vårtgemensammaliv

Emma+Tilda+Hanna+Höök

måste sluta vara en kloakråtta och börja städa mitt rum

Kategori: Blomman

Måste nästan betala min syster en gång till för städning lätt värt 50 kr. Inte hänt mkt oroar mig för att inte bli frisk till matchen på söndag för sen är det inte många matcher kvar och uppehållet blir ganska långt. Dessutom börjar jag få bilringar och måste träna. Fastnat i Oth så kollar på det varje ledig minut för tillfället. Kommit fram till att livet är sjukt orättvist vetat det ett tag men ibland händer det saker som bevisar det ordentligt. Nu ska jag hänga årummet två timmar iaf så vore trevligt om ngn hälsar på.

Unfair

Kategori: Blomman

make me feel

Kategori: Tilda

Kul att Höök dyker upp här på bloggen igen, det gillar vi

Just i denna stund sitter jag i soffan kollar på något kenneth program och får uppdatering av Amanda om Wadis match. Ångrar mig att jag inte är där och kollar när pojken min nu har gjort fyra mål men nu har vi ju nybakat bröd här hemma och det är ju inte fel det heller

Gårddagen spenderades med laget i Sandviken. Kom till åttondelsfinal men sen var det stopp. Men det var riktigt kul att matcha, det är något speciellt med inomhuscuper


Vill sätta på mig en skiddräkt och bli riktigt full med emma och tjejerna. vilken känsla

saknar flytet

Kategori: Blomman

Home

Kategori: Höök

Blogg uppehåll?

Hej igen alla glada läsare! Var ett tag sen man skrev något här nu, har varit mycket annat roligt som hänt! :D

Har varit så mycket så man inte vet vad man ska skriva! Men ett nytt år har de iaf hunnit bli, och 2012 kommer bli ett kanon år kan jag lova! :D

Kan ju börja med den här dagen :) Blev lite skridskor nu på morgonen med Nicke från jobbet, jävligt roligt med ny slippade skrillor gick undan som fan ;) Så snart får man ta sig en dusch börja små dricka lite innan man beger sig hem mot Johannes för att fira att han äntligen får gå på sys, min lilla pojke börjar bli vuxen de går så otroligt fort!

Känner att de var riktigt länge sen man verkligen krökade på ordentligt, börjar bli dags nu! ;P Och va är de för fel på vädret? Massa snö och skit nu, längtar efter sol bad och värme ;D

Hoppas alla får en bra dag och helg! :D

/ Kroken


Sommarlovsslapparkompis

Kategori: Blomman

I brist på annat att göra kollar jag igenom gamla blogginlägg. Så många fina minnen och intern skämt som får mig att bli alldeles lycklig av kärlek till min familj och vänner.
.
Tänkte även på det där med att problem man hade då som var världens grej då är helt obetydliga nu 1-2 år senare. Varför lägga så mycket tid på att vara ledsen, arg och fundera på saker så man blir tokig när det ändå löser sig av sig själva några veckor senare.

Grattis på födelsedagen!

Kategori: Emma

Ville bara säga grattis på födelsedagen till min älskling som fyller 20 år idag. Jag älskar dig!


Systemet it is! ;)

allt blir ändå bara fel

Kategori: Blomman

arg och besviken!

Tisdagen den 24 januari

Kategori: Blomman

Den ganska tråkiga helgen avslutades med en 15-0 vinst mot Saga vilket kändes rätt bra för vår målskillnads skull. Hela klubben hade en bra helg och sammanlagda målskillnade landade på 71-7.
.
Annars har det inte hänt så mycket var helt borta på jobbet och den ända jag gjorde sista timmarna var att städa upp efter mig själv. Nu sitter jag och funderar på om jag ska köpa mina älsklingsskor innan jobbet eller ta det någon annan dag. Blir jobb 16-22 idag och sedan jobbar jag bara på fredag visserligen 9-22 men sen ledig hela helgen. Galet taggad tjej!
.
Jättemycket res abstinens idag då jag suttit och kollat på gamla bilder och bara drömt mig bort. Kollat upp cup för laget och sen kollat igenom massa australien kataloger. Vill åka nu!

Lördagen den 21 januari

Kategori: Blomman

Slutade jobba för en timme sen och är redan jätteutråkad. Finns ingen jag kan vara med och inget jag kan göra så blir att hänga i soffan med mamma och pappa. Får hoppas jag får ledigt nästa helg iaf skulle vara så kul att gå ut ordentligt. Och i morgon blir det match samling 8.20 och därefter jobb på kvällen med Selmis.
Nu ska jag deppa lite.
Godnatt typ

Lördag men inte helg.

Kategori: Emma

Tänkte försöka blogga lite igen men jag har verkligen inget intressant att berätta.

Lördag men inte helg

Kategori: Emma

Tänkte försöka blogga lite igen men jag har verkligen inget intressant att berätta.

Ord som berör

Kategori: Blomman

Älskar att när jag får beröm i matchreferatet så blir jag alltid kallad något ord. Bulldog blev jag kallad efter senaste matchen men även kärnkraftverk har jag blivit kallad. Känns bra!

Long time

Kategori: Tilda

Denna dag. Torsdag: Jag har tvättat, haft blom på snabb visit och sen gymmat med Emma. Men nu har jag varit sjukt rastlös i någon timme. Fattar inte vad som händer med mig är sjukt uttråkad och har som myror i brallorna. Vill göra något med action. Göra något. Allt på tvn suger och nu när min käre sambo är på träning kan jag inte ens busa med honom. Vill ha sällskap, kanske har jag sällskapssjukan. Även fast jag nästan alltid har människor runt mig så fattar inte varför. Men jag vill göra något nu. Kan nästan tro att jag slagit i mitt lilla huvud någonstans men så är det inte. Inte vad jag vet?

Börjar redan bli sugen på våren.. Vill ha en kort jeansjacka, nya solbrillor, korta converse, nya shorts osv, osv.. Vårshopping snart eller?



Sötis

Onsdagen den 18 Januari

Kategori: Blomman

Dåligt med uppdatering här kan jag känna men för mig handlar det mest om att jag inte har så mycket intressant att berätta. Det ända som händer är jobb, träna, äta, sova och däremellan klämma in att träffa lite folk. också.
.
Helgen bestod iaf av match ute i Björklinge vilket var mindre kul då vi förlora med 1-0. Ingen rolig match då vi varken var bra eller hade domarna med oss. Spelet på planen var inte särskilt kul heller. Mindre kul också att komma till jobbet dagen efter och ser att min käre chef (som är bbk:are) skrivit upp resultatet stort på tavlan i personalrummet. Så de orden stod och hånlog mot mig. Detta resultat glädjer nog höökis med..
.
En spontan kväll på terassen fick vi även till i lördags då jag tvingade med mig Jannica och vi lyckades gå till terassen hela tre gånger. Tilda, forsen och Wadis fick vi även med oss sista gången.
.
I går blev det fuego vilket jag tycker är hur kul som helst speciellt när man skulle battla mot varandra i två grupper. Man var inte ensam vill jag bara förtydliga för då kommer ingen vilja följa med sen.
.
Denna dag var jag ledig vilket var super skönt. Tillbringade den med att luncha med Lisa och Jannica på cupido. Därefter drog jannica till jobbet och vi vandrade en stund på stan istället. Var kul att se henne igen med tanke på att hon hänger mest uppe i norrland nu förtiden. Men i mars blir hon 20 och kommer tillbaks till Uppsala igen.
.
Och nu slutligen på kvällskvisten har det varit match igen men denna gång mot Almunge vilket slutatde med en 6-2 vinst till oss vilket känns bra. Mitt andra mål denna säsong fick jag även till. Kan ju inte direkt säga att jag är någon målgörare. Blev även utvisad vilket var första gången i år och denna gång var jag även det och inte något jag fick för mig när det egentligen var en tjej i andra laget..
.
Blev ett jävligt långt inlägg speciellt när ingen bryr sig om vad jag gjort dessa dagar men var skönt att skriva av sig lite. Tycker vi kör en webcam bild på det för att göra allt ännu töntigare...

ett öde värt att slåss för

Kategori: Tilda

Usch idag är det ångest. En dag med alldeles för mycket tankar. Jag vet inte vad jag ska göra. Har kikat runt men vad hjälper det. Jag måste göra något snart. Det blir ju jobbigare om man låter tiden rulla på ännu mer. Kan någon bara säga vad jag ska göra eller hur ni andra gör?

Har inte alls varit duktig idag, igår var min duktiga dag med städning, gym och jobb. Helgen var spontan kikade på innebandy och på kvällen blev det besök i Årsta och sen terassen. Nu ska jag ta tag i mitt liv.


Bild från juldagen

19.15 i grottan

Kategori: Blomman

Ska strax iväg och krossa bjk på deras lilla hemmaplan!

Något tips på bra musik?

Kategori: Tilda

Sedan sist har jag:
Gått på för mycket på friskis så det har resulterat i halsont dom tre senaste dagarna
Jobbat ganska mycket
Varit på Ikea med mamma, pappa och min käre bror för att hjälpa honom att hitta saker till lägenheten
Träffat tjejerna
Köpt lite och fixat i hemmet

Annars: 
Har fått ett erbjudande från mamma och pappa om att få bordet och stolarna som finns på bilden under. Varför vet jag inte (överlycklig) men jag hoppas för alla gudars skull att vi hinner till Mio innan allt är slut

10 Januari 2012

Kategori: Blomman

Idag är jag på bra humör då gårdagen var bra och jag är ledig idag. Igår bokade jag och Jannica drömresan så nu har jag något att räkna ner till då vi åker den 4 september. Innebandyn drog även igång igår och det var riktigt kul. Idag blir det att chilla lite sen ikväll blir det fuego med corre iaf. I veckan har jag inte så mycket planer förutom jobb egentligen men ska hälsa på Emmis på torsdag morgon och sen match mot Björklinge på fredag kväll.
Får se om det blir någon fortsättning på årsresumen eller om jag bara gör som Tilda.
Om 9 månader och två veckor befinner vi oss här.

wappa gappa

Kategori: Tilda

Mitt 2011 var:

Studenten. Studentkryssning och skivor och allt som hör till
Kärlek. Har för första gången i mitt liv älskat en kille mer än något annat
Uppsalabo utan föräldrar och som sambo 
Fyra olika jobb. Alexander. Athen. Melins. Torgkassen
Fotboll i Rex. Ett surt snubblande på mållinjen

Mitt 2012 ska bli såhär (förhoppningsvis):

Första halvåret nu ska jag gymma och bli biff? Nej då satsar på att gymma ibland gör jag (köpt gymkort idag iaf)
Göra en resa i sommar med Wadis. Funderar på Italien. Tips?
Göra något kul med tjerna i sommar hoppas jag?
Bli student i höst
Spela fotboll hur det än ser ut och vart det än blir

Det blir vad man gör det till. Detta år ska bli bra. Har ju lite saker som är bokade och klara redan. Hotell i Sthlm med gullegrisen på vår årsdag. England och fjällen i mars. Nu kör vi. 2012

Finn ett fel





Svar: Första bilden på nyårsafton för ett år sedan. Andra bilder från nyårsafton iår.

steker pannkakor

Kategori: Blomman

i en annan del av världen

Kategori: Blomman

Skriver mail till vänner som finner sig alldeles för långt borta och önskar att inte en del av min familj också ska åka nu.