vårtgemensammaliv

Emma+Tilda+Hanna+Höök

Utklassning

Kategori: Allmänt

Imorse så var det åter dax för en träningsmatch på Lötens konstgräs i Uppsala. Motståndare denna gång var Skuttunge, ett lag vi flera gånger mött i serien och har haft det ganska tufft emot. Så vi gick in i matchen med en bra inställning och jag (Emma) var lagkapten för första gången på typ 7 år. Lite konstigt kändes det, hihi.

Matchen blåstes igång och redan efter några minuter så gör deras målvakt en lös inspark och Jess kan lätt ta bollen och rulla in bollen i mål. Sedan fortsatte matchen på samma vis, vi rullar boll väldigt fint och redan efter en halvtimme står det 6-0. Matchen är vår hela tiden och förutom ett självmål så var det inget annat som passerade Chrille i buren. Sju olika målskyttar i laget blev det och efter 90 minuter stod det 12-1 till oss. Utklassning känns som ett väl valt ord. Härligt jobbat tjejer!

Skuttunge - IK REX 1-12