vårtgemensammaliv

Emma+Tilda+Hanna+Höök

kidnappa mig i morgon tack!

Kategori: Blomman

Just nu känner jag för två saker

- äta drömmar och vaniljbullar

- träna stenhårt, springa så svetten droppar och fettet skakar.

Eller känner nog förresten mest för det sista. Men efter en dröm kaka mums.

Stockholm

Kategori: Emma



 



Facebook gör att man vet för mycket, för mycket om saker man inte borde ha en susning om..

Kategori: Emma

Jag kommer verkligen inte på något att skriva längre. Kan inte formulera orden så att det blir intressanta. Våran blogg känns en aning död. Men det är en såndär sak jag inte bryr mig om. Den kanske blir roligare snart, eller kanske inte. Det är en såndär sak man inte riktigt vet.

Men en trevlig grej som jag skulle kunna berätta är att jag ska flytta. Mamma har köpt ett rött mysigt trähus utanför Tierp så nu kommer jag bli lantis på riktigt.. Det blev bara ett år i lägenheten. Kommer sakna närheten.

Btw, bara 32 dagar kvar som barn nu!

Hjärnan går på högvarv!

Kategori: Emma

Jag trivs som fisken i vattnet på praktiken! Det går bra och det är fullt upp om dagarna. Får göra allt möjligt, men roligast är nog att hjälpa kunderna! Jag kan lätt konstatera att jag i mitt framtida liv vill jobba med människor.

Hade första körlektionen på trafikskolan imorse. Känns som jag är nybörjare igen. En massa detaljer som bör ändras på. Fett nervös i början men det gick ändå bra trots alla tusen miljoner vägarbeten i Uppsala som störde. Kaos!

Är helt slut nu, är ju inte van att ha såhär mycket att göra om dagarna, skolan är ju rena rama semestern haha. Ska ta och slå Blom en pling innan det blir soffhäng.

Ciao

budapestbakelse

Kategori: Blomman

Praktiken rullar på bra. Är helt död när jag kommer hem hah. I dag gick det bättre nu känns det som jag jobbar där nästan. Mina ben faller snart av. Jag misshandlar min kropp.

I morgon har jag tandläkartid..Hoppas på bra besked nu
Torsdag magnetröntgen av knät...hoppas på ännu bättre besked
På fredag ska jag jobba på konsum efter Gunterska. Då kommer jag vara helt död sen men värt pengarna.
Lördag lagfest :D

Fast saknar skolan och mina vänner

H

Jag har så mycket att ge

Kategori: Emma

Sista seriematchen för iår... Tråkigt att gå ur säsongen med förlust men sånt är livet, Rosersberg var mer taggade och vann med 2-0. Men på det stora hela kan jag inte vara mer än nöjd. Att som nykomlingar i div 3 komma på en 2:a plats tycker jag är mer än bra. Kommer ihåg att innan säsongen var det då ingen som trodde på oss. Men vi visade dem och det är så jävla skönt.

Imorgon börjar en två veckors lång praktik på Stadium. Är faktiskt lite nervös men det kommer nog gå bra..

Emma

Väntar på vändningen

Kategori: Blomman

Heeej,
inget går riktigt min väg nu först knät och så blir jag sjuk. Men vändningen borde väl komma snart hoppas jag! För nu är jag på botten. Var hos läkaren i fredags och han trodde det var lateral menisk skada och yttre ledbandet + en inflammation. Men fick en tid för magnetröntgen på torsdag. Tills dess och kanske längre blir det kryckor och högläge.

Sen vart det shopping kommer nog lite bilder på vad jag köpt senare. En jättemysig dag med Tilda o Emma iaf som avslutades med middag på tacobar.

I går blev det hockey. Almtuna vann mot Rögle! Sen bjöd Hannah mig på bio. Vi såg I rymden finns inga känslor. Den var jätte rolig. Hannah sov igenom hela filmen men.

Mitt innebandy lag vann seriepremiären idag med 7-2 mot Hagunda :D

Och ett kilo fucking paprika!

Kategori: Emma

Hahahahahaha klassfilmen från sexan är ju bara för underbar.

Hångelabstinens

Kategori: Emma

Eftesom datorn är seg så får ni se Stockholmsbilderna ngn annan gång. Men det var en riktigt bra dag iaf. Och det är bara att konstatera att jag inte har väskan på fel axel.

Idag har jag varit på husvisning med mamma. Ett rött trähus, mums! Ikväll blir det middag hos familjen Mohlén och imorgon är sista seriematchen. Är relativt sjuk-och skadefri så det kan nog gå bra. Kör på vilja istället.

Puss

stockholm

Kategori: Blomman

jag är smått nervös för morgondagen. Först läkaren sen ska jag ensam ta mig in till t-centralen. Jag kommer komma vilsen under marken. Jag med mina kryckor och lilla svarta ryggsäcken på ryggen. Jag ensam. Blää

Men sen om jag kommer fram får jag träffa mina african bitches och så blir det heldag på stan :D

Vill inte tänka på det mer

Kategori: Tilda

Okej så nu har vi haft håltimme i ja... Bra länge har vi haft det iaf
Less på skolan, vill åka hem men men nu är det bara en halvtimme kvar till mattelektionen så nu är det bara bita i. Kanske kan stå ut i skolan timmarna som är kvar.. Är ju ledig imorgon och sen väntar två veckors praktik :)
Och imorgon blir det Sthlm (sjuukt taggad alltså), på lördag jobb och på söndag sista seriematchen och sen direkt från den så sätter jag mig på tåget upp till Funäsdalen.
Looking good

Pusss, Tilda


Sthlm imorgon

fuck

Kategori: Blomman

Back to reality

Kategori: Emma

Äntligen ute i omvärlden igen. Otroligt skönt att träffa människor och faktiskt riktigt skönt att vara i skolan också. Så skönt att jag har hängt kvar här trots att det var en timme sen jag slutade. Väntar på att familjen ska komma in till stan. Tänkte passa på att övningsköra lite med saaben. Är ju bara en vecka kvar tills det blir körskolan.

Klippte håret igår, dum som jag är klippte jag luggen, varför??? Nu när den äntligen hade blivit bakomöratlångt så klipper jag av den och ångrar mig efteråt... Men känns som om det har hänt förut?

Ett kvarstående problem är våran icke-existerande UF-idé, förslag tack!

Kategori: Emma

Haha lite svårt att tro att jag och Blom går i samma klass, hon är alltid i skolan men inte jag. Men nu är jag i stort sett frisk så imorn ska jag ta mig till skolan iaf, måste bara plugga lite till provet nurå. Har fan inte vart i skolan på en vecka.

Ser fram emot fredag tokmycket. Har inga lektioner då heller så det blir en tripp till Stockholm!! Det är något med den staden asså, jag förstår inte men jag gillar pulsen. Hihi

Dagens upptäckt: Det är nästan kul att diska om man samtidigt dunkar musik i högtalarna. T.ex. Dynamite-Taio Cruiz och Destination-Finally/Darius.

xoxo

school

Kategori: Blomman

Ekonomi 08.40-09.55

Svenska 13.00-13.50

Ekonomi 15.15-16.45

Man måste ju älska skolan.

Två första lektionerna är nu avklarade och nu sitter jag, Jannica och Corre här och väntar på den sista. Jag är avundsjuk på Emma som är hemma. Och Tilda som slutat.

Haft lock för örat hela dagen

Kategori: Emma

Det mysigaste med att vara sjuk, hmm svårt att välja alltså. Det står mellan att vakna upp i den febersvettiga sängen, inte kunna resa sig upp pga av huvudvärk eller att varje gång man snyter sig så tror man att hela hjärnan är på väg ut. Men det är så igår. Idag är det mer mensvärken som är problemet. Underbart (a)

Tisdag: En frivillig lektion
Onsdag: En fotbollsträning, två lektioner
Torsdag: En lektion
Fredag : Helt ledig

Herregud va jag inte sliter ut mig! Saknar nästan lite att gå i skolan. Höhö. Fast har faktiskt ett prov den här veckan, shiet alltså!!!!!!!!! JaG KOmmEr inTE iHÅg huR mAN Gör?!!!

Emma

perfekt

Kategori: Blomman

Gårdags kvällen var rätt perfekt. Precis en sån kväll jag behövde. Jag, Tilda och Emmi kollade först hockey. Almtuna vann med 2-1. Sen åkte vi lite bil innan vi begav oss hem till Jannica och hängde en stund ;) Skön kväll med fina vänner!

Nu håller jag på att städa min garderob. När man får en tidningsartikel av två vänner om hur man städar garderoben då vet man att det är dags att städa. Senare ska jag väl även plugga lite och rösta för första gången.

Jag hoppas svullnaden ska gå ner lite på benet också det är tungt att gå runt att bära på ett ben som känns som en sten hah. Annars känns det rätt bra och hoppas jag kan vara på banan om ngr veckor igen.

Puss Blom

Snygga?

Det är alltid fel människor som har dåligt samvete

Kategori: Blomman

En klyscha men så jävla sant, Livet är på tok för kort för att deppa bort

Kategori: Emma

Vaknade i en blöt säng imorse Nej inte kiss, utan febersvett. Mums. Så för min del blev det ingen match. Utan det blev bänken med kryckligan. På planen fixade dem 2-1 mot Vaksala. Mår mycket bättre nu så ska fylla på med lite mat i magen och sen bege mig mot tåget. Det blir till att kolla på hockey, Almtuna har seriepremiär och klart jag som troget hockeyfans ska vara där!

Ps. Det är stor skillnade mellan otur och oflyt.

Ciao

piss dag

Kategori: Blomman

Den här dagen har sugit. Eller den började väl rätt bra med god mat ;)
Men sen den där jävla idrottslektionen.. knät vreds till. Men på akuten trodde de iaf inte det var korsbandet. Var tydligen rätt stabilt. Kan vara menisken men det återstår att se. Är så svullet nu så får avakta några dagar. Har gråtit i 6 timmar i rad i stort sett. Sen kom jag hem och såg mina match kläder ligga frampackade då började jag gråta igen. Hah.

Jag undrar bara när min otur ska vända..FAN

nu börjar jag gråta igen. Snart kommer Hannah iaf med film och godsaker. Stackarn fick åka i väg och handla ensam.

Puss Blom

Just the way you are- Bruno Mars Tributors

Kategori: Tilda

Om du aldrig provat hur kan du då va säker?

Kategori: Emma

Någon som har en hållbar UF-idé som den vill skänka till oss? Börjar bli lite stressad för tydligen så hade de flesta andra i klassen redan fixat affärsplan osv. Shit vad vi ligger efter alltså!

Jag gillar känslan av att det vänder

Kategori: Emma

Till att börja med, vart är dom Hanna?

Denna dag klassificerar jag som en totalslapp utan mening, fett skönt! Ska väl ta och kliva upp ur sängen snart för lite vettigt hade jag iaf tänkt göra. NK-labben och lite religionsfrågor. Men mer än de blir det inte. Ikväll byter vi ut fotbollsträningen mot plask på Vendelbadet. Otroligt skön dag må jag säga.

Det var två månader sen vi var på Rhodos, det känns inte som om mycket har hänt efter men det har ju liksom hunnit gått två månader. Helt sjukt! Fortfarande när jag kollar på bilder så får jag värsta abstinensen. Typ även om jag kollar på andras utomlandsbilder, det ser så härligt ut allting! Åhh nästa sommar, take me away! ;)

Men som det står på mitt positivitetskort från Åsiktsmässan; Jag har allt jag behöver för att vara glad och lycklig här och nu!


tänkte att det passade bra med en bild från Ladies night
eftersom det var precis två månader sen hahaha

Upplandsinnebandy.se tippar D2

Kategori: Blomman

1. Gottsunda IBF 
2. Storvreta IBK
3. Stenhagens KK
4. Hagunda IF
5. FBC Uppsala Ungdom
6. IFK Dannemora/Ö
7. Västerlöfsta IBF
8. Björklinge BK
9. IBK Östhammar
Motivering: Seriesegern står mellan Gottsunda, Storvreta och Stenhagen. Gottsunda vann Uppsalacupen utan några större svårigheter och kan bli farliga med systrarna Orebrand i spetsen. Storvreta har som klar målsättning att gå upp till division 1 och jobbat hårt under försäsongen. Stenhagen har värvat en hel del och kan säkert vara med och nosa i toppen om man pusslar ihop rätt bitar. Hagundas trupp ser tunn ut efter nedflyttningen från ettan och hamnar inte högre än på fjärde plats. Mittenlagen blir FBC Uppsalas unga talanger, Dannemora och Västerlöfsta. I botten placerar vi Björklinge och Östhammar som hade det jobbigt ifjol.

1. Gottsunda IBF 

2. Storvreta IBK

3. Stenhagens KK

4. Hagunda IF

5. FBC Uppsala Ungdom

6. IFK Dannemora/Ö

7. Västerlöfsta IBF

8. Björklinge BK

9. IBK Östhammar

 

Motivering: Seriesegern står mellan Gottsunda, Storvreta och Stenhagen. Gottsunda vann Uppsalacupen utan några större svårigheter och kan bli farliga med systrarna Orebrand i spetsen. Storvreta har som klar målsättning att gå upp till division 1 och jobbat hårt under försäsongen. Stenhagen har värvat en hel del och kan säkert vara med och nosa i toppen om man pusslar ihop rätt bitar. Hagundas trupp ser tunn ut efter nedflyttningen från ettan och hamnar inte högre än på fjärde plats. Mittenlagen blir FBC Uppsalas unga talanger, Dannemora och Västerlöfsta. I botten placerar vi Björklinge och Östhammar som hade det jobbigt ifjol.

hihi

Kategori: Blomman

Har kommit på en liten vardagsöveraskning jag ska göra!



Minnen

Kategori: Blomman

Satte mig för första gången på länge vid den gamla datorn. Här får ni ett smakprov på bilder från hösten 09

 
 
      

I throw my hands up in the air sometimes, saying ayo, gotta let go

Kategori: Emma

Skolan är ju minst sagt annorlunda mot förut. Nu är det bara chill hela tiden. Känns knappt som om man går i skolan. Vad har hänt liksom, förra året var det ju värsta mördarschemat! Jag älskar att gå i trean! Men det som suger är att alla andra är så små och ointressanta, det var mycket roligare när 91-90:orna gick på skolan..

Hahah kollade nyss på Kungarna av Tylösand. Jag fattar inte hur man vill vara full i TV, kan ju bli sjukt pinsamt! Men man blir galet partysugen när man kollar, och galet taggad på sommar och resa iväg. Nästa avsnitt är ikväll så det blir väl till att titta trots att det är 18-årsgräns, ooops! hah

Blir en långhelg också, har bara en lektion imorn och sen ledig på fredag. Har inga planer så den som vill får gärna komma med förslag. Mitt var att vi skulle bestämma att på lördag skulle vi vara helt spontana, hur det nu går ihop? hah

Justja, fotbollsträningen imorse var en såndär som man blev så sjukt peppad av!

Emma

Jag vill vara solbrännd, full och lycklig!

Kategori: Emma


åhhhh vad jag gillar alla fina minnen (a)

Jag skriver listor för att organisera

Kategori: Emma

Åsiktsmässa på Norrlands Nation med högstadieelever. Löööve it! Sedan stan en stund och några tråkiga inköp på H&M innan det blev Luthagen och baconspaghetti hos Blom. Sedan skolka hoppa över dagens enda lektion och istället åka hem och sova. Skriva svenskauppgift och försöka fixa ett bra CV. Nu äta pannkakor. Sen kolla på Idol med mormor&morfar.

Update: Vaksala Trafikskola blev det!

Emma

Du är fan patetisk

Kategori: Allmänt

Efter regn kommer solsken

Kategori: Emma

I lördags var det match mot Rimbo vilket gick kanon, vinst med 2-1!

På kvällen blev det först pizza hos Jannica. Sedan vidare på fest med massa skönt folk! Sedan tillbaks hem till Jannica igen där det bl.a. blev pannkaksgräddning. Jag och Tilda tog 07.19 tåget hem så gårdagen var man ju inte alltför pigg så att säga, soffhäng hela dagen lång. Men jag klagar inte för det var en väldigt rolig kväll/natt.


pannkaksvändarmästarn herself!!

och det blev vinst

Kategori: Allmänt

Vi vann med 6-4. Skit rolig match önskade den skulle fortsätta i all evighet!

Nu blir det tvätten sen i kväll kladdkaka och mitt absoluta favoritprogram Ensam mamma söker

Blom

matchmatch

Kategori: Blomman

Om en timme har jag samling till innebandymatchen. Match mot storvreta är det vilket alltid är speciellt eftersom det är min moderklubb.

Går kvällen var kul. Mer om den kommer nog senare jag kan säga att jag inte är så pigg i dag iaf. Mickan ligger och sover fortfarande tror jag lämnar henne där när jag åker ;)

Puss H


Många år tidigare i Storvreta

jag vill bara tillbaks

Kategori: Blomman

Sötast ever, ingen tvekan....

Kategori: Emma

Not much going on

Kategori: Emma

Softis dag. Som vanligt bara en lektion, grymt! Sen blev det stan en stund, pratade UF och har nu för tredje gången bytt affärsidé. Får se vart detta slutar. Sen följde jag Blomman i jakten på praktikplatsen, 18:e försöket blev äntligen ett ja! Gick till körskolan också och skulle skriva in mig, men inte hade dom öppet idag inte, lite surt när man äntligen tar tag i det! hah.

Imorgon är det match borta mot Rimbo kl 14.00. På kvällen vet jag inte riktig, men blir nog middag med tjejerna iaf. Kulturnatten brukar ju inte vara alltför rolig men vi ger det väl en chans. Så sjukt irriterande att inte vi alla är 18. För egen del så är det bara 7 veckor och 4 dagar kvar nu. Det närmar sig väldigt sakta, men säkert ;)

Justja, har läst ut boken, Dear John, jag hatar när böcker inte har det rätta slutet. Det ska ju liksom bli lyckligt!

Emma

to be hurt

Kategori: Blomman

Haallå,
nu har jag fixat praktikplats. Äntligen! Det var inte lätt. Efter att gått in och ut i 18 affärer gick jag in på gunterska och där ska jag nu ha min praktik. Skönt!

Denna dag har varit skönt två lektioner sånt gillas. Dessutom sov jag 10 timmar i natt.

Helgens planer
Fredag: jobb 17-22
Lördag: Fotbollsmatch mot Rimbo. Middag med mina tjejer på kvällen sen får vi se vart det slutar.
Söndag: Innebandymatch mot Storvreta :D

Hoppas jag bara blir frisk!

Tell me why

Kategori: Tilda

Ännu en vecka  i skolan är nu avklarad (!) jag fattar inte hur snabbt tiden går egentligen.
Denna vecka har väl varit helt okej. Dock inte med mitt jävla lår eftersom jag har blivit tvungen att kliva av 4 av 5 träningar. Eller jag kanske borde säga bäckne eftersom det är där problemet sitter. Gaaah 
I onsdags var iaf jag, Blom, Simone och Linda ut. En verklig ljusglimt i vardagen. Kul kväll :)

Nu väntar smörgås tårta hos mormor och sen helg. Great 

Puss,
Tilda


Bästa syster är hemma nu, vilket är otroligt skönt. Det är
synd att vi inte kommer hinna träffa varandra så mycket
som jag skulle vilja. Men vecka 39 ska jag upp till Funäs
så får se emot det istället!

Jag är inte intresserad!

Kategori: Emma

Min mamma är så sjukt jävla bra. Älskar henne!

kfoakfoa

Kategori: Blomman

Kom inte på ngn klyftig rubrik. Det var länge sen jag skrev igen.
Tränar typ hela tiden måndag kväll vare fotboll. I går kväll innebandy. I morse innebandy ikväll fotboll. Men ikväll efter fotbollen blir det även utgång ;) jag, tilda, linda och Simone tänkte slå klackarna i taket. Några döda tjejer i morgon? Jaa.

Men måste leta fotbollsgrejer.
Pusss H

Killar har inga känslor!?

Kategori: Emma

Bästa låten just nu: Not afraid - Eminem
Bästa boken just nu: Dear John
Bästa tv-programmet: Idol 2010

Har äntligen fixat praktikplats, Stadium it is! :D
Sen så har vi haft vårt första officiella UF-möte idag också, tänkt så det knakar men fortfarande har vi inte den där brillianta idén. Man vill ju ha något som knäcker, cashflow liksom! 

7 september

Kategori: Tilda

Klumpen i magen bara växer och tårarna bränner bakom ögonlocken

Kategori: Emma

Hittar inte de rätta orden.

Har kollat runt och letat efter en bra körskola, men vettetusan vilken man ska välja. Om någon har tips om körskolorna i Uppsala så får den gärna dela med sig! Måste boka nu. Så att jag kommer någon vart.



fjollboll

Kategori: Blomman

Stenhagens kk 4 - 3 Vide

Vårt spel fungerade bra men vi kunde inte göra mål. Vi stod och sköt och sköt men inte i mål. Vide hade en del duktíga spelare och tog vara på våra misstag och gjorde då mål. Men såå jävla kul det är då. Haha matchens roligaste är svår att utse. När jag halkade och Elin kommer springandes och faller över mig och jag igenom hennes ben tills vi landar i en hög. Eller när Vickan snubblar och faller över sargen för att sen landa på bänken. Jävla rink!

Nu har jag precis tonat håret. Får se hur det blir. Oroar mig för att det ska bli rött tror inte jag skulle klä i det. Då stannar jag nog hemma ett tag.

Pusss Blom

Kände för en gammal bild ;)

Vad är deras problem!? Man börjar ju undra om det ens finns några bra i denna värld

Kategori: Tilda

Denna helg har varit bra förutom matchens resultat.  
Tjejkvällen igår hos Blommis var riktigt mysig :)
Och imorse börja jag och Blom snacka om det som varit. Vilket är så jäkla skumt att tänka på. Vad gjorde jag för ett år sedan? Tre år sedan!?
Jag fick nästan ett ryck att jag skulle ladda upp lite bilder från gamla tider eller dagar som man minns. Men jag ändrade mig, så nu får ni stå ut med att bli utan dessa underbara bilder.
På någotvis får jag för mig att jag ska börja summera detta år. Det känns verkligen som 2010 är över nu. Antagligen är det väl för att sommaren är över och att fotbollssäsongen börjar att närma sig sitt slut.
Jag hatar att börja tänka i dessa banor..

Det känns som jag tänker alldeles för mycket på sådant som egentligen inte spelar någon roll. För det ända man behöver lägga kraft på egentligen är ju dom nya dagarna som kommer.

Puss, Tilda


Denna dag känns så fruktansvärt länge sen. Ändå var den i
november förra året. Tiden skrämmer mig

Konsten att skämta rätt

Kategori: Blomman

Tack alla mina fina vänner för att ni kom i går! Tror jag gick upp flera kilo av allt jag tryckte i mig. Fick ett fint fotoalbum från Rhodos av emmi och tildut. Haha och Emma hade skrivit en bok. Klockren! Sötnosar. I slutet av kvällen fick jag Mickan o Tilda fram massa ilska. När de andra hade gått fortsatte jag och tilda den tills vi somnade.

I dag har vi åkt ner en runda på stan. Lite snygga utgångskläder var vi på jakt efter men vi hittade inte så mycket. Om en timme nu ska jag ge mig iväg för att spela match. Får se hur det går jag känner mig inte 100% frisk men.

Puss H

:'(

Kategori: Emma

Surt med förlust och surt är allt annat också.

Så en myskväll med tjejerna hemma hos Blom är mer än perfekt just nu känns det som. Mjukisbyxor och massa onyttigheter, godis in my <3 !!!

Emma

Dålig stil

Kategori: Matchreferat

Om matchen. Det var två lag där inget var speciellt mycket bättre än det andra. Det ena lyckas få en boll i nät, efter slarv hos det andra laget. Laget som redan gjort ett mål fick göra ett till, mycket orättvist eftersom det inte speglade matchbilden. Sita fem ledsnar det mållösa laget och då kan motståndarna göra tredje målet.

IK Rex - Danmark DFF 0-3

Jag vill men det går inte att glömma

Kategori: Emma

Ont i halsen och seriefinal imorn. Det håller inte! Räcker inte ljumsken eller? Jag blir så less på allt detta nu, ska det vara så mycket begärt att få vara skadefri och frisk? Åhhooääouchs va arg jag blir. Ska kurera mig nu för imorn ska Danmark få käka gräs, ingen tvekan om saken IK REX aldrig knäcks


En feting nice bild från 60-talsfesten hihi

Emma

Förhoppningarna finns där, även fast dom inte får. Det är över nu

Kategori: Tilda

God morgon,

Klockan är kvart i åtta.. Jag behöver inte gå upp förns om 10 minuter ändå vaknar jag 7.20. Men det är ju skönt att man är pigg. Synd att jag ändå kommer vara trött när jag kommer till skolan. Men eftersom man bara har en lektion kanske det inte gör något idag!? :)  
Just nu ligger jag och kikar på jackor och skor som jag måste hitta nytt. Jag har hittat mina skor.
Och det är ju kul att dom bara finns att beställa i 41.. Men jag har bestämt mig. DOM SKA FAN BLI MINA!
Nej nu ska det ätas frukost,

Puss, Tilda

Midcut boot

Förhoppningsvis mina om ett tag

Dear John, written by Nicholas Sparks

Kategori: Emma

Totalt ointressant.

Har verkligen inget roligt att berätta och vet egentligen inte varför jag skriver. Känner bara för att skriva lite, så det får bli tankarna som snurrar just nu. Till att börja med så är det nu verkligen höstigt ute, även fast solen lyser så är det iskallt. Imorgon blir det nog till att säsongsinviga mina älskade kängor! Dagen har flytit på och i skolan var det mest att lyssna. Än så länge har jag varit en väldigt bra elev, har varit koncentrerad och gjort det jag ska. Så än så länge håller jag löftet man avger inför varje skolår, att iår ska jag verkligen vara seriös! Men nu när det är sista året så ska jag faktiskt försöka vara det, har ju ett så pass slappt schema och varken språk eller matte så det ska nog gå (a) Lyssnade på en valdebatt också, snubben från KD var asskön haha.
Imorgon är det bara en lektion och sen blir det stan. Har inga pengar att spendera men ska skriva in mig på körskolan och fixa praktikplats. Kom på att om två månader så får jag faktiskt ta körkort jag med så det är väl bäst att börja nu. I helgen blir det lugnt. Bilbingokiosken, seriefinal mot Danmark, pjyamasparty hos blom och höststäda rummet. Är sjukt taggad inför matchen! Och grejorna till rummet har kommit nu så ska fixa med det, få se om det blir lika fult som pappa tror haha. Det var länge sen jag använde symaskinen också så är lite sugen på att sy något men få se hur det blir med de.
Till något annat men som upptar det mesta av mina tankar. Framtiden, jag tänker typ hela tiden på vad jag vill göra efter studenten. Jag blir så avundsjuk när man läser på tex FB att alla drar iväg. Jag vill också. Tierp är verkligen inte stället för mig. När allt känns tråkigt så blir man alltid glad av att kunna tänka nästa år får jag göra vad jag vill. Och det ska jag också!

Lite gladare än förut.
Emma

Match

Kategori: Blomman

Vi vann matchen med 4-1! Jag gjorde mitt första inhopp. Första matchspelet på över ett år. Jag överlevde. Var orolig ett tag men nu vet jag att jag kan ta en del smällar.

I morgon är det min papis födelsedag:D kom på nu att jag har väldigt tajt schema i morgon och kommer hem först vid halv11 då de andra sover...stress.

Älskar dig pappsi

Vem tror han att han är?

Kategori: Matchreferat

Det blev vinst mot Långhundra. En riktigt bra första halvlek där vi totalt ägde matchen och gjorde fyra mål! Andra halvlek blev lite mer avslagen och dom fick en boll i nät. Men det var sjukt kul att spela idag och Blomman gjorde en stabil comeback. Wiehoo!

IK REX - Lagga/Långhundra 4-1
Målen: Lisa 3, Jess

Varje gång jag reser mig så är det något nytt där som trycker ner mig

Kategori: Emma

Jag tycker att det mesta bara är skit nuförtiden, men om jag ska vara positiv så kan jag ju tala om att mitt schema är helt überbra! Två förmiddagsträningar, typ högst tre lektioner om dagen och min helg börjar kl 10.55 på fredagarna. Jag glider!

Nu blir det en powernapp och tagg inför kvällens match mot Lagga/Långhundra BK!

Emma