vårtgemensammaliv

Emma+Tilda+Hanna+Höök

Den bästa av de bästa

Kategori: Blomman

Hallå bloggen,
nu är jag hemma efter mina 9 dagar exakt i Spanien. Men har även tillbringat några av dom timmarna i England på sätt och vis.

Jag har haft det jätte bra då varit bra väder och så. De första dagarna var vi tillsammans hela familjen då blev det mycket solande, kortspelande och shoppande. Vi åkte in till Malaga på pappas födelsedag för lite shopping. Mot hans vilja visserligen så vi satt han på ett kafe med en öl och med det verkade han nöjd. På kvällen fick han välja vad vi skulle göra så blev att kolla på Englands match på en pub men var kul det med.

På söndagen flyttade min syrra till sin värdfamilj vilket gjorde att det kändes väldigt tomt i lägenheter. På måndagen när emmis gick i skolan åkte vi andra till först Gibraltar vilket är en engelsk koloni. Där åkte vi linbana, kolla på aporna och shoppade lite. Taxfree gågata typ så man hittade en del haha. Sen åkte vi till Rhonda vilket var väldigt vackert. Det andra dagarna har vi tillbringat på stranden men nej jag är inte brun. Bara på benen och magen vilket är helt jävla värdelöst för vem sätter på sig shorts i denna kyla. Måste även tilläga att jag varit ute och sprungit 2 hela gånger rätt imponerad över mig själv.

Igår kväll var den sämsta dagen då vi gick ut och åt med Emma och skulle säga hej då. Det var jobbigt och jag som har lite problem med att stoppa mina gråtkanaler när jag börjat grät hela kvällen. (Ni som var med i Ayia Napa vet nog vad jag menar) Så jobbigt att lämna någon som betyder så mycket och man står så pass nära när man är van vid att träffa den personen jämt.

Idag gick jag upp 4 och sen vid 13 var vi hemma i lägenheten ganska skönt måste jag säga. Vad jag ska göra nu de närmsta måndaerna är fortfarande ett frågetecken men det löser sig nog bra.

Nu ska jag nog ladda upp lite bilder, sova lite och sedan kommer efterlängtade Tildis hit :D

Pusssss

och Höök jag kom på att jag inte druckit galliano på 1 månad nu...det måste göras något åt det!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: