vårtgemensammaliv

Emma+Tilda+Hanna+Höök

Less på det mesta

Kategori: Blomman

Idag är jag på så sjukt dåligt humör då det känns som allt går fel. Blir att åka till gränby för lite shopping! Det brukar alltid hjälpa :)

Hörs då <3

Heeelg och en ledig söndag!

Kategori: Emma

Jobba 11-16 idag. Ikväll blir det middag hos Mickan och senare blir det förmodligen utgång!

Och det bästa av allt, imorgon är jag ledig, soooova hela dagen! Hoppas på badväder också!

Efter regn kommer solsken

Kategori: Blomman

I går var en väldigt mysig kväll med emmis. Vår tanke var att vi skulle laga chicken bits med ris och currysås men slutade med att det blev chicken bits med curryn bara då vi brände vid riset. Vi lyckades även få brandalarmet att gå för andra gången på två veckor...

Idag har jag varit hos läkaren så blev lite medicin för nästan 600 kr. Det är ju så kul att spendera pengarna på sånt. Tydligen har jag troligen astmatiska problem när jag blir förskyld så har fått inhalator så får så om det fungerar. Blir inget jobb ikväll då chefen lät inte särskilt glad men men.

Vill göra något riktigt roligt nu och längtar till båtveckan nästa vecka! Taggaråå

vad allt var lätt förr

Kategori: Blomman

De senaste sju dagarna har bestått av jobb morgon eller kväll. Jag har även hunnit med två utgångar, tjejmiddag, dejter med mina vänner, shopping, träning. Därför är jag rätt sliten nu och har även blivit sjuk så min kära hosta är tillbaks. WIHO!

Denna dag ska jag tillbringa i soffan och lite senare kommer Tilda o Emma hit :)





Marshmallows

Kategori: Emma

Denna dag har även den spenderats på Stadium. Tiden gíck fort och det var riktigt roligt att jobba, kändes dock sjukt tråkigt att missa en hel dag med sooool. Men det är sånt som händer, drar ju faktiskt till Italien om två veckor och hoppas även på en resa lite senare i höst.

Har bytt bort ett pass nästa vecka också så nu kommer jag kunna vara med på Båtveckan med alla mina homies, det kommer bli awesome!!

Har inget roligare att berätta men just nu är det enda jag hinner med jobb! Det suger balle! Vill vara leeeedig!

Tjenare mannen!

Kategori: Emma

Igår efter jobbet vart det Vattholma och tjejmiddag hos Corni. Hur mysigt och roligt som helst att träffa tjejerna igen, har blivit alldeles för lite den senaste tiden!

Idag är jag ledig, fett med skönt! Så jag och Klara tar bilen till Valbo för att shoppa och käka hamburgare ;)


En bild från förra tjejmiddan!

Birger Jarl och jobb

Kategori: Tilda

Efter en fantastisk vecka i Kroatien är jag nu återigen på hemmaplan! Tankarna om att det snart blir höst skrämmer mig lite titt som tätt, försöker tänka bort dom men snart måste jag ta tag i vad jag faktiskt ska göra i höst.. Kom igen nu Tilda

Idag blir det träningsmatch och tjejmiddag! Awesume

Puss

Jobba på lördagar är tradition

Kategori: Emma

Idag blir det till att jobba kl 10-16 och sen raka vägen hem för det vankas lite grill- och chillkväll hemma hos mig. Senare kanske det blir utgång, får ta det som det kommer liksom ;)

Ha en bra dag alla fina!


Ayia Napa 2011. Avslutningsfest med GGBS. Spårad kväll.

Världensmestuppdateradeblogg.se

Kategori: Emma

Känns lite konstigt att skriva här för det var så länge sedan sist. Kommer knappt ihåg hur man gör... Så får börja lite enkelt med att berätta om min dag. Åkte till jobbet vid niotiden imorse trots att jag gärna hade stannat hemma och gosat med min pojk som ännu en dag fick sovmorgon och inte jag. Men iaf så åkte jag till jobbet, och när jag kom dit så välkomnade Robin och Peter mig med ett "Det här kommer att bli årets roligaste dag", givetvis var de 100% ironiska vilket berodde på att vi vanligtvis brukar vara 5-7 som jobbar i butiken, men idag endast skulle vara tre.. Dock blev dagen inte alls lika tung som vi trodde med tanke på att folk inte var så shoppingsugna denna fredag. (Tack och lov!!)

Lunchen var i alla fall mycket trevlig. Mötte upp Hanna för en kinabuffé på Dragon Palace. Sen vart det tillbaks för att jobba till stägning och nu har jag precis kommit hem. Blir nog till att äta lite tacos och sen däcka i soffan..

Blir till att jobba hela helgen också. Hoppas på att det händer något roligt imorgon kväll men det återstår att se. Eftersom vi alla börjar bli vuxna och detta innebär att man måste jobba så är det ju inte det lättaste att få till något längre. Däremot är det tjejmiddag på söndag med alla mina finingar och det ska bli awesomekul!

Justja, kan ju ta och berätta att förra veckan var vi till Stockholm med mamma för att fira hennes 40-årsdag (som var i mars). Det blev mys i gamla stan, middag på resturang och bio på kvällen, premiären av Harry Potter. En härlig familjedag och mamma blev så glad för överraskningen!

Familjen + Johannes var också till Södertälje två dagar på en minisemester. Vi gjorde egentligen inget mer än att slöa, fast det var skönt det med, att bara komma bort lite. Kollade iaf på en väldigt fin solnedgång..


Jag saknar er, Hanna och Tilda. Känns som om det var år och dar sen vi tre gjorde något tillsammans! <33

Dubrovnik

Kategori: Tilda





När jag drömmer ser jag toppen av ett isberg

Kategori: Blomman

Ber om ursäkt för att uppdateringen är väldigt dålig men vi alla har haft väldigt fullt upp.

I fredags var ju jag på Harry Potter filmen och den var jättebra enligt mig :) Vi såg 3D vilket jag tyckte var jobbigt i början med tanke på glasögonen men sen vänjde man sig och det var riktigt häftigt stundtals när det kändes som en del grejer flög mot en.

I lördags var det jobb i några timmar och sedan kom Jannica till mig. Lite senare anslöt sig Emma, Amanda, Mickan,  Johannes, Höök och Tomkin. Vi förfesta lite innan vi drog till Saluhallen. Det var mycket folk vilket gillas! Ett giftermål och en otrohet hann vi vara med om ;) Några av oss däckade hemma hos mig vid 3-4 och klockan 7 ringde min klocka. Inte särskilt kul att jobba 8-18 men får skylla mig själv så. Kom sedan hem till en nystädad lägenhet vilket gjorde min dag. Tusen tack! '

Annars har jag jobbat öppning både igår och idag. Blev även en golfrunda med Corre, Robin och Fredde igår vilket gick bra....Tror vi alla lagt ner golfen nu haha ;)

Men nu ska jag vidare mot landet! Hörs då



Vuxenpoäng som bara den

Kategori: Blomman

Hallå nu gör jag ett levnadstecken på bloggen!

Sommarveckorna försvinner så fort även fast man inte hinner med så mycket mer än att jobba. Denna vecka har jag bara jobbat två dagar och däremellan har jag pendlat till landet, hängt med mickan, shoppat och badat. När mamma och pappa är på landet får jag även testa på att bo ensam. Som tur är syrran hemma några stunder i bland med men jag har storhandlat, tvättat, städat och nu precis har jag betalt mina räkningar. Gud så vuxen jag känner mig men det är väl dags nu!

Idag blir det lite mer shopping med Jannica och sedan blir det den efterlängtade harry potter filmen med mickan o simone ikväll :)

Man måste våga för att vinna

Kategori: Tilda

Kroatien snart, ska bli helt underbart med riktig semester. På tal om semester så verkar det som alla har tagit det från denna blogg? Få se om det blir någon förbättring eller vad som händer. Håll utkik!

Puss

Tusen och en natt!

Kategori: Emma

Tiden bara rusar iväg. Trots att jag har fullt upp hela tiden så känns det inte som om jag hinner med något. Denna vecka har jag jobbat, vart i Hållnäs, badat i Mehedeby (och sett en orm), hängt med Tilda och Malin, käkat pizza med Hanna, och spenderat en kväll i Öregrund med mina bästa!

Ska jobba hela helgen och på lördag vankas det party, har ju faktiskt vart nykter i 1,5 vecka nu!!!



Livet känns så rätt just nu!

allting kommer bli bra till slut

Kategori: Blomman

Nu när vi har varit hemma i en vecka börjar man känna att man saknar cypern. Det känns ensamt nu när man har vant sig vid av att vara omringad av sina vänner dygnet runt. Dessutom är jag sjuk vilket suger och efter de tidigare veckornas shottande av sambuca var och varannan kväll får jag nu nöja mig med mig hostmedicin.

Men det är skönt med lite svensk sommar med bara värmen kommer tillbaks igen nu när Jannica drog med den.

Min söta syster är iaf oskadd efter att ha varit på p&l. Hittade en del av mina försvunna kläder i hennes packning. Insåg häromdagen att jag inte fattar hur jag ska klara mig utan henne nästa år. Samtidigt som jag inte ska gå i skolan det är två tryggheter som inte kommer finnas i höst.

Cyyyyypeeeeeeeeeern!

Kategori: Emma

Trodde inte jag skulle sakna det så mycket men nu vill jag bara tillbakas! Så därför får det bli en bild på hela barskolegänget!



Idag har jag jobbat vilket jag också ska göra imorgon, resten av helgen blir det förmodligen Hållnäs.
Ha det!