vårtgemensammaliv

Emma+Tilda+Hanna+Höök

Matchreferat

Kategori: Allmänt

Idag kom säsongens första och förhoppningsvis sista förlust. Fast den var inte välförtjänt tycker jag.
Det var en mycket fin plan och ett hemtrevligt omklädningsrum på Träffen denna söndag. Solen lyste och det var matchdags!
Vi hade ett bra spel men var lite slarviga i passningarna. Tyvärr fick vi ett mål i baken väldigt tidigt in i matchen men trots det kämpar vi på matchen igenom. Det är vi som äger bollen och spelet är mestadels på deras planhalv men trots det lyckas vi inte få in bollen i mål denna dag men vi hade några fina chanser. I slutet lyckas dom få en kontring och ett frilägen mot Chrille och bollen rullar in, men som sagt tycker jag inte att det var välförtjänt.

Måste säga att jag tycker att Huge är ett lag med en väldigt dålig attityd. De gnällde på allt hela tiden, på varandra och på oss, hahah. Men det mest använda uttrycket var iaf: FELKAST! Deras tränare var inte bättre dom men de sa iaf efter matchen att de tyckte att resultatet inte speglade matchbilden. Domaren var bra och vi hade linjemän, det är vi inte vana med. Det brukar ju vara våran DJ Uffe som springer runt med flaggan. Hihi..

HUGE - IK REX 2-0

/ Emma

Kommentarer


Kommentera inlägget här: