vårtgemensammaliv

Emma+Tilda+Hanna+Höök

Torsdag

Kategori: Emma

Gårdagen var en ren jävla skitdag! Mycket nog pga att jag var trött och hungrig stora delar av dagen! Men nu är jag back on track igen, eller nästan iaf. Fortfarande lite trött och lite depp men det börjar vända!

Denna dag har än så länge varit bra. Hade sovmorgon, och när jag och Tilda kom till stan så gick vi in en sväng på Musikens Hus och chillade. Det är en sån skön atmosfär där inne så man blir liksom helt avslappnad. Fast vi hann bara vara där en liten stund innan vi cykla till skolan. Har inte hänt så mycket än, men på lunchen pratade vi om studentkryssningen och vi blev sjukt taggade!!!
Dagens stora plus måste iaf vara att Harvig är sjuk och därmed är Info och layout-lektionen inställd, och då slutar vi en timme tidigare! Efter skolan så blir det nog ett besök på Musikens Hus igen. För Blomman blev lite avis för att vi hade varit där medans hon hade spanska! 

Och ikväll är  det bara lungt. Jag ska hem till farmor och syverkstaden för att sy två kjolar till klara eftersom gullungen fyller 9 barre imorn!

xoxo Emma

Kommentarer


Kommentera inlägget här: