vårtgemensammaliv

Emma+Tilda+Hanna+Höök

unexpected

Kategori: Emma

ja, vad ska man säga?

Gårdagskvällen började hemma hos Sammy och hans syster som fyllde 18 barre. Grattis till dem!! Vi kom dit runt halv åtta. Vi hade med oss en väldigt fin present, ett shots-spel ;) Vi och folket från klassen + några till satt roade oss i köket. Vi testade spelet som var väldigt roligt, eller att dela ut straff var väldigt kul, och att blanda drinkar med ketchup, sprit och remouladsås var mer än kul! hihi. Tyvärr var vi tvugna att gå därifrån ca halv tio. Alla som var över arton skulle in på krogen.

Bussturen in till stan blev en kissnödig historia. Jäklar va kissnödiga vi va allihopa. hahh. Väl framme i stan blev det raka vägen till MAX för att besöka toan. Men Fred, han skulle försöka planka in på Kalas. Men vi kan väl säga att det inte lyckades. När vi alla hade kissat och och Frad återanslutit sig till gruppen började vi 17-åringar fundera på vad vi skulle göra resten av kvällen. Vi insåg att det aldrig skulle gå att komma in på någon klubb så David började höra med sina kontakter. Han fick reda på att det var någon fest i Bergsbrunna så vi bestämde oss för att dra dit. Vi hoppade på bussen men hade egentligen ingen aning om vart vi skulle.

Haahahha. När vi var framme så försvann Fred på engång, han hakade på några tjejer som tydligen skulle till festen. Vi såg inte vart dem tog vägen så vi blev oroliga för vår vän så vi fick börja leta. Vi kom fram till lokalen där festen var och där fanns även fred. Tur det! Men festen, jaa du. Vad var det för något egentligen?!! Lokalen var helt svart och ingen musik på. Alla folk (93-or) var påväg därifrån så vi tog också beslutet att dra därifrån etfer att hört folk säga att det var värdelöst därinne. Det var bara ca 5 minuter till bussen skulle gå så alla började springa. Men Fred var nog snabbast ;) Tilda trodde att det brann efter att ha misstolkat Marcus så hon sprang också. Vi och alla 93-or hann till bussen med god marginal.

Bussturen var helt klart något extra, lantisarna från tierp var ju uppspelta över att åka stadsbuss ;) På bussen var det någon random kille som hade tappat bankkortet och andra värdesaker. Han beskyllde typ alla för att ha snott hans grejer, men jag är ganska säker att han hade tappat det på festen. Jag kunde bara skratta, allt var  så sjukt. Men Fred däremot, han var depp.

Inne i stan igen så blev det pommes på donken, jag, corni, hanna, tilda och david gick dit. Marcus försvann någonstan och Fred skulle göra ännu ett försök på Kalas. Men ca en kvart senare så kommer först marcus in på donken och fred en liten stund senare. Ännu uppgivnare än innan. Ingen lycka ikväll inte ;)

Tilda och jag tog 00.19 tåget hem och de andra drog också hem. Kom då att tänka på att typ allt det där hade hunnit hänt på mindre än två timmar. hahahahah..

Emma

(bilder kommer senare)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: