vårtgemensammaliv

Emma+Tilda+Hanna+Höök

Under the coconut tree!

Kategori: Emma

Roligheterna bara avlöser varandra nuförtiden! Igår var det först match där vi spöade Upplands Ekeby med 5-0. Sedan åkte vi ut till Heden för att kolla fotboll. Efter det vart det raka spåret hem till mig för lite lagfest. Vi grillade och hade det mys. På kvällskvisten försvann alla till lite olika håll. Jag, Tilda, Lisa och Frida hamnade iaf i Gävle för en utgång på Heartbreak! En riktigt lyckad kväll tycker jag med en hel del sjuka människor! ;) 


En ynka bild från lagfesten blev det!

"Klassens Kryssningsfylla"

Kategori: Emma

Hade så sjukt jävla cp roligt igår!! Redan på tåget in till skolan var jag och Tilda på världens bästa humör. Solen strålade och det blåste inte en gnutta! I skolan var det klasskampen, men eftersom vår klass inte är så begåvad hade vi redan åkt ur. Men vi åt iaf en god lunch (hamburgare, pastasallad och glass). Awsome! Sedan åkte vi hem till Jannica för att börja fixa oss inför kvällens bravader. Långklänningar på 4 av 5 möjliga tjejer. Efter det begav vi oss mot Ida där det vankades förfest med S3IDA! Och vilken förfest det blev, den var awsome! Vi delade ut klassbanden och bara hade det mys. Kändes dock inte som om vi skulle komma in på BJ med tanke på tillståndet alla befann sig i haha. Men det gjorde vi och där hade vi också det så satans roligt. Först blev det mat och sen vid tio öppnade dansgolvet och eftersläppet. Var helt galet mycket folk och man kände någon vart man än vände sig. Har aldrig haft så roligt på krogen förut!!!! Bästa skiva ever för att vara exakt!

Vid halvtretiden begav vi oss hem till Wadis för lite sömn. Nu idag blev det ner till Max för att bakiskäka lite och sen fixa morsdagspresent till mami. Resten av dagen har jag sovit på soffan och nu tänkte jag nog ta mig ut till Heden och kika fotboll.

Ha en fin helg alla och börja tagga studenten!


Bilden är Ida-Marias, ska ladda upp mina egna bilder snart också om jag hittar sladden!

Fri som men fågel, eller nästan i alla fall, 8 dagar kvar bara!!!

Kategori: Emma

Nu har jag gjort min skit på gymnasiet! Har nog inkasserat mitt första ig-resultat på ett prov också men what the hell, naturkunskap liksom! ;) Har fått reda på en hel del slutbetyg och är faktiskt väldigt nöjd, MVG i filosofi var ju inte väntat direkt! Men som sagt, nu är allt tråkigt i skolan slut och det är bara att chilla i skolan de sista dagarna.

Efter skolan var jag ner på stan en stund med Tilda och letade kläder till studentskivan. Jag inföskaffade mig en awsome långklänning för ynka hundra riksdaler! Nöjd tjej som är grymt taggad!

Vinst mot Långhundra igår med 4-0!!

Kategori: Emma

Det börjar dra ihop sig. Det enda som vi har kvar att göra i skolan är ett naturkunskapsprov vilket infaller imorgon. Inte den ultimata dagen kanske med tanke på att det blir utgång ikväll. Det blir den tredje skivan gilt för mig. Men det är på torsdag det verkligen gäller, först börjar vi dagen med klasskampen i skolan, sedan är det vår skiva på BJ. Det kommer bli awsome!!!

Börjar inse att vi ska till Ayia Napa också! Fy bubblan vad härligt det ska bli.

Me like

Kategori: Tilda

Fucking 13 dagar kvar nu

Kategori: Tilda

Är inte långt kvar nu hihi.
Om man står ut och klarar nationella i matte imorgon och naturen på tisdag så är vi där. STUDENTEN

sista gången

Kategori: Blomman

Shuri,
uppdatering två dagar i rad nu!

En bra helg har det varit. Massa plugg i fredags men sen blev det en spontan bio iaf vilket var roligt. Sen lördag bestod av shopping i Stockholm med mamma. Det blev två blommiga kjolar, jeansshorts, bh, bikini, en prickig klänning, klänning till studentskivan, ett par bruna klackar, sen har jag lagt undan skor i uppsala som blir studentskor :) Jag är hur nöjd som helst.

På kvällen blev det middag hos Corre innan det blev utgång.

Nu ska jag fortsätta plugga

Hörs då

What am i supposed to do when the best part of me was always you?!

Kategori: Emma

Denna blogg är på väg att gå i under med det är inget vi sörjer. Lovar ingen bättring eller sämring, ni får vara nöjda med denna knakiga uppdatering. Men nu ska vi inte vara negativa! Kan ju börja med att säga att det är 17 dagar kvar till studenten och 29 dagar kvar till Ayia Napa! Sen kan jag ju fortsätta med att vi idag vann dagens match med 4-1 mot Håbo, great!! Nu börjar det bli dags att ta sig till stationen för att ta tåget till Vattholma. Det vankas tjejmiddag hos Corni, ska bli väldigt trevligt för känns inte som jag träffat tjejerna på flera veckor! Sedan kanske vi styr in mot staden för lite party!

vill du ligga med mig då?

Kategori: Blomman

Min mamma får välja musik och hon väljer då vill du ligga med mig då med Eric Amarillo. Så nu sitter vi här och lyssnar på den. Det kändes lite otippat.

Försöker plugga men funderar just nu ganska seriöst på att hoppa av skolan. Förstår verkligen inte filosofin och min bok är borta så kan inte läsa i den heller. Nationella i matte C som är nästa fredag känns ju inte heller som att det kommer bli jättekul direkt. Redovisning av företaget nästa vecka med. Filosofi prov är det också. Nu vill jag bara ta studenten och kunna göra vad jag vill!

Ikväll ska jag och pappa spela lite golf iaf. Jättetaggad på golf just nu hah.
Sen i morgon är det jobb 16-19, sen träning från 19.30-22 och sen slutligen Hannahs skiva på BJ.

Ciao

Utlåst två mornar i rad. Bra jobbat Emma!

Kategori: Emma

Har stannat kvar i skolan till halv fem två dagar i rad.. SJUKT! Men måste det pluggas så måste det. Tack och lov är det inte alls särskilt mycket kvar nu. Efter skolan idag satt Tilda och jag och skrev på årsredovisningen vilken snart är klar. Sen gled vi ner på stan och träffade Hanna för att äta tacotallrik på Santa Monica. Gud så mys det var! Kändes som sommarlov och nästan lite som utomlands.. Att bara glida runt i shorts och linne flera dagar i rad är bara helt awsome!


En månad och två dagar kvar till Ayia Napa!!!

glömmer aldrig bort vad du gjort

Kategori: Blomman

Jag har haft en kanon helg! Jag är visserligen helt slut nu men det har varit kul att spela golf fast reslultatet har varit väldigt varierande. Jag och Jannica har även tagit årets första dopp i havet det måste ni hålla med om att det är lite imponerande :) Hela helgen har vi gått och lagt oss 22 och sovit 10 timmar men ändå varit helt slut dagen efter.

Nu ska jag i väg till innebandyn, inte många träningar kvar i skolan. Resten av dagen efter skolan måste jag ta igen väldigt mycket plugg. Det mest deprimerande är att idag skulle vi ha åkt till London om allt hade gått enligt planerna.

Bilder kommer sen

Pusss

Om sanningen ska fram- Eric Amarillo

Kategori: Tilda


Min nya bikini har nu anlänt denna fast i orange!
Jag har varit riktig dålig på bloggen nu för jag känner mig väldigt stressad just nu. Måste överleva dessa två veckor i skolan sen så ska jag försöka bättra mig. I tisdags var första skivan för min del. Grymt nice! Men det slutade med en trasig mobil och
ett trasigt knä men vad ska man säga hah

Puss, Tilda 

det här är värt att dö för, mitt hjärta blöder

Kategori: Blomman

Nu är det väldigt dålig uppdatering på bloggen då vi haft fullt upp med annat. Plugg/träningar/party tar mycket tid!
Sen sist har jag jobbat ett stressigt pass på konsum med sjukt mycket folk, varit utelåst och vilse, firat valborg, prov, tränat, sovit, skivor.

Valborg var kanon inte som valborg brukar vara men det var en bra dag och kväll iaf.

I går var jag på Mickans skiva på flustret vilket var väldigt kul. Det var rätt så mycket folk vilket var kul. Jag börjar bli galet taggad på vår egen skiva nu. Efter flustret mötte jag upp mina sovkompisar som befann sig på BJ och så vandrade vi hem till mig. Bestämde mig för att skippa skolan helt idag och har i stället städat och tagit en långpromenad med Sallan. Men nu måste jag snart ta tag i plugget med  även fast det inte är lång tid kvar gäller det att hålla i nu och orka.

I morgon blir det skol-sm final i innebandyn visserligen på bänken men kul i allafall :)
Sen i helgen bär det av till min stuga med Jannica och Corre för golfkurs så får se hur det går hah.

Livet rullar på bra nu och det är bara att njuta :)
Hörs då!
Puss