vårtgemensammaliv

Emma+Tilda+Hanna+Höök

Segertåget har fått upp farten!

Kategori: Matchreferat

De första 30 minuterna visar vi alldeles för stor respekt för motståndarna. Dom får fritt fram och vi är inte med för fem öre. Men det är ändå vi som gör första målet genom en nick av Lelle på en frispark från Jekkan. Vi tuggar oss in i matchen och börjar stå upp. Men Danmark kvitterar och äger fortfarande spelet men vi gör ändå vårt andra mål genom Jess. I andra halvlek är det andra bullar som gäller, vi har släppt på respekten och visar kämparglöd. Vi gör också 3-1 innan dom i slutet reducerar till 2-3. Vi börjar darra lite men fortsätter att kämpa. När domarn blåser i pipan att matchen är slut så blir det ett lyckorus. 6:e raka segern nu, så jävla bra tjejer!! Dem var laget som hade mest boll men vi viker ändå inte ner oss och kämpar in i det sista. Och det är det lag som har gjort flest mål som vinner matchen!!

Dagens mest använda fras kan ha varit: Lägg iväg på ett!! Hahah ;)

Danmark - IK REX 2-3
Målen: Lelle, Jess, Osten