vårtgemensammaliv

Emma+Tilda+Hanna+Höök

Sova kan man göra när man blir gammal

Kategori: Emma

Sjuukt taggad på Valborg! Har inte varit det förut men nu jäklar kör vi!

Jobbade idag och fick också mitt sommarschema, blir full rulle i juli men annars lugnt! Har varit en bra dag, mina Mora-vänner dök upp där på jobbet en sväng också, nicebajs! Nyss testade jag min nyinköpta studenklänning och mössa, tror det kommer att funka fint! Ska strax iväg till Johannes för att umgås lite med han och Timpa.

Tagga Valborg mina vänner!! :D



Lite låtar som får mig att tänka på Valborg 2010:

TikTok - Ke$ha
Break you heart - Taio Cruz
In my head - Jason Derulo
Jag tror på oss - Scotts

all i want now

Kategori: Blomman

Shuri,
en rolig skiva var det i onsdags måste jag säga. Även fast folk kallade oss ailens men det är smällar man får ta. I morgon är det valborg och nu börjar jag bli taggad. Har precis varit och handlat till frukosten som vi ska hemma hos mig nu är det bara att städa hela huset med. På kvällen sen blir det grillning hos Emma och sen får vi se vart kvällen slutar :)

Ikväll ska jag jobba 16-23 var ett tag sen så ska nästan bli rätt kul hah :)

Hörs då

Grattis bästa vän på 19-årsdagen!! :D

Kategori: Emma


Hipp hipp hurra till dig idag! Ett år kvar till systemet!

jag kommer direkt från..

Kategori: Blomman

I går avklarades sista redovisning och beskattning provet. I dag avklarades sista rättskunkaps provet. Jag njuter av att man gör färdigt ämne efter ämne nu för bara lite mer än en månad kvar!! :)

Hade sista träningen med småtjejerna i går med vilket gick bra men kommer sakna alla småttingar. Vi fick kakor och presentkort på stadium av dem sedan.

Nu sitter jag och väntar på Jannica så att vi kan cykla ner på staden för att hjälpa lite grejer tills ikväll. Ikväll är det elitskivan vilket blir den första skivan för oss :D Jag är galet taggad på att skaka rumpa iklädd morognrock på bj :)

Hörs då!

Man kan göra så, men det är inte rätt!

Kategori: Emma

Ännu ett lov över. Känns inte som att jag har gjort så mycket vettigt, och plugga har det inte blivit särskilt mycket av. I fredags firade vi Tildas 19-årsdag med dunder och brak, en mycket mysig kväll! Sen på lördagen vart det både häng på bryggan, mat på donken och fest i Bälinge. Gårdagen spenderade jag med min Highschool-pojke!! Nu är det bara bita i några veckor för snart väntar friheten (arbetslösheten?)!!

Det är nu det händer

Kategori: Blomman

27 april Elitskivan
28 april Pullan 19 år!
29 april jobb
30 april VALBORG
3 maj Mickans skiva
6-8 maj Golfkurs
9-12 maj LONDON
12 maj Hannahs skiva
16 maj Amandas skiva
18 maj Simones skiva
24 maj Elins skiva
26 maj VÅR SKIVA :D
27 maj jobb
30 maj Avslutningsmiddag Celsius
1 JUNI STUDENTEN
13-27 JUNI AYIA NAPA



Sen är det ju en hel del prov och uppsatser som ska in under den här tiden..

Vi bara mår just nu

Kategori: Blomman

Haft en kanon bra helg verkligen! Fredagen hos Tilda var perfekt med massa fina vänner :) Väldigt bra ordnat av den blivande 19 åringen. Det var tungt att åka 5 tåget hem dagen efter bara men gick bra. I går blev det lite brygghäng innan vi var några stycken som åkte till Bälinge. En bra kväll det med!

Ska snart åka mot öregrund för lite mys i stugan. Måste även plugga en hel del vilket jag helt förträngt de senaste dagarna.

En bild på den söta värdinnan

TAGGARÅÅ!

Kategori: Blomman

Nu bär det av till Jannica för lunch och lite fix. Sen vid 17 åker vi till Tilzing :D hihih

Att saker som verkar så krångliga kan falla sig så naturligt i slutändan..

Kategori: Emma

Är ju lite smått avundsjuk på Hanna som har disciplin nog att skriva uppsatserna, för mig har ju inte det gått lika bra, eller det har väl inte gått alls för att vara korrekt.
Men för den sakens skull har jag inte haft allt för mycket för mig på lovet heller, tränat, spelat match, slappat i solen, vågat mig ut till Hållnäs, kört lite bil och lite andra smågrejjor!
Men imorgon blir det middag med mormor och morfar innan det blir hem till Tilda för 19-års partajj! Mucho roligt!

NÖJD

Kategori: Blomman

Filosofi uppsats
Idrottsmentorsuppsats

Två jobbiga grejer avklarade. Nöjd jag är! Nu kan jag tillbringa resten av lovet att bara plugga till prov det är ju mycket roligare det...

Ikväll blir det mys med Simone och sen i morgon smäller det :D

shuri

Kategori: Blomman

Mina kära bloggkollegor verkar ha gått upp i rök då jag inte läst ett blogginlägg från dom under detta lov. Fy skäms!

Gårdagen var mysig med stan och bryggmys med olika vänner. Blev en del inköp också men nu måste jag spara lite. Nu tycker Emma jag är töntig men jag måste faktiskt spara!

Sen på kvällen vart det dubbelträning med smålagsspel. Helt sinnes vad trött jag blev. Jag kände mig som jag vägde ca 200 kg som jag försökte släpa runt på planen. Jag skulle ta hand om en av de nya tjejerna vilket slutade med att jag råkade skära henne med mina naglar i en närkamp så att hon började blöda. Mitt ben var till och med blodigt. Bra fadder jag är! 

I dag har jag varit på träningshumör då jag vart ute på en löprunda och nu ska iväg till gymmet för att träffa Simone. Senare i kväll tänkte jag faktiskt åka och kolla på fotbollsmatch. Det var ju månader sen jag var där så saknar alla tjejer.


Nu börjar det närma sig fredag och gud vad taggad jag är! Det här kan sluta illa :)

Ciao

Lyckans tid/helvetet

Kategori: Blomman

Det är just så jag ser på den närmsta tiden. Livet är lycka då det hände så otroligt mycket roligt den närmsta tiden. Men samtidigt är det ett helvete med allt plugg som måste göras. Håller på att arbeta med min filosofi uppsats nu vilket går åt helvete. Jag skulle bara kunna skriva om ämnet och argumentera lite men så måste man ju använda sig av all filosofi och jag fattar inget just nu..

Haft en bra dag annars med lite studentfix med farmor och mamma, därefter stan och bryggmys med syrran och Hannah.

Pusss

SM GULD till Storvreta :)

Kategori: Blomman

I går var det en myskväll i Tierp vilket var väldigt trevligt :)
I går spelades även Sm finalen i innebandy och det slutade med ett sm guld till Storvreta även i år. Tråkigt att jag bara hann se de två första halvlekarna för det var ju sen det blev spännande innan det avgjordes på straffar.

Årets sista match har även stenhagen spelat då vi mötte alunda u i sista kvalmatchen. Det blev vinst med 5-1.

Nu blir det plugg...

The sky's the limit

Kategori: Emma

Hade en übermysig kväll igår. Som sagt så kom Tilda, Hanna och Corni hit. Vi (filip) grillade hamburgare och sen så satt vi flera timmar på altan och bara snackade skit!

Kom fram till att NU är egentligen den bästa tiden.. Våren och sommaren kryper sig närmare inpå, men fortfarande har vi allt det där framför oss. Förväntningarna och planerna!!

Give Me Everthing- Pitbull feat Ne-Yo, Afrojack

Kategori: Tilda

Shuri alla

Klockan är åtta och ibland funderar jag varför jag aldrig kan sova längre än till nio.. Men det finns de som är värre än mig som min far och min syster. Min far vaknade klockan sex igår imorse och då gick han upp och böt däck på bilen och min syster är alltid uppe vid sju även fast hon inte behöver.  Så det där med att vara morgonmänniska kanske sitter i blodet ;)

Igår var det fotboll för hela slanten. Först hade jag match i Gimo och sen blev det till att åka och kolla på GUSK-Strömsberg. På kvällen blev det altanmys med Emma, Corni och Blommi. Trevligt var ordet!

Nu blir det Valbo

Pusss, Tilda


Fredagens äventyr resulterade i detta :)

Grattis till snyggingen uppe i norr

Kategori: Tilda

What you've got boy is hard to find

Kategori: Emma

Blev en glass vid ån efter skolan. Hur mycket folk som helst på stan, fast inte särskilt konstigt med tanke på det underbara vårvädret!

Innebandy

Kategori: Blomman

Fyfan vad kul jag haft ikväll! Första innebandymatchen avklarad för mig i år. Nu är det bara en kvalmatch kvar på söndag och sen blir det den där långa väntan på att säsongen ska börja igen haha :)

De två första perioderna var inte vi det bästa laget direkt vi hade chanser men vi slarva mycket i försvaret och de hade flyt. Inför tredje perioden stod det 7-3 men vi bestämde oss för att vi skulle ha poäng och det blev det ju med :)

Åh vad glad jag är nu inte ens att vi har naturprov i morgon kan förstöra min lycka.

Tjaråå

framtiden?

Kategori: Blomman

Jag har en klump i magen och oroar mig för lite allt möjligt. Och när jag väl börjat oroa mig kan jag hitta på massvis med onödiga skitsaker att förstora upp för att jag ska oroa mig lite mer.

Jag tänker det känns jobbigt att tiden efter studenten är ett så stort frågetecken. Jag vill ha saker planerade! Jag har sökt lite kurser i allafall så att jag har alternativ.

Min fina lillasyster kom in på svenska skolan i spanien inför nästa år. Jag blev jätteglad för hennes skull men slutade med att jag brast ut i gråt i stället. Allt skulle bli så tomt utan henne..

I morgon ska jag i allafall spela min första match sen skadan nu då. Det ska bli skojigt och konstigt nog oroar jag mig inte över det alls. Det ska bara bli kul :D Men det kändes jobbigt att tacka nej till jobbpasset jag fick i morgon. Tackat nej till lite för mycket pengar denna vecka..

Behövde skriva av mig lite ;)

Dude, where´s my car????

Kategori: Emma

Haft resursdag hela dagen lång vilket innebär att man inte behöver vistas i skolan om man inte har omprov! Dock har jag inte haft roligare saker för mig än att plugga och vara sjuk.. Tråkig dag!

Hahah gissa om jag skjutsade runt min familj igår eller?! Så jäkla skönt med körkort!!!

Gamla fotbollsbilder

Kategori: Blomman

Blev lite nostalgisk och hittade massa gamla fotbollsbilder från storvreta tiden






why do i wont you when i can´t have you?

Kategori: Blomman

 I går var jag på the studio och lekte modell för en dag med Simone och Mickan. Jag insåg att jag inte är någon modell då jag trycket i mig 8 kakor i pauserna. De var faktiskt mina favoritkakor. Drömmar mums!

Det var roligt iaf men tog väldigt lång tid då man fick sitta och vänta mycket. Jag hann inte kolla på mina bilder då jag var tvungen att skynda iväg till jobbet för att jobba några timmar till stängning.

I dag är det resursdag så har varit ledig vilket var väldigt skönt. Har blivit en del naturplugg men borde ha gjort lite mer. Senare i kväll blir det innebandy vilket gillas!

Jag gillar att ha på mig träningskläder (oanvända!) för alltid när jag kommer hem tar jag på mig shorts och strumpor och hela köret fast det kan vara 3 timmar kvar till träning. Jag trivs i de kläderna helt enkelt hah.

Som ni märker har har jag inte så mycket att berätta..jag ligger ju lite efter med det där körkortet ;)

Ciao

Please don´t stop the music

Kategori: Emma

För att citera mormor. Nu är jag stoooor! Nej jag har inte fyllt år.. Bättre än så, JAG HAR TAGIT KÖRKORT!! Så denna dagen har jag gått med ett stort fånigt leende på läpparna!


Allt känns så rätt just nu!
Puss

Mr. Saxobeat

Kategori: Tilda

En vecka till lov- wonderfull
Veckorna går snabbt som satan. Idag fick vi förköpsbiljetter till vår skiva. Om någon är sugen att köpa hör av er!! :) 

Jag längtar till sista veckan i skolan, samtidigt så fasar jag. Känslorna skiftar grymt mycket. Lättnad. Rädsla. Lyckorus. Allt i ett.

Pussis Tilda

ibland gör man rätt, ibland gör man fel

Kategori: Blomman

Éfter att ha klagat hela förmiddagen igår över att jag inte hade något att göra så blev det ganska fullt upp sen iaf. En stund på stan och sedan tog jag och Emmi årets första glass fast vädret inte var som vi önskade.

På kvällen ringde konsum i storvreta och hade kris så fick åka dit. Det kändes jätte skumt att åka till en helt ny butik och jobba. Men det gick bra iaf.

Ikväll blir det en spelkväll vilket känns väldigt mysigt och är precis vad jag är sugen på :)

Pusss
¨

Baby here we are, standing face to face. Just the two of us, locked in your embrace.

Kategori: Emma

Har tränat och pluggat lite här på kvällskvisten, nu är det soffhäng innan det blir till att sova. Imorgon är det studiebesök på blodcentralen på akademiska.. Hoppas vi inte behöver se något riktigt blod för har lite svårt för sånt. Sen är det helg! Tänkte nog ta mig förbi Centralbadet en sväng också. Jag fick ju ett simkort av pappa när jag fyllde år (i november) som jag fortfarande har åtta gånger kvar på! Så det känns som om att det är dags att simma nu haha, fast få se hur det blir med den saken..

Mamma och Klara är just nu på Konserthuset i Gävle och kollar på EMD. De frågade om jag ville följa med men nej tack, jag stog gärna över.


Har ju faktiskt redan sett Snygg-Erik live en gång, i Östhammar av alla ställlen!

2 månader igår <3

Kategori: Tilda

Igår kollade jag och Wadis på The last song.
Till en början en seg film tyckte jag själv, väntade att något skulle hända. Slutet var sorligt. Tårarna rann.  Helt klart sevärt!

i don´t care who you are

Kategori: Blomman

Nu är jag tillbaks efter lite mer än en vecka paus. Jag är inte riktigt i samma bloggform som Emma utan lite mer ringrostig.
Det har inte hänt så mycket spännande veckan som gått förutom att jag jobbat så.

Den här veckan har jag kört mina första hela innebandyträningar och gud vad lycklig jag blir av det. Så jävla kul! Jag är lite ovan och det känns att jag inte har riktigt samma känsla vart jag ska vara på planen eftersom jag är van att sitta på läktaren. Men det kommer nog snart tillbaks, mitt största problem är konditionen som är oexisterbar. Kanske blir något inhopp på någon kval match iaf :D

Idag har jag gjort lite småshopping med. Man blir så sjukt sugen på att börja använda sommarkläder när det är fint väder ute och det finns massa blommigt och fint i affärerna.

För ett år sen befann jag och Tilsing mig i sälen kom jag på nu


Solen brände på ryggen när jag gick hem från bussen

Kategori: Emma

Dagen började med träning imorse, sen två lektioner innan vi fick lunch (höll på att svälta ihjäl därinnan)! Sedan var det dags att kolla på Vårkonserten. Kan ju bara säga att skolans "stolthet" aka kören, är allt annat än bra. Låter hårt men alla andra som är med på den där showen är så himla duktiga, skriver och spelar egna låtar och sjunger hur fint som helst! Sen så kommer kören (som borde vara duktiga) och drar ner statusen på showen med sina falska stämmor, pinsamt!

Nu är det bara fortsatt chill resten av kvällen, skönt som tusan.

Puss

Jag får sådana lyckliga ryck. Eller borde jag skriva ruuuus. Sommar och student kommer bli så underbart!

Kategori: Tilda

Nu har jag definitivt sommarjobb klart. Det till att jobba på restaurang Alexander i sommar och det känns hur bra som helst :)  (Så mycket bättre än ogräs också hah)

Nu sitter jag, Jannica, Corni och Blom i skolan och pratar. 2 timmar kvar till lektionen. Ganska segt, men ganska mysigt att diskutera budget, sommar, fest och allt som kommer sig in. 

Puss Tilda

Annorlunda på ett bra sätt..

Kategori: Emma

Ännu en helg har passerat. Högskoleprovet gick åt pipsvängen, jösses va svårt det var.. Matchen gick inte heller fullt så bra, vi förlorade med 4-1, men vi kämpade på bra ändå. Dock syntes det att det var dem som spelar i tvåan och inte vi.

Sen det där med myskväll hände ju inte riktigt heller. Efter många om och men så tog Tilzing och jag tåget in till stan för att möta upp Jannica, Amanda, Blom och Corni för lite förkrök på Alexanders innan vi sedan tog bussen till Bälinge city för hemmafest. En rolig kväll!!


Dagens köp: En ny mobil!! Gammalmodig som man är blev det en sony ericsson w995. En mobil MED knappar! hah

Allt för mig. Puss!

Åh gud det gör så ont att nåt så nära kan va så långt bort

Kategori: Emma

Eftersom jag är inne i någon sorts bloggperiod just nu så får det bli ett tredje ointressant inlägg för dagen!

Imorgon ska vi alla tre göra högskoleprovet. Något iaf jag inte alls orkar bry mig om. Det är väl bara åka dit, misslyckas sen åka därifrån och glömma det. No big deal! 

Sen direkt efter provet är det bara att bege sig till fotbollsplanen för att spela match mot Huge. Eftersom provet kommer ta så sjukt lång tid så missar jag och Tilda första halvlek!! Tråkigt.

På kvällen vankas det myskväll! Är lite anti-utgång just nu. Men sånt kan snabbt ändra sig!



Kan inte tänka mig ett bättre lag, trivselfaktorn är på högsta nivå!

Det är konstigt att man på bara några sekunder kan gå från vanligt humör till ett dunderbra humör!

Kategori: Emma

Inte varje dag man får en utskällning av en kund. Dock fattade jag aldrig vad det handlade om men det var något med en skokartong och knark.. Skum tant asså! 
Sedan var det en som drog ett litet aprilskämt också, han frågade om jag kunde förlänga simglasögonen för han ville få plats med sina vanliga glasögon därunder haha. Vissa kunder kan verkligen få en att skratta hah.

Så efter fyra timmar i kassan är jag nu hemma och ska ladda med mycket god mat innan det blir träning. 
 
See yaa!

Och jag vill ha dig för gamla tiders skull, du betydde inte allt, men det blåste aldrig kallt

Kategori: Emma

Naturkunskapen får klara sig utan mig idag, istället blev det en välbehövlig sovmorgon. Dagens planer är jobb mellan kl 12-16 och till kvällen blir det förmodligen träning.

Även de små orden betyder..