vårtgemensammaliv

Emma+Tilda+Hanna+Höök

Insett att varlden ar bra mycket storre an Europa

Kategori: Allmänt

En uppdaterintg fran andra sidan jorden. Inte for att nagon laser denna blogg da uppdateringen ar noll.
 
Vi befinner oss nu i Airlie beach vilket ligger i Australien. Livet ar underbart har och vi traffar sa mycket nya manniskor hela tiden. Skulle kunna skriva en hel roman om denna resa men hittils har vi hunnit.
 
USA -
New York, empire state building, frihetsgudinnan, brooklyn bridge m.m. Det var 5 dagar av promenader hela dagarna for att hinna se allt. Mycket shopping blev det ocksa.
 
San francisco, en dags promenad med att hinna se allt som fanns att erbjuda. Piren med sjolejon, golden gate bridge som hyrde tandemcyklar och cyklade over.
 
Las vegas, dar motte vi upp var trek amerika grupp och hade pizza party. En kvall i en partylimousin i vegas ar nagot man sent glommer. En sjukt haftig stad som jag verkligen vill tillbaka till.
 
Grand canyon, camping liv, soluppgang over bergen, hiking. Otroligt haftigt!
 
Los angels, Var favoritstad i USA helt klart. Hangde pa Venice beach pa dagarna och strosade runt i affarerna, kollade pa folk. Santa monica beach, Hollywood.
 
Fiji -
I Fiji blev det lite oluffning. Pa oarna lagade obefolkning mat at oss och underholl oss med danser fran deras kulturer. Annars blev det sol, bad, lite party, snorkling med hajar, segeltur och en tur in i en grotta.
 
New Zealand -

New Zealand var kallt men otroligt vackert.
 
Auckland, en valdigt mysig stad vid havet. Vi akte ut till en o och vandrade runt dar, besokte museet, sky tower dar vi sag ut over hela staden.
 
Rotorua, Varldens hala ute i ingenstans dar det tog en halvtimme att ens hitta en butik inne i stan. Sjalva staden lukta annars prutt da den ligger pa en vulkan. Aktiviteter blev OGO boll vilket ar nar man rullar nerfor en backe i en boll. Skitkul! Vi akte aven till Waitomo dar vi gjorde black water rafting vilket var haftigt!
 
Nationalparken, har gjorde vi inget forutom att vanta pa att dagen skulle ta slut.
 
Wellington, var ut med gruppen och upplevde nattlivet vilket var grymt. Vandra aven runt i denna finna stad som ligger precis vid havet. Onska vi hade kunnat stanna lite langre har.
 
Taupo, Fallskarmshoppning var malet med denna stad. Sjukt haftig upplevelse som jag ar sa glad over att gjort!
 
Vi sag aven mer far an vi sett tidigare under hela vart liv! Skulle vill aka tillbaka hit nar jag ar aldre och tycker det ar mer intressant att vandra runt typ.
 
Australien -
 

Basta stallet hittils! Alskar Australien sa underbart.
 
Cairns, Varme! Tillbringat manga dagar pa lagunen, en del partykvallar med alla underbara manniskor vi lart kanna har. Shoppat lite. En dagstur ut pa stora barriarrevet for lite snorkling vilket var lite av en besvikelse da vi knappt sag nagot spannande.
 
Airlie beach, annu ett underbar stalle! Lart kanna annu mer harliga manniskor. Vi har bott tillsammans med tva svenska tjejer som vi har haft skitkul med. Vi har akt ut pa en dagstripp i whitsundays vilket var underbart da vi akte till whithaven beach vilket ar helt otroligt. Finaste stranden jagt nagonsin sett! Snorkla aven lite mer men var inte sa speciellt har heller korallerna var fina daremot. 
 
Sa langt har vi hunnit hittils men 6 veckors resa kvar och manga mer minnen kvar att fa.
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: