+Höök

varje litet steg du tar och varje gång som du ler

Kategori: Blomman

Nu var vi tillbaks i skolan igen efter vårt sista sportlov. Lovet har gått lite för fort enligt mig. I dag är jag tröttare än jag var innan lovet iaf kanske för att det blev tidig uppstigning i morse. Jag skulle ju vara med på innebandyträningen i morse men var bara med på första övningen sen vågade jag inte mer. Blev att träna skott i stället. Jag hoppas på en rejäl comeback någon gång.

Men i helgen är det studentkryssning så bara att tagga om :D


Nu börjar vi tagga till lördag kåmpisar!!!

Kategori: Emma

Lovet har gått alldeles för fort! Men det har varit mycket trevligt. Lite för mycket festande tycker morfar men jag tyckte alldeles lagom ;) Men inte tillräckligt för nu jäklar börjar vi tagga studentkryssning på lördag!




Eckerölinjen börjar nästan bli lite utav en lov-tradition!


Förfest hemma hos mig innan det blev en utgång på Flustret. En rätt seg kväll men ibland är det riktigt skönt med ett rymligt dansgolv :P


Alltid Halebop!!


Telia eller nån sånt skit..


Spice Girls ofc?!!


Förfest hos Simone innan utgång på BJ!! Vad säger vi om kvällen? Mickan gjorde kaos på BJ!






Manguss fyllde 25(?) vilket naturligtvis firades!


En pussbild!


En mindre fin bild!

/ EMMA

Woopwoop!

Kategori: Emma

Jobbade 11-16 idag, sjukt vad tiden gick sakta. Men nu är man partyredo och har tom färgat bort utväxten!!

Har en känsla av att denna kväll kommer bli toppen eller botten..

Jag älskar dig mamma, du är den bästa!

Kategori: Emma

Sitter och väntar på Blomman som snart kommer med bussen. Ikväll blir det myskväll för fulla muggar! Tilda och Wadis kommer förmodligen hit en sväng också. Dresscode är mjukisbyxor!

Har idag varit i Sandviken och badat med familjen och fam Mohlén. En bra dag, och en hel del nostalgiska känslor ;)

Imorgon blir det jobb och kvällen lutar åt fest. Men efter veckans händelser är det inte något jag är särskilt taggad på. Men den som lever får se.

Be careful what you wish for cause you just might get it..

Kategori: Emma

den enda man kan lita på är sig själv..

Galet taggad!

Kategori: Blomman

NU kör vi tjejer! 100 dagar till studenten (98 dagar)

beutiful life

Kategori: Blomman

Jag älskar att ha lov. Gårdagen tillbringade jag i sängen nästan hela dagen innan jag bar mig av till småtjejernas träning. Våra tre tjejer var duktiga. De är så söta. På riktiga innebandyträningen därefter stod jag och sköt nästan hela träningen. Jag är skit sugen på att köra igen och efter positivt besked hos sjukgymnasten i morse så ska jag få börja vara med oh köra lite. Men bara uppvärmningsövningar. Men ändå jag får vara på plan nu :D

Har varit i väg och tränat med mamma också. Jag känner mig på gång idag och i kväll är det utgång på BJ. Förfest med massa fina tjejer. Åh vad kul det ska bli.

Vi hörs!

Snabbuppdatering

Kategori: Emma

Måndag: Eckerölinjen och sedan utgång på Flustret med flickorna.
Tisdag: Korvgrillning med familjen och träning på kvällen.
Onsdag: Nu är det dags att jobb 14-19 och sedan raka vägen hem till Simone för förfest och sen utgång på BJ ikväll!

Ciao!

ta inte ut det på fel person

Kategori: Blomman

Gårdagen var väldigt trevlig! Vi serverade och tog sedan hand om disken väldigt bra lagsamarbete när vi langade disken mellan oss. Bra jobbat Rex! Emmi och jag fick lite träning på drinkblandningen också. Sen blev det massa dans vilket var väldigt skojigt.

I dag har det blivit lite träning mest löpning och nu ska jag i väg till Hannah. I morgon blir det ekerö med massa fina brudar och sedan utgång på flurran på kvällen :)

pussis

Att vara olika är bra men ibland fattar jag verkligen inte hur du tänker, eller snarare hur du INTE tänker!

Kategori: Emma

..........

Jag ger dig inte min morgon och inte min dag, du får nått så mycket bättre, du får hela djävla jag, Hela underbara, unika jag inte något så fjuttigt som en morgon och en dag

Kategori: Emma

Klara var så söt igår. Hon ringde mig och frågade när jag skulle komma hem. För hon undrade om jag skulle hinna hem och fixa henne innan hon skulle på disco. Gullunge!



Idag har jag äntligen haft sovmorgon, kommer inte ihåg sist det hände så riktigt skönt. Sen har jag vart och hälsat på mormisen, vi tog en fika på Konsum ;) Lite chill nu innan det blir Mats 50-årsfest ikväll!

Puss

every time i see your face

Kategori: Blomman

I dag hade vi naturkunskaps provet vilket som vanligt inte gick särskilt bra! Jag sitter alltid och hittar på lite förklaringar och så vilket inte ger något mvg direkt. Sen drog flowfish till musikens hus för ett möte men vi flöt  in på andra samtal ganska snabbt.

Nu har jag jobbat några timmar vilket gick bra. Trodde aldrig en del skulle lämna butiken, när klockan är 10 minuter efter stängning så vill man ju bara kasta ut folk. Fick finbesök av Tilda och Wadis med.

I morgon blir det lite festligheter i Tierp. 50 års fest.

Jag är så sjukt taggad på lovet. Vårt sista sportlov :)

Dagens bästa kunder!

Sjukling i soffan

Kategori: Tilda

Eftersom jag inte kommer att delta i öppet hus ikväll i skolan med Flowfish UF så tyckte Emma att jag skulle skriva ett alla hjärtansdag inlägg vilket kommer komma här!

Först vill jag förklara mig från min dåliga närvaro här på bloggen bara. (Okej visst jag brukar vara ganska dålig men tro mig nu har jag en godkänd anledning)
Jag har varit sjuk :( och jag är inte frisk än.. (Får typ puls 1000 när jag går ett steg upp för trappan) Har varit hemma både idag och i måndags från skolan..  Har någon ett mirakel tips hur man blir frisk så ge mig det SNÄLLA

Så till det viktiga.. Alla <3-dag

På alla hjärtansdag skickade jag ett sms till min kära pojkvän, ett sms som jag tyckte var gulligt och jaa jag var nöjd. Sen insåg jag att det inte alls var så gulligt när jag fick tillbaka världens finaste svar från honom.
Sedan kom det fram när vi smsa att han köpt en ask med choklad till mig med.. Daniel Wadberg hur underbar får man bli?
På fredag ska vi ta vår alla hjärtansdag middag, sötnosen min har bokat restaurang. (Jag trodde vi var seriösa när vi bestämde att jag skulle boka bord på Bennys grill i Tierp!??)



Nu när jag skrivit om min fina pojkvän så vill jag också rosa mina fina & fantastiska vänner jag har! Ni vet vilka ni är!
Och min syster, som är saknad och som äntligen kommer hem till helgen! Puss

(och alla er som tycker jag är föör sent ute för det här- FUCK ER)

Puss, Tilda

så less

Kategori: Blomman

I dag bar det av till Capio(sjukhuset i stockholm) igen. Undra hur många gånger varit där. Idag var mamma med för första gången och vi lyckades komma dit fast pappas vägbeskrivning inte var den bästa. Väl där så kände dokton lite på mitt knä och sa att jag har ett glapp. Jag och mamma tog då upp frågan om skydd. Han tyckte det verkade som en bra idé så han ska försöka få ut remissen om det där skyddet. Men han sa att annars finns det inget det kan göra. En operation skulle inte göra det bättre. Fick se en film från när de var inne i mitt knä. Läskigt att se sitt korsband på film. Vi håller ju på med sånt på naturen med så var rätt intressant. Spännande hah.

Får se vad som händer nu. Han skulle ringa upp i morgon i allafall. Jag skulle vilja ha tillbaka tanken på att jag kommer kunna spela innebandy igen. Den tanken har känts omöjlig så länge. Jag kan inte tänka tanken att jag skulle springa runt på planen med en klubba i handen som de andra. Men får hoppas! :D

Nu måste jag plugga innan det blir småtjejerna.

Hejs


Aldrig mer igen, tack!

Tycker att livet är bra!

Kategori: Emma

Ni som kollar in här för att läsa om våra fantastiska alla<3dag dejter får bli besvikna ;) För vi kör hårt på singelstilen som vanligt, eller inte Tilda men hon är ju sjuk stackarn så tror inte det blev ngn dejt där heller.

Men jag har haft en bra dag ändå. Det här var också en dag som jag hade bestämt skulle bli bra och då blev den ju det också ;) Men jag var tveksam där en stund för min mobil har varit ute på lite äventyr men hittade tack och lov tillbaks, så det goda humöret kunde bevaras!

Kvällningen har tillbringats med plugghögen bestående av natur och filosofi. Har också anmält mig till högskoleprovet! Dock gjorde jag ett avbrott i det hela och bakade en kladdkaka som jag bjöd farmor och farfar på. Snäll jag är :)

Hoppas alla har haft en mysig dag! Pussis

Alla <3 dag

Kategori: Blomman

Då var det kärlekensdag då. Hittils har jag inte märkt mer av det än att vi fick hjärtformadeplättar och att det finns puss och kram rutor i skolan. Ska snart i väg till konsum igen och vem vet kunderna kanske är extra kärleksfulla idag.

Hoppas alla haft en bra dag i alla fall

Pussar

Grattis bloggen på 1-årsdagen!!!

Kategori: Emma

För ett år sedan,
 var jag och mina vänner inne i någon slags vinterdeprission eller vad vi nu ska kalla det. Vi var less på det mesta och kände att det behövdes något nytt. Vi tog en spontandag som slutade med att vi blev förälskade i Musikens Hus, startade en blogg och spenderade kvällen med lite chillkrök i Strovreta.
Vårt motto blev att livet blir ju faktiskt vad man gör det till!! Och jag känner att vi lyckades med det, för våren blev en så mycket bättre period än vintern!

Nu har jag lite samma känsla, men det är bara den här veckan som måste överlevas,
sen är det lov och sen den efterlängtade studentkryssningen!


Jag älskar er flickor!

att sängen alltid ska se så gosig ut

Kategori: Blomman

Jag vill bara sova lite till och sedan vakna upp och det ska vara lov. Börjar jobba om en timme så ska väl gå hyfsat snart. Jag är trött och ska jobba 9 timmar. Tur att det är söndag och alltså fett med cash. Men går nog bra. Vi hörs väl

Bring it on!

Kategori: Emma

På cupen igår lirade vi riktigt fin fotboll hela vägen till finalen och vann alla tre matcherna. Men väl i finalen fick vi inte till det och förlorde mot Söderfors. Lite surt men det är sånt man kommer över. Roligast var när jag går ut från hallen ca 10 minuter efter slutsignalen och ser vissa av söderforsarna står där ute och röker, kul att vi fölorade mot ett sånt seriöst lag haha.

Idag har det vart ledarskapsutbildning i skolan och det är likadant imorgon. Så därför har det inte funnits ork till något annat. Men alltid bra med en "vilohelg" så man kan samla tagg till nästa! :P


Godnatt??

studentklänning

Kategori: Blomman

Min farmor ska sy min studentklänning men har beslutsångest om vilken typ av klänning jag ska ha. Hjälp mig nu och bestäm är ni gulliga :D

 
Tänk er i vitt tillsammans med en studentmössa. Vad tycker ni?

50 barre är rätt gammalt och ganska coolt

Kategori: Tilda

Piss apa (jävla satfläsk som emanuel i klassen skulle sagt). Jag är sjuk eller jag har ont i halsen, tung i bröstet och pappa påstod att jag hade glansiga ögon vid lunchen. Vilken grym timing eftersom det är cup ikväll..
Man kan ju gå och bli demprimerad på riktigt :( Inget spel för mig ikväll alltså ååå

Och nej det här ska inte bli något deppinlägg något sånt vill ändå ingen läsa. Nu är jag sjuk och vad kan jag göra. Acceptera och gå vidare. (vad hemskt att jag började tänka på idm och acceptansen 6 steg eller vad det är hah)

Igår blev min käre far 50 år. Jag och Daniel sjöng för honom på morgonen och gjorde frukosten till honom. Om en vecka är det fest för honom på lördagen och sen efter är det sportlov! That´s good hood soood loood mood eller nåt,
Helgen som kommer är inget att ta upp. Antingen sängen eller skola hah

Puss, Tilda


Grattis pappa

om du lovar mig

Kategori: Blomman

Vilket väder! Jag som trodde snön skulle försvinna nu. Men sen kommer den alltid tillbaks i dubbelt så stor mängd.

I går kväll sov jag hos Simone. Det var hennes första natt ensam så hon ville ha sällskap :) Det var mysigt det! Det var kul att höra om hennes london äventyr också. Jag måste säga att jag är lite avundsjuk, jag vill oxå till london. Förvånande nog kom bussen i morgon och den var bara fem minuter sen. Det kändes lite som om jag bodde i Vattholma igen. Det är lite skrämmande hur fort tiden går, att det nästan var 1 år och 2 månader sen jag flyttade.

Sen jobbade jag mellan 9-13 och nu funderar jag på om jag ska orka ta mig till gymmet. Men det känns lite jobbigt så skiter nog i det. I kväll ska jag kolla fotboll så blir nog bara att slappa tills dess.


räddning av "lila faran"

FLOWFISH UF

Kategori: Emma

Tänkte bara påminna om vårt UF-företag. Gå in på vår hemsida flowfishuf.n.nu och kolla runt lite och kanske beställa hem en egen flowfish. Du kan också gå med i vår grupp på facebook!

Hatar att jag ska bli så nervös..

Kategori: Emma

Jag älskar när man bestämmer att det ska bli en bra dag och så blir det de. Men just nu känns den dålig igen. Allt känns bara drygt just nu, inget riktigt kul att se fram emot. Och snön kan ju bara gå och dö! Skulle helst snabbspola tiden till sportlovet!

it´s been a long time

Kategori: Blomman

Gårdagen blev mycket bättre än den lät. Så slutade 11 istället för 17. Utnyttjade de timmarna väldigt bra med att plugga...eller hur var det nu.

Den här dagen börjar hos sjukgymnasten där jag vill höra lite om varför mitt knä knäcks och hoppar hela tiden.
Sedan en timme i skolan innan vi ska till fyrishov för en genomgång inför våga vara egen mässan. Sen slutar jag dagen med att jobba 15-21.

Tjockisfamilj ;)

Kategori: Emma

Vill bara säga att jag älskar min sjuka familj! Ikväll kom vi underfund med att vi alla har för dålig karaktär för att stå emot sötsaker. Skärpning! Och så ska jag visst på träningsläger också, målet är att jag ska våga kolla på "läskiga" tv-program. Så idag mjukstartade vi med House och på söndag kanske det tom blir Wallander.

Och datorhaveri kan vara positivt, det leder till kvalitetstid!

Puss

kom ihåg mig då

Kategori: Blomman




Hittade en sida med sjukt mycket fina bilder. Jag älskar att titta på bilder!

I hope you know

Kategori: Blomman

Nu är jag hemkommen efter en lång dag. Gymmade i morse fast körde bara kondition vilket var kul sedan skolan till halv 4. Sedan jobbade jag mellan 16-22.15. Det var riktigt tungt men kul.

Kul när all teknik gick emot oss. Alla tre kassorna hade 10 personer var i kö. Då får den ena kassan kortslutning och de andra två slutar de att fungera att betala med kort. Det är såna stunder man älskar att sitta i kassan! Stängde med Martin sen och då går det alltid skitfort så det var skönt att komma hem fort.

I morgon blir det en till tuff dag.
Skola 8.30-17.00
Direkt till småtjejerna 18.00-19.00
Direkt till innebandyträningen 20.00-22.00

Hey boy I really wanna see if you can go downtown with a girl like me. Hey boy I really wanna be with you cause you´re just my type. I need a boy to take it over. Looking for a guy to put in work.

Kategori: Emma

Dagens plus
+ Conny och hans pepptalk
+ Lunch på IKEA
+ Nya jeans

Dagens minus
- Rättskunskapen...
- Vädret
- Humöret


Kul liv jag levt idag,
Emma

6 februari <3

Kategori: Tilda


Så nu är det vi på facebook också. Och det är då det är på riktigt. Det är där det händer som alla vet hihi

Och vi har väntat för länge och saker har kommit emellan men aldrig mer jag ska skrika så högt att änglarna ramlar ner.

Kategori: Emma

Håkan Hellström
Daniel Adams Ray
Lasse Lindh

Bra skit!

Why not? It´s hot!

Kategori: Emma

En välbehövlig sovmorgon efter en fullproppad helg. I fredags var det först förfest i Gävle och sedan utgång på Heartbreak! En mycket rolig kväll och det är helt okej att spara klunkar! ;)

Igår var det bara att kliva upp på tok för tidigt för att bege sig mot jobbet. Efteråt blev det hem till Jannica för att äta lite god mat med flickorna och kolla på film. Åkte hem rätt så tidigt för att sova.

Nu ska jag väl till att äta lite frukost så man orkar träningen.


är sjukt sugen på en mysig grill-och chillkväll, kom våren!!

syskonkärlek

Kategori: Blomman

Överlevde precis en fight i min systers rum. Jag kom levande därifrån med både ett linne, och bådas favorit överkast. Jag hörde hennes röst skrika jag hatar dig efter mig när jag flydde in på mitt rum. Men jag känner ändå mig nöjd med min vinst måste jag säga! :)





Bilderna är från 08.

men i drömmen jag just drömt höll jag om dig

Kategori: Emma

Nyss: Träning på konstgräset här i Tierp, roligt men svinhalt!
Nu: Datorn och spotify.
Snart: Sooova!
Imorn: En snabbis i skolan och sen utgång i Gävle!
Lördag: Jobba, och kvällen??


Shuri shuri crazy!!

gårdagens ögongodis

Kategori: Blomman

cool my heals

Kategori: Blomman

Ska strax på bio med syster. Hon valde och det blir

varning för människor med tandfobi, titta bort nu!

Kategori: Blomman

I dag har jag tagit bort tandställningen.
För två år sen när jag satte in den såg mina tänder ut såhär:



Första dagen med tandställning där nere.


Dagen innan jag tog bort


Slutresultat:



Känns hur konstigt som helst nu bara men underbart är det :D

Längtar tills jag får sätta mig på tåget till dig

Kategori: Tilda

Från stress till suckar till lättnad- En kort beskrivning om min dag hittills

Jag, Blommi och Corni kom fram till att det inte är ett enda läxförhör eller prov nästa vecka. Hur skönt är inte det? En pluggfri helg! Satan i gatan så nice säger jag bara!
Min helgprognos ser väldigt brais ut, utgång med brudarna i Gävle på fredag och på lördag har jag paxat sötpojken och på söndag är bara träning inplanerat och sen myspys framför tvn kanske. Så det ser bra ut och jag hoppas att prognosen håller i sig heh

Innan helgen ser jag först och främst fram emot blommans nästan inlägg ;) vänta ska ni få se bara..
Dags att röra på sig nu. Let´s go yoo hoo

Puss, Tilda

Idag börjar jag officiellt tagga inför sommaren! Sommarlistan på spoitfy är det som gäller!

Kategori: Emma

Började tänka på studenten idag på tåget hem. Hihi jag blir redan pirrig. Fatta känslan dagen innan, hur förväntansfull man kommer att va, fatta känslan när man springer ut ur skolan, fatta känslan på flaket...hihi va detta ska bli underbart!

Och sen då, hela sommarn ligger framför fötterna, hela livet bara väntar på en! Och först ut är det Ayia Napa!!


Rhodos <3

sjalalal

Kategori: Blomman

Jag har skittråkigt! Jag har suttit i skolan i en halvtimme och vi börjar om en timme och fem minuter. Jag borde utnyttja tiden och plugga men orka det!

you told me

Kategori: Allmänt

Efter att ha längtat i flera veckor efter morgondagen då tandställningen ska bort så sitter jag nu här dagen innan och känner mig inte nöjd. Jag har snea tänder som sticker ut. Så var de inte förra veckan..

aja tandläkarna kanske också ångrat sig i morgon.

Hon med tandställning

Innan man vet ordet av så är nuet ett minne. Det skrämmer mig men får mig också att tänka att man inte ska slösa bort tid på att störa sig på småsaker.

Kategori: Emma

Imorse när jag vaknade hade jag redan bestämt att det här skulle bli en bra dag, och det blev det också. Jag älskar att vara på bra humör utan egentlig anledning. Och måste bara säga att fotbollen är så grymt rolig igen. Älskar att träna och svettas. Älskar att sparka på den där satans bollen!

Sen så är det bara ca 2,5 veckor kvar till sportlovet. Och helgen efter det är det studentkryssning och sedan bara ramlar roligheterna på!! Måste bara säga att framtiden ser ultimat ut ;)

Känner för att avsluta med ett tihi ;)