vårtgemensammaliv

Emma+Tilda+Hanna+Höök

Allt och lite till!

Kategori: Blomman

Skrev nyss ett långt inlägg där jag uppdaterade om saker som hänt sen jag skrev sist. Vilket var en evighet sen eftersom de gjort om på blogg.se och jag har glömt bort lösenordet. Men nu ska det bli bättring!

Jag har tillbringat 10 dagar på Faliraki i Grekland med Cissi. Älska Grekland! Vi har firat midsommar hos Amanda och midsommardagen hos Mickan med dragkampen och grillning. Två mycket bra dagar! Dessa två värdinnor har även hunnit bli 20 båda två. Själv har jag två månader kvar innan jag lämnar tonåren bakom mig. Känns skrämmande vuxet.

Det är även bara 2 månader kvar tills jag och Jannica lämnar Sverige för några månader vilket känns ännu mer skrämmande. Men känns som början på livet då jag jobbat så länge för det och det här känns som början på något nytt :)

För tillfället hänger jag på landet i två dagar och bara tar det lugnt med mamma. Tror hon behöver sällskap när hon börjar berätta för mig att "Vi grillade och gick ner och badade". Och jag frågar vem är vi?. Hon svarar då Sally (vår hund). Då tror jag mänskligt sällskap är ett måste.

Hur en sak kan få allt annat utan betydelse

Kategori: Tilda

Så nu är det juli om två dagar. Tiden bara rinner iväg. Hade en bra midsommar på Gräsö. Har haft några bra dagar i veckan med fika och gym med bra människor. Sitter på balkongen nu i det fina vädret jag och Wadis ska ut till Ängskär imorgon. Jag har bestämt mig för att jag måste ta det första doppet hur kallt det än må vara i vattnet. Funderar om vi ska cykla till campingen och ta en minigolf. Det hör ju ändå sommaren till

Grillning och fotbollsfinal på söndag. Nu ska jag göra alla sommarsaker jag kan, man kan inte sitta och längta efter sommar en hel vår och sen inte ta vara på den. Nu jädrar
och jag vågade klippa mig

Tänkte flumma runt lite...

Kategori: Emma

Att man kan vara helt slut efter att ha haft en veckas semester är bara sjukt, men så är tyvärr fallet. Fick släpa mig ur sängen imorse för mamma kom hit och hälsade på. Vi åt lunch och drack kaffe. Vuxet. Alltid konstigt när föräldrarna kommer på besök, det är liksom då de går upp för mig att jag inte är ett barn längre... Hyr en andrahands-lägenhet centralt i Fålhagen och har en fast tjänst på 100%. När blev det såhär liksom?? Och hur länge ska det vara såhär? Den där listan jag skrev med saker jag ville göra innan jag blev "gammal" har jag fortfarande inte betat av. Det är jobbigt med tankar och i-landsproblem. Varför inte bara vara nöjd när man egentligen har det bra? Jag blir så trött på mig själv. Vill göra något. Något galet. Något man ska passa på att göra medans man är ung. Men då kommer alltid följdfrågan, VAD? Det är liksom det som jag grubblar på nu för tiden. Svaret blir ofta: en långresa, backpacka runt och ta dagen som den kommer! Då blir nästa fråga, VART? Det är där det ofta tar stopp, vart tusan ska man börja, vad vill man se?? Så det är det jag ska försöka klura ut nu, ni som har några idéer och erfarenheter får ju gärna dela med er av det, är i behov av massor av tips!!!

Nu ska jag sluta skriva långa dryga inlägg och bege mig mot jobbet istället. Fick igår frågan om att börja jobba i receptionen istället för bara i resturangen, tackade ja direkt så nästa vecka blir det dags för lite nya utmaningar!

nejejt allil .

Kategori: Tilda

Problemet när man har saker man bör göra så blir man typ förhandlingsförlamad, det är så ibland för mig iaf. Just nu är en sådan situation jag orkar inte resa mig från soffan fast jag verkligen borde. Igår var jag duktig iaf och nu innan midsommar har man saker att stå i. Kan inte fatta att det är midsommar om 3 dagar men mysigt ska det bli förutom alla mina timmar på jobbet som jag grinat en hel del över.

Nu håller vi tummarna för en bra helg med en gnutta sol (vågar inte hoppas för mycket på detta svenska väder)






Lite bilder från Valborg eftersom vi ändå ligger efter i tiden på denna blogg

Freakopat

Kategori: Höök

Ojojoj! Var ett bra tag sen man hittade hit in, hoppas allt är bra med er alla! :D

Har inte hänt så mkt för mig som för alla dom andra som är ute och reser hela tiden, mest jobbat bara, och jobb blir de ett bra tag till inann man får semester den 20 Juli ;D

Dock har jag bara tagit ut 2 veckor i rad sen vet ja inte va jag ska hitta på med mina andra 3 veckor, de visar sig:)

Nej nu är de dags för Fotbollsmatch, sen kolla på EM!

Ha de gött!

/ Kroken

Back in Svedala!

Kategori: Emma

Har varit på svensk mark några timmar nu efter en härlig semester i Grekland, närmare bestämt på Rhodos! Som alltid när man är på semester så går tiden alldeles för fort men jag är ändå nöjd med veckan. Vi har haft klarblå himel och över 30 grader varmt varje dag. Hotellet var helt okej fint och maten lika så. Vi har inte gjort så mycket mer än att bara slappa vid poolen och havet, men några svängar in till storstaden har vi i alla fall gjort. En kväll var det ett nostalgibesök på Rhodos bargata! Det var precis lika underbart att flumma runt och hänga i strippstängerna och dricka billiga utspädda drinkar som för två år sen ;) Denna vecka står sex dagars jobb på schemat och midsommarfirande i Hållnäs! Hoppas på finväder här hemma också så man kan visa upp brännan lite innan den försvinner ;)


 

Helt klart prisvärt!!

Kategori: Emma

Ligger i soffan hemma hos mamma. Har ätit middag med familjen, mormor & morfar, myspyskväll på hög nivå! Dagen har inte varit fy skam den heller, jag och Tilda har varit i Stockholm och spenderat pengar. Blev en del fynd! Imorgon ska jag hejja på Klara som ska spela fotbollscup och sen blir det myskväll! På måndag väntar ännu en veckas slit på Ibis men det känns inte särskilt tungt för nästa söndag sitter jag och min plutt på ett plan till Rhodos! Fy tusan va härligt det ska bli, hoppas på massor av sol och värme! Ha det bra så hörs vi någon gång, internet har ju numera blivit en lyxvara ;)