vårtgemensammaliv

Emma+Tilda+Hanna+Höök

Jag hatar att ha skiljda föräldrar

Kategori: Emma

Vaknade lite väl tidigt imorse men har haft en bra dag. Kollade fotboll med Hanna, Ida o Amanda. Gefle-Djurgården, riktigt bra match. Har varken sett så mycket folk eller bra fotboll på Strömvallen tidigare så det var mycket trevligt. Men tycker fortfarande synd om stackarn som gjorde självmål i tilläggsminuterna. Han fick nog en fet utskällning av målvakten sedan men på Gefle-fansen blev det bra drag. HIhi
´
Att fiskpinnar kan ställa till så mycket problem...

EMma

Det borde bli bra men jag vet inte...

Kategori: Emma

Lite trött sen gårdagen, men hade trevligt.. :)

Idag har vi börjat fixa i huset. Målat lite väggar i köket, det blir kanoners. Är på allmänt dåligt humör idag. Men snart kommer söt-kusinerna som jag ska va barnvakt åt ikväll så då blir det andra bullar. Busa!

Imorgon blir det kanske fotboll, Gefle-Djurgården, eller också inte. Det är sånt man inte riktigt vet ;)

Nu var det längesen jag sa nåt, nu är det bara 3 dagar kvar wiehoo!!!

Lovet ser lovande ut, förutom att jag så jäkla gärna skulle vilja på Rhodus Reunion på fredag men då är det ju fotbollsavslutning. Skitfan, hatar när allt ska tjocka ihop sig på samma dag. villvillvillvillvill!!!!!

Roligare än såhär blir det inte nu.
Emma

vill ha vill ha!

Kategori: Blomman




Nu har jag bestämt mig att jag ska unna mig något för allt jag jobbat denna månad.
 Så fort som möjligt ska detta köpas :)

En pilot, en ängel & en pirat

Kategori: Tilda

Nu sitter jag här med min underbara hosta och funderar vad denna dag ska bjuda på.
Gårdagens kväll var rolig hemma hos Jannica :) Maskerad is the shit!
Jag kan inte fatta att en veckas dunder lov väntar runt hörnet. Dessa roligheter som man har väntat på ett bra tag nu kommer snart vara här, kanon kul juuu!

Tyvär har jag inga maskerad bilder att bjuda på í detta inlägg för jag glömde kameran hemma, varför glömmer man den när man vill ha den som mest är frågan!?

Puss, Tilda


Är bara tvungen att rekommendera en film som jag såg med mamma förra
helgen. Allt för min syster.En jätte bra film som är otroligt sorlig. Perfekt
att kolla på om man vill gråta lite. 

Inatt drömde jag en mardröm, en mardröm om spöken..

Kategori: Emma

Vem fan är det som bestämmer att man ska NP i Svenska. Det är fan inte okej att man ska skriva ett fem-minuters långt tal som man sen ska hålla inför klassen. Bajs, vettefan vad jag ska prata om :S

Detta kombinerat med att klura lite på UF-arbetet och fixa en bra maskerad-outfit blir dagens problem. Sen har jag ett till, men det är fan inte upp till mig längre... Justaja, kanske ska ta och berätta att vi har bytt affärsidé en fjärde och förhoppningsvis sista gång nu! Men det här tror jag faktiskt på på riktigt.

Nu ska jag plågas ett tag, sen ikväll blir det trevligheter hos Jannica. Och så börjar ju höstlovet. Så livet är ganska bra ändå ;)

HIhi Emma

min syster

Kategori: Blomman

En dag kvar sen lov!

Den här dagen kommer börja med ett prov som jag inte pluggat ett skit på. Får se hur det går kan nog inte gå sämre än naturen iaf. Slutar denna dag vid ca 12 och sen vid 13 börjar jag jobba till 16.30

Sen är det bara att byta om till pilot innan det blir party! Tagga!

Från laget.se

Kategori: Blomman


 

Nej inte igen..+några svordomar

...så tänkte nog Hanna Engblom då hon endast en vecka innan seriepremiären drar av korsbandet en gång till..Hanna kom till Stenhagen inför den här säsongen ifrån Stures U-lag där hon tränat rehab träning efter hennes förra korsbandsskada,alltså Hanna var rejält spelsugen då hon inte kunnat spelat match på hela förra säsongen. Hanna hann i allafall visa mig och många andra att hon besitter stora innebandykunskaper,såsom ett fruktansvärt bra spelsinne,stark och ett bra skott..Hanna såg riktigt bra ut på försäsongen,och hade varit given i Stenhagens startuppställning.

Nu blev det tyvärr inte så och Hanna väntar på att få en operationstid om 4-6 veckor.

Hanna kommer nu att ingå i ledarstaben.

//Micke

jag hatar att jag älskar dig

Kategori: Blomman

Nu är maskeraddräkten typ klar ;) skönt!

De närmsta dagarna är väääldigt planerade vet inte hur jag ska hinna riktigt men. Höstlov snart iaf :D

Studentkryssningen bokad iaf.

Ja det var väl det jag tänkte säga.

Puss H

Krya på dig gumman<3

Den närmaste framtiden ser galet bra ut!!!

Kategori: Emma

Just nu är jag väldigt stolt över mig själv. Har tagit tag i sånna där jobbiga telefonsamtal som jag bara har skjutit upp. Jag fattar inte varför det ska vara så svårt att bara ta upp telefonen och ringa, för när man väl gör det så är det ju inga problem.

Just nu känns allt så jäkla skönt. Har en helg att se fram emot som känns mer än bra för att inte tala om en hel veckas höstlov efter det som ser ut att bli ännu bättre! Ibland känns allt förjäkla nice! Och på tal om det, på torsdag är det träning på den nya konstgräsplanen här i tierp med rexbrudarna. Ruuligt! :D

En ynka vecka kvar nu!

Emmo

how would you react

Kategori: Blomman

hatar när dagen börjar dåligt, den här dagen är nu redan förstörd.

Och jag ramlar glada Gatan fram, sen ramlar jag tillbaks igen

Kategori: Emma

Ibland blir man sjukt förvånad när man inser att någon känner någon som kände den och sen så kände tydligen allihopa varandra trots att enligt logistiken borde dom inte ens veta vem den andre är. Hahah jag måste skratta lite när jag tänker på det.

Idag är det en Håkan Hellström dag!

Kategori: Emma

Snart är denna tragiskt patetiska helg över. Skönt ;) Men först måste jag plugga lite till. Dagens räddning är iaf Håkan Hellström och alla bra tv-program. Börjar med The Hills och The City och sen blir det Gossip Girl.

När jag gick förbi den nya konstgräsplanen här i Tierp igår så fick jag ett fotbollssug. Det var längesen jag hade lust att träna fotboll så nu hoppas jag på att det blir träning med världens bästa lag i veckan!

Det är bara 9 dagar kvar nu. INSANE!!!!!!!!

samma pose

Kategori: Blomman

Jag har framkallat massa bilder från förra året och nu har jag fått dom. Jag ser en tendens till att jag och Tilda placerar oss på samma sätt på bilderna.


Jag måste sluta oroa mig för allt.

Kategori: Blomman

Ett gym pass avklarat. Tvättstugan avklarad. Nu plugg.

En bild som alltid får mig att le


Keep it going louder

Kategori: Emma

Absolut tråkigaste helgen på länge..jag avlider...............

Men efter regn kommer solsken, jag taggar inför höstlovet som kommer bli galet bra. Hallelujah! Snart har jag också gjort min sista vecka i lägenhet för denhär gången. Nästa vecka får vi nyckeln till huset, spännande!

Annars kan jag ju berätta att jag har gått och blivit brunett, Klara tyckte det blev bra, men mormor sågade det totalt, själv tycker jag att det är helt okej..



snygg kille - JA TACK!!

born to run

Kategori: Blomman

I går var jag och Emmi på stan. Jag skulle hitta jeans och jacka. Men hittar inget fast köpte ett par jeans men mest för att det var halva priset. Emma skulle hitta ett jobb det gick inte så bra det heller. Sen mötte jag upp mamma och vi startade vår bankturné. Vi hann gå in på swedbank tre gånger, handelsbanken två ggr och nordea en gång. Det var ju roligt..

Gårkvällen var jättemysig :) Jag, elin och Jannica gick ut och åt på tzatsiki. Grekisk mat är så jävla gott! Där satt vi i ca 4 timmar innan vi flyttade oss till artific(eller vad det heter) för att ta en drink. Vädigt trevlig kväll och kul att vi äntligen träffades eftersom vi är dåliga på att göra det.

I dag hade jag tänkt gymma lite men tydligen var det gratis provträning på friskis så kommer vara fullpackat. Det blir en långpromenad då istället önskar jag hade en kompis i närheten nu. Senare under dagen ska jag kolla mitt lags ib match i björklinge. Lite seriefinal där.

Hanna





Kan man tänka på något så ofta att det aldrig kommer hända därför

When I Look At You- Miley Cyrus

Kategori: Tilda

Jag hatar min hals och mina öron. Det känns som jag aldrig kommer bli frisk. Skiten har suttit i mer än en vecka nu. Jag blir tokig.
Igår sjukanmälde jag mig och var hemma. Blev en ganska skön dag, kollade på bartenderskolan, sov, var ner till Anki och sen på kvällen blev det taco och film med Lisa och Macke.
I helgen har jag bestämt mig för att bli frisk så det blir nog en hemma helg med film och plugg.
Nu ska jag och mamma snart hämta ut ett hm paket! :') alltid lika härligt hihi

Det är du och jag mot världen mamma ;)

Puss Tilda


En bild från dagen i Sthlm. Mys

Fredag den 22 oktober 2010

Kategori: Emma

Det här är en sånhär dag som bara kommer bli en i mängden, en dag ovärd att minnas. Inte dålig, bara vanlig.


Kan fortfarande inte riktigt släppa det.

Mina nya älsklingar

Kategori: Emma

Midcut boot

12 dagar kvar och ni kan ju bara tänka er hur mycket jag längtar och hur galet taggad jag är..!!!

Kategori: Emma

Ibland känns det som om jag verkligen har för mycket tid över. Visst finns det plugg jag skulle kunna göra men inget som måste göras just nu riktigt. Var och sökte lite jobb igår, hoppashoppashoppas! Då skulle ju tillvaron bli lite meningsfull iaf. Fast det är ju ganska skönt att bara chilla också. Har tid att kolla på TV för engångs skull. Måste säga att det är en hel del bra skit just nu, en rekomendation är Bartenderskolan på TV3 hahhha, mycket intelligensbefriat program, men jag får verkligen sommarkänslor och framförallt Rhodos-minnen! Sevärt! ;)

Vill ge lite cred till både Hanna och Tilda som båda tog sig i kragen och uppdaterade bloggen. Bra flickor!

du har förslavat mig, så nu har jag bara dig

Kategori: Blomman

Ett till inlägg från mig denna vecka..vad händer!

Ett prov denna vecka avklarat vet inte vad jag ska säga om det. Ett prov kvar som kommer gå skit och lämna in loggbok. Sen börjar nästa veckas två prov :) woho

Jobbet igår gick kasst! Sålde en gurka för 106 kr sen misslyckades jag med att göra ett återköp 20 gånger typ och kön bara växte och växte. 

h

Din mamma- Oskar Linnros

Kategori: Tilda


Från i lördags hemma hos Marcus. Snygga killar haha


Bild från lagfesten den 2/10. Laget som jag var lagledare för tog
självfallet hem segerbucklan! ;)


Ännu en bild från lagfesten! Vilket team!

Tyckte att det var dags med några bilder från min mobil så det är vad detta inlägg får bjuda på.
Plus att jag kan meddela att jag laddat upp videoklippet när Chrille blir lurad på facebook. Kan rekommendera er att se det!
En liten klaga hinner jag också med i detta inlägg. Denna veckans ris går till min hals. Knarkröst och smärta är pain in the as, usch!

Puss, Tilda

Grattis

Kategori: Blomman

Vår snygga vän Jannica fyller år idag! Nu är det bara snorungen Emma kvar. 15 dagar!

Grattis Jannica! Puss på dig min lagkompis, klasskompis, gymkompis och vän.

somebody

Kategori: Blomman

hallå,
jag suger på att uppdatera bloggen för tillfället..förlåt Emma. Helgen bestod av lite party då jag, Hannah, Mickan och Simone slog kackarna i taket på Bj i fredags. Sen i går vet ni redan vad som hände.

Det som går bästa i mitt liv just nu är nog arbete. Jobbade ju ons-fred på konsum. Sen fråga de om jag ville jobba i lördags sen fråga Guntherska om jag ville jobba på söndagen. Sen ringde konsum idag igen så ska jobba tisdag och torsdag. pengar pengar!

Men pengar lär behövas för våren med studentkryssningen och alla skivor. Så jävla taggad! Studentkryssningen är dte ju snart bokningsdags. Skoldagen var det rätt mycket prat om den :) Vi krossade marcus och fred och deras tanke om att två i en hytt var bäst. 4 ska man vara ju. Vi gillar fylleprat! Jag, Tilda, Emma och Sammy i en hytt vilken kanon hytt måste jag säga ;)

Nu ska jag ta Gardacil sprutan sen blir det ekonomiplugg....

Pusss

Mmmmm mensvärk

Kategori: Emma

Nu tycker jag det är dags att Blom och Tilda också skriver några rader här istället för att ni bara ska behöva läsa min skit hela tiden ;) Men tills det händer så får jag stå för orden. Nu har vårt företag en egen hemsida, visserligen är den fortfarande under konstruktion men ni får mer än gärna kika in där iaf,  http://soccerfeets.n.nu.

Hur myclet jag än vill så är det bara en såndär sak som aldrig kommer att hända..

Kategori: Emma


Igår var... hmm jag vet inte. Jobbade med UF på dagen så nu har vi bestämt företagsnamn, Soccerfeets UF, ibland gillar jag det och ibland inte, men nu kör vi på det!

Kvällens planer blev lite ändrade så vi körde ett nytt förfest-koncept, kolla på Bartenderskolan på tv3 play och dricka té. Så ni förstår väl att vi inte var alltför taggade när vi satt oss på tåget hahah. Klev av i Skyttorp där det var lokalfest, men tyvärr var det inte särskilt kul så vi drog in till stan istället och hem till Marcus. Tanken var väl fest men slutade med att alla nästan låg och sov i soffan haha. Roligast måste iaf ha vart skedtricket hahaha. Blåsta killar! ;)

Imorgon ska vi titta på huset igen, det närmar sig...

Det var så länge sen nu, och ibland vill jag att livet ska vara som då.

Kategori: Emma


Hellu! Sitter och väntar på mina kollegor i SportsSocks UF! Namnet är bara temporärt, den som har något bättre förslag får mer än gärna säga till. Men iaf idag, som jag har tjatat om förut, så är det dags att börja arbeta med vårat företag på riktigt. Och igår var vi så duktiga att vi fixade en rådgivare också. Nu är vi pågång ;) hah

Ikväll blir det nog parteypartey skulle jag tro. Ha en trevlig lördag gott folk!



gothia cup sommaren 2006. mer än fina minnen.

Koooom igeeen Lenaaaa, vad skulle vi annars göra??

Kategori: Emma

Nu äntligen börjar projektarbetet ta fart, gjorde marknadsundersökningar i några klasser. Många bra svar och endel var roligare än andra ;) Idag var även dagen för andra körlektionen, ville inte gå dit innan men det gick fina fisken och var riktigt kul. Lite överfokuserad kanske hah. Väl hemma i Tierp så kom jag på att det var marknad och fick världens begär, JAG MÅSTE HA NOUGAT! Så jag och Filip tvingade pappa att skjutsa ner oss på köpingen. Och där skena vi runt som två galna barn, alla höll på att packa ihop men tillslut fick vi äntligen tag på vårt godis!!! Lyckan var gjord! Var hem en sväng till farmor o farfar också, och nu är det plugg som gäller.


en bild från förra hösten..

You are my only exception

Kategori: Tilda





Här kommer mina bilder från i lördags. (tyvär har jag varken bild på födelsedagsbarnet själv eller förfesten så ni får helt enkelt nöja er med dessa två) 
Snart har ännu en vecka gått i skolan och nu är två prov avklarade vilket är grymt skönt. En uppsats och två prov kvar för min del och sen är det höstlov
Haha Bonde söker fru var klockrent igår. Hela familjen sitter i soffan och kikar och när det blir som roligast reser sig min far upp i soffan och lämnar rummet för att han tycker det blir för pinsamt haha. Härliga program. Måste följa tjejbonden alltså.
Idag gjorde jag och flickorna marknadsundersökningar för företaget. Haha alltså vissa svar säger jag bara. Skönast var ju stavningen på turkost med q och på övrigt hade någon skrivit: "Det finns bättre affärsidéer ;)"
Jag är positiv

Puss, Tilda

Vad fan är Kabbala och Chassidism?

Kategori: Emma

Det känns som om vår blogg får ta all skit, den är som ett negativt klotterplank. Hahah stackars blogg det kan inte va lätt ;) För att klaga lite till så kan jag säga att plugga religion och judendom inte är en av mina favoritsysslor för att uttrycka sig milt. usch..

Men lite positivitet tycker jag ändå att bloggen ska få skåda, om tjugo dagar är det min 18 födelsedag!! Det är även höstlov vilket jag har grymma planer för. För att fortsätta den positiva andan så kan jag säga att sånna här höstdagar är underbart härliga. Löven har alla möjliga färger, himmlen är blå och luften är klar (a) myspys.

Förstår inte ens varför jag bryr mig.

Kategori: Emma

Känner lite som Gyllene tider:

Ingenting är som det ska,
likadant från dag till dag
Allting följer samma mönster,
ser på stan ifrån mitt fönster
Människor på rad i kö
Äta, jobba, sova, dö

Humörsvägningar var det ja. Nyss kändes allt jättebra. En stund senare kändes allt så jävla meningslöst. Behöver något att lägga min energi på.


- Som ni vet vid det här laget. JAG VILL TILLBAKA.

fått en flaska i huvudet, legat sövd på akuten

Kategori: Blomman

Skolan har börjat igen som jag längtat. Men det var mer helvete än jag trodde.
Min vecko planering

Onsdag: skola 8.00-14.10 Rättskunskapsprov
            Konsum 16.00-22.00
Torsdag: skola 8.30-16.05 Religionsprov
             Viktigt planerande på stan 16.20-16.45
             Konsum 18.15-22.00
Fredag: skola 8.30-11.00 praktikuppsats
            konsum 12.00-20.30
            Utgång 20.30 -
Lördag: Projektmöte tidigt och länge!
            Lagfest/Plugga
Söndag: PLUGGA! gymma

Min vecka!

Har inget roligt att berätta återkommer då.
Puss på er så länge

Åh det är så skönt att va naken

Kategori: Emma

Har nu äntligen betalat UF-registreringsavgiften, skööönt! Är så grymt taggad, men pratade med pappa och han sa massa grejer som vi måste tänka på och genast sjönk humöret. Det är så grymt mycket, för det första: Varför skulle kunden vilja köpa våran produkt och inte konkurrenternas?

Längtar till lördag och vårt första riktigt UF-möte, herregud vad de ska planeras!!

Jag tycker inte om personer som suger åt sig all positiv energi och omvänder den till negativ.

Kategori: Emma

Nuläget: Jag hatar naturkunskap, jag hatar religion, jag ogillar rättskunskap!

Det var Kick-off för UF året idag på MusikensHus. Den var väldigt bra och jag blev sådär skönt taggad och inspererad! Nu vill jag bara sätta igång!!!!

3 veckor och en dag kvar nu gott folk, väntan börjar nästan bli olidlig..... ;)

gubbe

Kategori: Blomman

Idag fyller min fina vän Hannah år!
Grattis gumman älskar dig <3

Det spel du spelar är inte rättvist

Kategori: Tilda


Jag vill bara skrika ut allt men jag får inte fram ett ord

Äh vi spolar tillbakas

Kategori: Emma

Igår var det en sjukt mysig dag. Hela släkten samlad uppe på Vega med skrillorna på haha. Det var sjukt kul och jag drog bara en vurpa, ett magplask. Morfar hade riktig matchtröja han, där det stod Rogga på ryggen, söt han är! ;) Sen på kvällen blev det middag hos kusinerna, även det myspys. Skönaste kommentaren stod nog Fanny 3 år för.

Jag: Hej Fanny vad gör du?
Fanny: Jag skulle bara kolla i spegeln om jag är snygg. Och det är jag!

Tänk om alla skulle ha det självförtroendet hah.

Hoppas mina 18-åriga vänner hade det kul på krogen igår, inget jag tvivlar på. Och Tilda, blev det fem? ;)

Fattar inte vart min kärlek till Stockholm kommer ifrån, så fort jag läser något om stället så får jag typ en uppenbarelse om att jag bara måste flytta dit.

Kategori: Emma

Shit pommes vad tiden går fort! Har gjort två veckors praktik på Stadium nu vilket har gått kanon! :D Men längtar faktiskt till skolan. Idag kom jag att tänka på egentligen hur bra man har det i skolan, man har något om göra om dagarna och man får alltid lunch (slipper ha matlåda med gårdagens rester), när man inte har plugg så är det ju bara chill och man träffar kompisarna. Mm jag gillar faktiskt skolan, men nästa vecka är jag ganska säker på att jag kommer tycka annat, religion och rättskunskap kan ju bara gå och dra sig!

Helgen blir en lugn mysishelg, alldeles perfekt faktiskt!

Jag njuter av min braiga känsla som sitter i just nu. Gaaaaalet skönt med denna positivitet! Och på tal om glädje... 25 dagar kvar nu bara!!

Emma

Only girl (In the world)

Kategori: Tilda

Irritation på mamma och pappa:

Dom: Jo visst gav vi dig mat pengar i Rhodos?
Jag: Neeeeeej neeeeeeeeeeeeej neeej
Pappa: Det låter ju underligt..
(och så fortsatt på samma visa en stund till)

Blir så irriterad när dom får det att låta som att jag ljuger, och att dom visst gav mig pengar när det inte alls är så. Jag har faktiskt finansierat hela min sommar själv så dom ska inte komma och säga något. Punkt.

Okej egentligen är jag inte så irriterad som jag kanske låter men det är så grymt skönt att skriva av sig lite.
Har haft en helt okej dag annars på Hemköp. (är inte alls så hemskt som Emmo beskrivit ju!?) 
Hade en jätte bra vecka i Funäsdalen förra veckan! Har faktiskt kännt mig positiv som tusan nu på senaste tiden av ingen anledning alls vilket är väldigt skönt.

Mer än så här blir det inte idag få se om det kommer upp några bilder från lagfesten någon gång snart!
Har en riktig going bild på lag 1 och segerbucklan :) wii

Puss, Tilda


Vackra Funäsdalen

fan

Kategori: Blomman

just nu går allt emot mig! korsbandet av igen...

vill inte

Kategori: Blomman

gubben i lådan

Kategori: Blomman

Fått en flaska I huvet, legat sövd på akuten.
Varit död I minuter, hela själen var bruten.
Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet.
Jag har famlat I’mörker, men I dig såg jag ljuset.
Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar.
Med dig blir jag mindre, som gubben I lådan.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

 Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Blivit lämnad I staden, medan du gick och blunda.
Fick en känga mot magen, tills jag smakade gatan.
Ändå gick jag tillbaka, och jag måste va galen.
Som nyss blivit bedragen, och som tänkte på laget.
För jag tänkte på jag-et, och jag såg alla tecken.
Men jag ville va bättre, men då blev allting sämre.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.
Tusen gånger om.

Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor.
Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du I mitt hjärta.
Ta mitt skimmer, för jag brinner.
Du är blott en blek lanterna, jag har gjort det här så länge.
Jag kan lika väl fortsätta.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Tyvärr har jag inga bilder att bjuda på så det får bara bli text

Kategori: Emma

Gårdagskvällen var super.
Det var lagfest med världens bästa lag som gällde! Vi började med att äta god mat på Tsatsiki. Sedan blev det ut på stan och klara av kvällens uppdrag. Sjöng Främling för ett gäng gamlingar bl.a ;) Sedan blev det taxi ut till Boländerna och Beijer... Hmm skumt, men fick låna en lokal där som var perfa för lite festligheter. Så vi fortsatte med lekarna och förfesta lite. Vid tolvtiden åkte vi tillbaks in till stan. Och då ni var vi lite olagliga. Eller iaf jag och Ostis, de andra visade ju bara sitt legg i dörren till Kalas, men vi småbarn planka ;) Skönaste kommentaren från Ost: -Tänk att jag är här inne, jag får ju liksom inte ens cykla utan hjälm, hahaha. Sen blev det skaka rumpa ett tag. Den andra drog vid två men jag och Blom hängde kvar och satt o snacka o frös. 

En grym kväll tycker jag! Bra fixat Amanda! 
Men är besviken på Kalas, känns faktiskt som ett riktigt B-ställe (säger jag som inte har så mkt att jämföra med), så om 29 dagar när jag också är 18 så blir det förhoppningsvis ngt trevligare ställe!

xoxo

samma sak

Kategori: Blomman

Gårdagen var kämpig! Praktik 07.45-16.00 jobb på konsum 16.00-22.20 kul dag!

I kväll är det lagfest. Jag är skittaggad! Men håller på att prova kläder. Funderar på att skippa kryckor och tar klackar i stället:) 

Svårt problem det där
 H

besviken

Kategori: Allmänt

En del människor gör en besviken om och om igen, men ändå ger man aldrig upp och säger i från istället blir man lika besviken varje gång...

Det rycker i partynerverna

Kategori: Emma

Är helt slut, inte är jag van med sånna här slitsamma veckor. Men kul är det iaf, åtminstone så länge det finns saker att göra. Men trots att jag trivs jättebra på praktiken så saknar jag skolan lite. Känns som om det var  oändligt länge sen jag träffa alla och var i skolan på riktigt. Fast när vi kommer tbx från praktiken så kommer det bli tre helvetesveckor. Måste börja plugga på allt snart.. Så nej, jag längtar inte! Och allt det här med UF-företaget stressar mig!

Imorgon kanske det blir Rättvik över dan. Sen blir det en kväll med laget.

Emma