vårtgemensammaliv

Emma+Tilda+Hanna+Höök

plugg

Kategori: Blomman

Jag är besviken. Pappa hann inte hem från Stockholm ringde han nu och sa, jag hinner inte till träningen då. Jag som var taggad på att göra 180 graders vändningar idag. Bubb.
Blir lite mer plugg och sen långpromenad med syster.

goodbye my lover

Kategori: Blomman

Heej,
jag hade en stark känsla av att jag skulle berätta något i bloggen men nu när jag logga in har jag ingen aning om vad det var. Hmm.

Nu sitter jag iaf och äter glass och ska snart börja plugga. Måste gå ut med Sally också...eller ta lite mer glass. Jag gymmade faktiskt i morse och sen ska jag på träningen i kväll och springa igen.

Något annat roligt är att i morgon börjar försäsongsträningen med innebandyn. Aerobics. Skit kul ju :D

Puss B

There´s so much craziness, surrounding me

Kategori: Allmänt

Vi längtar hur myket som helst till sommarlovet. Och efter det ska vi börja sjuan. Det ska bli kul att börja högstadiett! xD det ska bli så spennande!

IG

Kategori: Emma

Jag och Hanna börjar inse att vi kommer att faila totalt på provet på tisdag. Det känns inte bra. Man skulle ju kunna tänka sig att vi pluggade stenhårt nu. Men det gör vi inte. För det är svårt och svårt är inte kul. Jag sätter mitt hopp till gudarna och hoppas på lite hjälp. Det brukar lösa sig men nu tvivlar jag starkt på det.

Emma

Grattis mamsen på morsdag

Kategori: Blomman



Puss H

Levande?

Kategori: Allmänt


Tilda och Amanda som modeller för Bik Bok

dududududu

Kategori: Blomman

Hallå Blom här!

Jag sitter och kollar på mina drömskor. Jag älskar dom måste ha dom. Blommigt.
Tilda och Emma ligger i soffan och typ halvsover. Medans husmor (läs Hannah) lagar vår mat.
Det känns som vi bor tillsammans. Senare i kväll ska vi hem till Robin med flera det blir nog kul!

Puss B

Jag saknar dagarna med er

Kategori: Emma



¤ Emma

Finner inga ord

Kategori: Emma

Jag känner att jag skulle vilja skriva något djupt och fint men kommer absolut inte på något. Jag är trött och det regnar och jag är på myshumör. Men jag måste plugga!!!

Emma

Segertåget har fått upp farten!

Kategori: Matchreferat

De första 30 minuterna visar vi alldeles för stor respekt för motståndarna. Dom får fritt fram och vi är inte med för fem öre. Men det är ändå vi som gör första målet genom en nick av Lelle på en frispark från Jekkan. Vi tuggar oss in i matchen och börjar stå upp. Men Danmark kvitterar och äger fortfarande spelet men vi gör ändå vårt andra mål genom Jess. I andra halvlek är det andra bullar som gäller, vi har släppt på respekten och visar kämparglöd. Vi gör också 3-1 innan dom i slutet reducerar till 2-3. Vi börjar darra lite men fortsätter att kämpa. När domarn blåser i pipan att matchen är slut så blir det ett lyckorus. 6:e raka segern nu, så jävla bra tjejer!! Dem var laget som hade mest boll men vi viker ändå inte ner oss och kämpar in i det sista. Och det är det lag som har gjort flest mål som vinner matchen!!

Dagens mest använda fras kan ha varit: Lägg iväg på ett!! Hahah ;)

Danmark - IK REX 2-3
Målen: Lelle, Jess, Osten

/Emma

at school

Kategori: Allmänt






1 månadersdagen

Kategori: Blomman

Jag vill bara gratta min kära vän Tilda på 1 månadersdagen <3

Nu är jag, Tilda och Emma hemma hos mig och laddar för match. Men de ligger typ och halvsover. Jag måste vara ett super kalasigt sällskap...

Puss H

fjärilar flyger

Kategori: Allmänt

Emmas fjärilar flyger i hennes mage. Nationella matte provet ska visas.

lallalalal

Kategori: Allmänt

Hallå,
gårdagen var en bra dag. Kort dag i skolan slutade typ 12 sen efter det åkte jag, Tilda och Emma ner till stan för lite shopping. Blev även lite mys på bryggan med jordgubbar. Det gillas.

Sen åkte jag hem till Simone. Där jag åt mat och sedan tog vi en promenad med Mickan. Vi träffade även på Hannah en stund. En mycket bra dag!

Nu håller jag på att ladda för ännu en skoldag. Men mest laddar jag för kvällens match även fast jag inte ska vara med då. Men jag är så jävla taggad! Heja Rex!

Puss Blom

Grymmaste klassen på brännboll typ. Corre laddar för en lång boll över staketet!


Toppmöte i serien

Kategori: Allmänt

Imorgon fredag är det seriefinal i damer div 3 uppland. You better be there!

Danmark - IK REX
Danelid kl. 19:00

Vad händer i helgen?

Kategori: Emma

Hörde jag slapp dag? Jadå! Hade bara två lektioner idag. Efter det åt vi skolans mjöliga köttfärsås och drog sedan ner på stan. Kikade runt i affärerna och försökte hitta den perfekta bikinin. Blomman lyckades som alltid hitta flera favoriter :P Sen så köpte vi lite jordgubbar och festis och satt på bryggan och myste. Och som vanligt spårar våra samtal hahah.

Sen så en liten dagens fråga. Ska man haka på cykelbyxtrenden som börjar komma? Först när vi kom ner på stan så sa jag till de andra att det är sjukt fult att bara gå runt med cykelbyxor/tights liksom. Men efter ett tags övervägande så gick det nästan så långt att jag och tilda köpte oss ett par. Men det blev inte så, kanske tur det?!

Har nyss käkat pannkakor och nu är det företagsekonomiböckerna som ska få sig en omgång. Fattar inte hur jag ska hinna lära mig allt tills på provet. Stress!!!

xoxo Emma

Jobbigt va??

Kategori: Emma

Jag har ett litet dilemma. Eftersom det är ca 25 grader i mitt rum efter att solen har lyst hela dagen så vill jag öpnna fönstret. Men om jag nu bestämmer mig för det så kommer ungefär 30 myggor ta chansen att se mitt rum inifrån. Det vore väl trevligt egentligen med sovkompisar men just dom här vill jag inte ha! Men jag är en sån som inte kan sova när det är varmt så jag vill ju så gärna öpnna fönstret. Så stundens stora fråga är: Svettas ihjäl eller bli tömd på blod? Får säga som Corni: Jobbigt va? ;)

xoxo Emma

Sommarlovssvikarkompis

Kategori: Emma

Klasskampen var väl inte någon större hit för S2IDA. Men vad gör det när solen lyser och man har tre hamburgare i magen?? Nice day!

Emma

Vart tog våren vägen??

Kategori: Emma

Okej, bra dag? Ja det måste jag nog tycka. Eller lite halvskum kanske. Imorse när vi klev av tåget kom jag på att jag inte hade något smink på mig. Inte för att det gör något för det är skönt att köra al natural, men det var så sjukt för jag var så stressad där imorse och var helt säker på att jag sminkat mig. Men sen när vi klev av tåget såg jag en tjej som hade mascara och då kom jag på, har jag verkligen sminkat mig? Och nej det hade jag inte. Jag förstår inte hur man kan ha så dåligt minne att man glömmer om man har sminkat sig eller inte.. haha det var lite sjukt.

Sen så var det engelska och jag kan ju bara säga att vi ägde klassrummet ;) Inte gramatiskt rätt alla gånger kanske men vi pratade hela lektionen, Dr D blev iaf glad!

På svenskalektionen kom jag att tänka på en sak. Det var någon författare som hade blivit känd efter sin död. Men fatta ovärt det skulle vara egentligen. För om man inte är känd när man lever, nej då får man ju inga förmåner heller och då spelar det ju egentligen ingen roll om man blir känd eller inte?!! Det skulle väl vara kul om alla barnen i skolan var tvugna att läsa det man själv hade skrivit för hundra år sen men det kommer man ju ändå inte att får reda på liksom. Det är ju knappast så att dom ringer till himlen och ba: Hej du är kändis nu! 

Eller vad vet lilla jag ;)

Luddigt inlägg,
Emma

forevevevevevevvevever

Kategori: Blomman

Hallå,
nej hon igen tänker ni nu. Men tyvärr!

Idag har ett halvår gått sen operationen. Ett halvår sen jag inte kunde röra benet. Ett halvår sen jag började gråta när jag insåg att jag inte kunde vända mig om och ligga på mage. Men nu har det gått.

Hos läkaren gjorde jag lite tester och de kom fram till att det såg bra ut förutom hamstring på framsida lår. Det behövde jag träna lite mer. Men i vilket fall som helst får jag inte spela innebandy eller fotbollsmatch förrns i augusti september. Han tyckte det var onödigt att riskera något nu när jag jobbat med att bygga upp det i ett år.

Dagen har varit rätt seg. Har mest suttit och väntat på nästa sjukhustid på pappas jobb. Jag har iallafall pluggat ca 5 timmar har nog aldrig hänt förr på en dag.

I morgon är det klasskampen.. eller som lennart säger matkampen.

Mickan är bäst! Puss H

happy

Kategori: Blomman

I dag var jag md på hela innebandy träningen i skolan. Match med :D gud vad kul det var. Men fan vad dålig kondition jag har haha. Men nu får jag inte spela på jättelänge :(

Jag och Jannica cyklade sen hem. Kändes  lite konstigt när vi såg vår vän Elin köra förbi i bilen. Duktig hon är!

Jag träffade sedan på Hannah och hennes vän Linnea på stan. Vi såg mannen i telia reklamen ni vet hah ;)

I morgon blir det stockholm och sjukhus. Jag längtar! Ett halvår nu.

Pusss innebandytjejen!

Lördagen i bilder

Kategori: Tilda











Mums

Kategori: Blomman



imponerande

Kategori: Blomman

vad händer med Tilda? Två inlägg på raken det har fan aldrig hänt förut. Jag är i chock!

Jag har inget mkt att säga så lägger ut lite bilder från helgen istället. Inte för att jag gjort så mycket men aja.
Jag har iaf tagit årets första dopp. Underbart var det!

Puss B

    

  

  
  

Sliten tjej eller?

Kategori: Tilda

Vilken söndag regn och segt segt huvud. Haha men så kan det bli dagen efter fest.. Kan ju inte alltid vara på topp. Idag blir det fotboll på heden och förhoppningsvis plugg. (måste)
Ska lägga in lite bilder från igår är det också tänkt men får se när dom kommer upp haha. Brukar inte vara så bra på det där..
Tänkte bara länka lagets hemsida också. För nu har det nämligen blivit lite uppdateringar med bilder.
Plus att jag tänkte informera om att Ik Rex damlag ska ha löparskor på träningen imorgon. (Sprid detta vidare!) Står mer i gästboken på hemsidan.

http://www2.idrottonline.se/templates/Page.aspx?id=312842

Puss puss T

Dunder

Kategori: Tilda

Tja

Den här dagen är så jäkla bra eller har varit och har en känsla att den kommer att sluta riktigt bra också.
5:e raka segern för laget.  Vi vann med 5-1 mot Håbo. Grymt väder och grymt med fotboll. Älska!
Nu sitter jag och tar död på tiden eftersom jag väntar på Fia ska komma och att mina syskon ska bli klara för sen ska vi till Jontes och mitt 18 års kalas. Grillning med släkt och lite förkrök inför Tierps studentskiva ikväll.
Livet är bra

Puss Tilda

Lyssna på magkänslan??

Kategori: Emma

Min dag började väl tyvärr lite halvknakigt, trodde ett tag att det var den 13.. men det ordnade upp sig! Det blev en mysig kväll hos sötkusinerna. När man är och äter hos dem finns det alltid gott om goooooood mat :D Har säkert gått upp 100 kilo på en kväll, hahah. Fast har busat hela kvällen med fanny o johannes så jag har nog sprugit bort det ;) Spelat fotboll!!! Har även delat med mig av mitt enorma ordföråd i spanska till Klara eftersom skitungen ska åka utomlands med mormor på tisdag!!! Nu kan hon bl.a. säga, hola, abuela, cerveza, gracias mm. Jag är bra snäll jag! Har haft en urmysig kväll men nu stinker jag myggmedel! Ska sova nu.

Tänkte påminna om att det är match ute på ottars imorrn kl. 12:00. Vi spelar mot Håbo. Ta på dej supportertröjan och kom och kika!



xoxo Emma

depp

Kategori: Allmänt

Jag är på sjukt dåligt humör..men jag vet inte varför. Jag är helt deppig bara. Det är ju fan helg. Jag oroar mig för saker hela tiden. Skärp dig Hanna! 

Dagen har varit rätt bra. Jag är nöjd med mitt engelska nationella. Trodde jag inte. Jag, corni och jannica tränade upp vår brännbollsteknik i dag oxå.

Snart ska jag i väg till Simone. ´:D det gör mig nog glad iallafall.

Puss B

Inte på humör

Kategori: Tilda

Det känns ju sådär nu måste jag säga.. Ska man vara med på samboll på skolkampen. Jippi vad glad jag är nu! Vi ska möta en elitklass. jihoooo :( men känns inte direkt som jag kan göra något nu. Fotboll är kul, det får fan gå som det går,,
Har håltimme nu. ååh vad jag älskar sådana...
Lika ironisk som vanligt när jag skriver.. Nu ska jag vara seriös för imorgon är det en braaaa dag som väntar :) 
Livet går vidare mina vänner

Puss Tilda 

-

Kategori: Blomman

Jag hatar känslan när man oroar sig för något men man vet inte vad man oroar sig för.

utrota myggorna!

Kategori: Allmänt

Heej,
dagen har varit rätt skön. Fint väder och massa håltimmar. Men jag tog alldeles för varma byxor på mig. Jannica, Tilda o Emma hade ju shorts. Avundsjuk jag var.

Nu på kvällen har jag varit på ottars och kollat fotbollsträningen. Jag sprang också två varv i spåret det var skit skönt. Det kändes bra i knät också. Jag längtar tills tisdag då jag ska göra halvårstestet! Fan vad snabbt tiden gått. Snart kanske det är comeback. Man kan ju hoppas iaf. Men det dåliga Emma hade rätt så jävla mycket myggor. Fy fan. Jag kommer vara ett enda stort myggbett efter det här. Fy fan. Jag fick oxå lära mig lite akido av Osten. Tack!

Puss H

Nice hörru!

Kategori: Emma

Läget är under kontroll! Så jäkla skönt att bara pricka av ämnen... Inge mer idrottsmentors-lektioner, inga mer info&layout lektioner och inga mer mattelektioner! Wihoooo :D Men det finns en sak jag inte förstår, Gunnar hur fan tänkte du??

Slutar strax denna skoldag.
Emma

Sol

Kategori: Allmänt

Hallå alla sommarbarn!

Nu har jag psyk lektion. (alltid lika trevligt)
Nyss satt vi (vi= jag, emmis, blom, corni, jannica) ute och stekte i solen. Det är HOT HOT HOT ute nu.
Nu längtar jag till helgen. Match, grillfest eller kalas kalla det vad du vill, och sen Högbergs studentskiva med Fia :) Ibland är livet bra härligt va

Puss Tilda

Gröna

Kategori: Emma

Nu inviger jag och tilda shortssäsongen. Ta på er solbrillor om ni inte vill bli bländade fan! 

E

paolos träningsprogram

Kategori: Blomman

Hallå,
jag är rätt besviken på mig själv. Vad hände med att jag skulle läsa i tre timmar i dag? Jag har inte läst en sida. Fast det var väl ingen chock egentligen..eller tilda och emma vad säger ni?

I stället har jag tvättat (vuxenpoäng eller vad), sen tog jag och syster en långpromenad, sen blev vi så taggade på att springa så vi tog en löprunda också. Därefter när vi kom hem hittade mamma någon skiva där paolo roberto kör ett träningsprogram i 20 minuter. Fy fan vad jobbigt passet var. Svetten bara rann. Grannarna undra nog vad vi höll på med. Tre kvinnor som sprang samtidigt som de boxa i luften. Haha. Men kul var det.

Jag håller på och velar om en grej..vet inte vad jag ska göra.

Sen kommenterar jag Emmas inlägg. Tur att jag inte var på ottars med alla mygg jisses hur skulle mina ben sett ut nu då?! Men i morgon lär jag ju träffa alla underbara mygg. Men då kan jag springa i från dom i spåret.

Jag håller på att titta på lite festklänningar på nelly. Rhodos ser jag framför mig. Sen när jag precis bestämt mig då försvinner min favoritklänning ut ur sortimentet. Det var tydligen inte bara min favoritklänning.

Nu är det inte långt kvar till sommaren det gillas! Men en del plugg kvar.

Men nu ska jag smörja in mig med body butter. De är underbara. Mango. Mums.

Natti natti B

Det här måste seriöst vara mitt längsta inlägg någonsin.
och sämsta inlägg..fattar man ens något av det jag skriver.
Jag byter ämne lite fort såg jag nu. hah

Mmmm va bra jag mår!!!

Kategori: Emma

Nu är jag sådär lycklig igen, fotboll i mitt <3 det finns nog inget bättre än träning som går som på räls. Underbara känsla! Fast två minus var ju att det var ungefär 20 miljoners miljarder myggor (tur att inte blomman var där) överallt, jag överdriver inte. För Ostis har lärt oss att varje mygga kan lägga 10 000 nya myggbebisar. Usch, va äckligt. Men för att skona samhället lite så dödade vi några myggor iaf, och tänk då hur många nya myggbebisar vi slipper liksom!!! Och till det andra minuset och nu överdriver jag inte heller, det vara ca 1,5-2 decimeter gräs på planen där det var som värst... Skärpning, planen måste vara fin tills på lördag då det äntligen är hemmamatch igen.

Sen vill jag plussa gårdagen också! Solsken och en ledig eftermiddag på bryggan, jag behöver väl inte säga mer?!!

xoxo Emma

Me gusta español....

Kategori: Allmänt

Trodde att mitt prov började halv 9 men icke. Det börjar 9 så nu fördriver jag tiden. jag hinner ju bara bli mer och mer nervös. Jag vill inte göra det! Jag kommer aldrig komma i håg allt.

aja, ciao

Lycklig

Kategori: Allmänt

Har äntligen slutat denna onödiga dag. Känns mest som vi bara har suttit och väntat och svettats i solen. Har fått tillbaks psykologi och spanska provet vilket gick bra. Sitter nu och väntar på mina kåmpisar för vi ska till bryggan och njuta av livet!! tihi..

over and out Emma

Grillkväll hos Amanda

Kategori: Allmänt












800 grader

Kategori: Allmänt

Svenskalektion och solen steker på utanför! Hade ju gärna varit utomhus på något mysigt ställe men nu är det slutklämmen i skolan och då äre bara att bita i. 16 skoldagar kvar, puss på det!!!

emma

klart

Kategori: Blomman

nu är det där underbara nationella provet  i matte avklarat! Ingen mer matte i år kanske. I morgon spanska nationellea yeah!

som utomlands

Kategori: Blomman

Det här är första våren sen jag flyttade in till stan så nu får jag uppleva våren på ett helt annat sätt. Mina grannar är ute på gatan och alla sitter ute på sina balkonger och dricker vin och skrattar. De pratas mellan balkongerna. Jag och Mickan satt också ute en stund och mös.  Det är mysigt och det känns som utomlands. Nyss cyklade jag genom stan för att lämna Mickans kasse på stationen. Folk satt p uteserveringar och mös och folk var ute och gick. Mitt hår flög i vinden. Åhhh så härligt det var. Nu ska jag ladda för nationella!
Hörs nöjd Hanna

oooooo

Kategori: Blomman

Åh vad underbart vädret är. Älskar det! Fast jag hatar när soltiden tar slut på balkongen men kanske bra det med så jag kommer i gång med plugget med. Det är inte lika underbart det. Har matte nationella i morgon sen spanska nationella onsdag. Sen ska jag skriva två idrottsuppsatser. En ledarskaps grejs och sen läsa ut en engelska bok. Jippie! Vill bara ha helg.

Snart kommer iaf Mickan hit en stund. Kanske blir lite picknick med henne och syrran då får se.

Pusss h

Seger och såpa under skorna

Kategori: Matchreferat

Efter 90 minuters halvdåligt spel går vi ändå segrande ur striden med 4-0. Starkt!

Gamlis - IK REX 0-4
Målen: Jess och Lisa



Du knäcker polarn'

Kategori: Emma

Nu är sommarn nära!!! wonderful :D

Gårdagskvällen spenderade jag och Blom hemma hos Simone, trevlig kväll!! Men Tilda stackarn  var ju sjuk och fick ställa in sitt krogbesök, men det kommer nya helger! Imorse var det träning på ottars, fotbollstennis är på blodigt allvar vill jag lova. Och det var jag, Tilda och Amanda som vann! Viktigt ;)
Ikväll blir det grillmys i Alunda, årets första grillkväll och det ser jag verkligen fram emot. Och imorgon är det återigen dax för match, Gamlis - IK REX.



xoxo emma

Fräsch tjej

Kategori: Emma

Seg i skallen, seg i kroppen. Sitter just nu med matteboken och försöker plugga till nationella provet i matte b på tisdag. Det är verkligen inget jag ser fram emot... 4 timmar matteprov. Usch!

Dagens outfit
- Grå mjukisbyxor
- Stor skjorta
- Gröna strumpor
- Hästsvans
= söt tjej!! (Y)

Fm static - Tonight

Emma

Panik

Kategori: Tilda

VARFÖR!!???
Min väntade lagliga krogdebut skulle bli ikväll eller kanske blir ikväll. Det beror på om jag rycker upp mig och mår bättre- kan ju inte påpeka att jag mår så bra just nu. Lite ont i halsen, täppt i näsan och allmänt borta i skallen är mitt tillstånd för tillfället. Frågan är hur jag gör nu.. Detta ska iaf diskuteras med Fia och päronen.. Vill ju inte riskera att bli sämre för vi har ju match på söndag...
Men det kanske är meningen att jag ska vänta till nästa helg? (En hel evighet)
Aja få se om det blir en galen shakeafton ikväll eller en depp sjuk kväll. Hoppas definitivt på det första alternativet!

Pusssss Tilda

Vi kom, vi såg, vi segrade

Kategori: Matchreferat

Vi var jäkligt bra idag och det tycker jag att Mariehamn också var. Det var en fin plan och en bra domare. Båda lagen spelade bra fotboll, fast vi är strået vassare. För första gången i serien i år hade vi chans att rulla boll och det gjorde vi också, det kändes som träningarna gav resultat och damn så kul det var att spela. Jag älskar känslan när allt flyter på. Första målet kom efter bara några minuter genom Jess. Mariehamn kvitterade innan halvtid fast sen i slutminuterna avgjorde vi genom Lisas långa tå ;) Det var lite nervöst där på slutet men segertåget rullar vidare. Skitbra jobbat idag HELA laget! :D

Mariehamn - IK REX 1 - 2
Målen: Jess och Lisa

/ Emma

sööt emma

Kategori: Blomman

hahahhah gud vad jag garvade åt emmas tidigare inlägg. Hahah ser det framför mig. Emma lova mig att jag får vara med när du gör det!

I dag blir en lugn kväll. Uppstigning typ halv 7 i morgon ;) Nu sitter jag och sorterar bilder till 2009 fotoalbum:D
Jag älskar bilder. Me encanta mucho.

Mamma har köpt marabou polka som jag längtat efter att smaka. mums om en stund!.

Puss B

Konstig känsla för att inte bry sig

Kategori: Emma

´Hahahhahah, jag är pillemarisk och vill skratta lite.

På tåget hem idag blev det ståplats. Det ledde till att jag fick en såndär sjuk impuls.. Jag lyssnade på musik, Bad Boys, och fick bara lust att sjunga högt, dansa och vara helt galen. Det skulle vara så jäkla kul, fatta chockade alla skulle bli! Nu gjorde jag inte det men det hamnar helt klart ganska högt på min 100-saker-att-göra-innan-du-dör-lista. Så någon gång gott folk! hahah

Emma

all time

Kategori: Blomman

Vilket underbart väder :) Hoppas på samma väder i morgon när vi åker till Åland bara. Annars är det inte kul att vara publik i regnet. Nej jag gör soldansen i kväll!

Dagen har vart rätt meningslös kollade på en idrottslektion. Skönt med sol då. Sen prov. Har ingen aning om hur det gick alls. Det var typ allt jag hade att säga.

Mina matteböcker är borta.. kris! nationella på tisdag ju. Det är de där tomtarna igen.

Pusss H

jag skulle klättra i träd för att se världen

Kategori: Blomman

Jag blir så sur på mig själv. Varför kan jag inte plugga när jag ska. Varför kommer jag på massa onödiga saker jag ska göra just när jag ska plugga. Åhhh vad sur jag blir. Nu måste jag plugga! Jag vill operera bort magneten jag har i huvudet som dras till datorn.

Nu plugg!!!!!

Puss B

Sol, converse, brillor, spotify

Kategori: Emma

Okej, tisdag var det.
Jag tänkte börja med att hissa lite saker:

+ Tildas återuppstående på bloggen
+ Att vädret har visat sig från sin bästa sida hela dagen
+ Mina röda converse
+ Att ha solbrillorna på huvudet istället för på ögonen. Bra mycket coolare!
+ 4 dagars ledigt
+ Treornas redovisning var roliiig
+ Spotify

Sen vill jag poängtera två saker också.
- Det suger balle att vara 17 år. Eller egentligen att vara 17 år är väl helt okej. Men att alla mina kompisar fyller före mig och jag har ett halvår kvar, det är det som retar mig. Ska fan skälla ut mamma och pappa ikväll! Jag vill också hänga på krogen och alla studentskivor, jag vill också ha körkort. Jag är depp och det värsta är att jag inte kan göra något åt det. Fast jag får väl kanske ta att vända på det. Det finns väl andra saker i livet än att vara 18.
- Jag vill bo i stan. Det vill Tilda också. Vi ska fan fixa det!

   
Emma

 

I'm back

Kategori: Tilda

Gott folk!
Den tredje medlemmen är tillbaka på bloggen för att skriva ett kort kort inlägg.
Jag behöver fortsätta plugga... Men just nu står min hjärnkapacitet på noll minus två så det lika bra att skriva på bloggen lite..
Tänkte mest upplysa er om att Emma och jag har kommit på mottot till sommarens Rhodos resa:
Mottot lyder:
"En grek är tio svenskar"
Hahah..
Snart vätar fyra dagars ledighet :) underbart

Pussssssssssssssssssssssssssssssssssssss Tilda Terrier




sjuk

Kategori: Blomman

Nu är jag sjuk igen. Jag är så less jag blev ju precis frisk! Tittade lite på bilder nyss och hittade en bild där jag är blond! Två somrar sen solblekt.

I can’t predict what the future holds

Kategori: Emma

Idag har jag en del att klaga på. Till att börja med att jag var tvungen att stanna hemma och plugga med herr psykologibok istället för att vara på fotbollsträningen. Det andra jag vill klaga på är min jävla häl. Har haft en inflamation i hälen i ca 4 veckor nu och det verkar inte vilja ge med sig, och det är ju sådär lagom kul att man får ont av alla skor man har på sig förutom vinterkängorna. För dom vill man ju verkligen ha på sig, vem vill ha tygskor på våren?? Inte jag iaf. Det suger och jag börjar ledsna ur nu. Det tredje klaget får gå till våran dusch. Sen typ februari har den varit helt seg, det tar fanimej en halvtimma att tvätta håret, inte precis vad man har tid med. Pappa har sagt att han ska fixa det men att han inte har  haft tid. Nej tre månader är ju ganska lite tid så jag förstår han precis höhö.. Om han inte gör något åt det så tänker jag ringa till rörmokarn snarast!

Sen till lite bra saker. Det är bara två skoldagar kvar denna vecka och sen så är det 4 dagar helg!!! Wiihooo! Ska bli oerhört skönt! Jag har lust för en grill&chill kväll men det lär ju inte hända om man kollar väderprognosen, regnregnregn. Men det är iaf två matcher i helgen som jag redan är taggad till. Mariehamn på torsdag.

Emma

45 minuter kvar

Kategori: Allmänt

Ojojoj.. nu är det bara 45 minuter kvar till slutprovet i Idrottsmentorn.... Synd

Efterlysning

Kategori: Allmänt

Nu börjar bloggen nästan bli orolig..... Vart är den tredje delägaren?????


Hör av er om ni har sett henne!!!!!

skol dm

Kategori: Blomman

Jag vill kolla på skol dm i innebandy i morgon. Men ingen vill skolka och kolla med mig.
Om någon blir sugen så säg till? ;)

pusss H

det kittlar i mina finger

Kategori: Blomman

Jag kom nyss och tänka på Alva och då kom jag på att hon kommer ju hem snart. Den 2 juni tror jag. Rätta mig om jag har fel. Det är ju inte långt alls dit. :D

I think I will die for you

Kategori: Blomman

Hallååå,
i går kväll åkte jag till hem till Emma där även Tilda var. Vi kollade på en av världens sämsta filmer women. Var bara kvinnor med i HELA filmen, sen kolla vi på yrrol. Den var bra hah. Jag tillbringade sedan natten hos Emmii.

Denna dag har bara bestått av plugg! Skolan dödar en. Jag vill bara ha sommarlov och sola och bada. Jag börjar bli  sjuk nu också. Dessutom har jag haft ont i knät i flera dagar också. Förlåt nu var jag negativ!

I morgon har vi iallafall slutprov i idrottsmentor (idrottspsykologi, fysiologi och näringslära). Sen är det ju skol Dm i innebandy som jag också vill se. Får se hur det blir.

Pussss H

 

Rubrikerna börjar ta slut

Kategori: Emma

Oj hoppsan ännu ett inlägg, har inte tjejen nåt liv? - Ehh nej inte just nu, att plugga idrottsmentor är ingen höjdare. Men snart kommer söthanna och söttilda hit för filmmys. Känns som en bra kväll för en en trött tjej.
Klara och jag kollade nyss på WildKids, dom e så söta. Och tårarna började rulla när lejonen var tvugna att välja mellan guldmynten (försprång) och att träffa föräldrarna.
Klara - Jag skulle välja föräldrarna.
Emma - Men då får man jun inget försprång i tävling.
Klara - Men det spelar ingen roll.
Hon är för söt!!

Emma

Carpe diem

Kategori: Emma

Jag fick nu en såndär jobbig känsla av att man lägtar tillbaks till något som redan har varit. Såg några bilder från valborg och det känns så sjukt att det redan har varit och att det är ungefär ett år kvar till nästa. Kan inte fatta att det bara var en vecka sen... Och som London då, det var ju en månad sen jag var där men det känns som om det var flera år sedan. Helt sjukt! Och tänk då i vintras, vemdalen.. när hände det? det känns ju som om januari var för flera år sedan.

Jag tycker att det är så jobbigt att längta till något, för sen när det är över, då känns allt så tomt. Att det man har längtat till så länge går över så fort, och sen bara blir bilder och minnen. Jag gillar inte den här längta-tillbaks-känslan, jag tycker mest att den är jobbig, man blir glad och sorgsen på samma gång. Fast man får väl då tänka att om man längtar tillbaks så är det ju något som har varit lyckat!
Men jag tycker helt klart att tiden går för fort. Innan man vet ordet av så har vi redan varit i rhodos och sista året på gymnasiet har börjat. Snart står man där med studentmössan på skallen och undrar vad fan det ska  bli av en. Fast man kommer inte hinna tänka på det speciellt länge för tiden kommer bara att rinna iväg.

Jag hatar dessa skrämmande tankar.

Emma

May 8, 2010

Kategori: Emma

Ja om matchen har ni ju redan hört. Det enda vi tar med oss från den är 3 poäng! ;)

Är ganska trött nu och funderar på att gå och köpa godis. Egentligen borde jag plugga stenhårt nu, men vem vill göra det en lördagkväll? Jag vägrar... Få se vad det blir.

¤ Emma

never gonna be alone

Kategori: Blomman

Dagens fotbollsmatch Långhundra - IK Rex slutade också med vinst men denna gång med 0-1.

Det var inte en särskilt bra matcen men att ta hem 3 poäng var bra. Det var så jävla kallt från sidan, det blåste och regnade. Jag och Amanda höll på att frysa i hjäl, vi fick värma oss mot elementet i omklädningsrummet och göra små löprundor under matchen. Men bäst var nog toasten och teet för  15 kr. Mums!

I ¨går kväll var jag med Simone, Mickan och Hannah. Hannah sov sedan här. Med den kvällen kan jag säga att jag är tragisk. Aja nu ska jag plugga duktigt i några timmar har jag bestämt.

Pussss Blomman

Den coola Hannah vickers gästbloggar

Kategori: Allmänt

Jag är så grymt cool, vaknar 8 för att åka iväg på kosläpp, alla tycker det är gryymt töntigt och bondigt, men faktiskt skulle ni också gilla det, korna är så himla sööta när dom springer ut i hagen, naaw säger man då. Fasen va söta dom är.
Datorn är sjuuuuuuukligt varm under, ni vet sådär helt sjukt varm. så varm..

Hanna är riktigt tjurskallig denna underbara morgon, hon tacka till och med nej till choklad, är något fel då? jaa!
Jag kissar på mig känner jag.
Ni får ursäkta mitt inlägg men ingen brukar fatta vad jag snackar om i min blogg så. :)

kolla in den förresten, haha man kan jju göra lite reklam här kom jkag på just nu ju!:D ahhah

jag är för bra.

puss hannah¨


hannahvickers.blogg.se     check it out säger jag bara;)

spårat

Kategori: Blomman

Jag och syrran spårar. Vi diggar till gamla favoriter med våra absolut fulaste danssteg!
fan nu blev jag svettig haha. älskar henne!


det gick ju bra.. eller?

Kategori: Blomman

Nu är engelska nationella avklarade och det har gått skit! Men jag är nog nöjd som lyckats göra mina sämsta prov någonsin. Fy fan! Dagen var rätt skön sen med bara två lektioner. På mattelektionen var jag och Emma vääldigt duktiga fast vi lärde ju Fred och Sammy lite viktig kunskap hur man använder den magiska miniräknaren!
Sen cyklade jag och Tilda ner till stan. Jag skulle göra syntest vilket gick kanon! Därefter shoppade jag en grej Emma hade beställt.

Resten av helgen ser väldigt oplanerad ut men det känns väldigt skönt var länge sen. I dag kanske det blir lite golf men får se:P

pussss Blom

( jag rekommenderar brago kakor med skagenröra till)

Gästbloggare

Kategori: Allmänt

Heeeej bloggen!

Idag har varit en helt skön dag. Har precis kommit hem från jobbet. Hade det ganska lungt idag, gjorde bara det vanliga grejerna. Men det var lite kul för Prinsessan Madeleine kom in idag och hon kände igen mig från det där cocktail-partyt ute på Djurgården förra sommarn. Men jag menar vem kommer inte ihåg mig liksom???

Är bara hemma en liten stund för att sedan dra hem till Anna dit hela gänget kommer för inviga grillsäsongen med god mat och några glas vin. Pelle sa att han skulle ta med sig guran och dra några sköna ackord.

Får se om vi orkar dra ut sen någonstans, jag är lite taggad på det där nya stället på Sture. Men Klas sa att det bara vankades B-kändisar där ikväll som Blondinbella typ. Palla dra dit då, jag tål fan inte henne!

Ska ju upp tidigt imorn också för att jag och tjejerna ska på en helt amazing shoppingresa till London över helgen.

over and out
Lovisa

Helt onödigt inlägg

Kategori: Emma

Hej igen, Emma här.
 
Jag är trevlig och glad nu. Och det kan vi med stor sannolikhet tacka fotbollsträningen för. Inte den bästa träningen och det gick ganska sämst för mig, men ändå, det är så underbart att bara få vara ute på ottars och lira boll med laget. Sen slog vi nog ett slags rekord ikväll också, vi var 17 pers på träningen vilket jag inte tror har hänt förut! Men tyvärr var 4 av dem skadade/halvskadade så de körde lite rehab och ännu mer tyvärr var det en till som gjorde illa sig. Men en rolig sak var att Blomman nu är tillbaks på plan igen :D Hon lunkade omkring och nuddade bollen ;) hihi.. Starkt av henne att ta på sig fotbollskorna igen tycker jag!!

Imorgon är det nationella prov i engelska igen... palla det liksom. Men sen är det helg, dunderbra! Inte för att den känns så lockande med tanke på hur mycket man blir tvungen att plugga men ändå. Skönt att slippa skolan.

Sen håller jag på att diskutera med Blommi också. Jag säger bara vältränade armar, bruna ögon och lockigt hår.

Jag är trött och ska nu sluta svamla om alla onödiga grejjer.
Puss och godnatt gummianka.

Hey soul sister

Kategori: Emma

Jag är trött och sur och ja inte pepp alls....
Just nu känns allt bara tråkigt och som att det inte händer så mycket.

Jag har inte så mycket mer att säga än det, återkommer när jag är trevligare.. eller nåt.

¤ Emma

jag vill också bo i en bank

Kategori: Blomman

Nu sitter vi i skolan och väntar på nästa lektion. Jag är besviken på Tilda och säkert ni med för det var länge sen hon gjorde ett inlägg. Men jag tycker om henne ändå. Cornelia berättade nyss om att hon bor i en bank. Hon hittar pengar överallt hemma hos sig. Jag skulle också vilja ha det så.

I kväll blir det nog fotbollsträning jag blev väldigt taggad på det. Det skulle nog va fika sa Emma så. höhö.

Living the dream

Kategori: Emma

Herregud. Jag är trött dygnet runt nu för tiden. Det känns att sommaren kryper sig på och att alla intelligenta lärare har som vanligt tjockat ihop alla stora prov nu på slutet. För andra kvällen i rad är det ingen träning och för andra kvällen i rad är jag tvungen att plugga. Men mamma har nu sänt mina småsyskon för att köpa godis såhär på "lill-lördan", helt okej om ni frågar mig. Och om ni frågar mig en gång till så svarar jag Ja, det var min idé att äta godis idag!!

Tilda och jag har också bestämt oss för vad vi ska göra i sommar. Eftersom chansen att vi båda kommer att få sommarjobb är ungefär lika med 0 så måste man ju göra något annat. Vi har bland annat tänkt på att vi ska ha ett tränings-sol-läger. Så när vi kommer tillbaks till skolan i höst så ska vi vara biff och bruna. Vi tänkte också öva på att spela brännboll eftersom det är något som inte tillhör våra bästa sidor, måste faktiskt hålla med den där facebook-gruppen lite; varför är alla tjejer dåliga på att spela brännboll?? Sen så ska vi också måla om tildas cykel, och jag tänkte att vi kan åka på en cykelsemester. Bara cykla runt och se vart man hamnar, fasiken va myspys det skulle va. Fast vi lär ju inte ha några pengar så de blir väl till att chilla i Tierp och vid bergstäkten hela sommarn.

Nu måste jag fortsätta med mitt upptagna lilla liv, plugga för slutprov i idrottsmentorn.... FAN va KUL det SKA bli !!!



xoxo Emma
 

whole new world

Kategori: Blomman

Nu har jag kommit hem från skolan och tagit ut lite ilska på syrran. Var skönt att skrika lite! Helt utan orsak men det behövs. Någon som känner igen sig?

I skolan hade vi utegympa idag. Jag kunde vara med eller jag bestämde att jag skulle vara med. Utom på fotboll det våga jag inte. Men nästa vecka hade jag tänkt börja köra fotboll igen. Eller räknas det om man vandrar runt planen i fotbollsskor och sparkar på en boll? Vi körde multiboll och sen brännboll. Jag är så jävla kass på det, kärringracket. Jag kom också och tänka på att snart har man inte idrott en gång i  veckan. Vad hemskt jag älskar det skulle vilja ha det så hela livet.

Det är nu cirka 23 skoldagar kvar till sommarlovet enligt Emmas beräkningar. Och inom de dagarna har vi hur mycket plugg som helst. Jag måste nog börja plugga lite men jag är så kass på att komma i gång. Jag är en dagen innan person.

Det är 71 dagar kvar till Rhodos. Wohoo.

Ska försöka komma ut på en springtur i kväll också. Syrran skulle också med då tror jag. I morgon ska jag till sjukgymnasten.

Pusss Blomman



Halleluja

Kategori: Allmänt

Om jag har räknat rätt så är det bara ca. 24 skoldagar kvar av denna termin!

Valborg i bilder

Kategori: Allmänt

   
   

    
   
  

   

Fler bilder hittar ni på facebook.

 

 

glad

Kategori: Blomman

Bara för att jag är på super bra humör. Livet leker! Sommaren närmar sig och jag har världens bästa vänner och familj. Dessutom kommer jag allt närmare comeback. Life´s good!

Jag bjuder på den här med.

Chillar

Kategori: Emma

Idag har varit en sån där dag med dålig humor som vissa uttrycker det men vad bryr vi oss om det! Skratta bör man annars dör man!

Just nu försöker jag plugga... 50 spanskaglosor ska in i huvudet och stanna där tills provet imorgon. Trots pluggandet är det så jäkla skönt att bara vara hemma en kväll. Ingen träning ingen buggkurs och inget annat. Det behövs sånna här kvällar faktiskt och jag kommer inte ihåg senast jag hade en sån kväll. Förhoppningvis hinner jag kolla lite på TV också. Det är ju Ugly Betty och Desperate Housawives på 5:an. Sen har jag en ny kompis också, Jason Derulo heter han och han sjunger grymma låtar som jag är helt nere i. Enligt blom är det lite som en drog.

Just nu diggar jag:
Jason Derulo - In my head
Måns Zelmerlöv - Impossible
Ted Gärdestad - Himlen är oskyldigt blå

xoxo Emma

if you wanna stay

Kategori: Blomman

Hej bloggen,
idag var en flummig dag. Sista lektionerna spårade vi ur. Men det var kul. haha.
Efter skolan följde jag med Tilda ner på stan. Hon shoppade present till Mickan och jag hann hitta några grejer jag skulle vilja ha. Smycken: örhängen, fotlänk och halsband. Men blir svårt med 88 kr på banken.

Jag har också varit ute med sallan på promenad och även en springtur hurtig jag är idag då. Men nu ska jag plugga lite eller först duscha.

pussss Hanna

I just wanna.....

Chilifalu

Kategori: Allmänt

Woohhooo idag var det helt klar godaste maten i skolan !!!!!! Jag har fan aldrig ätit något som var så jäkla gott!!!! Jag frågade sammy, han tyckte också att det var god mat. David, nej han tyckte inte det han sa att han fick ont i magen! Jannica tyckte att det smakade rutten pannkaka! Blomman sa det va bra!
EMMA OCH TILDA ÄLSKAR DAGENS MAT!!!

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhhhhhhhh jag känner för att dansa! jag vill skutta!!!
I see the ice I see the car!!!

BUsiga tjejer som slutar på A <3

ett glädjeskutt med röda skor!

Lakritspuck

Kategori: Emma

Jag har på känn att den här veckan kommer att bli en dålig vecka...

Emma

lyckliga stunder

Kategori: Blomman

Heeej,
den här helgen varit underbar. Bästa helgen! Valborg med alla mina favorit tjejer. Det kan ju inte bli annat än lyckat. Sen gårdagen var ju helt sjuk. Hahha. I dag har jag kollat på fotbollsmatchen. Vinst med 5 - 1 det är ju grymt i premiären. Sen nyss var jag ute och sprang på riktig för första gången på 10 månader. Det var underbart. Nu börjar jag däremot bli lite trött inte så konstigt med tanke på att jag, mickan o simone landa i min säng först 7 i morse. Haha

Ursäkta rörigt inlägg men bättre än inget.

Pusssss Blomman

Jag älskar den här bilden. Den är störtskön

Segertåget

Kategori: Allmänt

Haaaallå!

Nu är det  2 timmar och 20 minuter kvar till matchstart i division tre för IK REX damlag!! Nu fan kör vi tjejor!!!! TAAAAAAAAAAAGGA!

IK REX  - Fanna, Ottarsborg kl. 13:00.

In my head

Kategori: Emma

Är inte på topp idag kanske ...

Gårdagen var trevlig. Började med champangefrukost i lusthuset hemma hos Cornelia. Solen sken mot förmodan och himla mys var det. Fortsatte sen in till Uppsala där resten av dagen spenderades. Vi drog runt ganska obeslutsamma ett tag innnan vi bestämde oss för att äta picknick i ekonomikumparken. Det var helt sjukt mycket folk! Helt galet. Träffade efter ett tag på några klasskompisar och bestämde att vi skulle göra något senare på kvällen. Sen gick vi pinknödiga hem till hanna för att fixa oss. Middag och förfest hemma hos Jannica innan vi alla drog vidare på någon fest någonstans ;) Jag var som vanligt DJ och spelade sköna sommarlåtar som Fred diggade, och David lovade att han skulle lära sig spela En kväll i juni på gitarr! Vi fick lov att dra efter nån timme så det blev en promenad in till stan. Sen bestämde jag och Tilda oss för att åka hem till Tierp och de andra skulle också dra hem. En bra dag helt klart!

Idag har det inte hänt mycket alls. Träning och finslipning på ottars inför seriepremiären imorgon. Är jäkligt taggad, och det nya matchstället är skitasnyggt! Efter det har det bara varit slapp orkade inte göra ngt annat, åt god mat iaf. Grillad kyckling och klyftpotatis.



xoxo Emma