vårtgemensammaliv

Emma+Tilda+Hanna+Höök

Ett Snedsteg Bort

Kategori: Höök

Va är det för dag idag egentligen!?...Juste de är Torsdag, vafan hände denna vecka har ju bara sprungit iväg! Grymt skönt med fredag imorgon iaf:)

Föra helgen spenderade man hela lördagen i Köping för att lira innebandycup, hur de gick behöver vi inte ta upp här.. Efter sista matchen var de fullfart hemåt för att hinna med utgång på Salu. Så de blev förfest för mig och Holm i bilen med Westis som chaufför går ju inte direkt sakta då;) Han lyckades med bedriften att köra över en räv så att den fastnade under bilen! Mmm gott med lite roadkill;P Var hemma i Uppsala runt halv 12 så var bara att dra ner till stan direkt, blev en lyckad och rolig lördagkväll:) Men helgens höjdpunkt var ju ändå att man träffade Mats från "en annan del av Köping"!

Idag har man inte gjort något speciellt jobbat handlat och lagat 25 våfflor hur gott som helst :D
Imorgon är de fredag och helgen kan börja, men med vad vet jag inte. Längtar ändå mera till på lördag då blir de 24-timmars kryssning med jobbet, dom blir alltid lyckade!:)

Måste ju passa på att välkommna hem Johannes och Emma som varit i Grekland 1 vecka. Hoppas ni hade de bra, har saknat er får höras snart:)

Hoppas alla andra får en toppen helg!:D



/ Kroken

Kommentarer


Kommentera inlägget här: