vårtgemensammaliv

Emma+Tilda+Hanna+Höök

En festlig lördag och en myslugn söndag

Kategori: Emma

 
 

Bilder från senaste tidens påhitt

Kategori: Emma

 
 
 

Semester i Kemer

Kategori: Tilda

Så nu är man hemma igen efter en underbar resa i Turkiet. Har haft det riktigt bra med lata dagar vid poolen och stranden. Vårt hotell (Ambassador) var mysigt och fräscht. Maten var god (skulle inte välja att äta den i två veckor dock, kan bli tjatigt) Blå himmel och sol, 44 grader i skuggan många dagar

Känns lite segt att komma tillbaka till verkligheten redan. Det var skönt när dom enda problem man hade var varför ryssarna inte kunde bete sig i poolen och hur man ska göra för att halsen skulle bli brun. Nu är det back in business

Bästa dagen var torsdagen när vi åkte en båttur med Kemer Yatch. Hur mysigt och vackert som helst

Grina av lycka!

Kategori: Blomman

I måndags var en bra dag då körkortet äntligen blev mitt! Kan inte beskriva lättnaden när jag fick höra de orden mer van att höra de andra orden och hålla tillbaka tårar av besvikelse. NU fick jag hålla tillbaka lyckotårarna och sen när jag kom till mamma brast det och hon ba gumman och jag försökte få fram orden jag klarade det!
 
Tillbringat några dagar på landet denna vecka vilket varit väldigt skönt. Idag är jag ledig och hittils har jag bara städat och diskat denna underbara dag. Om någrab timmar får jag besök av Emmsan och därefter trillar Jannica och några tjejer in för middag och förkrök. Vill fira ordentligt men börjar 8 i morgon tyvärr. 
 
1 mån 1 dag till 20 års dagen och 1 mån och 2 veckor till resan börjar. 
 

Min mobil fungerar inte förtillfället då jag glömde betala räkningen men går ju alltid att ringa mig :)
 

Man Gråter Aldrig På En Lördag

Kategori: Höök

BAM! Nu har man semester igen, till den 6 Aug! :)
 
Börjar med att packa på engång, för imorgon drar vi ner till Böda Camping på Öland för en spårad vecka :D
Får verkligen hoppas på grymt väder!
 
Hoppas alla har de gött och att de snart kan bli lite "riktig" svensksommar med sol!
 
De är den.../ Kroken
 

Abraham Lincoln - Vampire Hunter

Kategori: Emma

Är hemma igen efter en långhelg. Började i torsdags med finbesök av självaste mormor och morfar. Sen bar det av till Hållnäs en sväng. Där åt vi massor av god mat, spelade kort, tennis, minigolf och bara slappade. Igår kväll åkte vi hem till Tierp, där blev det mat och övernattning hos pappsen. Idag har vi klurat lite på framtiden innan vi åkte tillbaks till stan. Fick med oss två biobiljetter från Hållnäs så passade på att ta en sväng förbi Filmstaden också.
 
Måste säga att jag är riktigt nöjd med min helg!
 

Jag vet att du klarar det här. Du finns i mina tankar hela tiden

Kategori: Tilda

Okej mitt liv är och känns lite ovisst just nu, vi får se vad som händer. Som sagt jag ska försöka inte tänka och oroa mig utan ta det som det kommer. Hoppas det blir som jag vill. Nu hoppas jag verkligen det kan lösa sig så som jag tänker mig, skulle kunna bli kalasbra isf
 
Turkiet väntar runt hörnet. Jag och världens bästa och finaste kille. Bara han och jag och sol i en hel vecka. Bara koppla av och njuta av varandra. Behöver jag säga att jag längtar!? Behöver jag säga att det kommer bli så sjukt jävla underbart? Antagligen inte

och ja vi har laddat upp ordentligt

Sjukligt less och galet taggad

Kategori: Blomman

Less på att vara småsjuk och det värsta är att jag vet att den rosslande hosta jag har kommer sluta som min hemska rethosta. Och då var den här sommaren förstörd!

Efter ha käkat min nya favoritmat pestopasta och mozzarella och tomater till det så ska jag nu bege mig mot stan för att ta en fika med Simone. Kanske kolla lite i affärer med. Blir ingen shopping för mig efter att jag utmana mig att inte shoppa något i Juli. Det bara kliar i fingrarna efter lite nya grejer men nej har jag klarat en vecka ska jag väl klara tre till....
 
Jobb ikväll och sen i morgon bär det av till Västerås för bröllop.
 
Igår efter att jag blev lämnad ensam insåg jag att jag aldrig kommer kunna bo helt ensam. Det blir så tyst och känns så ensamt. Jag tycker om att veta att det finns någon i rummet bredvid så att jag kommer på något superviktigt kan jag prata med någon om det direkt. 
 
Försök att ignorera stöket i bakgrunden.
 

Regnväder

Kategori: Allmänt

I morse spelade jag årets första golfrunda med David vilket gick förjävla dåligt för mig. Därefter har jag och syrran haft lite gossip girl mys medan regnet öst ner utanför. 
 
Kollade även in antagningsbeskedet för hösten. 712e reserv på ekonomiprogrammet på mina betyg det känns ju nära och väldigt rimligt haha. Tur att det inte var aktuellt för mig i höst i vilket fall. Men förhoppningsvis blir det en liten kurs till våren hur jag nu kan vara taggad att vara plugga och lära mig något.
 
Nu bär det av till jobbet för att avverka veckans kortaste och helt klart skönaste pass 16-20.
 

Så mycket kärlek till er!

Kategori: Allmänt

Strutsen I Skogstibblet

Kategori: Höök

Vilken helg de blev!
 
Förfest och utgång på fredagen
Vaknade upp vid Ishallen lördagmorgon med Meijer, gick hem till mig och började dricka vid 10, blev max till "frukost" vid 16. Kom på att vi ville till sommarkrysset så ringde Bes och sa åt honom att köra oss, vaknade upp på Galaxy i mariehamn på söndagen :)
 
Nu är jag och Bes i Visby och bara steker i solen ;)
 
Hoppas ni har de bra i regnet i övriga Sverige!
 
/ Kroken
 

I stand by you

Kategori: Blomman

Livet rullar på utan några större händelser. I helgen var det försenat födelsedagsfirande av Amanda vilket blev en väldigt rolig kväll och lördagebn blev en väldigt nykter utgång. Söndagen blev en tung arbetsdag eller inte då det var bara jag och Cissi som chillade runt. 
 
Vill bättra mig med bloggandet men har verkligen inget roligt att komma med hah :) 
 
Just nu har jag sjukstuga med glass och cosmopolitan(tidningen). Vill vara helt frisk i morgon så jag kan hänga med mina fina vänner :)
 

Sommaren är kort

Kategori: Emma

Sovmorgon och pannkakor med jordgubbar&nutella, kan ju inte få en bättre start på dagen. Kanske hinns med en långprommis också innan det är dags att bege sig till Ibis för ett eftermiddagspass i receptionen.
 
Sitter här i soffan och är lite nostalgisk. Vill vara ledig på sommaren, vill vara barn, vill åka på Sverige-turné med familjen. Blir avundsjuk på släkten som är ute med husvagnen. Hur många år har jag inte tjatat på mormor att dom ska  köpa en ny husvagn?! Vill också vara med ju. Men tyvärr verkar detta med ledighet få vänta några år. Men nästa helg har jag skrapat ihop till en långledig helg så hoppas på lite somarmys på hemmaplan då.
 
Ha en bra dag gott folk!
 

<3

Kategori: Tilda

När man går och väntar

Kategori: Tilda

Kanon helg bakom mig. Första doppet, första minigolfen, en magnum på klipporna, kubb, grillning och fotbollsfinal med fina vänner.

Imorgon blir det en vända till Sthlm och allsång på skansen
min lilla familj på tiundagatan

Sommarlov..

Kategori: Emma

Efter en lång kort vecka med massor av nya kunskaper har jag nu haft två dagars ledigt. Gårdagen spenderades med Nyström´s i Högbo Bruk. Började med en springrunda som sedan följdes av ett besök på relaxavdelning. Lite chillerill och bastubad för att sedan fixa sig till middagen. Fyrarätters måltid stod på menyn. Precis som förra gången jag var där så rullade jag ut från resturangen, jösses vilken god mat. Kvällen fortsatte med en promenad och kortspelande. Imorse efter att sovit skönt i en hotellsäng så var det bara att trycka i sig frukost innan vi åkte hem. Hann med ett kort stopp i Tierp innan vi var tillbaks i stan. Just nu hänger jag och min käre sambo i soffan och ska om ett par timmar bege oss till Luthagen för fotbollskväll!
 
 
Har ingen bild från Högbo så får bli Rhodos istället!