vårtgemensammaliv

Emma+Tilda+Hanna+Höök

Känns som jag bara slösar bort min tid i väntan på något i framtiden

Kategori: Blomman

Idag är jag sliten då jag landade i sängen klockan  6 i morse det tar på krafterna. Det bjöds på väldigt mysigt förkrök med Elin o Jannica då vi käkade och pratade. Därefter blev det Salu där vi höll oss till en bit efter stängning då Jannicas lapp försvann. Efter att ha käkat några lussebullar så ska jag nu vidare till jobbet. Hörs då

Sambo

Kategori: Tilda

Nu bor jag i stan. Är fortfarande lite som behövs göras i denna lägenhet men bara småsaker. Före och efter bilder kommer så småning om

Det är så otroligt mysigt att få somna med min karl varje kväll. Att få mysa med honom framför tvn, grisa ner sig i honoms famn och bara njuta av att få vara i honoms närhet hela tiden. Jag älskar Wadis så otroligt mycket. Och att vi kommer få ha det så här i dagar, veckor, månader, år framöver gör mig otroligt lycklig.

Eftersom jag tidigare har lovat lite bilder från min höst kommer det nu









































Att stå och stampa på ett och samma ställe

Kategori: Blomman

Fick en liten förinbjudan till min kusins bröllop idag då de gifter sig den 14/7. Gud så roligt för han! Men även jag längtar då jag bara varit på ett bröllop i hela mitt liv och det var mammas och pappas bröllop när jag var 3 år. Mitt minne från det är inte särskilt starkt.
-
-
Nu väntar jag på att Tilda ska komma över så ska vi ta en promenad. Ikväll blir det jobb några timmar innan Hannah och Mickan kommer hit för en övernattning. Supermys :D
-
-
Har inga roliga bilder överhuvudtaget just nu.

Så jävla bra!

Kategori: Blomman

Sjukt nöjd med dagens match. Vinst med 8-4 mot Gottsunda, ett av topplagen, och nu jag går  runt med ett stort leende på läpparna.
Ska strax till jobbet för ett 14-22 pass så kom och fika :)

Konstigt att man nästan redan kan ha glömt bort känslan av 36 minuters pendling varje dag

Kategori: Tilda

Imorgon ska jag flytta. Tanken var nästa helg men eftersom min syster är hemma och ville till stan och samma med min käre bror så ville mamma och pappa försöka ta det nu. Det känns konstigt och det känns inte som det händer eftersom jag bara ska packa ihop allt imorgon (har inte hunnit packa någonting än). Det härliga är att allt kommer vara kaos eftersom jag inte hinner packa upp något sen för att jag ska åka och jobba klockan tre, skönt!

Skulle behöva ha lite åsikter sen. Jag och Wadis har köpt TV bänk. Jag anser att den blev för stor. Wadis tycker den är bra. (Han är inte så sugen på att ta ner en bänk han byggde i 2 timmar..hm?) Så jag knäpper en bild någon dag så får ni säga vad ni tycker.

Nu väntar sängen. puss

har ingen rubrik

Kategori: Blomman

Nu har jag blivit dålig på att skriva. Vi vann matchen i måndags med 5-4 iaf värdelöst med tanke på att vi ledde med 5-0 till sista perioden. Annars har jag jobbat två dagar, tränat, planerat jorden runt med Jannica, simmat med hemma, haft mysfika och myskväll. Idag blir det jobb och imorgon match och jobb. Det rycker i mina partynerver så nästa helg ska jag parta!!!
Hörs då
en bild med lite längre hår

Someone like you

Kategori: Emma

Skapligt trött igår kväll när jag kom hem så somna på engång. Idag väntas det också jobb, 13.30-21.30. Efter det ska jag äntligen få träffa min favvo!

Halfway there!

Kategori: Emma

Måndag: Jobb 12-19.
Tisdag: Jobb 10-19.
Onsdag: Arbetsintervju och guidad tur ute på Arlanda.
Torsdag: Jobb 9-16. Simmade på Nautilus. Mysfika på Café Årummet.
Fredag: Hihi jobb på nya stället 15.30-23.30 (arbetsintervjun gick alltså rätt bra!).


Trevlig helg!

Det var då

Kategori: Tilda

Sitter på facebook och kollar gamla bilder och gud vad länge sen vissa saker känns och så mycket minnen som kommer fram. Det är ju otroligt gulligt  hur liten man ser ut och vilket kort hår man har





















Och nya bilder som jag utlovat kommer. Jag lovar!

Ganska kul

Kategori: Emma

Det pirrar i magen. Är galet nervös. Måste lugna ner mig. Men tänk om..

Taggar

Kategori: Blomman

Hagunda - Stenhagen 21.20 i alians.

Att vara nära dig är det bästa som finns

Kategori: Tilda

En till vecka har gått och denna vecka kommer se ungefär likadan ut (jobb och jobb). Imorgon är min enda ledig dag och då blir det Gävle med mamma och då ska det shoppas till lägenheten vill jag lova. Har varit dålig på bilder på senaste tiden så får se om det bli ett litet kollage snart kanske :) vänta och se

Underbara älskade

Kategori: Blomman

Idag fyller min lillasyster 17 år och det närmar sig snart åldern då jag kan ta med henne ut på krogen. För Emma har hennes födelsedag alltid varit skit viktig. Jag har inte fått sova borta kvällen innan hennes födelsedag ifall jag inte skulle hinna hem tills hon vaknar. Hela dagen ska man tillbringa hemma med henne även om hon har planer på att gå bort på kvällen så får man under inga omständigheter planera något att göra själv den tiden. När jag var tillsammas med Henrik förut så fick han inte kom hem till oss på emmas födelsedag för då skulle han ta en bit av uppmärksamheten från henne. Därför känns det så tråkigt att inte kunna fira Emma ordentligt nu när hon befinner sig i Spanien. Men desto mer firande nästa år!
Jag älskar dig Emma och vill ha dig hemma nu!

1 månad och 9 dagar kvar

Stjärorna Finns Här

Kategori: Höök

Fredag kväll äntligen! Halv åtta hos mig med Bes, tacos och den mkt berömda kannan! 3:e gången irad :D Börjar bli en mkt trevlig tradition :)

" Så va e på gång, jag frågar, så va e på gång.
Tiden rinner ut men ingen samarbetar här"

Imorgon lördag blir de jobb 10-14, får tydligen lov att fixa Bes bil då också han kommer ju somna när som helst, om han inte redan sover! Seden blir de bio, paranormal activity 3, synd bara att de inte finns några läskiga filmer får hoppas på det bästa med den här ;)

Söndagmorgon är de match hemma mot Borlänge 11.20 allians A, mkt tuff match! Har tydligen fått extra beröm för min snabbhet denna vecka, bara hoppas den kan bistå med något bra denna match också! :D

Trevlig helg alla glada, just nu mår man så sjukt bra bara, vill bara säga MERCI! :D

/ Kroken



Fredagsmys!

Kategori: Emma

Var bara att styra om dagens planer när de ringde från jobbet imorse. Blev ett 11-19 pass. Hann dock med en snabblunch på Café 018 med Hanna. Nu är det fredagsmys i soffan framför Idol med far och syster. Amanda F är ju helt grym! Ska snart packa väskan för imorgon blir det att bo på hotell med Johannes. Awesome!

Trevlig helg alla!

DU & JAG

Kategori: Emma

Ett halvår tillsammans idag. Jag älskar dig!

Det finns ett mål med allt jobbande

Kategori: Blomman

'

Banan 4011

Kategori: Tilda

Hej bloggen. Hej alla.

Denna vecka jobbar jag. På tre olika ställen. Dubbelt tre dagar.
Jag provjobbar på torgkassen, det har varit jättekul och imorgon ska jag nog få sitta själv :)
Sen på de vanliga Melins och Athen.

Jag har tänkt på en sak. När man mår bra så flyter allt och man tänker inte. Det är när man mår dåligt som man inser hur bra man har det annars. Och nu när jag jag tänker på detta så inser jag hur jäkla bra jag mår nu. Jag är riktigt nöjd med allt.

Annars då Tilda? Ja jag ska nog klicka hem ett par klackskor från Nelly nu. Onödigt kanske? Men ändå gud så härligt! Sen ska jag och upptåget susa in till stan och mitt blivande hem

Du E La Go

Kategori: Höök

Onsdag igår va? Fredag imorgon va? Man har ju aldrig koll på va de är för dag, alla dagar går så sjukt fort! :s

Vilken dag de än var igår så var de jobb som vanligt och efter det hem kasta i sig ett paket nudlar packa väskan och dra till Tierp för Dm-match vilket gick bra vinst 13-4! :)

Idag har man jobbat som vanligt så bara 1 dag kvar nu sen äntligen helg igen! Just nu blir de käk, lyxade till det idag och lagad pasta carbonara :D Ikväll är de träning och soffchill på schemat!

Ha de gött alla glada! :)

/ Kroken



Hur man ena sekunden har nära till tårarna för att i nästa sekund inte kunna ta leendet från läpparna..

Kategori: Emma

Nu är det bara att hoppas och ge allt.

maybe i´m a lion

Kategori: Blomman

Nu har Simone lämnat oss för att åka på äventyr i 4 månader. Hon ska till Australien med sin kusin Sanna. Kommer sakna den tjejen väldigt mycket har inte riktigt förstått att hon åkt än det känns så konstigt. Nu har jag två männniskor jag älskar på alldeles för långt avstånd från mig och snart åker två till. Som tur är kommer min älskade lillasyster hem över jul kan knappt vänta.
Själv händer det inte så mycket i mitt liv jag bara jobbar på för att själv kunna resa någonstans så småningom. Därför har jag inte så mycket att komma med i bloggen! Hörs då :)
Kan ju även avslöja att jag gått och klippt av håret .

Ta mig till kärlek ta mig till dans, ge mig nåt som tar mig någonstans..

Kategori: Emma

Dagens bästa är helt klart mormor. Spenderade dagen med att kolla på dåliga dokusåpor, dricka kaffe och prata massa strunt! Bara en vanlig dag som blev så mycket bättre.


mormor och klara

Det vore underbart

Kategori: Emma

Denna dag ska jag mestadels spendera i soffan och kika runt på IKEA´s hemsida och bara drömma mig bort till ett liv som förhoppningsvis inte är alltför avlägset. I eftermiddag blir det en sväng in ill stan för att jobba 16-19.

 
natt@saluhallen

Du har nog precis förlorat mig

Kategori: Blomman

Att man kan vara skitlycklig och sen hamna på botten igen så snabbt.

Det är i skogen det händer

Kategori: Tilda

Denna vecka har jag:
Målat
Tränat
Jobbat 
Ätit plättar
Åkt skridskor

Och igår var den årliga höstfesten. Hade riktigt roligt. I slutet var jag lite vimmelfotograf så får se om dessa bilder vill komma upp här sen hah. Fick åka hem vid elva för annars skulle jag inte komma till Tierp så jag var fortfarande full när jag kom hem. Det resulterade med att jag satt mig vid facebook och började kommentera massa.. Inte att rekommendera fast det var ju ganska kul att kolla nu på morgonen.

Mitt shotspel är rätt farligt så det får väl följa med ikväll också antar jag. Ikväll ska köttas än mer

Kände hur hjärtat svällde över med kärlek. Ni gör livet bra!

Kategori: Emma



















Höstlov?!

Kategori: Emma

Senaste veckan har jag fyllt år lite varje dag känns det som, men igår var i alla fall min riktiga födelsedag. Även jag har kommit in i 19-årsklubben nu! Jag hade en mysig dag som började med frukost på sängen. Vid lunchtid grillade vi korv ute på gården (ja jag bor på landet). På eftermiddagen bakade jag en tårta och några timmar senare kom släkten. Jag har fått många fina presenter, en hel del flytta-hemifrån-grejor så nu kan ni ju gissa på hur sugen jag är att flytta nu! Fick även en dunderbra present av älskling, nästa helg ska han och jag bo på hotell och bara mysa! :) 

Idag ska jag och höstlovsfirarna plus Tilda åka skridskor på Vegavallen och sen äta plättar hos mormor. Kan inte bli annat än en mysig dag ;)